Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
huskyb12 psal:Borák psal:Jo bylo..jel za šmrksou na letiště
XJR ? to bylo ňáký divný, bylo to na rovině a skončil pod svodidlama :(
Bylo to po srážce s plechovkou
. Aspoň to píšou na pozary.cz příspěvek z 25.4.2013 19:39
honza1977 psal:huskyb12 psal:Borák psal:Jo bylo..jel za šmrksou na letiště
XJR ? to bylo ňáký divný, bylo to na rovině a skončil pod svodidlama :(
Bylo to po srážce s plechovkou
. Aspoň to píšou na pozary.cz příspěvek z 25.4.2013 19:39
Od kolegů co to zpracovávali vím, že v tom byl účastnej kamion, čí vina se zjišťuje. ![]()
Lepší někdy, než nikdy.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.05.2013 21:12:50 Offline |
Kožak psal:je to na pytel :(....to dneska ráno zhasnul u Vestce synovec mojí ženský + další dva a 3težce raněný ...v káře teda...ale stejně
jestli je to to stříbrný tak jsem to viděl ve zprávách jak skončilo v tý požární nádrži tak pokud byl spolujezdec tak upřímnou soustras pokud řídíl je to debil a dobře mu tak a lituju ty co vez.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:je to na pytel :(....to dneska ráno zhasnul u Vestce synovec mojí ženský + další dva a 3težce raněný ...v káře teda...ale stejně
jestli je to to stříbrný tak jsem to viděl ve zprávách jak skončilo v tý požární nádrži tak pokud byl spolujezdec tak upřímnou soustras pokud řídíl je to debil a dobře mu tak a lituju ty co vez.
esi řídil nevim ale jeho auťák to nebyl....
MRDAT!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.05.2013 21:32:58 Offline |
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:je to na pytel :(....to dneska ráno zhasnul u Vestce synovec mojí ženský + další dva a 3težce raněný ...v káře teda...ale stejně
esi řídil nevim ale jeho auťák to nebyl....
tohle dával REX před chvílí na FB
http://hasicijilove2013.rajce.idnes.cz/ … _1.5.2013/
nechtěl bych v tom sedět.
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:
jestli je to to stříbrný tak jsem to viděl ve zprávách jak skončilo v tý požární nádrži tak pokud byl spolujezdec tak upřímnou soustras pokud řídíl je to debil a dobře mu tak a lituju ty co vez.esi řídil nevim ale jeho auťák to nebyl....
tohle dával REX před chvílí na FB
http://hasicijilove2013.rajce.idnes.cz/ … _1.5.2013/
nechtěl bych v tom sedět.
tak už vim víc...řídit měl ten co je ve špitále ...víc policajti zatim říct nechtěj
MRDAT!!!
nebyli první... http://hasicijilove2013.rajce.idnes.cz/ … 6.4.2013/#![]()
![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.05.2013 22:17:31 Offline |
VikecB12 psal:Audina zmačkaná jak papír vot svačiny
Kolik tam kurva musel letět,kdyš doplachtil přes tu vodu až kamsi doprdele
humáč
skočil přes jednu nádrž do druhý
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Audina zmačkaná jak papír vot svačiny
humáč
...já bych řek, že o protibřeh tý první, kterou vzal čelně se pak odrazil a saltama to vzal do tý druhý
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Audina zmačkaná jak papír vot svačiny
humáč
...já bych řek, že o protibřeh tý první, kterou vzal čelně se pak odrazil a saltama to vzal do tý druhý
Jezdim tam skoro denně a nechápu
Je to kruháč kde je uprostřed tahle nádrž, ale mezi plotem kolem nádrže a kruháčem je ještě příkop a horní hrana příkopu (ta u plotu) je tak o 1,5 výš než vozovka....musel jet jak magor aby to přelít až za plot. Zrovna dneska sem tam jel s mladym a byla tam nějaká úklidovka...tak už vim že trávu nesekali :(
Ps. jednou jsem tam viděl jak to tam píchlo auto jeptišek asi měla matka řidička zjevení a neviděla přes něj, že je tam kruháč
ale nic jim nebylo jely tak 10 ![]()
Lihy psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
skočil přes jednu nádrž do druhý...já bych řek, že o protibřeh tý první, kterou vzal čelně se pak odrazil a saltama to vzal do tý druhý
Jezdim tam skoro denně a nechápu
Je to kruháč kde je uprostřed tahle nádrž, ale mezi plotem kolem nádrže a kruháčem je ještě příkop a horní hrana příkopu (ta u plotu) je tak o 1,5 výš než vozovka....musel jet jak magor aby to přelít až za plot. Zrovna dneska sem tam jel s mladym a byla tam nějaká úklidovka...tak už vim že trávu nesekali :(
