Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 01.08.2012 07:38:13 Offline |
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Luk psal:chjo, proc jen tady ti zabavni lide nevydrzi dele
jak se jmenoval ten spartan?
myslím, že peta
...relativní kochač...
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:libac22 psal:
no wolové a Zdenda je vasi nějaké chabrus na nervy ...měl by si omévat přirození vlažnó vodó...
nemá čas bo mu ho zřejmě omevá v tedlejc chvíli mladá žena
myslíš že v tom skleníku co bidlej maj vodu ??? nebo musí chodit k potoku s kýblem
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Honzik8719 psal:Luk psal:chjo, proc jen tady ti zabavni lide nevydrzi dele
jak se jmenoval ten spartan?myslím, že peta
PAJA !!!
a řada dalších, namátkou Marcus86, Tommy atd. ... škoda jich byla s nima sranda
Strýcfajtr !!!
libac22 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
asi nějaké chabrus na nervy ...měl by si omévat přirození vlažnó vodó...nemá čas bo mu ho zřejmě omevá v tedlejc chvíli mladá žena
myslíš že v tom skleníku co bidlej maj vodu ??? nebo musí chodit k potoku s kýblem
bydlej
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 psal:huskyb12 psal:hlemejzd999 psal:tak čau ...já se asi řadim mezi kurevsky dobrýho frajerský snoba s náchylností k insolventnosti
já bych se do těhle diskuzí z bruskou na řetez za 600, když mi profík nabrousí řetěz za 48 Kč a 5 min nepouštěl :)))
kdybych měl nějakýho profíka , tak mu to tam dám taky ,ale tady je leda tak 20 km vod baráku ....a to fakt nedám se tam s tim tahat ...to radši ručně
A 6 řetězů se broukovi nevejde pod krovky (pod sedlo)?
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 01.08.2012 12:09:51 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:huskyb12 psal:
já bych se do těhle diskuzí z bruskou na řetez za 600, když mi profík nabrousí řetěz za 48 Kč a 5 min nepouštěl :)))kdybych měl nějakýho profíka , tak mu to tam dám taky ,ale tady je leda tak 20 km vod baráku ....a to fakt nedám se tam s tim tahat ...to radši ručně
A 6 řetězů se broukovi nevejde pod krovky (pod sedlo)?
jasné, že vejdou ...pak je tam budeš půl hodiny rozmotavat :)))), pak tam čekat minimálně 6x5 minut v kombinéze , než ti je profik nabrousi a dvě hodiny s cestou celkem v prdeli ...to mám vyrezany dvě nádrže pilky v lese , pojedu tam podruhy a sem na cene ty brusky....nejde ale především o čas a peníze ...jde o to , že si to pěkně doma , když máš čas pěkně pripravis ,a můžeš si k tomu dat lahvace , jako takovej rituál ...když se ti chce , a ne že musíš nutne do města k profikovi , protože nemáš čím rezat, když se rozhodnes jet druhej den do lesa.
kdybych bydlel ve městě , tak na profika a brusku seru , pač bych topil plynem
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
XJelen psal:Honzik8719 psal:Luk psal:chjo, proc jen tady ti zabavni lide nevydrzi dele
jak se jmenoval ten spartan?myslím, že peta
PAJA !!!
a řada dalších, namátkou Marcus86, Tommy atd. ... škoda jich byla s nima sranda
nojooo, kua ja si tak lamal hlavu...ale mel sem to na jazyku
Zdenku, nebud cíťa, nevzdavej to
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Libor nx psal:Filous psal:VikecB12 psal:Po přečtení tohohle sem šel dokolen,to už není spořivost,ale choroba,fsadím boty,že by aji rohlíky vod pekařa chtěl neupečený,že by si je jako dodělal sám,třeba nasušil na topení,hlavně aby byl vo halíř levnější. Samo by to ale skurvil,jako fšecky svoje výtvory.
