Nejsi přihlášen
Jirka Žito (Člen) 13.04.2008 07:48:16 Offline |
Re: Měl sem smik !
A spadl si aspoň?Esi nee tak to nestojí ani za zmíňku woe
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
hlavně se tady oběvilo nějak moc Lytrů...
to budou asi bratranci...
Lytr, pulytr, dvoulytr...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Jéžiš Vy naděláte.Je tady samej profesor. Jedinej simpatickej je tady Bachor .No mněl sem tešda smyk no .Nespadl jsem ale skoro jem se posral.Ajinak to vím, že t o je normální,ale jenom sem na to chtěl upozornit.Už jsem jich nachytal moc . Aˇt se hlavně nikomu nic nestane .
2 krát dva sou štyri
tomasNJ psal:hlavně se tady oběvilo nějak moc Lytrů...
to budou asi bratranci...
Lytr, pulytr, dvoulytr...
...tag to počkej aš příde Pjetilytr, to bude teprf mazec ...a buť rát, že jejich bratránek Vosmilytr jezdí enem za velkou louží
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dvoulytr psal:omlovám se je to Bečka a ne Bachor .Aeště tady žádnýho bratránka nemám .Je jenom jeden a ten má Hondu CBR 600ale ten chodí jinam .Tyhle dva mi nic neříkají .
Hele jak neříkaj?jak sem lezeš dlouho zobákua neznamená že dyš seš víc neš lytr a pulytr tak si tady budeš psát pičovinysou to hodný kuci tady ty makumbové co sem lezou tak bacha jo?
Dva kusy píva
Hele wogové, já teda neměl jako smyk ale sem jako podsmyk svoje haxen dyž, jako se (sem) to nejvýc nečekalo, tak že teď sem jako v očekávání estli z toho karambelu se nějak dostanu, takže čekám number na někjakého toho sokola aby mňa z tého vyvlík, bo nerad bych palatil nějakou tu lízačku na kanál. a jinak díkes jako za pomoc.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Hele wogové, já teda neměl jako smyk ale sem jako podsmyk svoje haxen dyž, jako se (sem) to nejvýc nečekalo, tak že teď sem jako v očekávání estli z toho karambelu se nějak dostanu, takže čekám number na někjakého toho sokola aby mňa z tého vyvlík, bo nerad bych palatil nějakou tu lízačku na kanál. a jinak díkes jako za pomoc.
už to nehul
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Newada psal:Hele wogové, já teda neměl jako smyk ale sem jako podsmyk svoje haxen dyž, jako se (sem) to nejvýc nečekalo, tak že teď sem jako v očekávání estli z toho karambelu se nějak dostanu, takže čekám number na někjakého toho sokola aby mňa z tého vyvlík, bo nerad bych palatil nějakou tu lízačku na kanál. a jinak díkes jako za pomoc.
už to nehul
tak to nepěstuj pyčo
Dva kusy píva
...když jde vo kůži, tak se to moc neklouže
http://www.suzukibandit.cz/prostor/video/asfalt.avi
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...když jde vo kůži, tak se to moc neklouže
http://www.suzukibandit.cz/prostor/video/asfalt.avi
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1