Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
yoby psal:VikecB12 psal:Pičááá,asi mě praskne hlava Sme měli fčera vánoční firemní chlastačku a já kokot se zrychtoval tak,že sem nemohl ani stát na nohách,doma sem usnul f koupelně,pak sem se votplazil do obýváku a tam to byla konečná,pěkně sem si narovnal záda při spánku na kobercu Si připadám jak kokot
Ani nevím proč mě napadla hláška z filmu "ležel tam jak vyvrženej vorvaň"
To je přesně trefený
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Pičááá,asi mě praskne hlava Sme měli fčera vánoční firemní chlastačku a já kokot se zrychtoval tak,že sem nemohl ani stát na nohách,doma sem usnul f koupelně,pak sem se votplazil do obýváku a tam to byla konečná,pěkně sem si narovnal záda při spánku na kobercu Si připadám jak kokot
...by mě Viki zajimalo, jag tě dostali domu??? ...na podvalu???
Šárka pro mě dojela volvem,přet barákem sem vypadl na zem a do baráku se prej soukal pomalu po štyrech Sežral sem dva talíře česnečky,tak sem se trochu probral. Kombinace pivisko,tullka a šáňo není asi nejvhodnější pro mou osobu
...a ve Volvu byli sklopený sedačky a nakládalo tě šest nejvjernějších jag do pohřebáku???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2012 18:02:22 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...by mě Viki zajimalo, jag tě dostali domu??? ...na podvalu???Šárka pro mě dojela volvem,přet barákem sem vypadl na zem a do baráku se prej soukal pomalu po štyrech Sežral sem dva talíře česnečky,tak sem se trochu probral. Kombinace pivisko,tullka a šáňo není asi nejvhodnější pro mou osobu
...a ve Volvu byli sklopený sedačky a nakládalo tě šest nejvjernějších jag do pohřebáku???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Pičááá,asi mě praskne hlava Sme měli fčera vánoční firemní chlastačku a já kokot se zrychtoval tak,že sem nemohl ani stát na nohách,doma sem usnul f koupelně,pak sem se votplazil do obýváku a tam to byla konečná,pěkně sem si narovnal záda při spánku na kobercu Si připadám jak kokot
...by mě Viki zajimalo, jag tě dostali domu??? ...na podvalu???
Šárka pro mě dojela volvem,přet barákem sem vypadl na zem a do baráku se prej soukal pomalu po štyrech Sežral sem dva talíře česnečky,tak sem se trochu probral. Kombinace pivisko,tullka a šáňo není asi nejvhodnější pro mou osobu
Ona by ta kombinace asi byla v pohodě, kdybys od všeho nevypil cisternu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...by mě Viki zajimalo, jag tě dostali domu??? ...na podvalu???Šárka pro mě dojela volvem,přet barákem sem vypadl na zem a do baráku se prej soukal pomalu po štyrech Sežral sem dva talíře česnečky,tak sem se trochu probral. Kombinace pivisko,tullka a šáňo není asi nejvhodnější pro mou osobu
Ona by ta kombinace asi byla v pohodě, kdybys od všeho nevypil cisternu.
Tak bylo jednadvacátýho,tak sem myslel že dál už nic nebude a že je to naposledy co se vožírám No a vono hovno,ráno sem se zase jak nasviňu vzbudil
vod pjetadvacátýho prosince dělám f tahu tak patnáct denně ..
čeká mě to ještě do příštího pátku fkuse..matfyzáci spočtě mě kterej tak den ně s toho asi tam mrdne
už se těšim jak ten vejkend prospim na baru
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:vod pjetadvacátýho prosince dělám f tahu tak patnáct denně ..
čeká mě to ještě do příštího pátku fkuse..matfyzáci spočtě mě kterej tak den ně s toho asi tam mrdne
už se těšim jak ten vejkend prospim na baru
dyt to tak mas kazdej jár, ne?
zvladls bez mrdnuti do ted, zvladnes i dal
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tak má po operací,holka.
museli řezat i zaludek
tedka je probrana a vnímá,ale má prej velký bolesti a v tom žaludku má zánět
dneska kolem pátý tam máme jet a uvidí se,jestli nám jí dají dom...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Muslimské snažení >
Muslimové dnes nejsou vůbec šťastní. >
Nejsou šťastni v Gaze.
