Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 01.04.2013 20:29:14 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 01.04.2013 20:51:23 Offline |
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:tak v noci nám tu napadnul cenťák,ale než jsem se v 9 dostal ven tak to sluníčko všechno rozpustilo..takže pohoda.
máš u mě lepana až ťa potkám
půlnoc u nás
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 223710.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 224057.jpg
ázije , no
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:tak v noci nám tu napadnul cenťák,ale než jsem se v 9 dostal ven tak to sluníčko všechno rozpustilo..takže pohoda.
půlnoc u nás
To je mamutek?Tak toho sněhu zas tolik není když to má po kolena.
Banditatom (Člen) 01.04.2013 20:59:43 Offline |
Michal Dk psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:tak v noci nám tu napadnul cenťák,ale než jsem se v 9 dostal ven tak to sluníčko všechno rozpustilo..takže pohoda.
půlnoc u nás
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 224057.jpgTo je mamutek?Tak toho sněhu zas tolik není když to má po kolena.
jj myslíš, že bych vyměnil ženu ?! no dneska jsem byl překvapen hopl jsem do sněhu a po kolena jsem byl já
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2013 21:03:20 Offline |
půlnoc u nás
hele bydlíš v kopcích a ještě v asii tak co se divíš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 01.04.2013 21:06:57 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:tak v noci nám tu napadnul cenťák,ale než jsem se v 9 dostal ven tak to sluníčko všechno rozpustilo..takže pohoda.
půlnoc u nás
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 224057.jpghele bydlíš v kopcích a ještě v asii tak co se divíš
tohle ti posílá mamutek
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2013 21:08:19 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
půlnoc u nás
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 224057.jpghele bydlíš v kopcích a ještě v asii tak co se divíš
tohle ti posílá mamutek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 223630.jpg
bude jen tahle sněhová nebo i na živo
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
hele bydlíš v kopcích a ještě v asii tak co se divíštohle ti posílá mamutek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 223630.jpgbude jen tahle sněhová nebo i na živo
Na živo ju mužete udělat s Tomíka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 06:24:38 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
tohle ti posílá mamutek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 223630.jpgbude jen tahle sněhová nebo i na živo
Na živo ju mužete udělat s Tomíka
mysli jako ze by si to s Mamutkem vymenili a vzali me do trojky
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
bude jen tahle sněhová nebo i na živoNa živo ju mužete udělat s Tomíka
to uuž sem něgde viděl...
mluvilo se tam o sfetovanejch negrech s letlampama... a něco o prdeli se středověkem...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 07:35:31 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Na živo ju mužete udělat s Tomíkamysli jako ze by si to s Mamutkem vymenili a vzali me do trojky
to uuž sem něgde viděl...
mluvilo se tam o sfetovanejch negrech s letlampama... a něco o prdeli se středověkem...
mozna ted v sobotu..taky jsem neco takoveho slysel
bude jen tahle sněhová nebo i na živoNa živo ju mužete udělat s Tomíka
No bohatě ba stačilo,kdybys vojel Mamutka sám a Tomík by u toho byl za piču,že by si ani nevrznul
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 10:13:11 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Na živo ju mužete udělat s Tomíkamysli jako ze by si to s Mamutkem vymenili a vzali me do trojky
No bohatě ba stačilo,kdybys vojel Mamutka sám a Tomík by u toho byl za piču,že by si ani nevrznul
Banditatom (Člen) 02.04.2013 13:07:43 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
raděj se budu čumět a být za než aby mě kasymoj hobloval prdel
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 13:14:07 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
mysli jako ze by si to s Mamutkem vymenili a vzali me do trojkyNo bohatě ba stačilo,kdybys vojel Mamutka sám a Tomík by u toho byl za piču,že by si ani nevrznul
raděj se budu čumět a být za než aby mě kasymoj hobloval prdel
na tebe byc nesah ani zeleznou tyci tady se celou dobu bavime vo tvoji pani
Banditatom (Člen) 02.04.2013 13:25:13 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
No bohatě ba stačilo,kdybys vojel Mamutka sám a Tomík by u toho byl za piču,že by si ani nevrznulraděj se budu čumět a být za než aby mě kasymoj hobloval prdel
na tebe byc nesah ani zeleznou tyci tady se celou dobu bavime vo tvoji pani
tak za to může fiat von začal s negrama a ledlampou
optám se můžem si to prohodit alespoŇ se jim nebudou plíst jména
Pičááá,fčera mě lapli záda,pěkně dóle nad prdelou,tak chodím jak piča nahrbenej a né a né mě to pustit A to na tohle netrpívám
Pro Boráka: Né,fakt to nemám od házení lopatou,na tu sem ani nešáh,co přes noc napadne,to přes den roztaje Ale už je to letos vopruz to počasí,psi doma sou uplně bez nálady a vyhlíží za voknem jaro. Marně
VikecB12 psal:Pičááá,fčera mě lapli záda,pěkně dóle nad prdelou,tak chodím jak piča nahrbenej a né a né mě to pustit A to na tohle netrpívám...........
