Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2012 18:51:35 Offline |
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
no já tý azbuce teda nerozumim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 psal:velkou výhodou tohodle systemu je obrovské vylepšení multitaskingu...mužeš mít spuštěno spoust aplikací jak z win32 , tak z Metro prostředí a počítač jede daleko líp než předtim a nemělo by se stavat , že ti na chvilku jakoby zamrzne , když zrovna provadi nejakou těžší funkci ...ta integrace toho antiviru přímo je dost znát
...tagže nevim , co máš proti soudruhum z Redmondu a o jakých dětských nemocech to mluvíš
A to "obrovské vylepšení multitaskingu" je co?
Jak moc se změnila současná verze (NT 6.2) od Vist (NT 6.0)?
Preemptivní multitasking Windows používaj už XP pokud vím.
Nechci spouštět flame. Nainstaloval jsem to ve virtuálu. Chvíli sem tam klikal a pak jsem se asi 10 minut snažil přijít na to jak se to vypíná.
Až mě to někdo vnutí, tak se to asi naučim, ale jinak to nechám být.
Můj svět to není. Jsem spíš zvědav na Windows server 2012 a výměnu obstarožního NTFS.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:velkou výhodou tohodle systemu je obrovské vylepšení multitaskingu...mužeš mít spuštěno spoust aplikací jak z win32 , tak z Metro prostředí a počítač jede daleko líp než předtim a nemělo by se stavat , že ti na chvilku jakoby zamrzne , když zrovna provadi nejakou těžší funkci ...ta integrace toho antiviru přímo je dost znát
...tagže nevim , co máš proti soudruhum z Redmondu a o jakých dětských nemocech to mluvíšA to "obrovské vylepšení multitaskingu" je co?
Nechci spouštět flame. Nainstaloval jsem to ve virtuálu. Chvíli sem tam klikal a pak jsem se asi 10 minut snažil přijít na to jak se to vypíná.
Můj svět to není. Jsem spíš zvědav na Windows server 2012 a výměnu obstarožního NTFS.
To jsou jen marketingové bláboly...
To by mě zajímalo, jak se Micro$oft chlubil multitaskingem, když vydal Windows Phone 7.5 (který je v Lumii) - ten je tak úžasnej, že umí pracovat jen s jedním procesem. Takže si v tom telefonu člověk nepustí VPN a nic, protože proces na pozadí nedostane žádné prostředky - to i DOS už to uměl líp. Podotýkám, že předchozí verze systému to uměla - tomu se říká evoluce
Mě třeba na Micro$oftu štve to, jak hážou všem klacky pod nohy a jak jim beztrestně prochází to, že nedodržují standardy a když už je náhodou dodrží, tak si je přiohnou podle svého (a samozřejmě to nezdokumentují).
Co myslíš, že je UEFI - to je jen nástroj, jak se Micro$oft snaží ovládnout kontrolu i nad hardwarem, protože stojí za podepisováním certifikátů pro UEFI (a ještě za to zase inkasuje). Zatím to jde naštěstí vypnout, ale může taky nastat doba, kdy to vypnout nepůjde a pak Micro$oft může jednoduše kontrolovat jaké operační systémy si na počítači nabootuješ a jaké ne - to zavání průserem a vzniká nám tady SkyNET.
Jednou z dětských nemocí Windows je třeba to, že tam potřebuješ antivir (a jak vidno, už je to nedílnou součástí sytému) - a to že to tam spousta lidí nemá a běží jim to, ještě neznamená, že nemají v systému nasazené trojany, botnety a další podobné věci.
Nebudu se ale rozčilovat, i když jsem v "mrdací místnosti" a tak bych mohl - tohle je spíš na zuřivou debatu u piva...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 13.12.2012 08:07:44 Offline |
pičové tohle je mrdací místnost!!!tady se chodím posmívat cizímu neštěstí a né debatní kroužek zvrhlejch ajťáků
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 13.12.2012 20:05:40 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:velkou výhodou tohodle systemu je obrovské vylepšení multitaskingu...mužeš mít spuštěno spoust aplikací jak z win32 , tak z Metro prostředí a počítač jede daleko líp než předtim a nemělo by se stavat , že ti na chvilku jakoby zamrzne , když zrovna provadi nejakou těžší funkci ...ta integrace toho antiviru přímo je dost znát
...tagže nevim , co máš proti soudruhum z Redmondu a o jakých dětských nemocech to mluvíšA to "obrovské vylepšení multitaskingu" je co?