Nejsou šťastni v Egyptě.
Nejsou šťastni v Libyi.
Nejsou šťastni v Maroku.
Nejsou šťastni v Íránu.
Nejsou šťastni v Iráku.
Nejsou šťastni v Jemenu.
Nejsou šťastni v Afghanistánu.
Nejsou šťastni v Pakistánu.
Nejsou šťastni v Sýrii.
Nejsou šťastni v Libanonu.
Jsou vůbec někde šťastni?
Ano, jsou šťastni v Austrálii.
Jsou šťastni ve Velké Británii.
Jsou šťastni v Kanadě.
Jsou šťastni v USA.
Jsou šťastni ve Francii.
Jsou šťastni v Německu.
Jsou šťastni v Itálii.
Jsou šťastni ve Švédsku.
Jsou šťastni v Dánsku.
Jsou šťastni v Norsku.
Ano, jsou šťastni v každé nemuslimské zemi.
A koho obviňují?
Ne islám.
Ne své vůdce.
Ne sebe.
Obviňují všechny země, ve kterých se cítí šťastni!
A chtějí je změnit, aby byly takové, jako země, ze kterých přišli, protože tam byli nešťastní.
Nebo jsem tady snad něco pomotal?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE psal:tak má po operací,holka.
museli řezat i zaludek
tedka je probrana a vnímá,ale má prej velký bolesti a v tom žaludku má zánět
dneska kolem pátý tam máme jet a uvidí se,jestli nám jí dají dom...
To bude dobrý, uvidíš!!!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
boxeři prostě chrápou
mr.BSE psal:tak je doma, holka
nemohla si pres bolesti ani sednout
pomohli sme ji lehnout a uz spokojene chrape (doslova)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _00011.jpg
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 10.01.2013 19:09:40 Offline |
mr.BSE psal:tak je doma, holka
nemohla si pres bolesti ani sednout
pomohli sme ji lehnout a uz spokojene chrape (doslova)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _00011.jpg
no vypadá hodně spokojemě....tak ať je z toho brzy venku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak já neska jel k zubaroj na Prahu1
z auta sem vybjech jen tak v košili
paní mi moc pěkně vycistila kanálky
kdys vyjdu ven tak auto v pyci
navíc zaclo pršet, bunda byla v autě
a jak tak volám na polis tak sem slapnul do hovna
no proste den jako malovanej
řikám si hurikán
dneska se mi taky daří..
ráno se půl hodiny dobejvám do fóbie,zapoměl jsem,
že to je furt škochle a ta vesele zamrzá jak hudrtcvanciš před lety..
cestou do práce mi před fóbii skočila vobrejlená holčička,
vyběhla zpoza sypače přes cestu,no chybělo jí fakt málo a vezla se..
měla kliku,že jsem se rozjížděl vod přechodu,ke kterýmu nemohla
kráva dvacet metrů dojít..
no a vo dvě křižovatky dál mi nedala přednost kunda stará,taky
s fóbijej,rejpala se v tlamě a čuměla do zrcátka,holt auta na hlavní
si nefšimla,ale tam už jsem stihnul rozdejchat skoropřejetou dorostenku
a vodsrala to za všechno,musela mě slyšet i přes dvoje vokna
..eště že vodpoledne kočíruje Jelen a já můžu zachlastat
...a bude hůř!
gore psal:Kožak psal:no tak s tim kurva něco uděláme néé...proč stále někomu platit za to ,že můžeme žít na svojí planetě
.. dyk si vedle psal že tě politika nezajímá
to jóó...do doby než mi někdo z nich stojí v cestě a dává najevo že sem otrok...no...asi od Tebe něco vezmu
MRDAT!!!