http://www.yamaha-xj.net/viewtopic.php?f=48&t=2428...no ty vole, přijít mi něgdo do dílny, že si půl práce udělá sám aby to neměl tag drahý, tag po ňom hodim kladivo
hele já si taky udělal půlku práce sám,když jsem tahal motor z rámu a pak jsem ti ho přivezl To abych si pro příště vzal aspoň helmu,co
...je pravda, že nerat dělám motor aniš bych ho moch potom vyskoušet, ale tenkrát nebyl ňák čas, ale dybys mi řek, že si z něj eště přídeš sundat vanu, tag sem tě vyhodil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Libor nx psal:Filous psal:...no ty vole, přijít mi něgdo do dílny, že si půl práce udělá sám aby to neměl tag drahý, tag po ňom hodim kladivo
hele já si taky udělal půlku práce sám,když jsem tahal motor z rámu a pak jsem ti ho přivezl To abych si pro příště vzal aspoň helmu,co
...je pravda, že nerat dělám motor aniš bych ho moch potom vyskoušet, ale tenkrát nebyl ňák čas, ale dybys mi řek, že si z něj eště přídeš sundat vanu, tag sem tě vyhodil
a safra,chtěl jsem ještě sundat kromě vany i vika.
Zdeněk psal:Vás mrdám všecky. Jsou tu sice dobří lidé, ale ten zbytek stojí za nic. Je mi jedno, co si o mé finanční stránce myslte. Já su se svým životem a vším okolo spokojen a to, jestli si opravím sám své zrcátko, který si sám urvu a jsem s tím spokojen, tak to je moje věc. Taky sem nikomu nenutil aby si nekoupil jiné.
Tímto dnešním příspěvkem tady končím, si dělejte co chcete, ale asi je totální debilovina někoho ponižovat za to, že není zazobanec a má míň peněz než vy. Jste jak puboši ve škole- Holt doba je taková. Vymrdaná.
Vy - dobří lidé mějte se tu fajn
Vy - frajerští snobové, strčte si ty vaše prachy do prdele, bo život není jen o penězích, ale o úplně něčem jiném.
Sbohem.
Vole,nikdo se nebaví vo tvé finanční situaci,po té nám je hovno,nás baví to,jak se sereš do fšeho a přitom na co šáhneš to skurvíš a přiděláváš si jenom další problémy a možné finanční výdaje.... Uvědom si,že čím víc se z hovnem mažeš,tím víc vod něho smrdíš.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
To Zdeněk,,neduď hned uraženej, von je to tady teda samej pacholek, vožrala, vopičák, ale v podstatě se máme rádi,, Vikecu kdybys viděl co já už sem toho skurvil, aspoň babča to říká, a propo, to zrcátko Zdeněk spravil. Zdenek.
Borák psal:já sem kreten
to sem zvědavej za jak dlouho ten foun zas rošlapu ..jak sem starej tak sem blbej
já pyča koupil dotykáč a neumím ani vytočit číslo
...to se netočí, to se ťuká woe
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Borák psal:já sem kreten
to sem zvědavej za jak dlouho ten foun zas rošlapu ..jak sem starej tak sem blbej
já pyča koupil dotykáč a neumím ani vytočit číslo...to se netočí, to se ťuká woe
ťuká, ťuká, ale lehce a né jak na vrata
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
hlemejzd999 (Člen) 10.08.2012 15:19:48 Offline |
PFremer psal:kojaksro psal:Borák psal:já sem kreten
já pyča koupil dotykáč a neumím ani vytočit číslo...to se netočí, to se ťuká woe
ťuká, ťuká, ale lehce a né jak na vrata
ale zase pozor ...ťukat lehce na displej ...ne telefonem o stul s mezerama
Banditatom (Člen) 10.08.2012 16:52:17 Offline |
ja mam dotykac nokii a az posetrim na neco noveho tak tuhle nokii rozmackam zubama od bagru a nebo jeste lip nasadim to velky bouraci kladivo na otocnou osmi tunu a dam mu co proto. nokii uz nikdy !!!! do
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 12.08.2012 09:35:13 Offline |
mrdky jedny meteorologický prej polojasno místy déšť urvat kule naházet do příkopu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2012 10:17:03 Offline |
Banditatom psal:mrdky jedny meteorologický prej polojasno místy déšť urvat kule naházet do příkopu
máš krámy nebo co???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 12.08.2012 10:24:26 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:mrdky jedny meteorologický prej polojasno místy déšť urvat kule naházet do příkopu
máš krámy nebo co???