Server 2012 k posrání pičo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom psal:pičové tohle je mrdací místnost!!!tady se chodím posmívat cizímu neštěstí a né debatní kroužek zvrhlejch ajťáků
Ale my tu nadáváme na to že jsou windows 8 na hovno a jak nás to sere.
2 Nicolla.fox: Ne že by mě to překvapovalo. Má to taky Metro?
Ondráš psal:Banditatom psal:pičové tohle je mrdací místnost!!!tady se chodím posmívat cizímu neštěstí a né debatní kroužek zvrhlejch ajťáků
2 Nicolla.fox: Ne že by mě to překvapovalo. Má to taky Metro?
...metro je akorát f Praze
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ondráš psal:Banditatom psal:pičové tohle je mrdací místnost!!!tady se chodím posmívat cizímu neštěstí a né debatní kroužek zvrhlejch ajťáků
2 Nicolla.fox: Ne že by mě to překvapovalo. Má to taky Metro?...metro je akorát f Praze
a říkaj mu krtek. prý, estli si zě mě nedělali prču kuci pražští. a zas tam nemaj šaliny
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:Ondráš psal:Ale my tu nadáváme na to že jsou windows 8 na hovno a jak nás to sere.
2 Nicolla.fox: Ne že by mě to překvapovalo. Má to taky Metro?...metro je akorát f Praze
a říkaj mu krtek. prý, estli si zě mě nedělali prču kuci pražští. a zas tam nemaj šaliny
a to neni fšecko! sme jeli nedávno se Zvířem tim jejich metrem a přejže podzemí... hovno, jezdí to normálně mezi panelákama a eště ke všemu po mostě
Strýcfajtr !!!
hele mě nejvíc fascinuje jak se tam dolu jede po těch schodech..voni místo toho aby byli rádi že nemusej šoupat pačmákama tak se ještě předbíhaj, aby stihli hned ten co jede ted ...kurwa jezdí jim to tam každejch pjět minut a voni se stresujou nám tu bus jezdí 3xdenně a fšici to maj f paži
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:hele mě nejvíc fascinuje jak se tam dolu jede po těch schodech..voni místo toho aby byli rádi že nemusej šoupat pačmákama tak se ještě předbíhaj, aby stihli hned ten co jede ted ...kurwa jezdí jim to tam každejch pjět minut a voni se stresujou nám tu bus jezdí 3xdenně a fšici to maj f paži
Praha no..
PURE NAKED BIKE!
Borák psal:hele mě nejvíc fascinuje jak se tam dolu jede po těch schodech..voni místo toho aby byli rádi že nemusej šoupat pačmákama tak se ještě předbíhaj, aby stihli hned ten co jede ted ...kurwa jezdí jim to tam každejch pjět minut a voni se stresujou nám tu bus jezdí 3xdenně a fšici to maj f paži
A proto moc rád vidím Prahu.... ve zpětných zrcátkách
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Meloun psal:Borák psal:hele mě nejvíc fascinuje jak se tam dolu jede po těch schodech..voni místo toho aby byli rádi že nemusej šoupat pačmákama tak se ještě předbíhaj, aby stihli hned ten co jede ted ...kurwa jezdí jim to tam každejch pjět minut a voni se stresujou nám tu bus jezdí 3xdenně a fšici to maj f paži
Praha no..
a já dyž jako správnej venkovan jim dycky stojím na straně,kerou chtěj proběhnout,
tak eště pěkně frfňaj
dyž někdy pořádáme krušnohorskej vejlet do prahyyy,průvodce je Jelen,
páč paroží je vidět zdaleka a má fakt dost nevděčnou funkci
...a bude hůř!
karlos100 psal:Meloun psal:Borák psal:hele mě nejvíc fascinuje jak se tam dolu jede po těch schodech..voni místo toho aby byli rádi že nemusej šoupat pačmákama tak se ještě předbíhaj, aby stihli hned ten co jede ted ...kurwa jezdí jim to tam každejch pjět minut a voni se stresujou nám tu bus jezdí 3xdenně a fšici to maj f paži
Praha no..
