Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Pšán psal:..tohle je povrchové zranení..to víš,že se to dá zavařit..jen zjistit z jakého PVC je ten nárazník a kdo to vaří+lak.
..dopadls echt dobře..
..kdysi jsem sejmul divočáka..Škodou 105..a bez použití fakt hrubé síly bych neodjel..
..no jo, k naložení musíš nějakou prácičku vykonat
Drakoxxl psal:Uhlajs psal:Kurva,tak jsem srazil srnu.
otázka, co se stalo se srnou, vešla se do kufru
No chvilku se tam mlátila ve škarpě a nakonec se odpotácela do tmy. Měl jsem starosti posbírat plasty aby mi je ještě někdo nerozjezdil na mnší kusy.Kdyby tam ležela mrtvá tak bych jí asi naložil.
Mour psal:Pšán psal:..tohle je povrchové zranení..to víš,že se to dá zavařit..jen zjistit z jakého PVC je ten nárazník a kdo to vaří+lak.
..dopadls echt dobře..
..kdysi jsem sejmul divočáka..Škodou 105..a bez použití fakt hrubé síly bych neodjel....no jo, k naložení musíš nějakou prácičku vykonat
..tahle třešnička na dortu se právě vůbec nekonala..
..náraz jak do šutru,ale divočák to měl v dupě..prostě si odešel někam vegetit..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Mour psal:Pšán psal:..tohle je povrchové zranení..to víš,že se to dá zavařit..jen zjistit z jakého PVC je ten nárazník a kdo to vaří+lak.
..dopadls echt dobře..
..kdysi jsem sejmul divočáka..Škodou 105..a bez použití fakt hrubé síly bych neodjel....no jo, k naložení musíš nějakou prácičku vykonat
..tahle třešnička na dortu se právě vůbec nekonala..
..náraz jak do šutru,ale divočák to měl v dupě..prostě si odešel někam vegetit..
muj divočák z konce loňskýho roku nikam nestih odejít, koupil jí na dálnici ve 140 na komoru a když jsem dobrzdil, tak vedle mě přistála jeho vypreparovaná kůže
Strýcfajtr !!!
Uhlajs psal:Tak jsem se byl dnes podívat na místě činu,abych dohldal nějaké plasty .A opodál asi 15 metrů od toho místa jsem našel mrtvého srnečka.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00002.jpg
už je naloženej v mrazáku ?
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:Uhlajs psal:Tak jsem se byl dnes podívat na místě činu,abych dohldal nějaké plasty .A opodál asi 15 metrů od toho místa jsem našel mrtvého srnečka.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00002.jpguž je naloženej v mrazáku ?
Tak to nejni co řešit http://kucharka.vareni.cz/recepty-na-srnci-maso-77223/
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:libac22 psal:Uhlajs psal:Tak jsem se byl dnes podívat na místě činu,abych dohldal nějaké plasty .A opodál asi 15 metrů od toho místa jsem našel mrtvého srnečka.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00002.jpguž je naloženej v mrazáku ?