nicola.foxx (Člen) 11.01.2013 10:20:55 Offline |
Kožak psal:gore psal:Kožak psal:no tak s tim kurva něco uděláme néé...proč stále někomu platit za to ,že můžeme žít na svojí planetě
.. dyk si vedle psal že tě politika nezajímá
to jóó...do doby než mi někdo z nich stojí v cestě a dává najevo že sem otrok...no...asi od Tebe něco vezmu
Bude řada na tobje? Ja si chameleona vyžral posledně.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 12.01.2013 10:37:35 Offline |
zmrdi zlodějský aby mě někdo ve druhým patře vybral balkon tak to jsem ještě nežral
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 12.01.2013 19:31:01 Offline |
huskyb12 psal:Banditatom psal:zmrdi zlodějský aby mě někdo ve druhým patře vybral balkon tak to jsem ještě nežral
tak já Ti ňáký cukroví pošlu :)))
na cukroví ti sere bílej tesák ale zmizela mě basa polotmavé dvanáctky a vína od kazíka diš si představím jak to ta lůza do sebe leje je mě na smutno
Banditatom psal:huskyb12 psal:Banditatom psal:zmrdi zlodějský aby mě někdo ve druhým patře vybral balkon tak to jsem ještě nežral
tak já Ti ňáký cukroví pošlu :)))
na cukroví ti sere bílej tesák ale zmizela mě basa polotmavé dvanáctky a vína od kazíka diš si představím jak to ta lůza do sebe leje je mě na smutno
Já bych tam nastražil pěknou flašku vína řádně naředěnou Guttalaxem - to zloděje pro příště odradí
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 13.01.2013 13:05:54 Offline |
Fresh Man psal:Docela dost mi sere jedna skotská kunda! !! :O ježíš to je kunda! !!
Tak jí přefikni
Banditatom (Člen) 15.01.2013 20:09:11 Offline |
Fresh Man psal:Do pice! !!
Uz?
smutná prafda
http://www.stream.cz/adost/787025-a-dos … ysli-vazne
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:smutná prafda
http://www.stream.cz/adost/787025-a-dos … ysli-vazne
přesně a proto za 14 dní tradááá do Alp
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Borák psal:smutná prafda
http://www.stream.cz/adost/787025-a-dos … ysli-vaznepřesně a proto za 14 dní tradááá do Alp
Dělaj si to hoši z hor sami..
...a bude hůř!
nicola.foxx (Člen) 18.01.2013 15:41:17 Offline |
No vono to prej už dlouhodobě funguje tak, že sou Alpy za stejný peníze co čechy, ale o hóóódně víc muziky.
To mi ten rok pěkně začal. Už jsem se těšil, že začnu dávat dohromady moto po loňskym kreši a místo toho znovu operace neboť mi praskla dlaha na klíční kosti. Teď už jsem doma, ale nemůžu ani chodit, protože mi brali šťěp z pánve, aby to líp srůstalo.
do prdele vysvětli mi někdo proč mají doktoři objednávkovy system? Byl jsem objednaný na 8.10 ordinační doba od 8. takže druhý pacoš a ještě jsem nepřišel na řadu. Čekárna plná důchodcu takže bych se probojoval,ale pět jich tu má hole tak nevím jestli by to nebyla plichta
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx (Člen) 12.02.2013 10:19:38 Offline |
Koldan psal:do prdele vysvětli mi někdo proč mají doktoři objednávkovy system? Byl jsem objednaný na 8.10 ordinační doba od 8. takže druhý pacoš a ještě jsem nepřišel na řadu. Čekárna plná důchodcu takže bych se probojoval,ale pět jich tu má hole tak nevím jestli by to nebyla plichta
Wogu to nic nejni. Když měl mladej tři měsíce, tak sme lítali po Motole na hematologii. Objednaný sme byli na 8:00 a na řadu sme šli jednou dokonce v 14:30. Když se mě doktorka na něco ptala, tak po druhý odpovědi pochopila jak se situace má a už se začla ptát maminky. A ještě se ptá mojí paní, proč že sem jako naštvanej. Zabil bych je zmrdy nenažraný. Takovejhle návštěv na hematologii bylo, že bych se posral a nikdy jsme nešli nařadu v tu dobu co sme byli vobjednaný (nikdy to zpoždění nešlo pod tři hodiny). A v tenhle rok pak začli stávkovat a že děkujeme odcházíme. Zmrdi zasraný zkurvený líný lemplové. Samo nejsou fšici stejný, ale vjetšina z nich je na kafíčko vobídek kafíčko sestřičky kafíčko a pak domů, páč sou upracovaný.
