Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 19.09.2012 07:46:20 Offline |
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Mour psal:Borák psal:přindu z knajpy..samo že po cestě sem se stavil ve vinotéce..doma si naleju sklenku a štamprdle abych nemusel stávat ...šáhnu do šuflajzu pro voříšky ... A KURWA SOU SEŽRANÝ!!! dybych to věděl koupil bych si po cestě dom ale takle !!! MELOUNE ..VIKTORE...serte na děti
...tak to máme stejné, u mě ještě v tom šuplíku nechá vobal, aby mě o to víc navnadila
ste zabržděný pánové...já to dělám přesně opačně...pak už jen slyšim z dálky : „ kdo sežral ty bramburky?, kde sou ty oříšky?...tady byl ještě včera plný sáček ? “...no a pro výstrahu tam ty pytliky od těch pochutin nechám a v tom třeba jen jeden kousek
jo holt kdo pozdě chodí, sám sobě škodí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:ste zabržděný pánové...já to dělám přesně opačně...pak už jen slyšim z dálky : „ kdo sežral ty bramburky?, kde sou ty oříšky?...tady byl ještě včera plný sáček ? “...no a pro výstrahu tam ty pytliky od těch pochutin nechám a v tom třeba jen jeden kousek
hlemejzd999 (Člen) 19.09.2012 09:48:16 Offline |
yoby psal:hlemejzd999 psal:ste zabržděný pánové...já to dělám přesně opačně...pak už jen slyšim z dálky : „ kdo sežral ty bramburky?, kde sou ty oříšky?...tady byl ještě včera plný sáček ? “...no a pro výstrahu tam ty pytliky od těch pochutin nechám a v tom třeba jen jeden kousek
Mour psal:Borák psal:přindu z knajpy..samo že po cestě sem se stavil ve vinotéce..doma si naleju sklenku a štamprdle abych nemusel stávat ...šáhnu do šuflajzu pro voříšky ... A KURWA SOU SEŽRANÝ!!! dybych to věděl koupil bych si po cestě dom ale takle !!! MELOUNE ..VIKTORE...serte na děti
...tak to máme stejné, u mě ještě v tom šuplíku nechá vobal, aby mě o to víc navnadila
a v tom obalu JEDEN orisek - proc to nevyhodite???? no dyk tam jeste je - jsme ti nechali.......
MOTO KOZZI GRISO
hlemejzd999 (Člen) 19.09.2012 11:20:39 Offline |
jardagsf psal:Mour psal:Borák psal:přindu z knajpy..samo že po cestě sem se stavil ve vinotéce..doma si naleju sklenku a štamprdle abych nemusel stávat ...šáhnu do šuflajzu pro voříšky ... A KURWA SOU SEŽRANÝ!!! dybych to věděl koupil bych si po cestě dom ale takle !!! MELOUNE ..VIKTORE...serte na děti
a v tom obalu JEDEN orisek - proc to nevyhodite???? no dyk tam jeste je - jsme ti nechali.......
jardagsf psal:Mour psal:Borák psal:přindu z knajpy..samo že po cestě sem se stavil ve vinotéce..doma si naleju sklenku a štamprdle abych nemusel stávat ...šáhnu do šuflajzu pro voříšky ... A KURWA SOU SEŽRANÝ!!! dybych to věděl koupil bych si po cestě dom ale takle !!! MELOUNE ..VIKTORE...serte na děti
...všude stejné ...všude stejné ...všude stejné
proc zenska nedokaze pochopit vetu "nesahej na to ja to udelam sam!"
A kdyz ti pak prace na 5 minut po jejim zasahu trva 2hod tak se jeste cejti urazena!
..protoze vona ti prece chtela pomoct ..
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:proc zenska nedokaze pochopit vetu "nesahej na to ja to udelam sam!"
A kdyz ti pak prace na 5 minut po jejim zasahu trva 2hod tak se jeste cejti urazena!
..a proč se cítí uražená?
..páč si zjevně neocenil její pomoc..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 25.09.2012 10:09:00 Offline |
Pšán psal:Borák psal:proc zenska nedokaze pochopit vetu "nesahej na to ja to udelam sam!"
..protoze vona ti prece chtela pomoct ....a proč se cítí uražená?
..páč si zjevně neocenil její pomoc..
řešení je nechávat dělat zenskou jen práce , který nemuze skurvit ,jako je treba sekání trávy,práce s motorovou pilou, rezaní na cirkularce a tak....
nicola.foxx (Člen) 25.09.2012 13:19:41 Offline |
Borák psal:proc zenska nedokaze pochopit vetu "nesahej na to ja to udelam sam!"
Jo kamaráde, tak tomu taky nerozumím. Onehdá jí říkám "Nesahej na ten ventil, je kousek před smrtí. Koupím novej a vyměním ho." Druhej den v pátek, sem ho cestou z práce koupil a že ho vyměním v sobotu. V sobotu sem zjistil, že ho urvala, když chtěla ventilem zavřít vodu. Naštěstí byla duchapřítomná a zavřela komplet vodu v baráku. Prasklej ventil před zdí a závit tam samozřejmně zvostal. Taky tak dvě hoďky než sem to vytáh z domácím hoby nářadím.
Pak už to bylo jen nasranej, hádka, šprajclá bota pod pedálem v autě, odřenej blatník na Subaru, roztrhlá guma, zbouraná zíďka od plotu a o to ještě větší nasranost, že mi nestačí její pomoc, ale že si to pak dokurvím někde jinde sám. Ty vole to byl den k posrání. Naštěstí pak byl odpoledne paintball, zabíjačka, kámoši, pivo, hulení a pak ještě vlhká usmiřovačka. Takže to nakonec dopadlo dobře. Ale co tenkrát nepochopila na větě "Nesahej na to! Já to vyměním." , to je mi asi až do smrti záhadou.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 25.09.2012 15:37:28 Offline |
yoby psal:Chlapy, že vám o tu opravu už říkala minimálně tejden a vy jste na ní srali
Prej tejden
Dva dny mě s tím prudila.
Já sem na vepřovou čekal tři tejdny a taky sem se jí do toho nesral.
nicola.foxx (Člen) 25.09.2012 15:55:01 Offline |
Borák psal:Ty wole Mirku sem doted netusil ze ma moje princezna segru
Jo..taky spravovala vodu..
Nestraš mě. Zatím jediná švagrová vo kterej vím, je taková kráwa a ty mi chceš říct, že bych moch mít dvje
Progear 650 (Člen) 25.09.2012 17:14:08 Offline |
nicola.foxx psal:yoby psal:Chlapy, že vám o tu opravu už říkala minimálně tejden a vy jste na ní srali
Prej tejden
Dva dny mě s tím prudila.