Tak to nejni co řešit http://kucharka.vareni.cz/recepty-na-srnci-maso-77223/
to jo to mu finančně nahradí ten spojléééér
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Já v noci taky jednu srnku málem dostal u norimberka na dálnici,bylo to vo fous A vo pár kilometrů dál si to proti mě v mém směru mastil nějakej kokot ve vosobáku,minuli sme se jen tak tak,protože ten kretén ještě jaksi divně kličkoval a musel sem to brat vodstavným To mě řeknite,co za kreténa najede na dálnicu vobráceně a vubec mu nevadí,že předjíždí auta a mají mezi sebou svodidla Minul mě a vesele to mastil dál
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 19.05.2012 11:29:12 Offline |
VikecB12 psal:Já v noci taky jednu srnku málem dostal u norimberka na dálnici,bylo to vo fous A vo pár kilometrů dál si to proti mě v mém směru mastil nějakej kokot ve vosobáku,minuli sme se jen tak tak,protože ten kretén ještě jaksi divně kličkoval a musel sem to brat vodstavným To mě řeknite,co za kreténa najede na dálnicu vobráceně a vubec mu nevadí,že předjíždí auta a mají mezi sebou svodidla Minul mě a vesele to mastil dál
je tak to sme se potkali
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:Já v noci taky jednu srnku málem dostal u norimberka na dálnici,bylo to vo fous A vo pár kilometrů dál si to proti mě v mém směru mastil nějakej kokot ve vosobáku,minuli sme se jen tak tak,protože ten kretén ještě jaksi divně kličkoval a musel sem to brat vodstavným To mě řeknite,co za kreténa najede na dálnicu vobráceně a vubec mu nevadí,že předjíždí auta a mají mezi sebou svodidla Minul mě a vesele to mastil dál
To se děje u nás u Hulína furt nějakej výmrd ze správy dálnic vymyslel, že na prvním sejzdu od Kroměříže zavřou v každým směru jeden exit (ze směru od KM sjedeš na začátku Hulína, ALE zpět na Moravskou křižovatku již nenajedeš a naopak směrem na KM najedeš, ale kdžy dojedeš od MK tak nesjedeš) a teď tam jsou dva druhy ko.ko.tůů 1) jedni (ti "lepší" nedbající značení) se tam otáčej - kolikrát docela "" když už zdálky vidíš, že ve stvém exitu se otáčí náklaďák a 2) hovada, která najedou jakoby do protisměru a pak už šup pokračuji jak potřebují....
Ale proč jsem vůbec v tomto vlákně
Tomu počasí už fakt nerozumím ...po včerejšku mám spálený krk (páč tam jsem se nenamazal) a dneska tam umrznu (páč jsem se nepřioblekl)
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 28.05.2012 18:58:31 Offline |
buď klidnej...minulej týden jsem měl takovo malou roztržku s jedním agresivním šoférem ( najížděl na mě i na mojí vybržďoval mě vytlačil do protisměru atd...) (srab zamkl se v autě) a dnes jsem zjistil, že na mě podal trestní oznámení
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 31.05.2012 18:30:51 Offline |
do když se sere tak se sere!!! estliva to půjde do sádry budu moooc nasranej
Banditatom (Člen) 31.05.2012 18:42:50 Offline |
šef byl dnes ryhlej a pustil mě desku na ruku no zatím to pěkně natýká a bolí ale uvidíme
hlemejzd999 (Člen) 31.05.2012 18:44:39 Offline |
Banditatom psal:do když se sere tak se sere!!! estliva to půjde do sádry budu moooc nasranej
ty máš určitě zánět šlach
Banditatom (Člen) 31.05.2012 18:48:23 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:do když se sere tak se sere!!! estliva to půjde do sádry budu moooc nasranej
ty máš určitě zánět šlach
až tě příšte potkám nasolím ti boudu smrade
ee cca.400kg na ruce ještě štěstí, že tam byla alespoň deska jinak bych měl ruku jak plácačku ale bolí to jak kujva
Banditatom (Člen) 31.05.2012 19:04:22 Offline |
DanFur psal:RTG a máš jasno! neotálej
jestli to bude natíkat tak jdu jinak mě tam nikdo nedostane....
nicola.foxx (Člen) 01.06.2012 13:37:13 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:jestli to bude natíkat tak jdu jinak mě tam nikdo nedostane....
Pracovní úraz... A ještě od šéfa... No neotálej...
Jojo to funguje dobre, pokud teda nedelas na zivnostak
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 02.06.2012 12:58:14 Offline |
nicola.foxx psal:Ondráš psal:Banditatom psal:jestli to bude natíkat tak jdu jinak mě tam nikdo nedostane....
Pracovní úraz... A ještě od šéfa... No neotálej...