Banditatom (Člen) 12.02.2013 12:21:16 Offline |
jsou to kurvy nenažraný byl jsem rypat do tlapy bez problému jen mi nechtěl zabrat lokálka takže se to protáhlo šup šup hodinku si tu poležte šup šup lístek a davaj dom.... měl jsem jít za tři dny k doktoroj na kontrolu zavolám tam " jó přijďte v 8h" pod dvou hodinách jsem poslal všechny do a šel jsem domů mdtat ty nenažrance!!!
jo a to pičus v bílém si hlasitě vybíral na netu barvu plotu
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2013 15:23:21 Offline |
kurva už čtvrtej den mám horečky a chřipku jako prase , nemužu vubec z postele , jak mě bolej klouby a hnáty a k tomu si holka ještě zlomila ruku , měla ji tak ohnutou , že ji museli pod narkozou tu ruku rovnat a byla tři dni v nemocnici ...koukala ji kost těsně pod kůží
hezky zkurvenej tejden
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 14.02.2013 15:40:03 Offline |
4Fun.cz psal:Buď v klidu Masturbovat može přece aj pravou
...to není to pravé ořechové
Honzik8719 (Člen) 14.02.2013 15:47:03 Offline |
Banditatom psal:4Fun.cz psal:Buď v klidu Masturbovat može přece aj pravou
tak to chvíli nebude jak od cizího
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 14.02.2013 15:51:04 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:4Fun.cz psal:Buď v klidu Masturbovat može přece aj pravou
tak to chvíli nebude jak od cizího
...nebo jí to udělá někdo jinej no
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2013 15:53:51 Offline |
kokoti
Banditatom (Člen) 14.02.2013 16:10:53 Offline |
hlemejzd999 psal:kokoti
no coco někdy se začít musí a až jí bude 16 musíš jí vozit na srazy
hlemejzd999 psal:kurva už čtvrtej den mám horečky a chřipku jako prase , nemužu vubec z postele , jak mě bolej klouby a hnáty a k tomu si holka ještě zlomila ruku , měla ji tak ohnutou , že ji museli pod narkozou tu ruku rovnat a byla tři dni v nemocnici ...koukala ji kost těsně pod kůží
hezky zkurvenej tejden
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1119.jpg
Nejseš v tom sám,mě bacil skolil minulou nedělu a teprve včera sem se trochu vspamatoval,horečky 39,5 a ne a ne povolit. Nechuť k jidlu,bez anergie a totálně votrávenej. Pomohl mě čaj ze zázvoru,je to celkem hnusný,ale asi to fakt pomáhá
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:kurva už čtvrtej den mám horečky a chřipku jako prase , nemužu vubec z postele , jak mě bolej klouby a hnáty a k tomu si holka ještě zlomila ruku , měla ji tak ohnutou , že ji museli pod narkozou tu ruku rovnat a byla tři dni v nemocnici ...koukala ji kost těsně pod kůží
hezky zkurvenej tejden
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1119.jpgNejseš v tom sám,mě bacil skolil minulou nedělu a teprve včera sem se trochu vspamatoval,horečky 39,5 a ne a ne povolit. Nechuť k jidlu,bez anergie a totálně votrávenej. Pomohl mě čaj ze zázvoru,je to celkem hnusný,ale asi to fakt pomáhá
jo zázvor jsem chlastal taky minulej tejden a je to lepší
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2013 16:53:03 Offline |
Libor nx psal:VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:kurva už čtvrtej den mám horečky a chřipku jako prase , nemužu vubec z postele , jak mě bolej klouby a hnáty a k tomu si holka ještě zlomila ruku , měla ji tak ohnutou , že ji museli pod narkozou tu ruku rovnat a byla tři dni v nemocnici ...koukala ji kost těsně pod kůží
hezky zkurvenej tejden
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1119.jpgNejseš v tom sám,mě bacil skolil minulou nedělu a teprve včera sem se trochu vspamatoval,horečky 39,5 a ne a ne povolit. Nechuť k jidlu,bez anergie a totálně votrávenej. Pomohl mě čaj ze zázvoru,je to celkem hnusný,ale asi to fakt pomáhá
když já tu zázvor nemám ...jen nejaký malibu ...