a já dyž jako správnej venkovan jim dycky stojím na straně,kerou chtěj proběhnout,
tak eště pěkně frfňaj
páč paroží je vidět zdaleka a má fakt dost nevděčnou funkci
hele posledně jsme dělali celkem pjeknej Stadtrundfahrt ne? akorát si z toho pamatuju akorát nuselák dvakrát
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:Meloun psal:
Praha no..a já dyž jako správnej venkovan jim dycky stojím na straně,kerou chtěj proběhnout,
tak eště pěkně frfňaj
páč paroží je vidět zdaleka a má fakt dost nevděčnou funkcihele posledně jsme dělali celkem pjeknej Stadtrundfahrt ne? akorát si z toho pamatuju akorát nuselák dvakrát
jojo,hustý slova,Je mi blbě,na chomutov nepojedem,tam je hodně zatáček...
...a pak následnej vícnežhodinovej kolotoč po praze,to je pamětihodný
...a bude hůř!
nicola.foxx (Člen) 14.12.2012 12:13:29 Offline |
Ondrášoj : jojo metro
Karlos : ty se tutově nedáš vobejít ani z jedný strany, tak je jedno jak tam stojíš
Banditatom (Člen) 14.12.2012 13:05:44 Offline |
kojaksro psal:.....vidláci ste
raděju vidlák než pepík
Borák psal:...kurwa jezdí jim to tam každejch pjět minut a voni se stresujou nám tu bus jezdí 3xdenně a fšici to maj f paži
V Moskvě jezdí metro ve špičce každou minutu a lidi taky brblaj. Si nevybereš.
Kim psal:do,zasraný plotýnky,letos na podzim už podruhý..sem zralej na kriplkáru...do
...vim vo čom mluvíš kámo...Myolastan, píchanou Dolminu a dyš je nejhůř tag DHC dihydrocodein...tadle trojkombinace mi zabírá...vonehdá mi Freš radil, dát si na tedle koktejl eště pár panáků, abych se jako uvolnil, ale na to sem nigdy neměl koule, bo sem dycky sjetej enem po tý chémiji
...tag se drš a leš na rovnym tvrdym
nicola.foxx (Člen) 15.12.2012 14:29:18 Offline |
Filous psal:Kim psal:do,zasraný plotýnky,letos na podzim už podruhý..sem zralej na kriplkáru...do
...vim vo čom mluvíš kámo...Myolastan, píchanou Dolminu a dyš je nejhůř tag DHC dihydrocodein...tadle trojkombinace mi zabírá...vonehdá mi Freš radil, dát si na tedle koktejl eště pár panáků, abych se jako uvolnil, ale na to sem nigdy neměl koule, bo sem dycky sjetej enem po tý chémiji
...tag se drš a leš na rovnym tvrdym
Zapoměls napsat, že je ještě dobrý ležet na zádech s polštářem pod kolenama
Zaplať Satan mě to nečaplo už asi tři roky
...amatéři, to jsou rady , každej potřebuje něco jinýho, podle toho kam a kterou plotýnku má vyhřezlou, takže se mu klidně i může stát, že když dá na "osvědčený" cizí polohovací rady, tak ho to bude bolet ještě víc
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx psal:Filous psal:Kim psal:do,zasraný plotýnky,letos na podzim už podruhý..sem zralej na kriplkáru...do
...tag se drš a leš na rovnym tvrdymZapoměls napsat, že je ještě dobrý ležet na zádech s polštářem pod kolenama
Zaplať Satan mě to nečaplo už asi tři roky
...polohu má každej svoji, já si potkládam enem pravou a to hodně vysoko...celkem ti závidim, že ušs měl tři járy klid...já to mam co půl roku a ten interval se furt skracuje ...něgdy si nech vot Inkvize vyprávjet jag mě to chytlo na dílně ...a jednou mi Aleš volal i rychlou ...záda sou svinctvo
Banditatom (Člen) 15.12.2012 17:42:42 Offline |
nety psal:Borák psal:kurwa mě to nějak zlobí
sem lezu voklikou
nebo že bych to vovoce taky vyfasoval ?taky sem si říkal, že by taky BANán?