Jojo to funguje dobre, pokud teda nedelas na zivnostak
no právě
Do . Dneska jsem chtěl začít řešit opravu motorky a hovno . Ráno mi Zuzanka zvedla náladu ještě ve spaní oznámením - ukradli nám auto. KURVÁÁÁÁ. A protože teď už ho ani nechci, tak nikoho nežádám aby se po něm díval. Jen to přišlo dost nevhod, když služební auto stojí na parkovišti v práci a tudíž minimálně měsíc nemáme čím jezdit. Teď musím počkat až to pomahači uzavřou, něco snad vyplatí pojišťovna a podle toho budeme vybírat nový vůz. Teprve pak se uvidí, jestli vůbec mám na to, abych motorku dal dohromady. ACH JOOO
honza1977 psal:Do . Dneska jsem chtěl začít řešit opravu motorky a hovno . Ráno mi Zuzanka zvedla náladu ještě ve spaní oznámením - ukradli nám auto. KURVÁÁÁÁ. A protože teď už ho ani nechci, tak nikoho nežádám aby se po něm díval. Jen to přišlo dost nevhod, když služební auto stojí na parkovišti v práci a tudíž minimálně měsíc nemáme čím jezdit. Teď musím počkat až to pomahači uzavřou, něco snad vyplatí pojišťovna a podle toho budeme vybírat nový vůz. Teprve pak se uvidí, jestli vůbec mám na to, abych motorku dal dohromady. ACH JOOO
Už sem se s autem rozloučil a začal se smiřovat s nastalou situací, když tu najednou volá brácha. Projížděl okolní sídliště a ukradené auto NAŠEL . Policie vše zdokumentovala a teď už Laguna odpočívá v garáži, kde Zuzanka nechtěla parkovat ( že prej je to daleko ).
Vůbec nechápu, kdo mohl chtít 10 let starou vránu. Teď abych vymejšlel nejakej tajnej vypínač a fůru zámků .
honza1977 psal:honza1977 psal:Do . Dneska jsem chtěl začít řešit opravu motorky a hovno . Ráno mi Zuzanka zvedla náladu ještě ve spaní oznámením - ukradli nám auto. KURVÁÁÁÁ. A protože teď už ho ani nechci, tak nikoho nežádám aby se po něm díval. Jen to přišlo dost nevhod, když služební auto stojí na parkovišti v práci a tudíž minimálně měsíc nemáme čím jezdit. Teď musím počkat až to pomahači uzavřou, něco snad vyplatí pojišťovna a podle toho budeme vybírat nový vůz. Teprve pak se uvidí, jestli vůbec mám na to, abych motorku dal dohromady. ACH JOOO
Už sem se s autem rozloučil a začal se smiřovat s nastalou situací, když tu najednou volá brácha. Projížděl okolní sídliště a ukradené auto NAŠEL . Policie vše zdokumentovala a teď už Laguna odpočívá v garáži, kde Zuzanka nechtěla parkovat ( že prej je to daleko ).
Vůbec nechápu, kdo mohl chtít 10 let starou vránu. Teď abych vymejšlel nejakej tajnej vypínač a fůru zámků .
...něgdo ti ukrat Lagunu??? ...tag to musel bejt uplně sjetej nebo zoufalej ...tag hlavně že se ta našla a nejsi tratnej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...něgdo ti ukrat Lagunu??? ...tag to musel bejt uplně sjetej nebo zoufalej ...tag hlavně že se ta našla a nejsi tratnej
Mě to taky zarazilo. Ale už je to třetí ta samá v mým okolí za posledních půl roku. Asi na vrakovišti potřebujou díly.
honza1977 psal:Filous psal:...něgdo ti ukrat Lagunu??? ...tag to musel bejt uplně sjetej nebo zoufalej ...tag hlavně že se ta našla a nejsi tratnej
Mě to taky zarazilo. Ale už je to třetí ta samá v mým okolí za posledních půl roku. Asi na vrakovišti potřebujou díly.