Já sem na vepřovou čekal tři tejdny a taky sem se jí do toho nesral.
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
včera přídu po vyjebanym dni v práci, prej protejká hajzl
sem si to našla na youtube, ale rači sem to nechala na tebe
zazděnej geberit, zahrál sem si na gynekologa a malou dírou tahal ven vobrovský věci
voprava za 10 min i s voctovou koupelí
co ste si to vzali ? :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 25.09.2012 18:58:18 Offline |
...hmm je to všude stejný koukám
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
no mně volala do práce ..
makám 14dní f tahu vod rána do večera tak mně prej chtěla pomoct dyš chodim večer dlouho ..tak sem to ještě dlouho dával dohromady
ted už si s toho dělám prdel ale málem mě šlehlo
...nikdo nevojebe Ježíše...
nicola.foxx (Člen) 26.09.2012 07:54:45 Offline |
Co sem si to vzal?? No to je jasný. Vzal sem si sice až napodruhý skvělou ženskou, ale vobčas se i u perfektně fungujícího tvora, vyskytne nějaká drobná chyba.
jaryn psal:PFremer psal:No do , Musim přestat a, už ani v práci nemůžu nic najít...
Kde kurva ta tabulka je!!!!!!kdybys nečuměl na net a hledal,tak možná najdeš...
Na tom něco bude ,
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 31.10.2012 20:18:53 Offline |
do zaječí zkurvený telefony kontakty v poznámky v pinkody v zákazníci v a já super jsem si neudělal zálohu
hlemejzd999 (Člen) 31.10.2012 20:23:09 Offline |
Banditatom psal:do zaječí zkurvený telefony kontakty v poznámky v pinkody v zákazníci v a já super jsem si neudělal zálohu
máš mít androida a učet vot gůglu ...se ti to zálohuje samo ...jen se tomu musíš pověnovat
ted brečíš co ?
sem já to ale kurva škodolibá
Banditatom (Člen) 31.10.2012 20:28:36 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:do zaječí zkurvený telefony kontakty v poznámky v pinkody v zákazníci v a já super jsem si neudělal zálohu
máš mít androida a učet vot gůglu ...se ti to zálohuje samo ...jen se tomu musíš pověnovat
ted brečíš co ?
sem já to ale kurva škodolibá
zmrde... až tě potkám vyloupím ti kadiboudu pojebanej symbian
hlemejzd999 (Člen) 31.10.2012 20:32:32 Offline |
Banditatom psal:zmrde... až tě potkám vyloupím ti kadiboudu pojebanej symbian
symbian
...rovnou to zahoď
Banditatom psal:do zaječí zkurvený telefony kontakty v poznámky v pinkody v zákazníci v a já super jsem si neudělal zálohu
Existují 2 druhy lidí... Ti kteří o svá data přišli a ti kteří o ně teprve přijdou. Vítej v první skupině.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 31.10.2012 21:16:39 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:do zaječí zkurvený telefony kontakty v poznámky v pinkody v zákazníci v a já super jsem si neudělal zálohu
Existují 2 druhy lidí... Ti kteří o svá data přišli a ti kteří o ně teprve přijdou. Vítej v první skupině.
Ondráš psal:Pak jsou ještě ti co se poučí a co ne... Teď už je jen na tobě kam se přidáš.
...já sem ten co ne ...páč stejně nevim jag se taková záloha dělá ...ale co, mrdat, dyš stratíš atypickej šroubek je to horší
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 31.10.2012 22:44:32 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Pak jsou ještě ti co se poučí a co ne... Teď už je jen na tobě kam se přidáš.
...já sem ten co ne ...páč stejně nevim jag se taková záloha dělá ...ale co, mrdat, dyš stratíš atypickej šroubek je to horší
sem jednou stratil atypickej šroubek z motorofky vod mauntfíldu a ty kurvy za nej chteli asi šedesát vočí to mě sralo víc , jak nejaká záloha
pak sem si radsi vobjednal dva do lezervy , páč se ten první samovolně vyklepal .
dodneska sem nepochopil , jak muze takovej sroubek stát 60 kc ...
Filous psal:...já sem ten co ne ...páč stejně nevim jag se taková záloha dělá ...ale co, mrdat, dyš stratíš atypickej šroubek je to horší
Řekni mladýmu. On ti to udělá tak že se nebudeš muset starat.
Ondráš psal:Filous psal:...já sem ten co ne ...páč stejně nevim jag se taková záloha dělá ...ale co, mrdat, dyš stratíš atypickej šroubek je to horší
nejjistější a nejjednodušší jak si zálohovat kontakty atd. je papírovej diář a tužka
mrdat všechny cdčka, karty, disky atd. všechno se to časem samo pokurví
Lihy psal:Ondráš psal:Filous psal:...já sem ten co ne ...páč stejně nevim jag se taková záloha dělá ...ale co, mrdat, dyš stratíš atypickej šroubek je to horší
nejjistější a nejjednodušší jak si zálohovat kontakty atd. je papírovej diář a tužka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Lihy psal:Ondráš psal:Řekni mladýmu. On ti to udělá tak že se nebudeš muset starat.
Za krávu zapojíte ruchadlo, abyste mohli orat a mouku si budete mlít mezi šutrama. Boty vyměníte na trhu s ševcem za dvacet vajec, baráky uplácáte z hlíny...
ABik psal:VikecB12 psal:Lihy psal:nejjistější a nejjednodušší jak si zálohovat kontakty atd. je papírovej diář a tužka
mrdat všechny cdčka, karty, disky atd. všechno se to časem samo pokurvíZa krávu zapojíte ruchadlo, abyste mohli orat a mouku si budete mlít mezi šutrama. Boty vyměníte na trhu s ševcem za dvacet vajec, baráky uplácáte z hlíny...