taj si jdem otevřít stánek s banány u mě už dva dny
nicola.foxx (Člen) 15.12.2012 17:42:50 Offline |
Filous zada dobry, ale co mi vokno na vaze ukazuje pres 90, tak me zacal bolet platfus. Takze jeden den prochazka s detma 10km max a druhej den jsem rad, ze dolezu do kotelny.
mě to nechce pustit přes forum
tam musím kliknout na toho co má zrovna narozky ,dole dát jeho poslední příspjěfky a pak načíst nové .ale jak něco napíšu zas mě to vyhodí a musim se tim proklikat znova
Banditatom (Člen) 15.12.2012 18:15:03 Offline |
Borák psal:mě to nechce pustit přes forum
tam musím kliknout na toho co má zrovna narozky ,dole dát jeho poslední příspjěfky a pak načíst nové .ale jak něco napíšu zas mě to vyhodí a musim se tim proklikat znova
přesně to samé
Filous psal:nicola.foxx psal:Filous psal:
...tag se drš a leš na rovnym tvrdymZapoměls napsat, že je ještě dobrý ležet na zádech s polštářem pod kolenama
Zaplať Satan mě to nečaplo už asi tři roky...polohu má každej svoji, já si potkládam enem pravou a to hodně vysoko...celkem ti závidim, že ušs měl tři járy klid...já to mam co půl roku a ten interval se furt skracuje ...něgdy si nech vot Inkvize vyprávjet jag mě to chytlo na dílně ...a jednou mi Aleš volal i rychlou ...záda sou svinctvo
jj,kucí,bolavý zádo je fakt pěkný sfinstvo...prášky moc nepreferuju,ale dneska sem musel,lez sem ráno po čtyrech a to doslova...večer vyzkoušim jednu meducínu
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
nicola.foxx (Člen) 16.12.2012 01:40:39 Offline |
Kime chlastem by to mohlo jit, ale soustani neeeee. To pak boli snad dvakrat tolik. Onehda sem to z houserem zkusil a dostal jsem misto dvou injekci hnedle ctyri.
Banditatom (Člen) 16.12.2012 08:57:04 Offline |
nicola.foxx psal:Kime chlastem by to mohlo jit, ale soustani neeeee. To pak boli snad dvakrat tolik. Onehda sem to z houserem zkusil a dostal jsem misto dvou injekci hnedle ctyri.
To jakos dostal housera do huhulina!?
nicola.foxx (Člen) 16.12.2012 15:37:26 Offline |
Banditatom psal:nicola.foxx psal:Kime chlastem by to mohlo jit, ale soustani neeeee. To pak boli snad dvakrat tolik. Onehda sem to z houserem zkusil a dostal jsem misto dvou injekci hnedle ctyri.
To jakos dostal housera do huhulina!?
Co bych za to tenkrát dal.
nicola.foxx psal:Kime chlastem by to mohlo jit, ale soustani neeeee. To pak boli snad dvakrat tolik. Onehda sem to z houserem zkusil a dostal jsem misto dvou injekci hnedle ctyri.
ani jedno,ani druhý...experimentuju...zkoušel sem mast,udělanou z tajně vypěstovaný byliny,sbíranou za svitu Luny...a večer dobrý,lepší,bolest ustoupila
chce to v klidu a v teple ležet,samo to odezní,tak to mám vyzkoušený
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:nicola.foxx psal:Kime chlastem by to mohlo jit, ale soustani neeeee. To pak boli snad dvakrat tolik. Onehda sem to z houserem zkusil a dostal jsem misto dvou injekci hnedle ctyri.
ani jedno,ani druhý...experimentuju...zkoušel sem mast,udělanou z tajně vypěstovaný byliny,sbíranou za svitu Luny...a večer dobrý,lepší,bolest ustoupila
chce to v klidu a v teple ležet,samo to odezní,tak to mám vyzkoušený
zapoměls, že bylina musí být i s kořenem vytržena psem ve smrtelné křeči a při tom vyslovmež třikrát jméno azael.
Strýcfajtr !!!
Ty plotýnky maj vždycky nějakou příčinu..dochtoři jen odstrňujou bolest,ale to se vrátí..
Já byl teď naposled u jedný baby v Jablonci, záda v prdeli, vobě kolena a ještě šlachy na ručičkách,žádný vohejbání,natož dřep už nepřipadal v úvahu a to se pak blbě pracuje a chodí do hospody..
