Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
jj, dočet jsem se že ho musim nechat zaplý dvě hoďky s klíčkem v zapalování v první poloze a mělo by se odblokovat pro zapsání kódu...
jenom doufám že to auto před barákem ještě pude, protože když je klíček v zapalování, tak nejde zvenku zamknout...
nějákej kód jsem pak našel na rádiu zespoda napsanej, tak ho pak vyzkoušim, a když to nebude ono, tak to zkusim ve volvu podle vinka...
ale né z tý firmy co si psal ty, tam mi ani nefungovaly webový stránky, zkusil jsem to poslat do autodejvice.cz a do pěti minut odpověď, že chtěj kopii malýho techničáku, jako důkaz že jsem to rádio někde nešvihnul... a následně poslali kód... tomu říkám jednání...
pro většinu z vás to třeba bude klišé ale musím se pochlubit Mám sjetou zadní gumu a v garáž už dlouho čeká nová... Tudíš jsem se dohodl s kámoškou, že ji dneska dojezdíme a uděláme pár fotek :) tady jen pár na ukázku z těch asi 50ti
Slušně jsem se vyblbnul A taky mě to donutilo 3 hodiny leštit mašinu a umejt zase jednou řetěz
Ad: Jezdim v koženym ale pak jsem se na letišti přvlékl kvůli fotkám
Tak co vy na to jako odborníci? :)
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Drakoxxl psal:Chtělo to lepší světlo, jinak
Je to focený kamarádem a normálním obyč digitálem
Jinak máš pravdu
Trochu si s tím pak pohraju v PC, fotek mám moc
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
ale jo, pekna kamaradka. Vem ji nekdy na sraz. Verim, ze se o ni nekdo postara
jinak fotky jak ze svatby
ale jako hezky no ... az na to osvetleni. Ale nejsme zde ve fotograficky mistnosti, ale v mrdaci. Takze jako na zamrdani je to dobry
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
ABik psal:Furt jsem přemýšlel, proč je to v "mrdací místnosti". U poslední fotky jsem pochopil Fotky z pokračování máš?
Přesně to mě napadlo
Kozy? ukázala, pánové
Na sraz ji klidně vemu, ona jezdí taky
ale jedno si musíme ujasnit! Nikdo se mi tam o ni starat nebude
Možná výměnou, nějakou dohodu, že tam ukecáme
Tony psal:nejen já, ale oba jsme se na tom letišti převlékali ještě když tam nikdo nebyl...
Kozy? ukázala, pánové
Dohoda je jednoduchá - stačí když si chvíli pokecáš s Kojaksro u baru
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Loser psal:kdyz je to jenom kamaradka, tak asi zadnej problem, ne?
Ok, tak to není jen kámošla! (už)
aby bylo jasno
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2013 12:33:13 Offline |
Ondráš psal:Tony psal:Tak co vy na to jako odborníci? :)
Ať ukáže kozy...
Kozy nikoho nezajimaj..ukaz piču
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tony psal:Tak abych tam všude nepřekážel...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 110937.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 110939.jpg
Jako... Je to lepší, ale ty kozy tam jsou furt takový... Přikrytý...
Vypusť je na pastvu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 08.08.2013 15:47:21 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Tony psal:Tak co vy na to jako odborníci? :)
Ať ukáže kozy...
Kozy nikoho nezajimaj..ukaz piču
houby ať vokáže kozy a piču
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Borák psal:ale jo..... klidně ji přivez
Což vo to, to já SI ji přivezu Člověk aby se bál přijet na sraz
Tony psal:nejen já, ale oba jsme se na tom letišti převlékali ještě když tam nikdo nebyl...
Kozy? ukázala, pánové
hele,co se týče tý výměny... Asik bysme se domluvili. Teda aspoň já bych byl pro... Jakože ale nejdýl na víkend,nevím,jak ta tvoje vaří...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Tony psal:nejen já, ale oba jsme se na tom letišti převlékali ještě když tam nikdo nebyl...