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:kurva už čtvrtej den mám horečky a chřipku jako prase , nemužu vubec z postele , jak mě bolej klouby a hnáty a k tomu si holka ještě zlomila ruku , měla ji tak ohnutou , že ji museli pod narkozou tu ruku rovnat a byla tři dni v nemocnici ...koukala ji kost těsně pod kůží
hezky zkurvenej tejden
To máš z toho, že nevypaluješ červa slívkou
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 14.02.2013 17:21:18 Offline |
Drakoxxl psal:VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:kurva už čtvrtej den mám horečky a chřipku jako prase , nemužu vubec z postele , jak mě bolej klouby a hnáty a k tomu si holka ještě zlomila ruku , měla ji tak ohnutou , že ji museli pod narkozou tu ruku rovnat a byla tři dni v nemocnici ...koukala ji kost těsně pod kůží
hezky zkurvenej tejden
To máš z toho, že nevypaluješ červa slívkou
tak tak dneska už jsem zobl půl lahviny
Vikec: co to do sebe leješ moribundus
Honzik8719 (Člen) 15.02.2013 08:38:10 Offline |
Libor nx psal:VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:kurva už čtvrtej den mám horečky a chřipku jako prase , nemužu vubec z postele , jak mě bolej klouby a hnáty a k tomu si holka ještě zlomila ruku , měla ji tak ohnutou , že ji museli pod narkozou tu ruku rovnat a byla tři dni v nemocnici ...koukala ji kost těsně pod kůží
hezky zkurvenej tejden
taky na mě zase něco po roce dolehlov krku mě bolí jak kurva,hlavně teda po ránu to sem rád že polknu horečky sem měl jen pondělí a úterý se zimnicí
zázvoru sem nevěřil když to na mě máma vytáhla a fakt to maká rozehřála med a zamíchala mě do toho nastrouhanej zázvor, je to dobrý jak po lžičkách tak do čaje
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2013 19:40:26 Offline |
Inženýrek psal:Jóóóó zlomená hnáta v kotníku. Supééér
to je cocot ....cos děal voe ? ...v kotniku se to bude srát dlouho ještě po zahojení ...
Filous psal:Inženýrek psal:Jóóóó zlomená hnáta v kotníku. Supééér
...cos vyváděls ty vole???
V práci na place. Jedna noha uklouzla po čáře vyhrazenýho místa ředitelova a na druhou jsem si kecnul. Nikdy bych nevěřil že tohle se může stát mě. Na nohy jsem už sakra opatrnej
Jó, zrádnejk, rásnej prašánek na ledový ploše
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Jóóóó zlomená hnáta v kotníku. Supééér
....přeju,ať nedopadneš jak já..v šesté třídě lup,kotník v píčovi,a dodneška ho mám jak Železník koleno a ještě s poměrně omezenou hybností..
..tož ať to máš v cajku..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 21.02.2013 12:33:37 Offline |
Pšán psal:Inženýrek psal:Jóóóó zlomená hnáta v kotníku. Supééér
....přeju,ať nedopadneš jak já..v šesté třídě lup,kotník v píčovi,a dodneška ho mám jak Železník koleno a ještě s poměrně omezenou hybností..
..tož ať to máš v cajku..
jenže když tys byl v šestý třídě tak ještě neexistovali filčaři to bude lepan