...tak to právě začals, teď už se to bude jenom vracet ...já se sice tlemím, ale je to bohužel tak a postupem času už to budeš mít jen horší a horší ...vím, vím, mám jít do hajzlu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 02.04.2013 17:09:46 Offline |
To Vikec: nechceš se k nám stavit a raděj si už něco vybrat člověk nidky neví
osiris psal:VikecB12 psal:Pičááá,fčera mě lapli záda,pěkně dóle nad prdelou,tak chodím jak piča nahrbenej a né a né mě to pustit A to na tohle netrpívám...........
...tak to právě začals, teď už se to bude jenom vracet ...já se sice tlemím, ale je to bohužel tak a postupem času už to budeš mít jen horší a horší ...vím, vím, mám jít do hajzlu
Ty ale umíš člověka potěšit Ty vole si připadám,že vod té třicítky su zralej na truhlu a přectava že tady budu strašit třeba do 60-70-nedej satan do 80ti je hrozná
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
raděj se budu čumět a být za než aby mě kasymoj hobloval prdelna tebe byc nesah ani zeleznou tyci tady se celou dobu bavime vo tvoji pani
optám se můžem si to prohodit alespoŇ se jim nebudou plíst jména
sem to právě myslel tak... že byste s mamutkem vzali do parády kasyma a jeho prdel gdyž chce do trojky...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
na tebe byc nesah ani zeleznou tyci tady se celou dobu bavime vo tvoji panitak za to může fiat von začal s negrama a ledlampou
optám se můžem si to prohodit alespoŇ se jim nebudou plíst jménasem to právě myslel tak... že byste s mamutkem vzali do parády kasyma a jeho prdel gdyž chce do trojky...
Vole esi bude ještě chvilu zima pokračovat,tak se tady asi zblázníme,už to začíná být dost vidět na některejch z nás
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 18:27:30 Offline |
VikecB12 psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
optám se můžem si to prohodit alespoŇ se jim nebudou plíst jménasem to právě myslel tak... že byste s mamutkem vzali do parády kasyma a jeho prdel gdyž chce do trojky...
Vole esi bude ještě chvilu zima pokračovat,tak se tady asi zblázníme,už to začíná být dost vidět na některejch z nás
Já už to dneska nedal a byl jsem vrknout aspoň po městě..zejtra má zase lehce poprášit sněhem tak abych to do víkendu vydržel
Co asiati..už vám pro změnu sněží
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 18:30:05 Offline |
VikecB12 psal:Pičááá,fčera mě lapli záda,pěkně dóle nad prdelou,tak chodím jak piča nahrbenej a né a né mě to pustit A to na tohle netrpívám
Pro Boráka: Né,fakt to nemám od házení lopatou,na tu sem ani nešáh,co přes noc napadne,to přes den roztaje Ale už je to letos vopruz to počasí,psi doma sou uplně bez nálady a vyhlíží za voknem jaro. Marně
mě takhle ale pod lopatkou louplo ve čtvrtek když jsem dělal rozvody na koktě ani jsem se nemoh od motoru narovnat..a tatík na mě...tak koukám,že asi jedeme dom,co? no v sobotu jsem dodělal
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 18:31:31 Offline |
na tebe byc nesah ani zeleznou tyci tady se celou dobu bavime vo tvoji panitak za to může fiat von začal s negrama a ledlampou
hele trojku jen se dvě ženskejma..na chlapy nejsu
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:Pičááá,fčera mě lapli záda,pěkně dóle nad prdelou,tak chodím jak piča nahrbenej a né a né mě to pustit A to na tohle netrpívám...........