Kozy? ukázala, pánové
Možná výměnou, nějakou dohodu, že tam ukecámehele,co se týče tý výměny... Asik bysme se domluvili. Teda aspoň já bych byl pro... Jakože ale nejdýl na víkend,nevím,jak ta tvoje vaří...
neměn woe ...podle toho jak ta tvá peče musí mnět aj kvalitní pekáč
MRDAT!!!
jaryn psal:Tony psal:nejen já, ale oba jsme se na tom letišti převlékali ještě když tam nikdo nebyl...
Kozy? ukázala, pánové
Možná výměnou, nějakou dohodu, že tam ukecámehele,co se týče tý výměny... Asik bysme se domluvili. Teda aspoň já bych byl pro... Jakože ale nejdýl na víkend,nevím,jak ta tvoje vaří...
Asi tu výměnu radši provozovat nebudem
Ona vaří dobře, a tak se bojím, že bys ji chtěl na dýl A jak se tady mluví o tom kvalitním pekáči... no
nicola.foxx (Člen) 09.08.2013 07:51:07 Offline |
jaryn psal:Tony psal:osiris psal:...neboj, po voprcání ti ji zas vrátíme ;)
pičo,neni lepčí se domluvit se mnou..?
Aby to nebylo i se stěhováním
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Já ti ani nevim, Jaryne
jaryn psal:Tony psal:osiris psal:...neboj, po voprcání ti ji zas vrátíme ;)
pičo,neni lepčí se domluvit se mnou..?
Sikovny pichatko
Mour psal:Ondráš psal:2 Tony: Vogu se tu vychloubáš a pak nepučíš? To jsi teda pěknej hamoun...
...kdyby na světě nebyla žárlivost a hamounství, tak stačí jedno děvče na celou ulici
...s polní kuchyní a dvěma vagínama
MRDAT!!!
Filous psal:...a na kafe jezdí sám ...ale dobrý
Přijedu se někdy pochlubit, to se neboj Ale bojim se, když vidim ty sliny tady
Tony psal:Filous psal:...a na kafe jezdí sám ...ale dobrý
...neboj, voni jenom kecaj ...akorát z Boráka a Prasete, stech bys měl mít trochu strach, ale jaký si to uděláš hnet napoprvý, takový to budeš mít ...jo a na bar s Kojaksro bys měl mít taky natrénováno, bo zelená s trojdecky na ex zapíjená redbullvotkou dá zabrat i skušenýmu píči ...vo THC komandu ani nemluvim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Tony psal:Filous psal:...a na kafe jezdí sám ...ale dobrý
...neboj, voni jenom kecaj ...akorát z Boráka a Prasete, stech bys měl mít trochu strach, ale jaký si to uděláš hnet napoprvý, takový to budeš mít ...jo a na bar s Kojaksro bys měl mít taky natrénováno, bo zelená s trojdecky na ex zapíjená redbullvotkou dá zabrat i skušenýmu píči ...vo THC komandu ani nemluvim
Jak tak koukám, asi bych měl trénovat
To takhle kazíte mládež jo? S THC jsem přestal v devátý třídě základky, když jsem si po těch všech hezkejch stavech začal uvědomovat, že je ze mě zasekaná gumová palice Teď to neprovozuju hlavně protože se bojim o papíry
Na ten bar občas trénuju, minule to skončilo špatně, ve 3 ráno cílenej skok do nejšpinavějšího rybníku v okolí a cestou domu bylo zase v álejích nablito
Jak tak koukám, to je ale u vás na denním pořádku
A já blbec si myslel, jak jsou tady zodpovědní motorkáři, když jste mi pomáhali opravit toho zválenýo bandita Jsem si říkal, proč neni po tý bouračce tak uplně v cajku a ono to bude tím, v jakým stavu jste mi tu radili
Banditatom (Člen) 11.08.2013 08:40:09 Offline |
tak už mu ju někdo vojel nebo furt tlachate
Banditatom (Člen) 11.08.2013 09:22:01 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:tak už mu ju někdo vojel nebo furt tlachate