...ánebo f tvym vokolí bydlí ňákej pomatenej blázen
MaraKM psal:byl vožralej a nechtělo se mu pěšky a hold jen u tohodle typu ví jak dovnitř a nastartovat .... a navíc jsou hned tři v okolí
No mám taky lagunu z r 2000 a ta má imobilizér, takže nějaknechápu, jak odjel, když neměl origo klíč a nechal to někde opodál stát. To by mě fakt zajímalo. Jaký máš ty rok???
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:MaraKM psal:byl vožralej a nechtělo se mu pěšky a hold jen u tohodle typu ví jak dovnitř a nastartovat .... a navíc jsou hned tři v okolí
No mám taky lagunu z r 2000 a ta má imobilizér, takže nějaknechápu, jak odjel, když neměl origo klíč a nechal to někde opodál stát. To by mě fakt zajímalo. Jaký máš ty rok???
-Moje okolí myslim půl Prahy.
-Mám rok 2002 ( první bezklíčovej model ).
-Startuje se tak, že vyndáš popelník, do diagnostický zástrčky zapojíš náhradní čtečku a kartu a odjíždíš. Pak to necháš na parkovišti o pár km dál ustát jestli nemá GPS vyhledávání a sonduješ pohyb okolo. Jestli tam auto stojí ještě za týden, odvezeš na vrakoviště, rozmontuješ a nabízíš. To je asi tak vše co jsem zjistil.
Kurva piča s lagunou.m.
Sem od soboty doloval spodní kulák ven a sviňa držel fest. Zrobil jsem si stahovák a ve středu byl venku. Dal jsem hned nový a vyněnil jsem i tyč stabilizátoru.
Ve čtvrtek jedu a přestala jít spojka----- rupla hydraulická trubka. Dnes jsem to opravil a na poslední (druhý) kulák jsem chtěl jít o víkendu. Prcám to a nechám to ještě týden tak. Estli se něco posere eště, tak to mrdám a do olomóca pojedu vlakem.
sou různí lidé mezi námi
Ondráš psal:Inženýrek psal:Do psí prdele, opět přetrženej křížovej vaz
Že to kurňa nemůže prdnout v ziměVogu co furt děláš?
Ale, po čase se zase ukázalo starý zranění z války
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondráš psal:Inženýrek psal:Do psí prdele, opět přetrženej křížovej vaz
Tak nakonec vazy asi prežili, ale ukázala se artróza a výměna kloubu mě čeká dřív než jsem myslel. Takže nakokot snad ještě víc
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2012 18:26:02 Offline |
Inženýrek psal:Ondráš psal:Inženýrek psal:Do psí prdele, opět přetrženej křížovej vaz
Tak nakonec vazy asi prežili, ale ukázala se artróza a výměna kloubu mě čeká dřív než jsem myslel. Takže nakokot snad ještě víc
toho bych se nebál ..s tim se dá žít zatim dvacet let furt pryč
hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:Ondráš psal:
Vogu co furt děláš?Tak nakonec vazy asi prežili, ale ukázala se artróza a výměna kloubu mě čeká dřív než jsem myslel. Takže nakokot snad ještě víc
toho bych se nebál ..s tim se dá žít zatim dvacet let furt pryč
OK, to dám
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2012 19:00:40 Offline |
Inženýrek psal:hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:
Tak nakonec vazy asi prežili, ale ukázala se artróza a výměna kloubu mě čeká dřív než jsem myslel. Takže nakokot snad ještě víctoho bych se nebál ..s tim se dá žít zatim dvacet let furt pryč
OK, to dám
stačí občas pár injekcí Hyalgamu do roka mezi češku a kloub a zas to rok,dva vydrží
nevm kolik se ted platí za jednu injekci, já platil za jednu vždycky 1100,- a bylo jich šest po měsíci
Inženýrek psal:Ondráš psal:Inženýrek psal:Do psí prdele, opět přetrženej křížovej vaz
Asi vadnej kus zas nemáš tolik najeto.
Michal Dk psal:Inženýrek psal:Ondráš psal:
Vogu co furt děláš?Tak nakonec vazy asi prežili, ale ukázala se artróza a výměna kloubu mě čeká dřív než jsem myslel. Takže nakokot snad ještě víc
Asi vadnej kus zas nemáš tolik najeto.