A místo Bandita budete jezdit na koze - čekají nás zlaté časy...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
ABik psal:VikecB12 psal:Lihy psal:
mrdat všechny cdčka, karty, disky atd. všechno se to časem samo pokurvíZa krávu zapojíte ruchadlo, abyste mohli orat a mouku si budete mlít mezi šutrama. Boty vyměníte na trhu s ševcem za dvacet vajec, baráky uplácáte z hlíny...
a myslíš si,že to bylo horší než dnešní doba,kdy se celej svět točí kolem vydělání peněz na to,aby ses jich zbavil za nefunkční sračky kerejma ti mocipáni zavírají hubu aby ses nebouřil a šlapal brázdu Žijem ve lži,jen si to nechcem připustit. Kdo si naleje čistýho vína,stane se z něho Brejvik nebo jinej "terorista" jak je v dnešní době zvykem nazývat lidi,kteří si nenechají srát do krku...
hlemejzd999 (Člen) 01.11.2012 11:06:20 Offline |
VikecB12 psal:ABik psal:VikecB12 psal:
Za krávu zapojíte ruchadlo, abyste mohli orat a mouku si budete mlít mezi šutrama. Boty vyměníte na trhu s ševcem za dvacet vajec, baráky uplácáte z hlíny...
a myslíš si,že to bylo horší než dnešní doba,kdy se celej svět točí kolem vydělání peněz na to,aby ses jich zbavil za nefunkční sračky kerejma ti mocipáni zavírají hubu aby ses nebouřil a šlapal brázdu Žijem ve lži,jen si to nechcem připustit. Kdo si naleje čistýho vína,stane se z něho Brejvik nebo jinej "terorista" jak je v dnešní době zvykem nazývat lidi,kteří si nenechají srát do krku...
ses nejak kurva nevyspal
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:ABik psal:
Za krávu zapojíte ruchadlo, abyste mohli orat a mouku si budete mlít mezi šutrama. Boty vyměníte na trhu s ševcem za dvacet vajec, baráky uplácáte z hlíny...a myslíš si,že to bylo horší než dnešní doba,kdy se celej svět točí kolem vydělání peněz na to,aby ses jich zbavil za nefunkční sračky kerejma ti mocipáni zavírají hubu aby ses nebouřil a šlapal brázdu Žijem ve lži,jen si to nechcem připustit. Kdo si naleje čistýho vína,stane se z něho Brejvik nebo jinej "terorista" jak je v dnešní době zvykem nazývat lidi,kteří si nenechají srát do krku...
ses nejak kurva nevyspal
To není nevyspáním,to je tím,že mě poslední dobou,asi tak dva-tři roky sere celej svět. Mě třeba vadí dělat jakoukoliv prácu kerá je zbytečná,nebo vím,že se ukáže časem jako nefunkční a v tomhle bohužel žijem. Honíme se za totálníma sračkama,kerý musíme mít,protože si to doba žádá a už sme tak zblblí,že nám to přijde normální a lidi,kteří chtějí žit postaru sou za mimoně A tím nemyslím žit v pravěku,ale kupovat a používat věci,který za něco stojí a sou perspektivní. Dost kolem sebe začínám vidět lidi,kteří sou rádi,že mají co žrat a kde spat a vo penězích na koníčky nemůže byt řeč. Třeba u nás nachalupě je pulka lidí bez práce,přivydělávají si tím,že helfrujou na stavbách a jinejch pracích u dvou pracháčů kteří si tam postavili hnízdečko lásky,zprivatizovali nějaký fabriky ve Vyškově,tak se jim žije dobře a ta spodina je v hajzlu. Vo pruměrným platu si tam můžou leda tak nechat zdát,tam se maká za 13-15tisíc. Já se zatím ještě mám celkem dobře,ale to taky nebude trvat vječně No a v tomhle stavu se mám z něčeho radovat,nebo jásat nad nějakou pičovinou co si dotáhnu dom(auto,placatá televiza,megasuperkůltelefon) abych si dokázal jakej su borec co si můžu zatím dovolit? Na tyhle sračky jebu.
Meloune,kurva kde seš,ať v tom nejsu sám
osiris psal:...ty vole, no tak ten konzumní způsob života nežij, nekupuj, nepoužívej, nikdo tě nenutí
Jak nenutí? A co sou fšechny ty poplatky,který jsou spojený s používáním starejch věcí? V půlce evropy se nedostaneš s desetiletým autem do měst,poplatky za dálnice se odvíjí od stáří aut atd. U nás Bursíkovný. Zachvílu zdaní kotle na tuhý paliva(nemám) a milijón dalších věcí. Kdyš mě klekne počítač,tak už žádnej s XPčkama nebo teda 7čkou nekoupíš,telefony s klasickou klávesnicí se nedělají,žárovku si nekoupíš... A fšecky tyhle zakázaný věci nahradil nástupce,kerej je dvakrát tak drahej a vydrží polovinu. Tak to se na mě nezlob,ale to není žádnej pokrok,ale prach sprostá zlodějina od mocipánů,kteří tahají za šňůrky tohohle našeho světa. Za komárů se vyrábělo "na sklad",teďka se jen nařídilo(tím že se buď zakáže užívání,nebo se patřičně zatíží daněmi) lidem to nový zboží nakoupit,žádnej jinej rozdíl v tom není. Jenomže zbytek světa si sám sobě neháže klacky pod nohy a nebude dlouho trvat a převálcujou nás na celé čáře. Pak budeme fšichni f piči i ti dnešní nejvěčí optimisti
VikecB12 psal:osiris psal:...ty vole, no tak ten konzumní způsob života nežij, nekupuj, nepoužívej, nikdo tě nenutí
Jak nenutí? A co sou fšechny ty poplatky,který jsou spojený s používáním starejch věcí? V půlce evropy se nedostaneš s desetiletým autem do měst,poplatky za dálnice se odvíjí od stáří aut atd. U nás Bursíkovný. Zachvílu zdaní kotle na tuhý paliva(nemám) a milijón dalších věcí. Kdyš mě klekne počítač,tak už žádnej s XPčkama nebo teda 7čkou nekoupíš,telefony s klasickou klávesnicí se nedělají,žárovku si nekoupíš... A fšecky tyhle zakázaný věci nahradil nástupce,kerej je dvakrát tak drahej a vydrží polovinu. Tak to se na mě nezlob,ale to není žádnej pokrok,ale prach sprostá zlodějina od mocipánů,kteří tahají za šňůrky tohohle našeho světa. Za komárů se vyrábělo "na sklad",teďka se jen nařídilo(tím že se buď zakáže užívání,nebo se patřičně zatíží daněmi) lidem to nový zboží nakoupit,žádnej jinej rozdíl v tom není. Jenomže zbytek světa si sám sobě neháže klacky pod nohy a nebude dlouho trvat a převálcujou nás na celé čáře. Pak budeme fšichni f piči i ti dnešní nejvěčí optimisti