ty panacku mas uz jen chvilku na takovydle prasarnicky
já sice jen chvilku ale ty už máš po (cizí) dlouho kamaráde
Tak ale děcka...! Vám něco ukázat... Přitáhnout ji nebo jí podobnou na sraz, tak už pak vidim, jak nikdo z vás nezná kamaráda :D :D (te´d nemyslim vůči mě, ale mezi sebou, jak byste závodili)
Banditatom psal:Ton@l psal:Banditatom psal:tak už mu ju někdo vojel nebo furt tlachate
ty panacku mas uz jen chvilku na takovydle prasarnicky
já sice jen chvilku ale ty už máš po (cizí) dlouho kamaráde
dík že si mi to připomněl
Vzdy muze byt hur :-)
Tony psal:Tak ale děcka...! Vám něco ukázat... Přitáhnout ji nebo jí podobnou na sraz, tak už pak vidim, jak nikdo z vás nezná kamaráda :D :D (te´d nemyslim vůči mě, ale mezi sebou, jak byste závodili)
Vono to není zas tak horký zboží,na srazech mají kucí dost jiných radovánek,třeba chlast a lehký drogy,takže by se taky mohlo stat,že by na tu princeznu neměl nikdo čas a chuť Možná až po pulnoci
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Tony psal:Tak ale děcka...! Vám něco ukázat... Přitáhnout ji nebo jí podobnou na sraz, tak už pak vidim, jak nikdo z vás nezná kamaráda :D :D (te´d nemyslim vůči mě, ale mezi sebou, jak byste závodili)
Vono to není zas tak horký zboží,na srazech mají kucí dost jiných radovánek,třeba chlast a lehký drogy,takže by se taky mohlo stat,že by na tu princeznu neměl nikdo čas a chuť Možná až po pulnoci
Tím líp, přestávám se bát dojet na sraz i když co je horší? parohy nebo otrava alkoholem, pochcaný kalhoty a vyhulená hlava?
Banditatom (Člen) 11.08.2013 20:44:11 Offline |
VikecB12 psal:Tony psal:Tak ale děcka...! Vám něco ukázat... Přitáhnout ji nebo jí podobnou na sraz, tak už pak vidim, jak nikdo z vás nezná kamaráda :D :D (te´d nemyslim vůči mě, ale mezi sebou, jak byste závodili)
hele sou mezi námi pacoši co jí i po požití lehkých drog a obrovského množství alkoholu dokážou přefiknout i několikrát po sobě
Tony psal:VikecB12 psal:Tony psal:Tak ale děcka...! Vám něco ukázat... Přitáhnout ji nebo jí podobnou na sraz, tak už pak vidim, jak nikdo z vás nezná kamaráda :D :D (te´d nemyslim vůči mě, ale mezi sebou, jak byste závodili)
Tím líp, přestávám se bát dojet na sraz i když co je horší? parohy nebo otrava alkoholem, pochcaný kalhoty a vyhulená hlava?
ti jí na baru pohlídám, jenom doufám, že pije rum a zelenou
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 11.08.2013 20:57:41 Offline |
Kukii psal:Tony psal:VikecB12 psal:
Vono to není zas tak horký zboží,na srazech mají kucí dost jiných radovánek,třeba chlast a lehký drogy,takže by se taky mohlo stat,že by na tu princeznu neměl nikdo čas a chuť Možná až po pulnociTím líp, přestávám se bát dojet na sraz i když co je horší? parohy nebo otrava alkoholem, pochcaný kalhoty a vyhulená hlava?
ti jí na baru pohlídám, jenom doufám, že pije rum a zelenou
takže jí přichystáš jo?
Banditatom (Člen) 11.08.2013 21:51:20 Offline |
Tony psal:že já debil se musel chlubit...
hele buď rád že to bude někdo s místních představ si že by to byl cizák
Banditatom psal:Tony psal:že já debil se musel chlubit...
hele buď rád že to bude někdo s místních představ si že by to byl cizák
Takoví kamarádí ještě nejsme!!!
