Nejsi přihlášen
Filda měl pravdu...
..hele kámo,fakt se jako omlouvám,sypu si popel na hlavu,fakt jsi měl recht..kolo je strašná kurvárna..
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=12433
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Filda měl pravdu...
to Filous: To vis no, baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, tak je cpu do takovejchhle kravinek, ale kolo to bude pekny, jeste s kolegou doladujeme posledni detaily a zaciname stavet Budu mit Durateca Rizla Suzuki edition
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:to Filous: To vis no, baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, tak je cpu do takovejchhle kravinek, ale kolo to bude pekny, jeste s kolegou doladujeme posledni detaily a zaciname stavet Budu mit Durateca Rizla Suzuki edition
...Duratec, Duratec??? ...nebyli to motory vot Fordu??? ...ty budeš cpát motor vot Fordu do rámu Suzuki??? ...no pane jo, to bude bastard
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
to Filous: Woe...
Jo a naaahodou, ten ram ma 1,95kg, jsme to zvazili potom, co sem ho malem prohodil stropem, jelikoz jsem cekal, ze s ty krabice budu tahat aspon 3kg. Akorat to asi nebude mit moc vliv na celkovou vahu, kdyz mam metrak...
Bandit rulezz!!!
osiris psal:...no to kilo a pět deka muselo bejt v tý ruce kurevsky znát
No vsak, sem cekal, ze bude tezsi a jak sem zabejcil, kdyz sem ho tahal z ty krabice, tag se mel vo ten sadros na strope fakt strach...
Bandit rulezz!!!
osiris psal:...no však, píšu vo tom kurevským rozdílu 1 kg a 5 gramů proti očekávání tříkilovýho hovada
Ty woe ty si jag ten prirodni skin z USB, to je sakra rozdil, kdyz to kolo vazi 13,5kg nebo 12,45kg. Akorat vy dva barbari to nedokazete ocenit...
Bandit rulezz!!!
Ondráš psal:VikecB12 psal:No vono by asi ani nešlo vo to kilo,ale těch pět deka,to je fakt velkej rozdíl
No jistě. Mít 5 deka trávy a nemít žádnou, je kurva rozdíl.
No to jó,to ti může vovlivnit pár následujících večerů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
vOjTaB6 psal:to Filous: To vis no, baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, tak je cpu do takovejchhle kravinek, ale kolo to bude pekny, jeste s kolegou doladujeme posledni detaily a zaciname stavet Budu mit Durateca Rizla Suzuki edition
To se mi líbí - "... baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, ..." se dobrovolně hlásím na to tahání... prachů!
Duratec schvaluji! Dřív jsem do pedálů šlapala víc, pak přibyl motor..
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:vOjTaB6 psal:to Filous: To vis no, baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, tak je cpu do takovejchhle kravinek, ale kolo to bude pekny, jeste s kolegou doladujeme posledni detaily a zaciname stavet Budu mit Durateca Rizla Suzuki edition
To se mi líbí - "... baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, ..." se dobrovolně hlásím na to tahání... prachů!
Duratec schvaluji! Dřív jsem do pedálů šlapala víc, pak přibyl motor..
Nejakej dalsi servis by byl..?
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Živel psal:vOjTaB6 psal:to Filous: To vis no, baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, tak je cpu do takovejchhle kravinek, ale kolo to bude pekny, jeste s kolegou doladujeme posledni detaily a zaciname stavet Budu mit Durateca Rizla Suzuki edition
Duratec schvaluji! Dřív jsem do pedálů šlapala víc, pak přibyl motor..Nejakej dalsi servis by byl..?
Zkušenost.... ?!
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:vOjTaB6 psal:Živel psal:
Duratec schvaluji! Dřív jsem do pedálů šlapala víc, pak přibyl motor..Nejakej dalsi servis by byl..?
Zkušenost.... ?!
Bandit rulezz!!!
U nás tady na tom jezděj z Komárky (hora) až dolů lesem. Klesání místy normálně snad i kolmo dolů, všude stromy, šutry jako kráva a ostrý jak žiletky, nedá se to sejít pěšky a ty paka to sjížděj, co sjížděj voni snad letěj. Neskutečný. Před pár lety se tu jeden zabil - čelák do stromu
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:U nás tady na tom jezděj z Komárky (hora) až dolů lesem. Klesání místy normálně snad i kolmo dolů, všude stromy, šutry jako kráva a ostrý jak žiletky, nedá se to sejít pěšky a ty paka to sjížděj, co sjížděj voni snad letěj. Neskutečný. Před pár lety se tu jeden zabil - čelák do stromu
...na Komárce uš sem nebyl ani nepamatuju...kámoš taky jezdí down hill, magor, třeba něgde f Utahu, jag je tam ta velká rejha v zemi a tag podobně, třeba vrtulníkem nahoru a na kole dólu, "Marosana-furt na sračky rozbitej", to je jeho druhý méno...dyš koukam na jeho dýfka, tag mam dycky husí kůži, voni to maj tydle lidi f tý palici jinag rozdaný
Na Komárku můžem někdy vyrazit Dát si zatáčky na Moldavu atd. Jo voni sou to magoři, to se nedá jinak říct. Ghost Rider je proti nim hovno.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2008 12:59:46 Offline |
dát z rám na kolo na down hill jako já za celou motorkutomu už se říká úchylka...ale tak každej máme nějakou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:dát z rám na kolo na down hill jako já za celou motorkutomu už se říká úchylka...ale tak každej máme nějakou.
...Michalovo kola sou vokolo štvrt mega za kus a to řiká, že to nejni nic hájtek, že mu takový vobyčejnější stačej...myslim, že jezdil ňáký spešl příhradový rámy vot Specialized...je to tag, každej máme něco, ale takovej ranec za kolo mi příde fakt moc ...dyš to srovnam s motorkou, tag ta je nesrovnatelně složitější na výrobu a dražší neš ňáký kolo...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2008 13:42:59 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:dát z rám na kolo na down hill jako já za celou motorkutomu už se říká úchylka...ale tak každej máme nějakou.
...Michalovo kola sou vokolo štvrt mega za kus a to řiká, že to nejni nic hájtek, že mu takový vobyčejnější stačej...myslim, že jezdil ňáký spešl příhradový rámy vot Specialized...je to tag, každej máme něco, ale takovej ranec za kolo mi příde fakt moc ...dyš to srovnam s motorkou, tag ta je nesrovnatelně složitější na výrobu a dražší neš ňáký kolo...
No poslední co jsem viděl tak bylo v Plzni a to už je 7 let zpátky...někdo tam v jednom šopu na kola prodával jen rám bez vidlic na sjezdy za asi 95 000 sem si klepal na hlavu.Pak mi tam prodavač řek ,že je to jeden z těch levnějších.....to už jsem šel radši pryč.
Jak říkáš motorka je nesrovnatelně složitější a za lepší peníze...Holt každej máme nějakou úchylku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kua to je hnus ............. jako bavi lsem se u thoho dobře ale říkal sem si že 9 z deseti pádů bych nikdy už nerozdejchal a ti pitomci stoupnou a jedou dál a ohromná prdel jako ....
Filous: Hele nabal do balíků i tydle DVD s kolama a už mě to sakra konečně pošli ty počítačovej všeználku! :))))))))))
Stránky: 1