No právě to si taky řikám
Špatnej kus ne, ale kost na kost bez menisku kterej vykuchali už před časem není asi nic dobrýho
No nic, dneska jsem to projel okolo komína a JEZDÍ TO, takže cajk. Odreagovávačka geniální
hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:hlemejzd999 psal:
toho bych se nebál ..s tim se dá žít zatim dvacet let furt pryčOK, to dám
stačí občas pár injekcí Hyalgamu do roka mezi češku a kloub a zas to rok,dva vydrží
nevm kolik se ted platí za jednu injekci, já platil za jednu vždycky 1100,- a bylo jich šest po měsíci
...tydle drogy budu co nejdříf taky potřebovat ...na levý haxně kouleno, na pravý kyčel, blbý je, že neumim kulhat na vobje nohy ...artróza je svině bolavá, ale artritýda je horší ...sjetý štyry sady gum a todle ...čekal sem to aš tag po šestý sadě
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2012 11:26:12 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:OK, to dám
nevm kolik se ted platí za jednu injekci, já platil za jednu vždycky 1100,- a bylo jich šest po měsíci...tydle drogy budu co nejdříf taky potřebovat ...na levý haxně kouleno, na pravý kyčel, blbý je, že neumim kulhat na vobje nohy ...artróza je svině bolavá, ale artritýda je horší ...sjetý štyry sady gum a todle ...čekal sem to aš tag po šestý sadě
tož vitaj v klubu
to už je inzenyrskej, já a ty...stačí tři zakládající členové ?
do piči...
Bystřice pod hostýnem
82 na padesátke
jaj sem o 2 litránky lehčí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:do piči...
Bystřice pod hostýnem
82 na padesátke
soucítím , copak ty prachy ale body dnes jich bylo všude jak much
kurva je to první bodovačka od zavedení toteho pičasystemu...
__________________________________________________________________________________
Borák psal:to máte z toho jak se vracíte domů z knajpy po kolenouch
já si jen f létě trhám na lyžích vazy
a bojim se letošního výročí
vy kolena v a já zase zuby v nejhorší je se pořádně nenažrat.čeká mě výměna za jeden zub 20 litrů
libac22 psal:dnes jich bylo všude jak much
Jo aj mě stály před barákem a já jako uvědomělý řidič jsem za ním přišel (v 17:00), že bych potřeboval jet autem a měl jsem (15:30) 2 grepový piva. Tak jestli mohu jet ........
Koukal jak pannenská píča když poprvé uviděla kokota a pak mi řekl, že to je samosebou možné, ale pokud nafoukám, že bude muset napsat jakýs papír, že to bylo jen na ověření. No nafoukal jsem 0,00, takže v pohodě. Tak proč na flašce píšou obsah alkoholu 2%???
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:libac22 psal:dnes jich bylo všude jak much
Jo aj mě stály před barákem a já jako uvědomělý řidič jsem za ním přišel (v 17:00), že bych potřeboval jet autem a měl jsem (15:30) 2 grepový piva. Tak jestli mohu jet ........
Koukal jak pannenská píča když poprvé uviděla kokota a pak mi řekl, že to je samosebou možné, ale pokud nafoukám, že bude muset napsat jakýs papír, že to bylo jen na ověření. No nafoukal jsem 0,00, takže v pohodě. Tak proč na flašce píšou obsah alkoholu 2%???
no ty woe musíš mít asi dobrý trávení a hodně záleží na váze ( ale jako ty grepový a citronový sračky jsou k ) nemá to s pívem nic společnýho !!!
Banditatom (Člen) 17.06.2012 22:51:09 Offline |
tomasNJ psal:do piči...
Bystřice pod hostýnem
82 na padesátke
buď rád tomíno já to měl hůř
Ondráš psal:Michal Dk psal:tomasNJ psal:kurva je to první bodovačka od zavedení toteho pičasystemu...