...spíš dobře? Já mít tyto starosti, tak večer neusnu. A do takového světa přivedeš dítě? Jsi nezodpovědný parchant
VikecB12 psal:osiris psal:...ty vole, no tak ten konzumní způsob života nežij, nekupuj, nepoužívej, nikdo tě nenutí
...když po staru, tak proč chceš jezdit starým autem? proč chceš XPčka? proč chceš žárovku? ...máš možnost mít koně s povozem, kuličkový počítadlo, blok s tužkou a petrolejku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:VikecB12 psal:osiris psal:...ty vole, no tak ten konzumní způsob života nežij, nekupuj, nepoužívej, nikdo tě nenutí
...když po staru, tak proč chceš jezdit starým autem? proč chceš XPčka? proč chceš žárovku? ...máš možnost mít koně s povozem, kuličkový počítadlo, blok s tužkou a petrolejku
Proč do toho taháš tyhle sračky,jasně sem psal,že né žit v pravěku,ale brat si s každé doby věci který fungujou a né je nuceně nahrazovat šmejdama. Mě nesere svět v podobě v jaké je,sere mě nesmyslný rozhodování pár blbců nahoře a moc se mě nechce jim k tomu přikyvovat. Je to fajn doba pro lidi s nadstandartním přijmem,pro lidi s průměrem to bude boj a ta nejvěčí část(tuším že 2/3 nedosahuje průměrnýho výdělku) je pěkně v prdeli. Vyzkoušel sem si fšecky tři kategorie,přežít se dá fšechno,ale kolikrát to stálo za hovno. A pokud bude platit,že dobře už bylo,tak to potěš prdel,máme se na co těšit
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:
Jak nenutí? A co sou fšechny ty poplatky,který jsou spojený s používáním starejch věcí? V půlce evropy se nedostaneš s desetiletým autem do měst,poplatky za dálnice se odvíjí od stáří aut atd. U nás Bursíkovný. Zachvílu zdaní kotle na tuhý paliva(nemám) a milijón dalších věcí. Kdyš mě klekne počítač,tak už žádnej s XPčkama nebo teda 7čkou nekoupíš,telefony s klasickou klávesnicí se nedělají,žárovku si nekoupíš... A fšecky tyhle zakázaný věci nahradil nástupce,kerej je dvakrát tak drahej a vydrží polovinu. Tak to se na mě nezlob,ale to není žádnej pokrok,ale prach sprostá zlodějina od mocipánů,kteří tahají za šňůrky tohohle našeho světa. Za komárů se vyrábělo "na sklad",teďka se jen nařídilo(tím že se buď zakáže užívání,nebo se patřičně zatíží daněmi) lidem to nový zboží nakoupit,žádnej jinej rozdíl v tom není. Jenomže zbytek světa si sám sobě neháže klacky pod nohy a nebude dlouho trvat a převálcujou nás na celé čáře. Pak budeme fšichni f piči i ti dnešní nejvěčí optimisti...když po staru, tak proč chceš jezdit starým autem? proč chceš XPčka? proč chceš žárovku? ...máš možnost mít koně s povozem, kuličkový počítadlo, blok s tužkou a petrolejku
Proč do toho taháš tyhle sračky,jasně sem psal,že né žit v pravěku,ale brat si s každé doby věci který fungujou a né je nuceně nahrazovat šmejdama. Mě nesere svět v podobě v jaké je,sere mě nesmyslný rozhodování pár blbců nahoře a moc se mě nechce jim k tomu přikyvovat. Je to fajn doba pro lidi s nadstandartním přijmem,pro lidi s průměrem to bude boj a ta nejvěčí část(tuším že 2/3 nedosahuje průměrnýho výdělku) je pěkně v prdeli. Vyzkoušel sem si fšecky tři kategorie,přežít se dá fšechno,ale kolikrát to stálo za hovno. A pokud bude platit,že dobře už bylo,tak to potěš prdel,máme se na co těšit
úplně tě chápu,mám už pár let podobnej názor.. svět je plnej píčovin,
banda jelimanů se nechá blbnout,že je musej mít,berou si na ně půjčky,
páč jim v televizi říkali,je je to megacool a ještě víc mě sere,jak vejraj
na Hovnu,sračkózní seriály,debilní zprávy a rady a pak jsou všude chytrý..
Jen se tím člověk nesmí moc zabejvat,páč ti ve finále hrábne..
svět se řítí do hluboký prdele a určitě tam i spadne.. Je to furt stejnej
kolotoč,pořád stejně opakovanej,jen teď asi za celý dějiny se toho účastní
nejvíc lidí,tak to vypadá víc magorsky..
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 01.11.2012 14:01:48 Offline |
karlos100 psal:VikecB12 psal:osiris psal:
...když po staru, tak proč chceš jezdit starým autem? proč chceš XPčka? proč chceš žárovku? ...máš možnost mít koně s povozem, kuličkový počítadlo, blok s tužkou a petrolejkuProč do toho taháš tyhle sračky,jasně sem psal,že né žit v pravěku,ale brat si s každé doby věci který fungujou a né je nuceně nahrazovat šmejdama. Mě nesere svět v podobě v jaké je,sere mě nesmyslný rozhodování pár blbců nahoře a moc se mě nechce jim k tomu přikyvovat. Je to fajn doba pro lidi s nadstandartním přijmem,pro lidi s průměrem to bude boj a ta nejvěčí část(tuším že 2/3 nedosahuje průměrnýho výdělku) je pěkně v prdeli. Vyzkoušel sem si fšecky tři kategorie,přežít se dá fšechno,ale kolikrát to stálo za hovno. A pokud bude platit,že dobře už bylo,tak to potěš prdel,máme se na co těšit
úplně tě chápu,mám už pár let podobnej názor.. svět je plnej píčovin,
banda jelimanů se nechá blbnout,že je musej mít,berou si na ně půjčky,
páč jim v televizi říkali,je je to megacool a ještě víc mě sere,jak vejraj
na Hovnu,sračkózní seriály,debilní zprávy a rady a pak jsou všude chytrý..
Jen se tím člověk nesmí moc zabejvat,páč ti ve finále hrábne..
svět se řítí do hluboký prdele a určitě tam i spadne.. Je to furt stejnej
kolotoč,pořád stejně opakovanej,jen teď asi za celý dějiny se toho účastní
nejvíc lidí,tak to vypadá víc magorsky..
