Nejsi přihlášen
širší řidítka?...
chtěl bych se ještě zeptat, jaké koupit širší řidítka na B12S? Na bývalého Bandita jsem koupil jeté a byl to kup na prd...měly divný tvar a nešly tam použit-doteď je mám v garáži k ničemu...kdyby ste měl někdo zkušenosti s určitou značkou, tak dejte vědět-díky!![]()
můj nový Bandit! Modrý je hezčí jak bývalý stříbrný!:-)
Re: širší řidítka?...
suzuki dělá milion typů motorek...
stejně tak jako osihiro dělá milion typů řidítek...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Adam psal:je mně jasné, že se řidítek dělají mraky-ale šlo mně spíš o to, jestli třeba někdo nemáte určitou značku a řidítka jsou tvarem OKa.
Tož třeba já mám duralové Lucasy...a sů gut ![]()
Wencl psal:Adam psal:je mně jasné, že se řidítek dělají mraky-ale šlo mně spíš o to, jestli třeba někdo nemáte určitou značku a řidítka jsou tvarem OKa.
Tož třeba já mám duralové Lucasy...a sů gut
a máš hrazdové nebo bez?
můj nový Bandit! Modrý je hezčí jak bývalý stříbrný!:-)
Adam psal:Wencl psal:Adam psal:je mně jasné, že se řidítek dělají mraky-ale šlo mně spíš o to, jestli třeba někdo nemáte určitou značku a řidítka jsou tvarem OKa.
Tož třeba já mám duralové Lucasy...a sů gut
a máš hrazdové nebo bez?
bez
|
Monty Jack (Člen) 14.04.2008 11:33:14 Offline |
Hoďte rovnou nějakej vodkaz .. kdo to má furt hledat ![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Hoďte rovnou nějakej vodkaz .. kdo to má furt hledat
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
wogové jedině Tagy a eště zlatý, při posledním pádu sa vobrůsilo jen závažíčko a mašina netknutá, vše s eopřelo o padák a řidítka,být tam originály,mám je v nádrži. Tagže sice sů drahé,ale voprava mašiny by byla dražší.Jo a vomezený dorazy sů taky moc dobrá Kellyvychytávka
TO Ondráš: hodnej,hodnej![]()
![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
a jak ze to omezujete ty dorazy ? Kelly mas nejaky instruktazni foto ? Dekuji ti Moraváku ![]()
Billy psal:a jak ze to omezujete ty dorazy ? Kelly mas nejaky instruktazni foto ? Dekuji ti Moraváku
Co třeba to zkusit vymyslet sám a nedávat starcům důvod k tomu, aby vás (mě ne-já jsem starej pardál
) mladý měli za hňupy???![]()
![]()
Se na to podívej...na dorazy,co tam jsou...a jak zmenšíme rozpětí otočení řidítek??
Navrtat díru-závit-šroubek s kontramatkou...anebo něco nalepit..apod...![]()
PURE NAKED BIKE!
Seš mimo pardále![]()
Přímo na krku je už díra na lešení,no tag tama protáhneš šrůbek,z každý strany dáš silnější plíšek a votočíš ho do vrtule a pozohýbáš tak,aby přiléhal k dorazům dole. Prostě dyž si votočiš řidítka a mrkneš dolů,no tag princip je vo tom,že mezi dorazy na brejlích a dorazem na krku je něco strčený a to něco je chycený právě tím šroubkem na krku. Kuwa snad sem to neřek moc technicky![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Seš mimo pardále
Přímo na krku je už díra na lešení,no tag tama protáhneš šrůbek,z každý strany dáš silnější plíšek a votočíš ho do vrtule a pozohýbáš tak,aby přiléhal k dorazům dole. Prostě dyž si votočiš řidítka a mrkneš dolů,no tag princip je vo tom,že mezi dorazy na brejlích a dorazem na krku je něco strčený a to něco je chycený právě tím šroubkem na krku. Kuwa snad sem to neřek moc technicky
Ale kdepak..![]()
Tak za prvé-Billy konkrétně má eSko...![]()
A za druhé-já už se na tuhle slavnou díru nějakej čas chystám dát držák tlumiče..![]()
PURE NAKED BIKE!
|
charon GSF600s (Člen) 27.04.2008 15:43:00 Offline |
Draci, potřebuju hruby nastřel vyměny řiditek. Nechci byt překvapenej a stat kvuli tomu ze nemam klic nebo spravny vrtak. Nevite teda nekdo co potrebuju? b6s![]()
Stránky: 1