Ty ale umíš člověka potěšit Ty vole si připadám,že vod té třicítky su zralej na truhlu a přectava že tady budu strašit třeba do 60-70-nedej satan do 80ti je hrozná
...jj, je to dřina
...jakože by měl Kasym narozky jo? ...a mamutek by byla na konci
Banditatom (Člen) 02.04.2013 19:04:41 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
hele trojku jen se dvě ženskejma..na chlapy nejsu
tebe se nikdo neptal na sraz si vem izolačku něco zkusíme
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 19:16:02 Offline |
Mour psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
...jakože by měl Kasym narozky jo? ...a mamutek by byla na konci
to by byla ta lepší varianta
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 19:17:12 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:
sem to právě myslel tak... že byste s mamutkem vzali do parády kasyma a jeho prdel gdyž chce do trojky...hele trojku jen se dvě ženskejma..na chlapy nejsu
nezapomeň kulečníkovou kouli ať moc neřveš
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:tomasNJ psal:
sem to právě myslel tak... že byste s mamutkem vzali do parády kasyma a jeho prdel gdyž chce do trojky......jakože by měl Kasym narozky jo? ...a mamutek by byla na konci
to by byla ta lepší varianta
idontknow: ...Ty bys byl k ní zády
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Pičááá,fčera mě lapli záda,pěkně dóle nad prdelou,tak chodím jak piča nahrbenej a né a né mě to pustit A to na tohle netrpívám
Pro Boráka: Né,fakt to nemám od házení lopatou,na tu sem ani nešáh,co přes noc napadne,to přes den roztaje Ale už je to letos vopruz to počasí,psi doma sou uplně bez nálady a vyhlíží za voknem jaro. Marněmě takhle ale pod lopatkou louplo ve čtvrtek když jsem dělal rozvody na koktě ani jsem se nemoh od motoru narovnat..a tatík na mě...tak koukám,že asi jedeme dom,co? no v sobotu jsem dodělal
No mě to čaplo kdyš sem začal kompletovat pionýra, se kterým si ve volné chvilce hraju a jak sem se u toho vohýbal na židličce,tak se tam asi něco podělalo. Furt to nepolevuje Zítra mám volno,ale ve štvrtek bych potřeboval frčet do holandska Ale pionýr vypadá k světu,bude to žabák jako tvůj bandit
Honzik8719 (Člen) 02.04.2013 21:07:23 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:
sem to právě myslel tak... že byste s mamutkem vzali do parády kasyma a jeho prdel gdyž chce do trojky...hele trojku jen se dvě ženskejma..na chlapy nejsu
něco podobnýho jako ve vtipu s chlapečkem,křečkem a izolačkou???
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 21:07:23 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
...jakože by měl Kasym narozky jo? ...a mamutek by byla na koncito by byla ta lepší varianta
idontknow: ...Ty bys byl k ní zády
tak lepší za zádama ženskou než chlapa,ne?nebo to máš obráceně??
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 21:10:29 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Pičááá,fčera mě lapli záda,pěkně dóle nad prdelou,tak chodím jak piča nahrbenej a né a né mě to pustit A to na tohle netrpívám
Pro Boráka: Né,fakt to nemám od házení lopatou,na tu sem ani nešáh,co přes noc napadne,to přes den roztaje Ale už je to letos vopruz to počasí,psi doma sou uplně bez nálady a vyhlíží za voknem jaro. Marněmě takhle ale pod lopatkou louplo ve čtvrtek když jsem dělal rozvody na koktě ani jsem se nemoh od motoru narovnat..a tatík na mě...tak koukám,že asi jedeme dom,co? no v sobotu jsem dodělal
No mě to čaplo kdyš sem začal kompletovat pionýra, se kterým si ve volné chvilce hraju a jak sem se u toho vohýbal na židličce,tak se tam asi něco podělalo. Furt to nepolevuje Zítra mám volno,ale ve štvrtek bych potřeboval frčet do holandska Ale pionýr vypadá k světu,bude to žabák jako tvůj bandit
mám červenýho a vo 4 cm zvednutýho aby se na tom dalo taky trochu jezdit
Banditatom (Člen) 02.04.2013 21:26:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
hele trojku jen se dvě ženskejma..na chlapy nejsutebe se nikdo neptal na sraz si vem izolačku něco zkusíme
nezapomeň kulečníkovou kouli ať moc neřveš
tak si nějakou vyber aby tě netlačila
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
to by byla ta lepší variantaidontknow: ...Ty bys byl k ní zády
tak lepší za zádama ženskou než chlapa,ne?nebo to máš obráceně??