amen
hlemejzd999 (Člen) 01.11.2012 14:26:14 Offline |
vy se mě zdá tam u vás nejak málo hulíte
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:
Jak nenutí? A co sou fšechny ty poplatky,který jsou spojený s používáním starejch věcí? V půlce evropy se nedostaneš s desetiletým autem do měst,poplatky za dálnice se odvíjí od stáří aut atd. U nás Bursíkovný. Zachvílu zdaní kotle na tuhý paliva(nemám) a milijón dalších věcí. Kdyš mě klekne počítač,tak už žádnej s XPčkama nebo teda 7čkou nekoupíš,telefony s klasickou klávesnicí se nedělají,žárovku si nekoupíš... A fšecky tyhle zakázaný věci nahradil nástupce,kerej je dvakrát tak drahej a vydrží polovinu. Tak to se na mě nezlob,ale to není žádnej pokrok,ale prach sprostá zlodějina od mocipánů,kteří tahají za šňůrky tohohle našeho světa. Za komárů se vyrábělo "na sklad",teďka se jen nařídilo(tím že se buď zakáže užívání,nebo se patřičně zatíží daněmi) lidem to nový zboží nakoupit,žádnej jinej rozdíl v tom není. Jenomže zbytek světa si sám sobě neháže klacky pod nohy a nebude dlouho trvat a převálcujou nás na celé čáře. Pak budeme fšichni f piči i ti dnešní nejvěčí optimisti...když po staru, tak proč chceš jezdit starým autem? proč chceš XPčka? proč chceš žárovku? ...máš možnost mít koně s povozem, kuličkový počítadlo, blok s tužkou a petrolejku
...proč? protože pro 2% populace staromilců nikdo nechce a nebude vyrábět starý auta, starý počítače atd. "na sklad" a odpočítavat dny svýho krachu
...zeptej se doma baby jestli se chce vrátit k praní prádla v potoku na placatým kameni, nebo na valše
...ty prahneš po starejch věcech, jo líběj se ti, proti tomu ani slovo, ale vole už tě vidím, jak chceš při svým povolání každodenně používat starej krám bez posilovače řízení a brzd, bez synchronů, hejbat stěračema ručně, v zimě netopit a kopec zdolávat celou věčnost
hlemejzd999 psal:vy se mě zdá tam u vás nejak málo hulíte
..nyní jsme vedli v práci zcela zasvěcenou debatu o tom, že je více druhu hulení ....smějícíse....hloubavé....nasrané.....depkózní ...atd....
....a z této zcela zasvěcené debaty mě vyplývá, že přátelé výše se hulí špatný druh
osiris psal:...proč? protože pro 2% populace staromilců nikdo nechce a nebude vyrábět starý auta, starý počítače atd. "na sklad" a odpočítavat dny svýho krachu
...zeptej se doma baby jestli se chce vrátit k praní prádla v potoku na placatým kameni, nebo na valše
...ty prahneš po starejch věcech, jo líběj se ti, proti tomu ani slovo, ale vole už tě vidím, jak chceš při svým povolání každodenně používat starej krám bez posilovače řízení a brzd, bez synchronů, hejbat stěračema ručně, v zimě netopit a kopec zdolávat celou věčnost
Ale tys to vůbec nepochopil..... Vikecovi (a já s nim souhlasim) nejde o starý věci, jde mu o to že teď neexistuje pomalu žádná nová věc, která by byla konstruovaná tak aby vydržela co nejvíc, ale spíš tak aby vydržela právě tak dlouho jakou má záruku....skoro všechno má jen líbivý pozlátko, ale vevnitř je to šunt. Jednoduše řečeno: klidně si koupim moderní novou věc, ale chci aby byla solidní.
Banditatom (Člen) 01.11.2012 14:45:46 Offline |
To osirisej: čeče zas tak bych to nedramatizoval...
Lihy psal:osiris psal:...proč? protože pro 2% populace staromilců nikdo nechce a nebude vyrábět starý auta, starý počítače atd. "na sklad" a odpočítavat dny svýho krachu
...ty prahneš po starejch věcech, jo líběj se ti, proti tomu ani slovo, ale vole už tě vidím, jak chceš při svým povolání každodenně používat starej krám bez posilovače řízení a brzd, bez synchronů, hejbat stěračema ručně, v zimě netopit a kopec zdolávat celou věčnostAle tys to vůbec nepochopil..... Vikecovi (a já s nim souhlasim) nejde o starý věci, jde mu o to že teď neexistuje pomalu žádná nová věc, která by byla konstruovaná tak aby vydržela co nejvíc, ale spíš tak aby vydržela právě tak dlouho jakou má záruku....skoro všechno má jen líbivý pozlátko, ale vevnitř je to šunt. Jednoduše řečeno: klidně si koupim moderní novou věc, ale chci aby byla solidní.
...ano, s tímhle souhlasím, na druhou stranu ale, když si sáhneme do svědomí, tak chceme ty "věci" laciný a to si mnohdy odporuje ...pak je ještě věc ta, že v mnoha případech, když chci, tak si mám možnost koupit věc profi, která je konstruovaná s tím úmyslem aby vydržela víc a dýl, jenže čech si koupí laciný "hoby" a chce od toho kvalitu profi, to je taky fakt
hlemejzd999 (Člen) 01.11.2012 14:52:16 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:vy se mě zdá tam u vás nejak málo hulíte
..nyní jsme vedli v práci zcela zasvěcenou debatu o tom, že je více druhu hulení ....smějícíse....hloubavé....nasrané.....depkózní ...atd....
....a z této zcela zasvěcené debaty mě vyplývá, že přátelé výše se hulí špatný druh
jak říká Vikec ...dneska je to samej šmejd a musiš furt dávat pozor , co kupuješ
Banditatom (Člen) 01.11.2012 15:00:44 Offline |
osiris psal:Lihy psal:osiris psal:...proč? protože pro 2% populace staromilců nikdo nechce a nebude vyrábět starý auta, starý počítače atd. "na sklad" a odpočítavat dny svýho krachu
...ty prahneš po starejch věcech, jo líběj se ti, proti tomu ani slovo, ale vole už tě vidím, jak chceš při svým povolání každodenně používat starej krám bez posilovače řízení a brzd, bez synchronů, hejbat stěračema ručně, v zimě netopit a kopec zdolávat celou věčnostAle tys to vůbec nepochopil..... Vikecovi (a já s nim souhlasim) nejde o starý věci, jde mu o to že teď neexistuje pomalu žádná nová věc, která by byla konstruovaná tak aby vydržela co nejvíc, ale spíš tak aby vydržela právě tak dlouho jakou má záruku....skoro všechno má jen líbivý pozlátko, ale vevnitř je to šunt. Jednoduše řečeno: klidně si koupim moderní novou věc, ale chci aby byla solidní.