Ps. jednou jsem tam viděl jak to tam píchlo auto jeptišek asi měla matka řidička zjevení a neviděla přes něj, že je tam kruháčale nic jim nebylo jely tak 10
...já myslím, že z jeho směru to vychází přesně po asfaltu jak je vjezd k nádrži bránama; pak to musel nakouřit přesně do toho protibřehu a dál jak už jsem psal
osiris psal:Lihy psal:osiris psal:
...já bych řek, že o protibřeh tý první, kterou vzal čelně se pak odrazil a saltama to vzal do tý druhýJezdim tam skoro denně a nechápu
Ps. jednou jsem tam viděl jak to tam píchlo auto jeptišek asi měla matka řidička zjevení a neviděla přes něj, že je tam kruháčale nic jim nebylo jely tak 10
...já myslím, že z jeho směru to vychází přesně po asfaltu jak je vjezd k nádrži bránama; pak to musel nakouřit přesně do toho protibřehu a dál jak už jsem psal
jo von jel ze zhora...
tak to mi nenapadlo, že přelít jednu jímku a přistál v druhý.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2013 09:46:58 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Audina zmačkaná jak papír vot svačiny
humáč
a nebo tak ![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2013 11:58:30 Offline |
hlemejzd999 psal:
![]()
...já je neviděl....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 060481.jpg
...kuwy skované
....kolik km/h ? ....a pak ste se fotili vzájemně ? ![]()
![]()
![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2013 12:19:26 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:
![]()
...já je neviděl....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 060481.jpg...kuwy skované
....kolik km/h ? ....a pak ste se fotili vzájemně ?
šel prej s tolerancí -+3% na 69 km/h...jen taktak sem se do toho vešel
nejradši bych mu dal přes držku
namísto fotky
- pak si vyměňoval baterie v tom cajku a povida „ počkejte až to tam nasadim , pak foťte “
čus
, pak mu z toho upadl nejakej kroužek , tak jsem mu ho musel podat , jinak bych čekal do zejtra ![]()
...dal jsem cigáro a jel do prdele ![]()
šel prej s tolerancí -+3% na 69 km/h...jen taktak sem se do toho vešel
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2013 12:33:13 Offline |
dali ti aspon fotku do alba?inkviz je z dromu vetsinou ![]()
![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2013 12:42:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:dali ti aspon fotku do alba?inkviz je z dromu vetsinou
fotku ne ...jen nejakej papír ... asi abych si s nim vytřel ![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2013 12:47:21 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:dali ti aspon fotku do alba?inkviz je z dromu vetsinou
fotku ne ...jen nejakej papír ... asi abych si s nim vytřel
..kdyz me zastavil , tak povida „ vy jste mě neviděl ? “
...né neviděl debile , kdybych tě viděl , tak za to vemu ještě víc ![]()
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:dali ti aspon fotku do alba?inkviz je z dromu vetsinou
fotku ne ...jen nejakej papír ... asi abych si s nim vytřel
..kdyz me zastavil , tak povida „ vy jste mě neviděl ? “
![]()
...né neviděl debile , kdybych tě viděl , tak za to vemu ještě víc
..."že jste mě neviděl? tak to je fajn, to jsem na správným místě" ![]()
![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2013 12:53:02 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
fotku ne ...jen nejakej papír ... asi abych si s nim vytřel..kdyz me zastavil , tak povida „ vy jste mě neviděl ? “
![]()
...né neviděl debile , kdybych tě viděl , tak za to vemu ještě víc..."že jste mě neviděl? tak to je fajn, to jsem na správným místě"
„ vy jste mně neviděl ?“
né, vy jste mně neviděl ![]()
Já mám zas trochu probržděnou gumu. Překvapilo mě, že neměli vůbec pud sebezáchovy. ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=y8vrH7a … mp;index=1
Lepší někdy, než nikdy.
|
Banditatom (Člen) 10.05.2013 19:51:54 Offline |
Drakoxxl psal:Já mám zas trochu probržděnou gumu. Překvapilo mě, že neměli vůbec pud sebezáchovy.