No ještě tohle by mě chybělo ale včera tady byla taková jedna akcička a podle předpovědi mělo být celkem fajn.... zmrzl jsem zmokl jsem a to hned několikrát
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2012 11:20:14 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:mrdky jedny meteorologický prej polojasno místy déšť urvat kule naházet do příkopu
máš krámy nebo co???
No ještě tohle by mě chybělo ale včera tady byla taková jedna akcička a podle předpovědi mělo být celkem fajn.... zmrzl jsem zmokl jsem a to hned několikrát
to máš blbý no
Banditatom (Člen) 12.08.2012 11:26:57 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
máš krámy nebo co???No ještě tohle by mě chybělo ale včera tady byla taková jedna akcička a podle předpovědi mělo být celkem fajn.... zmrzl jsem zmokl jsem a to hned několikrát
to máš blbý no
debhyle
tahle akcička to byla
http://www.youtube.com/watch?v=N1Ks3n4Pf8o
pecka vidět to naživo a hlavně co ti magoři dělali v noci.... to mě vážně hlava nebrala
no já dopadl klasicky
hlemejzd999 (Člen) 17.08.2012 18:12:54 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 17.08.2012 18:21:39 Offline |
osiris psal:...stačilo napsat žes píchnul, většina lidí ví jak to vypadá
to je místo fejsbůku , když ho tu spousta lidí nemá
ale , že jdu zrovna kakat ,tam taky nepíšu
hlemejzd999 (Člen) 17.08.2012 18:22:37 Offline |
tak znova : píchnul jsem do píči , zrovna , když jsem se chtěl svézt
hlemejzd999 (Člen) 17.08.2012 18:25:11 Offline |
osiris psal:...stačilo napsat žes píchnul, většina lidí ví jak to vypadá
Ale na něco musí používat ty jeho digitální píčoviny se kterejma si hraje,tak aspoň blejskne defekt,kdyš jinak je to k hovnu
hlemejzd999 (Člen) 17.08.2012 19:52:03 Offline |
VikecB12 psal:osiris psal:...stačilo napsat žes píchnul, většina lidí ví jak to vypadá
Ale na něco musí používat ty jeho digitální píčoviny se kterejma si hraje,tak aspoň blejskne defekt,kdyš jinak je to k hovnu
...má pravdu ten chlapec
hlemejzd999 psal:tak znova : píchnul jsem do píči , zrovna , když jsem se chtěl svézt
...tak jestlis píchnul fakt do píči, tak to navopak fotku chtělo, páč jestli byla mladá, tak to už zas některý z nás možná dlouho neviděli
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 17.08.2012 20:05:54 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:tak znova : píchnul jsem do píči , zrovna , když jsem se chtěl svézt
...tak jestlis píchnul fakt do píči, tak to navopak fotku chtělo, páč jestli byla mladá, tak to už zas některý z nás možná dlouho neviděli
→ ...asi takhle to vypadá
hlemejzd999 (Člen) 18.08.2012 09:48:06 Offline |
tak kurva opraveno , zalepeno ...80,- káčé...a jedééém
hlemejzd999 (Člen) 18.08.2012 15:16:00 Offline |
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:A kde máme foto
Nic opravenýho tam nevidím ale nafouklý to je dost
Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:A kde máme foto
Nic opravenýho tam nevidím ale nafouklý to je dost
...ty seš vůl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 19.08.2012 11:55:00 Offline |
osiris psal:Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:Nic opravenýho tam nevidím ale nafouklý to je dost
...ty seš vůl
polibte mi kokoti
Banditatom (Člen) 19.08.2012 12:08:59 Offline |
hlemejzd999 psal:osiris psal:Michal Dk psal:
Nic opravenýho tam nevidím ale nafouklý to je dost...ty seš vůl
polibte mi kokoti
nějakýmu entomologickému hlemejžďoj ani prd
hlemejzd999 (Člen) 24.08.2012 11:58:59 Offline |
ty vole to je na střelbu v sebeobraně už todle ....