..na 50-tce v obci 82km to jsi dopad dobře.
Si taky říkám...
no mají rozmezí nad 20 do 39, do toho sem se vlezl...
gdybych jel nad 40 a víc... tak sem na místě bez papírů... a to bych asi nedal...
tomasNJ psal:no mají rozmezí nad 20 do 39, do toho sem se vlezl...
gdybych jel nad 40 a víc... tak sem na místě bez papírů... a to bych asi nedal...
Mě nemusíš říkat co se děje, když jedeš nad 40.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tomasNJ psal:no mají rozmezí nad 20 do 39, do toho sem se vlezl...
Na je, že když tě do roka drapnou za tenhle samej přestupek, tak papíry v čistírně a jezdíš na kole
yoby psal:tomasNJ psal:no mají rozmezí nad 20 do 39, do toho sem se vlezl...
gdybych jel nad 40 a víc... tak sem na místě bez papírů... a to bych asi nedal...Na je, že když tě do roka drapnou za tenhle samej přestupek, tak papíry v čistírně a jezdíš na kole
jo tak to je to, co mě asi sere nejvíc...
i gdyž mam kapsu hlubokou, tak tu dvojku nějak zkousnu...
jsou to první body, tak mě to ani nesere, ale ten rok, z toho mám větry...
jezdím na skuteru, sice je to padík, ale v tom městě tech 80 to dá... no a vzhledem k tomu, že městský adrenalin je velmi výživný, tak....
tomasNJ psal:jo tak to je to, co mě asi sere nejvíc...
jezdím na skuteru, sice je to padík, ale v tom městě tech 80 to dá... no a vzhledem k tomu, že městský adrenalin je velmi výživný, tak....
Se mi to jednou povedlo tak, že mě drapli po roce a 4 dnech ... z prdele klika, policajt nejdřív trochu naštvanej, pak mi jen poblahopřál...od té doby čisto...ťuk ťuk na dřevo
Banditatom (Člen) 19.06.2012 18:36:58 Offline |
tomasNJ psal:yoby psal:tomasNJ psal:no mají rozmezí nad 20 do 39, do toho sem se vlezl...
gdybych jel nad 40 a víc... tak sem na místě bez papírů... a to bych asi nedal...Na je, že když tě do roka drapnou za tenhle samej přestupek, tak papíry v čistírně a jezdíš na kole
jo tak to je to, co mě asi sere nejvíc...
no je to sice adrenalín vyživný, ale víš jak si pak rychle zvykneš na kolobrndu a kolo
Banditatom psal:tomasNJ psal:yoby psal:
Na je, že když tě do roka drapnou za tenhle samej přestupek, tak papíry v čistírně a jezdíš na kolejo tak to je to, co mě asi sere nejvíc...
jezdím na skuteru, sice je to padík, ale v tom městě tech 80 to dá... no a vzhledem k tomu, že městský adrenalin je velmi výživný, tak....no je to sice adrenalín vyživný, ale víš jak si pak rychle zvykneš na kolobrndu a kolo
kolobrnda je muj druhej bajk...
ti co jezdili po ceckách vědí
Petula psal:tomasNJ psal:do piči...
Bystřice pod hostýnem
82 na padesátke
jaj sem o 2 litránky lehčíStrakonice-Písek 132 na 90ce, dostala jsem litr a 3 body..
takže buď úplně v klidu
ty body dostane taky buď v klidu, jen o tom ještě neví
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Petula psal:tomasNJ psal:do piči...