Uplne normalni ovce![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Drakoxxl psal:Já mám zas trochu probržděnou gumu. Překvapilo mě, že neměli vůbec pud sebezáchovy.
co jančíš v obci ? :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Drakoxxl psal:Já mám zas trochu probržděnou gumu. Překvapilo mě, že neměli vůbec pud sebezáchovy.
https://www.youtube.com/watch?v=y8vrH7a … mp;index=1co jančíš v obci ? :)
Ta stím founem u ucha měla pěkný nohy, by jí byla škoda
a jinak ten frajer v protisměru je pouštěl, tak je to snad jasný, že ti tam holky vlezou, ale jak sem koukal tak se alespoń přibrzdily ![]()
Jel jsem se ženou, ta jela za mnou na svojí. No a tady to máme už asi 500m do garáže, tak jsem tam chtěl bejt o chviku dřív než ona, abych jí pak pomohl. To sem si vyslechl, .... pěkně ti to tancovalo,... to bylo čoudu,... jsem si myslela, že s tím švihneš ![]()
A samo, že chyba byla na mým příjímači ![]()
Lepší někdy, než nikdy.
hm klasika. tohle dělají důchodci. oni vkročí do silnice a schválně se dívají na druhou stranu než z které přijíždíte, prostě hrajou, že vás nevidí a vy se poserte. je to takový jejich způsob boje, prostě chodci mají přednost, já jsem chodec a je to poslední způsob jak ještě můžu mít navrch. nechápu to. já když přecházím, tak přestože mám zelenou, stejně se dívám na přijíždějící auto, jestli to řidič zaregistroval a brzdí a stejně tak ten za ním. Kdysi jsem byl svědkem toho jak auto zastavilo na červené, ten za ním ne a postrčil ho přes přechod, kde tak tak stihli uhnout procházející chodci, bylo to těsně.
jo a maj to ve zvyku i děcka. v tv mezi pohádkama zaslechli o tom, že chodci mají přednost a běžně do cesty vstupují ze stejných důvodů jako ti důchodci: tak ty zlý dospěláku, teď mám navrch já, protože jsem chodec a ty musíš zastavit![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
|
hlemejzd999 (Člen) 11.05.2013 11:19:55 Offline |
Borák psal:no já jezdim jen na dálkový
v zrcátku sou líp vidět a přes den nikoho nevoslníš
taky jezdim na dalkový
pres den nikoho nevoslniš ...kdyz jede jinej motorkar na dalkovy a ja v aute , tak se mi nezda , ze by to nejak voslnilo ![]()
a zas sou lip videt proti tomu ,kdyz mi sviti jen tlumeny napravo
(eSko
)
hlemejzd999 psal:Borák psal:no já jezdim jen na dálkový
v zrcátku sou líp vidět a přes den nikoho nevoslníštaky jezdim na dalkový
pres den nikoho nevoslniš ...kdyz jede jinej motorkar na dalkovy a ja v aute , tak se mi nezda , ze by to nejak voslnilo
a zas sou lip videt proti tomu ,kdyz mi sviti jen tlumeny napravo(eSko
)
...na dálkový nejezdim....prej to pak víc žere nebo co ![]()
MRDAT!!!