Takže jsem tam zažel a je to uplně jiná metoda, než nějaký standartní masáže..spíš je to manipulace, řekla mi taky, že jsem "zavirovanej"..nevím čím, ale měl jsem užívat Drag imun kapky..porovnala mi obratle a přelepovala to nějakou kobercovkou
nechal jsem tam sice za těch pár návštěv 2 tisíce,ale jsem jak zamlada skoro
Hlavně žádný protahování apod
Mám ochablý vazivo,co drží pokupě páteř(to roto, že to voslabil ten vir),takže mě ho zbavily ty kapky a teď musím svičit vnitřní svaly břicha,který prej mam taky svinsky slabý..je to prej to nejdůležitější,aby ček mě tu páteř v klidu,..Takže mam zatahovat břicho, jak když bleju..dovnitř, jako břišní tanečnice, což je veget
Jsem fakt relativně v pohodě.
Nevim teda jak na vyhřezlý plotýnky,ale koho berou záda dost často, tak by to moh taky zkusit..
http://www.zdraveteloaduse.cz/
Duši mi fakt neléčila..
PURE NAKED BIKE!
ABik psal:Kelly01 psal:, se hejbejte ne
nevidíš, že za to může vir?
Si dělej prdel..
Ale až Tě tohle potká (ne,že bych to někomu přál..) tak budeš šťastnej, že něco takovýho pomáhá, ikdyž to může bejt placebo..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 17.12.2012 15:32:37 Offline |
do piče vypičenej koncern iložení zámku ve dveřích vymyslela piča nad piče dvě hodiny jsem se s tím mrdal jak
Banditatom (Člen) 17.12.2012 16:22:19 Offline |
Kelly01 psal:Ty nemáš "asistanc"
u mojí babičky diť ten asistanc je dražší než moje kokta
Borák psal:kuwa tak neska poslední večer po kterym nejdu do práce
asi tak do velikonoc
tak si tu tak popíjim ,dněšní večer sem zasvětil cabernetu..Vlastíku brzy budu na dně
Klíííd negře.
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Meloun psal:ABik psal:Kelly01 psal:, se hejbejte ne
Si dělej prdel..
Ale až Tě tohle potká (ne,že bych to někomu přál..) tak budeš šťastnej, že něco takovýho pomáhá, ikdyž to může bejt placebo..
Hele, ten drago imun - cerveny a nejde to umejt?
pokud jo, tak to je hodne dobrej pripravek
taky to mam a k tomu jeste koloidni stribro a muzu rict, ze sem vod ty doby, co to beru (tri jary) nebyl nemocnej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 18.12.2012 21:14:58 Offline |
Coze je to za sracku? Jelikoz vrchni bolestivost uz pokorila maximalni meztak saham i po picovinach
Honzik8719 (Člen) 18.12.2012 21:37:36 Offline |
Kelly01 psal:, se hejbejte ne
...relativní kochač...
Šedá eminence (Člen) 18.12.2012 22:34:30 Offline |
Meloun psal:ABik psal:Kelly01 psal:, se hejbejte ne
Si dělej prdel..
Placebo neplacebo,, kortikoidy rovnou do páteře a dva roky byl klid, pak hodinka na sále a to přešla bolest okamžitě a i chodit jde normálně už zase dva roky tak si říkám, že po dvou letech je nejvyšší čas na další kolo
Ten na nějž se zapomnělo:-)
Šedá eminence psal:Meloun psal:ABik psal:
nevidíš, že za to může vir?Si dělej prdel..
Ale až Tě tohle potká (ne,že bych to někomu přál..) tak budeš šťastnej, že něco takovýho pomáhá, ikdyž to může bejt placebo..Placebo neplacebo,, kortikoidy rovnou do páteře a dva roky byl klid, pak hodinka na sále a to přešla bolest okamžitě a i chodit jde normálně už zase dva roky tak si říkám, že po dvou letech je nejvyšší čas na další kolo
Tak to jsi dobrej masochista..to t přeju..
Já budu raděj 5 minut denně něco cvičit, než se nechat řezat od felčarů
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Šedá eminence psal:Meloun psal:Si dělej prdel..