Banditatom (Člen) 24.08.2012 12:01:26 Offline |
VikecB12 psal:nemilé Normálně ty zmrdy vyuzený postřílet
fšechny
kamaráde víš jak je mám rád ale nechtěj nám povolit je střílet jako lovnou zvěř klidně bych platil za zastřelenej kus
nicola.foxx (Člen) 24.08.2012 13:31:28 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:nemilé Normálně ty zmrdy vyuzený postřílet
fšechnykamaráde víš jak je mám rád ale nechtěj nám povolit je střílet jako lovnou zvěř klidně bych platil za zastřelenej kus
Tak to si napsal pjekne blbje.
To neni lovna, ALE SKODNA. Kdo by to potom zral. Z toho by se nedal delat ani vyrobni salam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:nemilé Normálně ty zmrdy vyuzený postřílet
fšechnykamaráde víš jak je mám rád ale nechtěj nám povolit je střílet jako lovnou zvěř klidně bych platil za zastřelenej kus
To neni lovna, ALE SKODNA. Kdo by to potom zral. Z toho by se nedal delat ani vyrobni salam.
Do kočičích granulí by to možná semlít šlo,ty sežerou kdejaký svinstvo
jardagsf psal:kurvy kurevske hnede ve Volarech mi vcera slohli uplne vsechno doklady otp klice foun karty......
jardagsf po prvnim kolecku na obnove svoji uredni existence
...si to měl na nosiči f tý tvý brašničce gumicukem chycený, cos f Krumau stratil???
Banditatom (Člen) 24.08.2012 18:22:08 Offline |
VikecB12 psal:nicola.foxx psal:Banditatom psal:
kamaráde víš jak je mám rád ale nechtěj nám povolit je střílet jako lovnou zvěř klidně bych platil za zastřelenej kusTak to si napsal pjekne blbje.
To neni lovna, ALE SKODNA. Kdo by to potom zral. Z toho by se nedal delat ani vyrobni salam.Do kočičích granulí by to možná semlít šlo,ty sežerou kdejaký svinstvo
houby ta naše tak tuňáka, lososa, jehněčí, králička diť von má lepčí žrádlo jak já
Banditatom psal:VikecB12 psal:nicola.foxx psal:
To neni lovna, ALE SKODNA. Kdo by to potom zral. Z toho by se nedal delat ani vyrobni salam.Do kočičích granulí by to možná semlít šlo,ty sežerou kdejaký svinstvo
houby ta naše tak tuňáka, lososa, jehněčí, králička diť von má lepčí žrádlo jak já
maj recht, teče z toho šťáva, voní to a kolikrát nad tím svině chlupatá ještě vohrnuje nos... ale slepice by to mohly dát, sešrotovaný - ty krávy sežerou uplně všechno
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 24.08.2012 19:53:01 Offline |
třeba by s tím sly spravovat silnice a konečně by to drželo ..
hlemejzd999 (Člen) 24.08.2012 20:08:42 Offline |
http://www.novinky.cz/krimi/276973-stre … enemu.html
konečně nějaká dobrá zpráva v tom našem posranym statecku ...