|
Banditatom (Člen) 11.05.2013 16:42:56 Offline |
Koldan psal:hm klasika. tohle dělají důchodci. oni vkročí do silnice a schválně se dívají na druhou stranu než z které přijíždíte, prostě hrajou, že vás nevidí a vy se poserte. je to takový jejich způsob boje, prostě chodci mají přednost, já jsem chodec a je to poslední způsob jak ještě můžu mít navrch. nechápu to. já když přecházím, tak přestože mám zelenou, stejně se dívám na přijíždějící auto, jestli to řidič zaregistroval a brzdí a stejně tak ten za ním. Kdysi jsem byl svědkem toho jak auto zastavilo na červené, ten za ním ne a postrčil ho přes přechod, kde tak tak stihli uhnout procházející chodci, bylo to těsně.
jo a maj to ve zvyku i děcka. v tv mezi pohádkama zaslechli o tom, že chodci mají přednost a běžně do cesty vstupují ze stejných důvodů jako ti důchodci: tak ty zlý dospěláku, teď mám navrch já, protože jsem chodec a ty musíš zastavit
jak píšeš
ještě jsi zapoměl na blbky s ksichtbůku co ti skočej metr dva před káru
s těma dálkovýma
vona duchcáty bez dálkovejch přes den vidět nejde hanzoj S ko taky né ale koulatý světlo jde vidět pěkně i bez dálky![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2013 09:20:47 Offline |
vcera sem delal asi 3/4 hodiny v lese , pichlo mne v háku a nemoch sem se už narovnat , bolest jak kurva , pak sem celej den lezel , dneska na iněkci, bolest az do nohy , kurva , ze ja nemam na topeni plyn ![]()
mrdat cely drevo, seru na to
Asis taky někomu něco propíchal
Mě tady někdo vobešel dodávku klíčama ještě kdyš voněla novotou.Celej bok
Tohle zahlídnout večer náhodou z vokna,tak bych to už měl dneska možná vodseděný,nebo bych byl amnestovanej![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2013 12:31:09 Offline |
Filous psal:Koldan psal:proč se prodává brzdovka v 250 ml nádobkách, když na výměnu spotřebuji sotva třetinu a zbytek můžu vyhodit?
...tag si voe kup menčí...třeba vot Kastrólu
nebo řekni kamarádům ,, hele budu měnit brzdofku , prijedte , rozdělíme se vo flašku '' a může z toho bejt dobrá kalba na dva dni. ![]()
Filous psal:Koldan psal:proč se prodává brzdovka v 250 ml nádobkách, když na výměnu spotřebuji sotva třetinu a zbytek můžu vyhodit?
ale dyk ta sa dělá taky v 250 ml
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:proč se prodává brzdovka v 250 ml nádobkách, když na výměnu spotřebuji sotva třetinu a zbytek můžu vyhodit?
ale dyk ta sa dělá taky v 250 ml
...v pondělí se ti podivam, máme i menčí balení...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
su jelito, teď sem koukal a já měl tenkrát kůpené od Motulu, tuším RTF 0,5 litru, proto mi toho půlka zostala. jo a vůbec mi nebylo divné, že mám mastnů krabicu od bandit cajků až do dneška. už vím proč, vylél sac mi tam olej do scotta![]()
Tak,muj bandit je v piči a já začinám upadat do deprese
Po 6 sezonách se mě s nim neloučilo lehce a popravdě sem doufal,že ho nevemou. Loni touhle dobou doma stáli 3 béčka,dneska žádný
No nic,život de dál,banditů je jako sraček,takže se dá dom dotáhnout některej vždycky![]()
![]()
Jo a jak teda jezdijou ty 1250ky?![]()
VikecB12 psal:Tak,muj bandit je v piči a já začinám upadat do deprese
Po 6 sezonách se mě s nim neloučilo lehce a popravdě sem doufal,že ho nevemou. Loni touhle dobou doma stáli 3 béčka,dneska žádný
No nic,život de dál,banditů je jako sraček,takže se dá dom dotáhnout některej vždycky
Jo a jak teda jezdijou ty 1250ky?