Myslíš ženskou s pořádným "připínákem"?
mě takhle ale pod lopatkou louplo ve čtvrtek když jsem dělal rozvody na koktě ani jsem se nemoh od motoru narovnat..a tatík na mě...tak koukám,že asi jedeme dom,co? no v sobotu jsem dodělalNo mě to čaplo kdyš sem začal kompletovat pionýra, se kterým si ve volné chvilce hraju a jak sem se u toho vohýbal na židličce,tak se tam asi něco podělalo. Furt to nepolevuje Zítra mám volno,ale ve štvrtek bych potřeboval frčet do holandska Ale pionýr vypadá k světu,bude to žabák jako tvůj bandit
mám červenýho a vo 4 cm zvednutýho aby se na tom dalo taky trochu jezdit
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … fichtl.jpg
pěknej dachl...akorát mně tam schází pohotovostní šroubovák
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2013 21:48:16 Offline |
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
No mě to čaplo kdyš sem začal kompletovat pionýra, se kterým si ve volné chvilce hraju a jak sem se u toho vohýbal na židličce,tak se tam asi něco podělalo. Furt to nepolevuje Zítra mám volno,ale ve štvrtek bych potřeboval frčet do holandska Ale pionýr vypadá k světu,bude to žabák jako tvůj banditmám červenýho a vo 4 cm zvednutýho aby se na tom dalo taky trochu jezdit
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … fichtl.jpgpěknej dachl...akorát mně tam schází pohotovostní šroubovák
ten nebyl nikdy potřeba..a když už se něco posralo tak to bylo na celou sadu nářadí
No já su na tom s fechtlem zatím takhle http://vikecb12.rajce.idnes.cz/Pionyr/
Rozebranej,vopískovanej/volouhovanej,motor go,ložiska v kolech,rozetě,fšecky lanka,náhon tacho,gumy a duše,řetězová sada,kolínko výfuku,fšecky gumový průchodky atd. No prostě tak jako s baworákem Jinak je to taky 20ka,ale na revmaplechy sem nebyl dost vodvážnej
VikecB12 psal:No já su na tom s fechtlem zatím takhle http://vikecb12.rajce.idnes.cz/Pionyr/
Rozebranej,vopískovanej/volouhovanej,motor go,ložiska v kolech,rozetě,fšecky lanka,náhon tacho,gumy a duše,řetězová sada,kolínko výfuku,fšecky gumový průchodky atd. No prostě tak jako s baworákem Jinak je to taky 20ka,ale na revmaplechy sem nebyl dost vodvážnej
dobřééé Vikec vypadá k světu
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.04.2013 06:30:10 Offline |
VikecB12 psal:No já su na tom s fechtlem zatím takhle http://vikecb12.rajce.idnes.cz/Pionyr/
ja mam jeste 05.teda jiny zapalko a jinej spojkovej dekl.jinak je to stejny.
pekna pracicka
ja ho s brachou renovoval pred nejakejna 10-12 lety kdyz jsem presel na Jawku
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:No já su na tom s fechtlem zatím takhle http://vikecb12.rajce.idnes.cz/Pionyr/
Rozebranej,vopískovanej/volouhovanej,motor go,ložiska v kolech,rozetě,fšecky lanka,náhon tacho,gumy a duše,řetězová sada,kolínko výfuku,fšecky gumový průchodky atd. No prostě tak jako s baworákem Jinak je to taky 20ka,ale na revmaplechy sem nebyl dost vodvážnejja mam jeste 05.teda jiny zapalko a jinej spojkovej dekl.jinak je to stejny.