Ale až Tě tohle potká (ne,že bych to někomu přál..) tak budeš šťastnej, že něco takovýho pomáhá, ikdyž to může bejt placebo..Placebo neplacebo,, kortikoidy rovnou do páteře a dva roky byl klid, pak hodinka na sále a to přešla bolest okamžitě a i chodit jde normálně už zase dva roky tak si říkám, že po dvou letech je nejvyšší čas na další kolo
...tak to tě to ještě moc nebolelo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Byls u toho?
Jak jsem psal vejš - vrací se to a pokud člověk nezačne dělat něco,aby tomu zabránil, tak to má za nějakej čas zpátky
A co ti tukani v nemocnici poraděj? Max. tak protahovat, netahat těžký věci, záda v teple,masáže.. apod. Všechno jsem dodržoval dá se říct a chvíli klid byl..jen chvíli ale
Jóó, když ta plotýnka vyhřezne vo cenťák někam, tak tam už fakt asi nic jinýho nezbejvá
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:...no tak vo tom mluvím, to pak totiž prosíš aby tě řízli hned a klidně bez umrtvení
...to tvoje "bolení" je v tom případě pak vo hovně
Vono to byl spíš měsíc na ibáči, coxtralu a pak už i celkem funkčních čípkcích do prdele a na tajnačku sehnanýho tramadolu
Furt jsem čekal zlepšení a ono prd..to byla pak taková úleva, že může ček normálně spát na zádech s nataženýma nohama..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:osiris psal:...no tak vo tom mluvím, to pak totiž prosíš aby tě řízli hned a klidně bez umrtvení
...to tvoje "bolení" je v tom případě pak vo hovněVono to byl spíš měsíc na ibáči, coxtralu a pak už i celkem funkčních čípkcích do prdele a na tajnačku sehnanýho tramadolu
Furt jsem čekal zlepšení a ono prd..to byla pak taková úleva, že může ček normálně spát na zádech s nataženýma nohama..
a co teprve ta úleva pro Semínko,že může skočit na koníčka
...a bude hůř!
Šedá eminence (Člen) 19.12.2012 16:29:20 Offline |
Meloun psal:Šedá eminence psal:Meloun psal:Si dělej prdel..
rozchodit jsem to zkoušel před kudlou 4 měsíce na koktejlech Tramalu a podobnejch věcí, ale jak jsem nemohl chodit, páč noha neodpovídala, nic jinýho nezbývalo ale druhej den po operaci paráda, bez bolesti a noha ok s rehabkou krásných 7 měsíců doma takže tě to asi fakt ještě nebolí
Ten na nějž se zapomnělo:-)
Nojo, noha klasika..stačila mi odumřít jen po koleno.., páč na 4 měsíce jsem fakt malej masochista..vydržel jsem to jen měsíc a pak čel k jednomu cvokoj, co léčí takový věci..ten zjistil pomocí pro mě záhadných metod o co jde a nacvak to tam zpátky
PURE NAKED BIKE!
nicola.foxx (Člen) 20.12.2012 07:39:04 Offline |
Teď už teda nefrčí ukazování jizev, ale kdo má víc prazdnejch platíček vod prášků
To víš no..v životě mi nic nebylo, nejhorší utrpení byly fakt ty záda a prohnilej zub, tak musim zamachrovat..
Když mi někdo vypráví o natřikrát zlomený pánvi, ledvinový kolice, následným vyšetření skrz péro, měsíc sraní do pekáče na lůžku a podobných chuťovkách, tak mi je blivno
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:To víš no..v životě mi nic nebylo, nejhorší utrpení byly fakt ty záda a prohnilej zub, tak musim zamachrovat..
Když mi někdo vypráví o natřikrát zlomený pánvi, ledvinový kolice, následným vyšetření skrz péro, měsíc sraní do pekáče na lůžku a podobných chuťovkách, tak mi je blivno
je potreba sam sobe argumentovat 20x vracenym prdem a najednou to jejich "utrpeni" neni az tak strasny
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Meloun psal:To víš no..v životě mi nic nebylo, nejhorší utrpení byly fakt ty záda a prohnilej zub, tak musim zamachrovat..