přifachči do Žirovnice se vyléčit z déprese![]()
![]()
![]()
Loser psal:Zdenda psal:Buzerant polskej kamioňáckej, zrcátko na skoro novym autě v prdeli
tak budes mit na skoronovym aute uplne novy zrcatko
...ale lehčí peněženku ![]()
Jo jedině lehčí peněženku bo ten zmrd hned žačal že nerozumí a že ne jeho chyba a než čekat tři hodiny na fízli v tý zácpě atd, tak za tu dobu přijdu o víc, tak sem se na něj vysral no a 4000,- v piči. No hlavně že nechčije![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Libor nx psal:VikecB12 psal:Tak,muj bandit je v piči a já začinám upadat do deprese
No nic,život de dál,banditů je jako sraček,takže se dá dom dotáhnout některej vždycky
Jo a jak teda jezdijou ty 1250ky?přifachči do Žirovnice se vyléčit z déprese
Jedu kamošovi na svicu
,jinak bych samozřejmě přijel,je to tam supr![]()
![]()
![]()
VikecB12 psal:Tak,muj bandit je v piči a já začinám upadat do deprese
Jo a jak teda jezdijou ty 1250ky?
ty ses taky případ ![]()
dám si na něho dneska panáčka ;-)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Loser psal:a za kolik to mas?
Jezdit ještě můžu, tohle bylo právě to první varování, ale pochybuju, že se během sezóny nebo začátku příští nezadaří... ![]()
Tak po letech jsem padl do pasti "dvakrát a dost"
A samozřejmě případ pět baráků mezi polama...
a za kolik to mas?
asi nejsem nejbystřejší
, chvíli mi trvalo,než jsem pochopil o co jde.![]()
V prvním momentu jsem myslel, že Honzu (majitele pěti barákůmezi polema) už podruhý vyplavilo a teď už se na něj pojišťovny vyprdnou. Ze mě by fakt asi výpravčí nebyl...![]()
God Gave me Everything I want
|
Progear 650 (Člen) 13.06.2013 08:45:37 Offline |
Honza psal:84/50 tady http://goo.gl/maps/mbwQn
Do vězení s tebou!!!!!!!!!!!! neřáde....
PS: baráků tam máš moc... já měl 91/50 v místě, kde vlevo bylo pouze pole a v pravo pouze pole a uplně stejná autobusová zastávka jako je vidět u tebe a pak už jen cedule konec vesnice... to sem myslel, že mě mrdne. Navíc tam prej měří, protože tam jezdí děti do školy....
PSS: byla neděle 6 večer...![]()
![]()
![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
hlemejzd999 (Člen) 13.06.2013 09:03:20 Offline |
ja mel neco podobnyho tady http://goo.gl/maps/GLNuY
72/50
jsou to kurvy
, ale vesel jsem se do limitu
Prog: No žádal jsem exemplární trest zastřelením do týla v pokleku na krajnici s rukama za zády, ale prej jsou hilzny drahý a pan šéf si radši vypíše tabulku kolik jim to nasype![]()
![]()
![]()
Loser: Trošku to houpe, ale svezení je tam dobrý![]()
hlemejzd: ano, to jsou přesně ty místa, kde je třeba zvýšeného dohledu![]()
![]()
![]()
![]()
No beru to tak, že jsem si to vybral tak nějak za ty kilometry, co jsem najezdil vod poslední pokuty, pak to celkem de
Ale zapičovat jsem si musel...
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2013 16:17:22 Offline |
kurva do piče asi mi vodešel disk ...![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2013 16:58:53 Offline |
yebat psal:plnej porna?
ne- zrovna ten systemovej pičus , kde je windows
kurva sem tam musel dat jinej , pac mam na dalsich fotky a dokumenty , ted se s tim zas budu mrdat ![]()
![]()
tendle je nakej caput ...![]()
jeste , ze jsem to vsechno minule pretahal na ty zalozni
kurva do piče , takový vedro a ja se tu budu srát s pocitacem
|
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2013 17:48:30 Offline |
kurva do piče , ze já to rozmlátim ?
jsem zadal key vod tech osmicek a vono to chce tu predchozi verzi sedmicek, co tam byla pri upgrade nainstalovat ![]()
tak jsem nainstaloval sedmicky a ted uz to ten klic vzalo ...holt levna upgrade verze za tri sta ...bez toho predchoziho operaku to tam proste nedostanete ...
priste se na to vyseru a necham tam rovnou ty sedmicky ![]()
ty vole mrdat celej majkrosoft , buzeranti zapiceny
uz to teda jede , ale mrdaniho s tim teda ![]()
az se mi priste neco stane s PC a budu muset reinstalovat operak , tak cely osmicky poslu rovnou do pice a necham tam ty piratsky sedmicky ...tohle chteli ? ...platiciho zakaznika takle otravovat ?