pekna pracicka
ja ho s brachou renovoval pred nejakejna 10-12 lety kdyz jsem presel na Jawku
já ho dávám do cajku teď po té, co jsem potkal volvo XC90 zajzl neuhnul
REX psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:No já su na tom s fechtlem zatím takhle http://vikecb12.rajce.idnes.cz/Pionyr/
Rozebranej,vopískovanej/volouhovanej,motor go,ložiska v kolech,rozetě,fšecky lanka,náhon tacho,gumy a duše,řetězová sada,kolínko výfuku,fšecky gumový průchodky atd. No prostě tak jako s baworákem Jinak je to taky 20ka,ale na revmaplechy sem nebyl dost vodvážnejja mam jeste 05.teda jiny zapalko a jinej spojkovej dekl.jinak je to stejny.
pekna pracicka
ja ho s brachou renovoval pred nejakejna 10-12 lety kdyz jsem presel na Jawkujá ho dávám do cajku teď po té, co jsem potkal volvo XC90 zajzl neuhnul
néé a néé zatočit
VikecB12 psal:REXi,to je škoda,vypadá to,že to byl pěknej krasavec Ale naštěstí se to dá fšecko lehce rovnat,téměř v rukách
to byl , fše origo! koupeno onehdá od staršího pána z JC. Jen jsem ho vzal jemnou brusnou pastou a prokoukl....sem pak sehnal jeden ráfek lepčí tak jem to přehodil...jooo a pryže no. Škoda, sere mě to, jsem kokot
jooo a sedlo přešité
tuhlec celej fichtlej
je super na tom jezdit....lidi pak čumákujou jag péro z gauče jede to furt! je potřeba klasika vercajk šroubovák a svíčák
půlnoc u nás
Bandit 4EVER!!!
Mour psal:...to svinstvo fur padá kuwa
..jen mi neříkej,parťáku,že más zase samohyb u hospody..
..já už se nad tím nepozastavuju..za hoďku idu na kulec,do hospody nesněží,takže chuj s tym..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Mour psal:...to svinstvo fur padá kuwa
..já už se nad tím nepozastavuju..za hoďku idu na kulec,do hospody nesněží,takže chuj s tym..
....ale dnes nemám ...jinak jsem si chtěljít zaběhat a nemohu, znáš to ne ?
PS: Kulec je také slušný sport
Mour psal:Pšán psal:Mour psal:...to svinstvo fur padá kuwa
..já už se nad tím nepozastavuju..za hoďku idu na kulec,do hospody nesněží,takže chuj s tym......ale dnes nemám ...jinak jsem si chtěljít zaběhat a nemohu, znáš to ne ?
jak nevytáhnu denně hrošíky ven , tak mě ukoušou.
A dneska rachoty, že sem přišel vo volejbal
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2013 10:10:39 Offline |
Mour psal:...to svinstvo fur padá kuwa
tady zase od včera prší..to už mám radši sníh.
Banditatom (Člen) 06.04.2013 13:32:28 Offline |
Mour psal:Pšán psal:Mour psal:...to svinstvo fur padá kuwa
..já už se nad tím nepozastavuju..za hoďku idu na kulec,do hospody nesněží,takže chuj s tym......ale dnes nemám ...jinak jsem si chtěljít zaběhat a nemohu, znáš to ne ?
si děláš prdel né?
to jsou fag debilové zmrdi
to budou i sekačky na trávu v evidenci nééé???
http://www.novinky.cz/domaci/298267-reg … chnul.html
REX psal:to jsou fag debilové zmrdi
to budou i sekačky na trávu v evidenci nééé???
http://www.novinky.cz/domaci/298267-reg … chnul.html
aj s měkým to je fug
mám setřenej prach ,vysáto setřeno ,čistě povlečeno a vypráno a pověšeno.nádobí uklizený a vydrbaná koupelna
už můžu jít na pivo???
sem už 14dní doma sám tak se nemám koho voptat estli už můžu
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:mám setřenej prach ,vysáto setřeno ,čistě povlečeno a vypráno a pověšeno.nádobí uklizený a vydrbaná koupelna
už můžu jít na pivo???
to se ptáš až po 14 dnech
Borák psal:mám setřenej prach ,vysáto setřeno ,čistě povlečeno a vypráno a pověšeno.nádobí uklizený a vydrbaná koupelna
už můžu jít na pivo???