Bystřice pod hostýnem
82 na padesátke
jaj sem o 2 litránky lehčíStrakonice-Písek 132 na 90ce, dostala jsem litr a 3 body..
takže buď úplně v kliduty body dostane taky buď v klidu, jen o tom ještě neví
petula...
ve dvou se to lépe táhne
palousej... to vim že je dostanu taky
tomasNJ psal:PALOUS psal:Petula psal:
Strakonice-Písek 132 na 90ce, dostala jsem litr a 3 body..
petula...
ve dvou se to lépe táhne
...58 f opci...500,- a dva punkty...do psí ...potáhnem tu káru ve třech
yoby psal:Filous psal:...58 f opci...500,- a dva punkty...do psí ...potáhnem tu káru ve třech
Jenže ty jen lehce přistrkuješ, nehrozí ti čistírna za recidivu pokud to nebylo na 30tce
...to já vim, zaplať satan
tomasNJ psal:PALOUS psal:Petula psal:
Strakonice-Písek 132 na 90ce, dostala jsem litr a 3 body..
petula...
ve dvou se to lépe táhne
se kdyžtak potkáme v Mostě nebo Sosonový na očistce
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 05:19:28 Offline |
ještě ,že mě nikdo včera nezmeril
naštěstí jsem zadnyho průvodčího nepotkal
ABik psal:Pšán psal:VikecB12 psal:No to toho vime
..bych řekl,že nějaké tři sestry..
..a včil vážně,Abíku,v čom dělo?he?..Dnes byly na pořadu dne mezilidské vztahy Někteří lidé fakt nemají rozum
a tos objevil teprve teď
ser na to,lidi jsou prostě lidi
...a bude hůř!
karlos100 psal:ABik psal:Pšán psal:..bych řekl,že nějaké tři sestry..
..a včil vážně,Abíku,v čom dělo?he?..Dnes byly na pořadu dne mezilidské vztahy Někteří lidé fakt nemají rozum
a tos objevil teprve teď
ser na to,lidi jsou prostě lidi
Jsem asi dost naivní ale aspoň kapičku soudnosti bych od průměrně inteligentích lidí očekával.
Srát na to už jsem se zařídil jinak.
Honzik8719 (Člen) 22.06.2012 11:30:28 Offline |
do zkurvený kamioňáci!!!!!!
kretén mě vytlačil do pruhu kde byli čerstvě namalovaný zebry mám celou mašinu kropenatou jako svinětady fakt nemůže mít člověk z ničeho radost
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 22.06.2012 11:37:30 Offline |
Honzik8719 psal:do zkurvený kamioňáci!!!!!!
kretén mě vytlačil do pruhu kde byli čerstvě namalovaný zebry mám celou mašinu kropenatou jako svinětady fakt nemůže mít člověk z ničeho radost
ted to bude vypadat , jak hračka z kindrvejce ...sorry
Honzik8719 psal:do zkurvený kamioňáci!!!!!!
...buď rád, já z toho měl sešroubovanou klíční kost a škodu 140tis.
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honzik8719 (Člen) 22.06.2012 11:44:07 Offline |
osiris psal:Honzik8719 psal:do zkurvený kamioňáci!!!!!!
kretén mě vytlačil do pruhu kde byli čerstvě namalovaný zebry mám celou mašinu kropenatou jako svinětady fakt nemůže mít člověk z ničeho radost...buď rád, já z toho měl sešroubovanou klíční kost a škodu 140tis.
a čím to mám dostat dolu? strejc říkal že to ředěj acetonem...ale co na aceton řekne lak?
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 22.06.2012 11:48:11 Offline |
Honzik8719 psal:osiris psal:Honzik8719 psal:do zkurvený kamioňáci!!!!!!
kretén mě vytlačil do pruhu kde byli čerstvě namalovaný zebry mám celou mašinu kropenatou jako svinětady fakt nemůže mít člověk z ničeho radost...buď rád, já z toho měl sešroubovanou klíční kost a škodu 140tis.
a čím to mám dostat dolu? strejc říkal že to ředěj acetonem...ale co na aceton řekne lak?
,,au ,,...