...ano, s tímhle souhlasím, na druhou stranu ale, když si sáhneme do svědomí, tak chceme ty "věci" laciný a to si mnohdy odporuje ...pak je ještě věc ta, že v mnoha případech, když chci, tak si mám možnost koupit věc profi, která je konstruovaná s tím úmyslem aby vydržela víc a dýl, jenže čech si koupí laciný "hoby" a chce od toho kvalitu profi, to je taky fakt
a jsme na začátku...2/3 lidí na tohle prostě nemá i kdyby se posrala!!! takže můžeme roztočit krásnej kolotoč
Lihy psal:osiris psal:...proč? protože pro 2% populace staromilců nikdo nechce a nebude vyrábět starý auta, starý počítače atd. "na sklad" a odpočítavat dny svýho krachu
Přesně tak, čekám že nová věc má pořešenéí neduhy staré a bude lepší. Ne, že nová bude 2x dražší, všechno co bylo na tak tam zůstalo, co bylo dobré tak se muselo změnit kvůli ekologickému zatížení planety = tím pádem je už taky na .
hlemejzd999 (Člen) 01.11.2012 15:14:49 Offline |
vy byste chtěli pořád neco pořádnýho a kvalitního , ale je potřeba do toho prumyslu taky sypat ..prostě každej druhej rok ten nejdražší mobil , když bude stát za hovno , tak po roce ...ty prachy se musej točit ...když máš prachy , , tak je roztoč a nesed na nich ...to bude furt v oběhu jen lowendový zboží a novinky budou furt drahý ..
já se toho snažim držet a baví mě to ...moje volba...
lihymu: jo a původní moje reakce:
osiris psal:...ty vole, no tak ten konzumní způsob života nežij, nekupuj, nepoužívej, nikdo tě nenutí
byla na tohle:
VikecB12 psal:.........Honíme se za totálníma sračkama,kerý musíme mít,protože si to doba žádá a už sme tak zblblí,že nám to přijde normální a lidi,kteří chtějí žit postaru sou za mimoně............ ............se mám z něčeho radovat,nebo jásat nad nějakou pičovinou co si dotáhnu dom(auto,placatá televiza,megasuperkůltelefon) abych si dokázal jakej su borec co si můžu zatím dovolit? Na tyhle sračky jebu.
...k tomu co píšeš ty, už vikec pak postupně dokličkoval
osiris psal:lihymu: jo a původní moje reakce:
byla na tohle:
VikecB12 psal:.........Honíme se za totálníma sračkama,kerý musíme mít,protože si to doba žádá a už sme tak zblblí,že nám to přijde normální a lidi,kteří chtějí žit postaru sou za mimoně............ ............se mám z něčeho radovat,nebo jásat nad nějakou pičovinou co si dotáhnu dom(auto,placatá televiza,megasuperkůltelefon) abych si dokázal jakej su borec co si můžu zatím dovolit? Na tyhle sračky jebu.
...k tomu co píšeš ty, už vikec pak postupně dokličkoval
narazil jsem na tohle hodně dobrý vyjádření jak žijeme
Kupujeme věci, které nepotřebujeme,
za peníze, které nemáme,
abychom udělali dojem na lidi,
na kterých nám nezáleží.
...a bude hůř!
osiris psal:lihymu: jo a původní moje reakce:
byla na tohle:
no dyk, proti tomu žádná.
Tak nějak se tim i snažim řídit...
Souhlasim s Vikecem ve všem! Každý slovo co napíše už předem beru!
Teď tu byl pro zboží jeden z předních českých umělců ve skle..Svýho času přednášel na vejškách v Japonsku a USA..Teď kňourá, že nemá, kšefty nejdou, výstavy,exhibice slabý, glerie drahý..a když už prodá, tak mu to zaplatí náklady..
V roce 93 řikal, že mu stačilo za rok prodat 2 plastiky a postavil barák, teď jich musí prodat 20,aby přežil..
A já jen čekám,až nám zdražej ještě víc plyn, elektriku a suroviny..pak přijde panáček exekutor, plyn vodříznou,domeček seberou a u Svijanskýho újezdu na dálnici už mám vyhlídlej krásnej most,kde se snad nějak poskládáme..
PURE NAKED BIKE!
sraz notorických stěžovačů
Přestaňte furt brblat a zkuste něco změnit. Vikec se stane politikem a strhne davy k zrušení ekonorem a výdobytků moderních technologií Meloun praští do stolu na poradě ve sklárně a začne konečně podnikat ve sklářství a ne přicmrndávat jako doteď.
No a pak se budeme mít všichni krásně - budou obyčejné žárovky a auta s pětilitrovými motory...děti budou přicházet do rodin ve věku umožňujícím osedlat minibike...všechnu starost o děti zastanou ženy...stát se o nás postará...pivo bude za kačku...
Komunismus s lidskou tváří
ABik psal:sraz notorických stěžovačů
Přestaňte furt brblat a zkuste něco změnit. Vikec se stane politikem a strhne davy k zrušení ekonorem a výdobytků moderních technologií Meloun praští do stolu na poradě ve sklárně a začne konečně podnikat ve sklářství a ne přicmrndávat jako doteď.
No a pak se budeme mít všichni krásně - budou obyčejné žárovky a auta s pětilitrovými motory...děti budou přicházet do rodin ve věku umožňujícím osedlat minibike...všechnu starost o děti zastanou ženy...stát se o nás postará...pivo bude za kačku...
Komunismus s lidskou tváří
taky dobrej material, kde to kupujes?
jinak doufam, ze nebudu taky bezpenezovej... nejak se to ted "vsecko meni"
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 20:34:39 Offline |
Já s moderníma technologiema problém nemám..holt nesmí bejt člověk línej se pořád vzdělávat..problém je spíš v tom jak psal už Vikec..spousta věcí hlavně elektronika se dělá s řízenou životností za což bych dával provaz.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Já s moderníma technologiema problém nemám..holt nesmí bejt člověk línej se pořád vzdělávat..problém je spíš v tom jak psal už Vikec..spousta věcí hlavně elektronika se dělá s řízenou životností za což bych dával provaz.
a už si slyšel votom že tě mobil může aj zabít?
MRDAT!!!
Já mám taky rád vývoj novejch věcí,funkčních,který pomůžou třeba na prodloužení životnosti,ale výrobci to pak zabijou nějakym vomrdáním něčeho,kde šetří na matrošu a celej výrobek de doprdele. Kdyby třeba výrobci aut skombinovali dnešní povrchový upravy s materiálama a konstrukcí,kera byla před 10-20lety,tak by ty povozy byly nesmrtelný. A to myslim platí v každym oboru. Takže modernu jo,ale ať se u toho používá selskej rozum. Zároveň by to bylo nejekologičtější,protože by se fšeho spotřebovalo třetina,kdyby to kloudně fungovalo. Ale čim by se pak lidi cachtali před sousedama,spolupracovníkama atd
K.a.s.y.m. psal:Já s moderníma technologiema problém nemám..holt nesmí bejt člověk línej se pořád vzdělávat..problém je spíš v tom jak psal už Vikec..spousta věcí hlavně elektronika se dělá s řízenou životností za což bych dával provaz.