Borku že ty se zrovna ptáš
už můžu jít na pivo???
A nohy.., nohy sis myl???
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
dneska den fakt na hovno...
v práci jsem měl výjimečně pohotovost, s tim že nikdo neví kdy, ale že tam budu muset na otočku zajet... tak jsem čekal, že si mezitim vyměnim olej v autě a kdyžtak skočim na mašinu a zajedu tam... tim to začlo, v servisu mi dali jinej filtr, jediný štestí, že jsem to nejdřív nevypustil, ale kouk jsem na filtr...
z nudy už jsem začal třídit plechovku šroubů, takže teď tam mám deset hromádek, ale nemám to do čeho dát... :D
ve čtyři už jsem to nevydržel a volal jsem do práce, jestli už jako něco neví... prej nic, tak jsem čekal dál... půl hodiny na to volali že můžu vyrazit... tak jsem nadláb mašinu, navlík se do kůže a znova zvoní telefon, že už tam jako nemusim že to nebude třeba...
byl jsem domluvenej s kámošem, že až to vyřídim v tý práci, tak se pudem aspoň projet... volám mu, a on že má trabl, a že po zimně nemůže svojí R1 nastartovat...
doteď jsme se v tom rejpali a na nic nepřišli...
no a aby toho nebylo málo, tak jsem já kokot nechal u něj u baráku svítit béčko, takže jsem si vytřískal baterku...Takže do garáže pro startovací kabely, oživil jsem to, uklidil a jel nasranej domu... už ani na pivo nejdu, prcám to... otevřu si flašku doma
Kurva a to bylo tak hezky...
vcerejsi oziveni po zime - OK
Nalezeni kombosky po stehovani - OK
Obleceni bundy - ne zas tak moc OK, ale dalo by se
Obleceni kalhot - uuuuups
Nedelni projizdka - zrusena z duvodu srazenych moto hader
Stanoveni noveho data vyjezdu - v nedohlednu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2013 11:42:51 Offline |
no to bych se z toho posral....vcera jsem masinu pripravil , dneska se voblíknu, vyjedu na silnici před barák a prázdný kolo ..rikam kurva , asi jak sem vcera meril tlak , tak zustal ventilek nejakej seklej- no nic - dofouknu a pojedu ...když jsem to dofouk, tak ještě rikam pro jistotu zkontroluju jestli tam nekde neni neco seklý...a našel...kurvu jednu malej calounickej hrebicek ..tak jsem jeste letel za Kašpárkem vyspravit gumu , dojedu domu , zataženo , tak se najim a uvidim do
kurva tohle mám kazdej rok ...v tom sterku na dvorku je samej bordel a to kazdej rok prohledavam trema velkyma magnetama pridelanejma na prkne celej dvorek ...
kurvá- próóč ?
Banditatom (Člen) 14.04.2013 12:09:33 Offline |
Loser psal:vcerejsi oziveni po zime - OK
Stanoveni noveho data vyjezdu - v nedohlednu
Zbyňo bud klidnej mě ten skurvenej skřet ty kalhoty taky o dvě čísla zmenšil
Plazivej: kdybys nebyl skrblík už dávno bys tam měl beton nebo zámeckou dlažbu
Honzik8719 (Člen) 14.04.2013 12:29:23 Offline |
Banditatom psal:Loser psal:vcerejsi oziveni po zime - OK
Stanoveni noveho data vyjezdu - v nedohlednuZbyňo bud klidnej mě ten skurvenej skřet ty kalhoty taky o dvě čísla zmenšil
sem asi divnej mě sou gatě po zimě vo číslo a půl větší
...relativní kochač...