Filous psal:jardagsf psal:kurvy kurevske hnede ve Volarech mi vcera slohli uplne vsechno doklady otp klice foun karty......
jardagsf po prvnim kolecku na obnove svoji uredni existence...si to měl na nosiči f tý tvý brašničce gumicukem chycený, cos f Krumau stratil???
jj
MOTO KOZZI GRISO
Banditatom (Člen) 26.08.2012 10:59:12 Offline |
Borák psal:Hmmm... Pjeqna nedele...uz mam f sobje 3 plzne
Akorat je blby ze sem f praci
teď jsem se vzbudil a pro plzeň si musím zajet
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2012 11:54:44 Offline |
no já už mam v sobě taky Kozla a k tomu si dělám řízky
Banditatom (Člen) 26.08.2012 11:55:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no já už mam v sobě taky Kozla a k tomu si dělám řízky
co je špatně?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2012 12:58:55 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:no já už mam v sobě taky Kozla a k tomu si dělám řízky
co je špatně?
nic neni špatně..paní dělá salát já si maso dělám vždycky radší sám
Banditatom (Člen) 26.08.2012 13:05:03 Offline |
Koldan psal:do řiti už se vám někdy podařilo něco slepit vteřinovým lepidlem? mně pravidelně prsty, všechno kolem, jen to co potřebuji slepit NIKDY!
voe kup si vrtulník lepit budeš furt....né prsty
Koldan psal:do řiti už se vám někdy podařilo něco slepit vteřinovým lepidlem? mně pravidelně prsty, všechno kolem, jen to co potřebuji slepit NIKDY!
......musíš si koupit lepidlo a né tu parodiji na lepidlo u kasy supermárketu ...no taky tam toho neser tolik, pag si upatlanej jak malej harant vot zmrzliny
Kelly01 psal:Koldan psal:do řiti už se vám někdy podařilo něco slepit vteřinovým lepidlem? mně pravidelně prsty, všechno kolem, jen to co potřebuji slepit NIKDY!
A všechno okolo zbělá
A lepidlo je jen na jedno použití - i když ho pořádně zavřeš, tak za nedlouho už ho můžeš vyhodit - páč je tvrdý...
Kromě prstů a oblemcání všeho možného se mně s ním taky nepovedlo nic přilepit - asi je to rukama
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 27.08.2012 08:57:32 Offline |
tachec psal:A lepidlo je jen na jedno použití - i když ho pořádně zavřeš, tak za nedlouho už ho můžeš vyhodit - páč je tvrdý...
dávej ho do lednice ...já ho dávám do dveří v lednici a vydrží nevyschlé třeba rok
hlemejzd999 psal:tachec psal:A lepidlo je jen na jedno použití - i když ho pořádně zavřeš, tak za nedlouho už ho můžeš vyhodit - páč je tvrdý...
dávej ho do lednice ...já ho dávám do dveří v lednici a vydrží nevyschlé třeba rok
...ten Šnek má praudu
hlemejzd999 (Člen) 27.08.2012 18:16:41 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:tachec psal:A lepidlo je jen na jedno použití - i když ho pořádně zavřeš, tak za nedlouho už ho můžeš vyhodit - páč je tvrdý...
...ten Šnek má praudu
sem někdy kecal ?
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
dávej ho do lednice ...já ho dávám do dveří v lednici a vydrží nevyschlé třeba rok...ten Šnek má praudu
sem někdy kecal ?
...nevim vo tom
do věřili by jste tomu: manželka je na rodičovské dovolené s dcerou a pobírá rodičovský příplatek (tuším 7000). dle nějakého nového sociálního zákona musí jít na úřad, vzít si tam formulář s prohlášením osob o bydlišti a potvrdit, že je češka a bydlí v ČR a na jaké adrese. pokud by to nestihla tuším do konce roku, tak by o ty dávky mohla přijít. Do prdele co to je zas za nesmysl. VždyŤ se stačí podívat na jakýkoliv formulář, kterých už tam předtím nesla hafo, vždyť na každém blbém úřadě mají její bydliště. národnost, prostě všechno. potom to tady má někam spět, když se vymýšlí takové pičoviny. jo a že by ji někdo o tom informoval, to taky ne, doslechla se o tom od kamarádky. Takže pánové co máte maminy na mateřské či rodičovské, budete to muset mít taky.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:do věřili by jste tomu: manželka je na rodičovské dovolené s dcerou a pobírá rodičovský příplatek (tuším 7000). dle nějakého nového sociálního zákona musí jít na úřad, vzít si tam formulář s prohlášením osob o bydlišti a potvrdit, že je češka a bydlí v ČR a na jaké adrese. pokud by to nestihla tuším do konce roku, tak by o ty dávky mohla přijít. Do prdele co to je zas za nesmysl. VždyŤ se stačí podívat na jakýkoliv formulář, kterých už tam předtím nesla hafo, vždyť na každém blbém úřadě mají její bydliště. národnost, prostě všechno. potom to tady má někam spět, když se vymýšlí takové pičoviny. jo a že by ji někdo o tom informoval, to taky ne, doslechla se o tom od kamarádky. Takže pánové co máte maminy na mateřské či rodičovské, budete to muset mít taky.