MRDAT!!!
a ty tri stovky at si strci Bill do prdele nasirku![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2013 20:33:38 Offline |
hlemejzd999 psal:kurva do piče , ze já to rozmlátim ?
jsem zadal key vod tech osmicek a vono to chce tu predchozi verzi sedmicek, co tam byla pri upgrade nainstalovat
tak jsem nainstaloval sedmicky a ted uz to ten klic vzalo ...holt levna upgrade verze za tri sta ...bez toho predchoziho operaku to tam proste nedostanete ...
priste se na to vyseru a necham tam rovnou ty sedmicky
ty vole mrdat celej majkrosoft , buzeranti zapiceny
uz to teda jede , ale mrdaniho s tim teda
az se mi priste neco stane s PC a budu muset reinstalovat operak , tak cely osmicky poslu rovnou do pice a necham tam ty piratsky sedmicky ...tohle chteli ? ...platiciho zakaznika takle otravovat ?
MRDAT!!!
a ty tri stovky at si strci Bill do prdele nasirku
co jsem ti nedávno říkal o voknech a ještě k tomu vosmičká..ha he
na má slova došlo ![]()
ABik psal:mr.BSE psal:Kunda šlic!
kolik těch klim ještě nebude chladit nebo poteče? mrdat tydle vedra!!!Nachystal jsem ti jich asi tak 200
Stačí to?
...tady je vidět,že člověk si nemá stěžovat... ![]()
![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš psal:Ach jo...
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kultur … lip-topol/
asi málo muchomůrek ![]()
ale di, Ty brepto ...
tak nejen že f práci to stojí za
a de to do hajzlu
ještě sme fčera zjistili že nám z bytovýho fondu účetní vyluxovala zhruba půl mega
KURWA..KURWA ...KURWA.
ted sem byl na policajtech nahlásit trestní voznámaní za zpronevěru a sháním účetního kterej nám f rychlosti udělá audit at víme kolik přesně chybí
jo a vodstavení jí vod účtu je taky celkem prdel ![]()
asi mě mrdne ![]()
![]()
![]()
...nikdo nevojebe Ježíše...
|
hlemejzd999 (Člen) 20.06.2013 11:34:36 Offline |
Borák psal:tak nejen že f práci to stojí za
a de to do hajzlu
ještě sme fčera zjistili že nám z bytovýho fondu účetní vyluxovala zhruba půl mega
KURWA..KURWA ...KURWA.
ted sem byl na policajtech nahlásit trestní voznámaní za zpronevěru a sháním účetního kterej nám f rychlosti udělá audit at víme kolik přesně chybí
jo a vodstavení jí vod účtu je taky celkem prdel
asi mě mrdne
ještě že nemam učetní ...a stejnak mam ve svym fondu hovno ![]()
Fakt mrdat..Náš vzácný otec si vymyslí betonovat v tech největších hicech..pochopitelně tím pádem včera připravy v tom pařáku do 7 večer..ráno, že přijede mix..ve třec 60m2..beton klasicky bez zpomalovače, páč to v týhle betonárce nemaj..bylo by to až pátek..Takže klasika, zahladit se stihla tak pětina plochy a už to tvrdlo..vypadá to jak když to dělali vožralý ukrajinci a všichni máme úpal![]()
![]()
Stačilo jen počkat do zejtra na lepší počasí a správnej beton..kokot![]()
PURE NAKED BIKE!
Borák psal:tak nejen že f práci to stojí za
a de to do hajzlu
KURWA..KURWA ...KURWA.
asi mě mrdne
Odchytnout,přemrdat na zajíca,vypustit a zastřelit ![]()
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Kožak psal:Borák psal:ty wole mě se teda letos daří
tak snad plati že jen do třetice a už mám vybráno letos...věř že nejsi sám :)
Borku, taky mám letos pocit, že je to
ke zdi, ale nikdy se to nesere tolik, aby se to neposralo ještě víc.