Když mi někdo vypráví o natřikrát zlomený pánvi, ledvinový kolice, následným vyšetření skrz péro, měsíc sraní do pekáče na lůžku a podobných chuťovkách, tak mi je blivnoje potreba sam sobe argumentovat 20x vracenym prdem a najednou to jejich "utrpeni" neni az tak strasny
PURE NAKED BIKE!
meloune tady máš nějaký cvičení na záda
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=30099-mukhtar.htm
Borák psal:meloune tady máš nějaký cvičení na záda
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=30099-mukhtar.htm
To s tim ramenem umí Loser taky.
Banditatom (Člen) 21.12.2012 08:37:41 Offline |
Ondráš psal:Borák psal:meloune tady máš nějaký cvičení na záda
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=30099-mukhtar.htmTo s tim ramenem umí Loser taky.
ale jenom jednou
Banditatom (Člen) 21.12.2012 09:48:05 Offline |
jeden pojebanej nákup, jedno nabouraný auto, jedna bolavá pěst a jeden zlomenej nos dobrý skóre
Banditatom (Člen) 21.12.2012 10:08:12 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:jeden pojebanej nákup, jedno nabouraný auto, jedna bolavá pěst a jeden zlomenej nos dobrý skóre
že tě to furt baví
nebaví voni na mě porád čekaj
Banditatom (Člen) 21.12.2012 12:08:52 Offline |
Ondráš psal:No jste tam kraj razovity.
víš, že já su kluk hodná ale oni na mě číhaj
nee... je bez reklamy, a už je to třetí auto za rok, co se mi tu vystřídalo... nejdřív Fabia I, pak O I a teď OII... tak to někdo asi špatně nese... ale to i když jsem zaparkoval bandita před barákem na chodník... hned na něj někdo fláknul z okna nějáký trenky, nebo slipy, nebo co to bylo za nasrávačky...
Banditatom (Člen) 21.12.2012 13:09:02 Offline |
segře se půl roku nazpět vydělal nějaký uchyl na volvo....oprava 37tis kdybych ho chytil tak už do ruky nevezme ani tužku... a o služebáku ani nemluvím naštěstí to šef kousnul a šlo to s pojistky ale bylo mě dost trapně
Pičááá,asi mě praskne hlava Sme měli fčera vánoční firemní chlastačku a já kokot se zrychtoval tak,že sem nemohl ani stát na nohách,doma sem usnul f koupelně,pak sem se votplazil do obýváku a tam to byla konečná,pěkně sem si narovnal záda při spánku na kobercu Si připadám jak kokot
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 22.12.2012 14:53:46 Offline |
VikecB12 psal:Pičááá,asi mě praskne hlava Sme měli fčera vánoční firemní chlastačku a já kokot se zrychtoval tak,že sem nemohl ani stát na nohách,doma sem usnul f koupelně,pak sem se votplazil do obýváku a tam to byla konečná,pěkně sem si narovnal záda při spánku na kobercu Si připadám jak kokot
hold dobrej oddíl
VikecB12 psal:Pičááá,asi mě praskne hlava Sme měli fčera vánoční firemní chlastačku a já kokot se zrychtoval tak,že sem nemohl ani stát na nohách,doma sem usnul f koupelně,pak sem se votplazil do obýváku a tam to byla konečná,pěkně sem si narovnal záda při spánku na kobercu Si připadám jak kokot
Já ve čtvrtek stejný případ. Včera jsem málem zažil konec světa...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ani nevím proč mě napadla hláška z filmu "ležel tam jak vyvrženej vorvaň"
...by mě Viki zajimalo, jag tě dostali domu??? ...na podvalu???
Progear 650 (Člen) 22.12.2012 22:13:16 Offline |
Tak to si dopadl dost podobně jako včera Grinč...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:VikecB12 psal:Pičááá,asi mě praskne hlava Sme měli fčera vánoční firemní chlastačku a já kokot se zrychtoval tak,že sem nemohl ani stát na nohách,doma sem usnul f koupelně,pak sem se votplazil do obýváku a tam to byla konečná,pěkně sem si narovnal záda při spánku na kobercu Si připadám jak kokot
Šárka pro mě dojela volvem,přet barákem sem vypadl na zem a do baráku se prej soukal pomalu po štyrech Sežral sem dva talíře česnečky,tak sem se trochu probral. Kombinace pivisko,tullka a šáňo není asi nejvhodnější pro mou osobu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)