Chceš mi jako naznačit, že slovenka žijící v ČR nemá na rodičovský příspěvek nárok?
hlemejzd999 (Člen) 29.08.2012 17:48:37 Offline |
ty vole dneska jsem vod rána nandaval destičky na ten sráč...napřed mě v Hnujdaji překvapil pěknou cenou ( 1808,- kč ) a pak tam nešly ...no dělal jsem to asi tři hodiny ..ještě všechno očistit a chladící dírku po dírce mezi těma kotoučema uvnitř vydlabat ...totálně všechno zarostlý těma okujema ...rezatá sračka ten matroš ...
http://www.youtube.com/watch?v=SiUz_akTmcY
hlemejzd999 (Člen) 29.08.2012 17:59:35 Offline |
osiris psal:...na toho potkana brzdy nepotřebuješ, u něj ti stačí vyhodit za sebe kotvu
už sem vyhodil celkem tři ...jenže nebyly přivázaný ...
hlemejzd999 psal:ty vole dneska jsem vod rána nandaval destičky na ten sráč...napřed mě v Hnujdaji překvapil pěknou cenou ( 1808,- kč ) a pak tam nešly ...no dělal jsem to asi tři hodiny ..ještě všechno očistit a chladící dírku po dírce mezi těma kotoučema uvnitř vydlabat ...totálně všechno zarostlý těma okujema ...rezatá sračka ten matroš ...
http://www.youtube.com/watch?v=SiUz_akTmcY
Fotku,fotku nemáš?
hlemejzd999 (Člen) 29.08.2012 18:08:18 Offline |
Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:ty vole dneska jsem vod rána nandaval destičky na ten sráč...napřed mě v Hnujdaji překvapil pěknou cenou ( 1808,- kč ) a pak tam nešly ...no dělal jsem to asi tři hodiny ..ještě všechno očistit a chladící dírku po dírce mezi těma kotoučema uvnitř vydlabat ...totálně všechno zarostlý těma okujema ...rezatá sračka ten matroš ...
http://www.youtube.com/watch?v=SiUz_akTmcYFotku,fotku nemáš?
kurva ...to mě nenapadlo
Banditatom (Člen) 29.08.2012 18:14:40 Offline |
plazivej: vidíš vidíš kdyby jsis pořídil auto tak máš klid
hlemejzd999 (Člen) 29.08.2012 18:17:58 Offline |
Banditatom (Člen) 29.08.2012 18:23:40 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:plazivej: vidíš vidíš kdyby jsis pořídil auto tak máš klid
na ty štyry kilometry do práce to stačí.....hlavně tam neprší a v zimě nesněží
tady mám teda fotku , ale je to slabota
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0024.jpg
diť tam toho ještě máš!
hlemejzd999 (Člen) 29.08.2012 18:26:29 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:plazivej: vidíš vidíš kdyby jsis pořídil auto tak máš klid
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0024.jpgdiť tam toho ještě máš!
no jo ...ta jedna je ňáká vydlabaná a jedna už pískala vo ten plech...sem myslel , že to je jen ˇnákej kamínek uvázlej a vono prt...
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:plazivej: vidíš vidíš kdyby jsis pořídil auto tak máš klid
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0024.jpg
..to vypadá jak u mě doma po kalbě..