Lepší někdy, než nikdy.
|
Banditatom (Člen) 14.07.2013 10:58:57 Offline |
4Fun.cz psal:Borák psal:tak nejen že f práci to stojí za
a de to do hajzlu
KURWA..KURWA ...KURWA.
asi mě mrdneOdchytnout,přemrdat na zajíca,vypustit a zastřelit
nojcich nojn milimetr kanon![]()
Lidi, který by se neměli ukazovat, ze jsou, by to neměli dělat, že se budou ukazovat a ozývat, když je to nežádoucí.akorát to těm druhým znepříjemňuje život...
Dál bych ještě rulandu, ale jsem utahanej a jdu radši spát...posraný narozeniny.....
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Lidi, který by se neměli ukazovat, ze jsou, by to neměli dělat, že se budou ukazovat a ozývat, když je to nežádoucí.akorát to těm druhým znepříjemňuje život...
Dál bych ještě rulandu, ale jsem utahanej a jdu radši spát...posraný narozeniny.....
...měls mu jí sráčovi hnet natáhnout a na zemi pag druhou, bylo by ti líp![]()
...ale ty si humání a vzdělanej človjek a to je pag problém![]()
![]()
Filous psal:barynek psal:Lidi, který by se neměli ukazovat, ze jsou, by to neměli dělat, že se budou ukazovat a ozývat, když je to nežádoucí.akorát to těm druhým znepříjemňuje život...
Dál bych ještě rulandu, ale jsem utahanej a jdu radši spát...posraný narozeniny........měls mu jí sráčovi hnet natáhnout a na zemi pag druhou, bylo by ti líp
...ale ty si humání a vzdělanej človjek a to je pag problém
Chlastám doma, takže žádný pivní/vínový trabl...jen některý lidí nějak cit pro to kdy se ozvat a kdy ne..
Jooo,a vzdělanej a humani hlavně, to já jsem, to jsi uhodl ![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:barynek psal:Lidi, který by se neměli ukazovat, ze jsou, by to neměli dělat, že se budou ukazovat a ozývat, když je to nežádoucí.akorát to těm druhým znepříjemňuje život...
Dál bych ještě rulandu, ale jsem utahanej a jdu radši spát...posraný narozeniny........měls mu jí sráčovi hnet natáhnout a na zemi pag druhou, bylo by ti líp
...ale ty si humání a vzdělanej človjek a to je pag problém
Chlastám doma, takže žádný pivní/vínový trabl...jen některý lidí nějak cit pro to kdy se ozvat a kdy ne..
Jooo,a vzdělanej a humani hlavně, to já jsem, to jsi uhodl
...tag mu dej loket hnet jag ho potkáš...no a pag se mu vomluf, to aby tě nehryzalo humání svjedomí![]()
|
Banditatom (Člen) 01.08.2013 15:53:07 Offline |
kunda fix
chladič...
|
Banditatom (Člen) 01.08.2013 16:04:22 Offline |
Loser psal:Banditatom psal:kunda fix
chladič...
chcije?
jj prozměnu druhá strana![]()
yebat psal:to jebu... odpojil jsem v autě rádio a ono bylo zakódovaný... a kód samozřejmě nemám, tak jsem zkusil tři univerzální a zablokoval sem ho uplně...
mne ho vodpojila nejaka smazka tim, ze mi natrikrat zlomil dotykovej display. Odsroubovat z palubovky a hodit do popelnice uz jsem musel sam ![]()
![]()
Ze se ty smazky vubec do neceho poustej, kdyz tu praci nedokazou udelat poradne dotahnout ji do konce ![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
yebat psal:to jebu... odpojil jsem v autě rádio a ono bylo zakódovaný... a kód samozřejmě nemám, tak jsem zkusil tři univerzální a zablokoval sem ho uplně...
Koni
jestli tam máš origo, tak nech zaplej klíček pár hodin a naskočí ti zase CODE .. a kod by ti mohli říct v Civa Transu podle VIN, pokud je tam radio od výroby![]()