Mě je kůža,kerou mám asi 3 roky velká Tak šla do sříně a vytasil sem starej textil,kerej sem si nechal šit v 19ti letech v psičku a to je mě teďka akorát. V pase mám nějakejch 8-9cm pryč,ale pivní pupek mám furt jak pátrací balón
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2013 17:40:34 Offline |
Banditatom psal:Loser psal:vcerejsi oziveni po zime - OK
Stanoveni noveho data vyjezdu - v nedohlednuZbyňo bud klidnej mě ten skurvenej skřet ty kalhoty taky o dvě čísla zmenšil
nebuj- už je v plánu asfalt až ke chlívku
Banditatom (Člen) 14.04.2013 19:19:26 Offline |
VikecB12 psal:Mě je kůža,kerou mám asi 3 roky velká Tak šla do sříně a vytasil sem starej textil,kerej sem si nechal šit v 19ti letech v psičku a to je mě teďka akorát. V pase mám nějakejch 8-9cm pryč,ale pivní pupek mám furt jak pátrací balón
v 19 jsem měl o 30kg míň
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2013 19:59:52 Offline |
Borák psal:kurwa kurwa kurwa ..jestli chceš vo něco přijít tak to někomu puč dopiči
no nám to nerikej , my to víme , ale ty si asi nedas řict
VikecB12 psal:Borák psal:kurwa kurwa kurwa ..jestli chceš vo něco přijít tak to někomu puč dopiči
Někdo ti nevrátil ženskou?
videl bych to spis na na flasku nejakyho chlastu
Kožak psal:Borák psal:ale hofno blbouni ..
nabíječka
s ženskejma sem skončil a chlastu mám dost...tak mně jí puč ,když si sní skončil ...vrátim
to si ho raci vyhon. Jestli na ni borak jezdil jak na motorce, tak uz bude mit hodne za sebou
Loser psal:Kožak psal:Borák psal:ale hofno blbouni ..
nabíječka
s ženskejma sem skončil a chlastu mám dost...tak mně jí puč ,když si sní skončil ...vrátim
to si ho raci vyhon. Jestli na ni borak jezdil jak na motorce, tak uz bude mit hodne za sebou
...pokud ji teda veme do zápůjčky teď, po zimě, nebo do konce června (kdy borákoj sleze sníh) tak bude naopak netknutá
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2013 15:36:50 Offline |
Borák psal:kurwy ste ..
mě se ještě nepovedlo nastartovat
tak delej voe , za chvili jedem do Zirovnice
Borák psal:kurwy ste ..
mě se ještě nepovedlo nastartovat
Mour (Člen)
01.04.2013 10:31:10
Online Nahoru | Dolů | Oznámení | Citace
Re: M R D A C Í m í s t n o s tBorák psal:
Morafci mam tu dvě volny hradla..
Mužu vam je pučit
...hej ty hraDlo , kdo se směje naposled, ......
vykurvené pumpičky zajebané a ještě k tomu z Prahéééé sa to obleče jak buzeranti a myslí si že jedou závod míru ty zasrané.Po té co jsem to ustál za zatáčkou jsem zastavil a ty kokoty vyjodloval do bezvědomí.Na liskando nedošlo jen tak tak...
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
No bodéď,sou nachcaní z vína pro pražáky,tak se motají po cestě a ničeho se nebojí Nejvíc mě baví kdyš se vracívám v pátek z německa a od čurákova se valí hordy těchto sportofců,kola na střechách firemních vochcávek a mastí to co to de směr morava. V Merkuru to ti,co jim to neupadlo pocestě u jihlavy,sundají ze střech,navlečou se do silonovejch voblečků,nacvaknou nejlepčí botičky co v tý praze hele sehnali a vyráží fstříc sportovním výkonům. Bohužel jim věčinou po pár metrech skříží cestu nějaké sklépek Kdyš sme v Iváni na rybách,tak se vždycky parádně nasmějem těm hláškám co z nich při šlapání padají
Banditatom (Člen) 18.04.2013 19:45:17 Offline |
4Fun.cz psal:vykurvené pumpičky zajebané a ještě k tomu z Prahéééé sa to obleče jak buzeranti a myslí si že jedou závod míru ty zasrané.Po té co jsem to ustál za zatáčkou jsem zastavil a ty kokoty vyjodloval do bezvědomí.Na liskando nedošlo jen tak tak...
Dneska me vypravel story hanz s pumpickou malem jsem se posral smichy
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2013 15:52:28 Offline |
kurváááá do píči !!!
Borák psal:Jedině z fotek z Úprku
19 let sme spolu běhali po boku.
Hofno s tim naděláme ... Blby že po něm zvostali dva svišti
blbý, ale každej na to sedáme s vědomím, že se něco může stát.
Nebylo to náhodou ve čtvrtek?