...zralej 2K lak to chvilku vydrží ...ale krátkodobě !!! ...jestli teda myslíš aceton (což si lidi pletou s nitrem) ...jestli ale myslíš nitro, tak tomu to odolá delší dobu
Honzik8719 (Člen) 22.06.2012 11:52:50 Offline |
a co gumy můžu je dojezdit nebo je mám zahodit? když sem viděl co ta barva udělala s SPZ tak se docela bojím
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:a co gumy můžu je dojezdit nebo je mám zahodit? když sem viděl co ta barva udělala s SPZ tak se docela bojím
...jezdi , za pár km to máš z nich dole
Honzik8719 (Člen) 22.06.2012 12:52:34 Offline |
na rat zatím nechci zakládat už sem to vočistil...na blatníku to je krapet vidět že sem tam jezdil acetonem a na kyvce to nechalo důlky v barvě asi tim jak je teplá z toho voleja co v ní je...až mě to nasere tak budeš mít práci Osi
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 22.06.2012 14:24:53 Offline |
Zdenek psal:To Honzík 8719,, hodnotíš kamioňáci jako skurvený, proč se tam cpeš před něj když vidíš že malujou, nejezdíš náhodou jako ty ? Zdenek.
ne, ...von jezdí jako prase
Honzik8719 (Člen) 22.06.2012 15:42:10 Offline |
Zdenek psal:To Honzík 8719,, hodnotíš kamioňáci jako skurvený, proč se tam cpeš před něj když vidíš že malujou, nejezdíš náhodou jako ty ? Zdenek.
hele nebyls tam tak nesuď! že mě dva pustili a třetí to asi nemohl rozdejchat za to já nemůžu
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 23.06.2012 13:02:01 Offline |
hlemejzd999 psal:Zdenek psal:To Honzík 8719,, hodnotíš kamioňáci jako skurvený, proč se tam cpeš před něj když vidíš že malujou, nejezdíš náhodou jako ty ? Zdenek.
na buelu.... neblbni
Honza 12345: bulík má pupínky
Honzik8719 (Člen) 23.06.2012 14:09:14 Offline |
hlemejzd999 psal:Zdenek psal:To Honzík 8719,, hodnotíš kamioňáci jako skurvený, proč se tam cpeš před něj když vidíš že malujou, nejezdíš náhodou jako ty ? Zdenek.
já a jezdit jako prase jo?
...relativní kochač...
Nemáš mít motorku naleštěnou....stát se to mě tak se to na lak nemůže dostat a utřel bych to hadrem s tou špínou která tvoří ochranou vrstvu
Ps. dneska sem nastavoval časování bo bylo sakramensky pozádu, tak sem zvědavej jak to bude znát na jízdě. Kupodivu to je i dost znát na zvuku, zmizela asi polovina různýho řinčení
Honzik8719 (Člen) 23.06.2012 20:55:02 Offline |
Lihy psal:Nemáš mít motorku naleštěnou....stát se to mě tak se to na lak nemůže dostat a utřel bych to hadrem s tou špínou která tvoří ochranou vrstvu
Ps. dneska sem nastavoval časování bo bylo sakramensky pozádu, tak sem zvědavej jak to bude znát na jízdě. Kupodivu to je i dost znát na zvuku, zmizela asi polovina různýho řinčení
asi tě budu muset někdy navštívit abys mě zasvětil do tajů ladění jen mě ty kurvy celnický ted stopli kabel tak sem zvědavej kdy ho budu mít doma
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:... jen mě ty kurvy celnický ted stopli kabel tak sem zvědavej kdy ho budu mít doma
si měl říct, bych ti poslal odkaz na obchod kde maji komponenty a mohl sis ho postavit sám....přiško mě to sakumprásk asi na 800 a klidně bych ti pár věcí mohl dát, jelikož nějaký části toho konektoru se musely objednat po více kusech, tak mi zbyly (jsou to korunový položky, ale když by nebyly skladem, tak bys nemusel čekat)...no ale to už je stejně fuk.
Ps. to neni žádný ladění ale údržba, která se musí sem tam dělat...napínat primární řetěz a kontrolovat časování a sem tam udělat reset senzoru polohy škrtící klapky (že na to lidi serou je věc jiná)....nedělaj se ventily, neřešíš rozvoďák, nemažeš řetěz, ale zase děláš něco jinýho no