..stůl plný bramborových lupínků..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:ty vole dneska jsem vod rána nandaval destičky na ten sráč...napřed mě v Hnujdaji překvapil pěknou cenou ( 1808,- kč ) a pak tam nešly ...no dělal jsem to asi tři hodiny ..ještě všechno očistit a chladící dírku po dírce mezi těma kotoučema uvnitř vydlabat ...totálně všechno zarostlý těma okujema ...rezatá sračka ten matroš ...
http://www.youtube.com/watch?v=SiUz_akTmcYFotku,fotku nemáš?
hlemejzd999 (Člen) 08.09.2012 05:34:21 Offline |
kurva , do píči....kdo vymyslel práci v sobotu , to byl teda megakokot .... zase se musim přesunout spát jinam...tohleto přerušované spaní nemám rád
hlemejzd999 (Člen) 08.09.2012 11:03:58 Offline |
xrohy psal:Tak makej a nechrápej....
makej ??? ...já sem se asi špatně vyjádřil....já nejsem zaměstnanec posilovny ani jiného silového zařízení
hlemejzd999 psal:kurva , do píči....kdo vymyslel práci v sobotu , to byl teda megakokot .... zase se musim přesunout spát jinam...tohleto přerušované spaní nemám rád
Pane pojďte si hrát.A na co?? Na kokoty.A jak se to hraje??
Dáme si firemní trička a pudem v sobotu do práce....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
PFremer psal:Kurva, kurváááá!!! Nová Joši na autobusu a už jsou svody zlatý jak medaile Špotákový... a to má za sebou asi 700km...
...co blbneš, to je normální, toho se nezbavíš jinag neš že to přeleštíš
Kožak psal:PFremer psal:Kurva, kurváááá!!! Nová Joši na autobusu a už jsou svody zlatý jak medaile Špotákový... a to má za sebou asi 700km...
nejezdi a zůstanou pěkný
...ten kluk má pravdu
Filous psal:PFremer psal:Kurva, kurváááá!!! Nová Joši na autobusu a už jsou svody zlatý jak medaile Špotákový... a to má za sebou asi 700km...
...co blbneš, to je normální, toho se nezbavíš jinag neš že to přeleštíš
A to jako jó, to je jasný, jen jsem nečekal, že to bude tak rychle.
Ale i tak posílám do Japanu bluďišťáka .
Kožak psal:PFremer psal:Kurva, kurváááá!!! Nová Joši na autobusu a už jsou svody zlatý jak medaile Špotákový... a to má za sebou asi 700km...
nejezdi a zůstanou pěkný
Dobrej tip, zkusim ho v ziměDíííík
hlemejzd999 (Člen) 10.09.2012 16:01:31 Offline |
Meloun psal:Do píči zkurvený smradlavý vytahaný!!! Zas plotýnka!!
v tomhle má elektrickej sporák výhodu ...vymenis si ji sám
nicola.foxx (Člen) 10.09.2012 21:44:02 Offline |
Meloun psal:Do píči zkurvený smradlavý vytahaný!!! Zas plotýnka!!
Melounoj to znám taky. No a pak sem od maminky dostal elektrickou dečku z Lídloj a ta je nejvíc.
Pustím na trojku a válim se prase na gauči a fšichni mě pak doma vobskakujou.
Zase tak špatný to potom nejni.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
přindu z knajpy..samo že po cestě sem se stavil ve vinotéce..doma si naleju sklenku a štamprdle abych nemusel stávat ...šáhnu do šuflajzu pro voříšky ... A KURWA SOU SEŽRANÝ!!! dybych to věděl koupil bych si po cestě dom ale takle !!! MELOUNE ..VIKTORE...serte na děti
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:přindu z knajpy..samo že po cestě sem se stavil ve vinotéce..doma si naleju sklenku a štamprdle abych nemusel stávat ...šáhnu do šuflajzu pro voříšky ... A KURWA SOU SEŽRANÝ!!! dybych to věděl koupil bych si po cestě dom ale takle !!! MELOUNE ..VIKTORE...serte na děti
...tak to máme stejné, u mě ještě v tom šuplíku nechá vobal, aby mě o to víc navnadila