...a to je muj trabl, nechci se učit nový vjeci, nebaví mě to ...třeba u mechaniky se podiváš a víš jag to funguje, ale u elektroniky??? ...nic nevidíš, nic logickýho f tom nejni, prostě mrdat
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 21:13:55 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Já s moderníma technologiema problém nemám..holt nesmí bejt člověk línej se pořád vzdělávat..problém je spíš v tom jak psal už Vikec..spousta věcí hlavně elektronika se dělá s řízenou životností za což bych dával provaz.
...a to je muj trabl, nechci se učit nový vjeci, nebaví mě to ...třeba u mechaniky se podiváš a víš jag to funguje, ale u elektroniky??? ...nic nevidíš, nic logickýho f tom nejni, prostě mrdat
bohužel ale k práci to potřebujua to včetně novinek z mechaniky pneumatiky atd.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Já s moderníma technologiema problém nemám..holt nesmí bejt člověk línej se pořád vzdělávat..problém je spíš v tom jak psal už Vikec..spousta věcí hlavně elektronika se dělá s řízenou životností za což bych dával provaz.
bohužel ale k práci to potřebujua to včetně novinek z mechaniky pneumatiky atd.
...f práci to chápu, taky vopčas musim, ale abych se tejral kvůlivá ňákýmu posranýmu hájtek telefónu za bambilijón, kerej bude gdejakej voperátor dávat za půl roku za kačku??? ...ani náhodou
...dam příklat...spínací hodiny...mam doma ňáký digitální...stáli tenkrát asi pjéťo...stratil sem k nim návot...ani za boha je nenastavim, bo je tam tři prdele tlačítek, podle mě k hovnu...tag sem koupil vobyčejný mechanický za devjet pjetek...službu udělaj uplně stejnou a zvládne je debil jako já, malý dítě, žencká, možná i pes nebo křeček...a k čemu sou ty digitální??? ...ano, k hovnu
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2012 23:07:49 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...a to je muj trabl, nechci se učit nový vjeci, nebaví mě to ...třeba u mechaniky se podiváš a víš jag to funguje, ale u elektroniky??? ...nic nevidíš, nic logickýho f tom nejni, prostě mrdatbohužel ale k práci to potřebujua to včetně novinek z mechaniky pneumatiky atd.
...f práci to chápu, taky vopčas musim, ale abych se tejral kvůlivá ňákýmu posranýmu hájtek telefónu za bambilijón, kerej bude gdejakej voperátor dávat za půl roku za kačku??? ...ani náhodou
Chápu pokud má člověk telefon na telefonování a občas sms..jsou to zbytečně vyhozený prachy.já ho používám i na net.maily atd. bo v práci nemáme na síti net kvůli know how firmy.je to o tom na co to člověk používá ale i tak jsou slušný founy kolem dvojky a to mě stačí až do
Filous psal:...nic nevidíš, nic logickýho f tom nejni, prostě mrdat
Ale vždyť tam jsou jen jedničky a nuly... To máš 50% pravděpodobnost že se trefíš. -> 2 možnosti.
A logické operace tam jsou AND, OR, NOT a jejich kobinace. -> 3 možnosti
To přece není zas až tak složité.
Ondráš psal:Filous psal:...nic nevidíš, nic logickýho f tom nejni, prostě mrdat
Ale vždyť tam jsou jen jedničky a nuly... To máš 50% pravděpodobnost že se trefíš. -> 2 možnosti.
To přece není zas až tak složité.
To by ses divil,sem koupil spínací digi zásuvku a jakej to byl boj,nastavit potřebný časy Taky mě tyhle zbytečnosti serou,chceš po tý zasraný píčovině jednu jednoduchou věc a ona má třicet prdelí funkcí k hovnu.. mě to pak mate
...a bude hůř!
karlos100 psal:Ondráš psal:Filous psal:...nic nevidíš, nic logickýho f tom nejni, prostě mrdat
To přece není zas až tak složité.To by ses divil,sem koupil spínací digi zásuvku a jakej to byl boj,nastavit potřebný časy Taky mě tyhle zbytečnosti serou,chceš po tý zasraný píčovině jednu jednoduchou věc a ona má třicet prdelí funkcí k hovnu.. mě to pak mate
...nojo pánové, ale naše děti na to tak levý nejsou, ty to zvládaj i bez návodu
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2012 08:30:35 Offline |
Filous psal:...dam příklat...spínací hodiny...mam doma ňáký digitální...stáli tenkrát asi pjéťo...stratil sem k nim návot...ani za boha je nenastavim, bo je tam tři prdele tlačítek, podle mě k hovnu...tag sem koupil vobyčejný mechanický za devjet pjetek...službu udělaj uplně stejnou a zvládne je debil jako já, malý dítě, žencká, možná i pes nebo křeček...a k čemu sou ty digitální??? ...ano, k hovnu
znovu narážíme na to že se někteří nechtějí učit nový věci...naštěstí i pro takové existuje jednodušší varianta..viz.ten časovač
osiris psal:karlos100 psal:Ondráš psal:Ale vždyť tam jsou jen jedničky a nuly... To máš 50% pravděpodobnost že se trefíš. -> 2 možnosti.
To přece není zas až tak složité.To by ses divil,sem koupil spínací digi zásuvku a jakej to byl boj,nastavit potřebný časy Taky mě tyhle zbytečnosti serou,chceš po tý zasraný píčovině jednu jednoduchou věc a ona má třicet prdelí funkcí k hovnu.. mě to pak mate
...nojo pánové, ale naše děti na to tak levý nejsou, ty to zvládaj i bez návodu
to mě vyprávěj, ten muj vosumnáctiměsíční vejlupek mě pravidelně z mého hloupého telefonu během několika vteřin vodmaže nějaký ikony a já to pak dlouhé hodiny dávám dokupy
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 02.11.2012 09:48:34 Offline |
Hanz psal:...souhlas s Vikecem, dál nic rozvádět ani reagovat na některé příspěvky nebudu, mohla by mi prasknout cévka a stát by se o mě určitě nepostaral
na nás kamaráde stát uplně sere od toho jsou tady jiní...barevní... mi jsme jen povl
děte doprdele furt nad něčím brečíte jak to tady stojí za píču a půlka z vás k volbám nepude ani za boha!
Mě včera policie české republiky sdělila, že pokud mě někdo okrade jako fyzickou osobu, tak se tím zabejvat musej, ale pokud mě někdo ojebe jako právnickou osobu, tak je to čistě muj problém a mám si najmout právníka cifix na co platím daně bleskne mi hlavou a do toho vám přijde výměr na DPH na 190 tyček. Daně nedaně, polknul jsem naprázdno a jel se uklidnit na služebnu bavorské policie ve Waldsassen, kde mi sice taky nepomohli, ale alespoň si ze mě nedělali dobrej den. To se stát Vikecoj, tak je po něm!
Holt až mě příště slověj za 60kmh v obci, tak jim řeknu, že kára patří právnický osobě, takže je jim do toho schválně esli to budou chápat
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 02.11.2012 11:13:54 Offline |
XJelen psal:děte doprdele furt nad něčím brečíte jak to tady stojí za píču a půlka z vás k volbám nepude ani za boha!
Mě včera policie české republiky sdělila, že pokud mě někdo okrade jako fyzickou osobu, tak se tím zabejvat musej, ale pokud mě někdo ojebe jako právnickou osobu, tak je to čistě muj problém a mám si najmout právníka cifix na co platím daně bleskne mi hlavou a do toho vám přijde výměr na DPH na 190 tyček. Daně nedaně, polknul jsem naprázdno a jel se uklidnit na služebnu bavorské policie ve Waldsassen, kde mi sice taky nepomohli, ale alespoň si ze mě nedělali dobrej den. To se stát Vikecoj, tak je po něm!
Holt až mě příště slověj za 60kmh v obci, tak jim řeknu, že kára patří právnický osobě, takže je jim do toho schválně esli to budou chápat
prej nestěžujte si mi si nstěžujem mi konstatujem
osiris psal:...nebul, nemáš tolik vydělávat, platil bys menší dph
Nebo začni podnikat ve stavebnictví sice budeš mít každý měsíc odpočet, ale stejně bude FU jediný, kdo ti zaplatí aspoň trochu včas. Takže budeš schopen uhradit až 20% ze svých závazků
Ale jako zas tak hrozný to tedy neni..Když někdo má těch 70 a víc měsíčně..pár takových znám, mají se fakt dobře..
Ovšem narodil jsem se do tak pokurvený rodiny, že vůbec můžu bejt rád za vzdělání, kterýho jsem dosáh a peníze, který mám..pač z hovna bič neupleteš..
Vo dva baráky vedle soused jen o pár let starší jezdí v autě za 3 míče..jeho baba taky..teda ta má jen BMW 630....a tak mi furt vrtalo hlavou, jak je to možný, co jako tak zázračnýho pán umí, že má takovou vatu v obrovský vile?? Bižuterie je zřejmě jen záminka..zjistil jsem, že pan otec byl jakejsi těžce drsnej exekutor a maminka právnice
Kšeftoval se všim možným už od základky a pak vydělal strašnou dardu na balančních náramcích, který mu mrskaj v číně za pár halířů a tady češští pitomci mu za to solej 8 stovek
No a o dalších pár baráků vedle mládenec během dvou roků zrenovoval domeček, co má po rodičích..bazének, černá A6 až z německa vytuněná..rodinná idylka..ale tady v tom případě z milionu zafungovala policie a várničku na pervitinek mu sebrali i se skleníkem kytiček, audinkou a s ním
Jeho matka dělá na kriminálce a už přes rok mu řikala,ať se na to vysere, že o něm vědí, že jen čekaj na víc důkazů..
Takže tyhle lidi se maj fajn..jednou haxnou v kriminále sice, ale za ty prachy bych řek to stojí..a začínám o něčem takovým vážně uvažovat..páč ty ostatní z paneláků, choděj normálně do práce!! a to jak vidno nikam nevede..
..a tak choděj místní mlaďáci pro trávu k vietnamcoj do potravin, každej vo tom ví, že pěstujou ve velkym, ale nikdo s tim nic neudělá, policajti maj totiž na starost to, jestli náhodou mám zaplacenej poplatek za psa nebo blbě neparkuju
PURE NAKED BIKE!
ABik psal:osiris psal:...nebul, nemáš tolik vydělávat, platil bys menší dph
Nebo začni podnikat ve stavebnictví sice budeš mít každý měsíc odpočet, ale stejně bude FU jediný, kdo ti zaplatí aspoň trochu včas. Takže budeš schopen uhradit až 20% ze svých závazků
leda bych se k tomu vrátil, ale v našem koutě to šlo komplet do piče
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ABik psal:osiris psal:...nebul, nemáš tolik vydělávat, platil bys menší dph
leda bych se k tomu vrátil, ale v našem koutě to šlo komplet do piče
u vás bordel a hernu, to nemůže prodělávat
Banditatom (Člen) 02.11.2012 11:56:28 Offline |
Lihy psal:XJelen psal:ABik psal:
Nebo začni podnikat ve stavebnictví sice budeš mít každý měsíc odpočet, ale stejně bude FU jediný, kdo ti zaplatí aspoň trochu včas. Takže budeš schopen uhradit až 20% ze svých závazkůleda bych se k tomu vrátil, ale v našem koutě to šlo komplet do piče
u vás bordel a hernu, to nemůže prodělávat
ty voe to je nápad ještě pár let kameno a pak si otevřu klidnej podnik bordel s hernou v jednom
Filous psal:...dam příklat...spínací hodiny...mam doma ňáký digitální...stáli tenkrát asi pjéťo...stratil sem k nim návot...ani za boha je nenastavim, bo je tam tři prdele tlačítek, podle mě k hovnu...tag sem koupil vobyčejný mechanický za devjet pjetek...službu udělaj uplně stejnou a zvládne je debil jako já, malý dítě, žencká, možná i pes nebo křeček...a k čemu sou ty digitální??? ...ano, k hovnu
A nebo taková meteo stanice včera výměna baterek na co 3 budíky a pět časů já chci jen tu teplotu a po našem nějaký fárenhajty.Zase je pravda že synek to nastavil i bez manuálu ale o půl noci začal zvonit budík.Nešel vypnout pořád dokola po 10 minutách chvilka zamyšlení ten prťavej reproduktor tam byl stejně na
Jinej už nebudu
hlemejzd999 (Člen) 04.11.2012 21:20:56 Offline |
kurva proc se mi tu furt misto vseho ukazuje Lady Gaga , kdyz kliknu na jakýkoli vlákno do píči ??? !!!
hlemejzd999 (Člen) 04.11.2012 21:39:10 Offline |
Lihy psal:hlemejzd999 psal:kurva proc se mi tu furt misto vseho ukazuje Lady Gaga , kdyz kliknu na jakýkoli vlákno do píči ??? !!!
taky se mi sem sere
ja at chci cist ,co chci , tak je tu ta pica ...jen koukam ta mrdaci mistnost funguje
Banditatom (Člen) 04.11.2012 21:48:43 Offline |
kdyby jste měli tak blbej počítač jak já tak by jste ten problém neměli