A Kožaku: radši si budu myslet, že mě miluje a nebudu pokoušet štěstí
No na nějakym srazu se jistě ukážu když teď bude mít bandita i kámoš, tak se mezi vás možná už nebudu bát
Ale "kamarádku" asi nechám doma, dokud vás pořádně nepoznám
nebo radši přivezu jí podobnou trochu vyvinutější kámošku, která si s váma ráda "popovídá" a mě to nebude nijak trápit
Ondráš psal:Tony psal:A Kožaku: radši si budu myslet, že mě miluje a nebudu pokoušet štěstí
Kelly... Nechceš mu to s tou láskou vysvětlit?
P.S.: Už ukázala kozy?
... byly do mých dlaní tak akorát, takže hádej
Ondráš psal:Tony psal:A Kožaku: radši si budu myslet, že mě miluje a nebudu pokoušet štěstí
Kelly... Nechceš mu to s tou láskou vysvětlit?
P.S.: Už ukázala kozy?
Víš co to je láska, když kokot v piči mlaská
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Víš co to je láska, když kokot v piči mlaská
To sice jo, ale ne cizí kokot!!
Banditatom (Člen) 12.08.2013 16:52:55 Offline |
Tony psal:Ton@l psal:Víš co to je láska, když kokot v piči mlaská
To sice jo, ale ne cizí kokot!!
kokot jak kokot tady jde o
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2013 20:33:00 Offline |
Kožak psal:Banditatom psal:Tony psal:
To sice jo, ale ne cizí kokot!!kokot jak kokot tady jde o
jako ....mně už by překvapilo leda by byla naštorc
nebo jí neměla vůbec
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 12.08.2013 20:41:32 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:Banditatom psal:
kokot jak kokot tady jde ojako ....mně už by překvapilo leda by byla naštorc
nebo jí neměla vůbec
jako že by vatáhla huhuli? i to je dnes možný
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:
jako ....mně už by překvapilo leda by byla naštorcnebo jí neměla vůbec
jako že by vatáhla huhuli? i to je dnes možný
....tak a dost!!!
yebat psal:ty sis začal...
A pořád toho nelituju Tahle diskuze mě neskutečně baví
škoda jen, že není doma... To bych si s váma tady nepsal Ale zkoumal terén...
No nic, do středy to vydržím
yebat psal:to šukáš jenom ve středu jo?
Ne Ale od neděle do středy se nevidíme, takže 2 sny abstinuju, ale co to je, 2 dny po těch 3 měsícíh předtím?
Říkal jsem si, že bychom s mohli bavit o něčem jiným, ale když koukám na tvůj NICK tak mám jasno...
Drakoxxl psal:Jo někdy je to na srazu maso
http://motodovca.wz.cz/slides/Banditfest%202010_352.JPG
Filousi, ty taky?
I když kdo to má poznat, Filous určitě není jedinej pešatej v klubu
VikecB12 psal:Tady je víc plešatejch,než vlasatejch. Poslední kdo má pár mastnejch chlupů na palici je Palous alias Iggy Pop
Na fotce je asi Lachtan
Ok, musim pomalu začít poznávat, jak vypadáte . Zatím znám osobně jen Filouse a jestli jste všichni jako on, tak Ale stejně, až na srazu zjistím kdo je kdo, tak si mě nepřejte!
osiris psal:tonymu: šetři s těma vostrejma fakáčema, mohlo by se ti stát, že ti někdo naklepe boudu až tě potká ;)
ok ok, myslel jsem, že tohle se tu bere ze srandy, ještěk dyž k tomu dám toho vysmátýho
Tak ne no... Všem dotčenejm se omlouvám
osiris psal:tonymu: šetři s těma vostrejma fakáčema, mohlo by se ti stát, že ti někdo naklepe boudu až tě potká ;)
Jak tak koukám, tak jsem ho používal často jako normálního smajlíka...
Takže aby bylo jasno, u všech těch příspěvků to bylo myšlený jako náhrada za naštvanýho smajlíka kterej tu na výběr neni...
Samozřejmě určitou úctu k místním pardálům mám, vo tom žádná
jestli to někdo pochopil jinak, se omlouvám
Ale... Oni mi chtěj vošukat mladou a ještě mi "naklepat budku"?
kam jsem to vlezl?
Banditatom (Člen) 13.08.2013 09:39:55 Offline |
Tony psal:osiris psal:tonymu: šetři s těma vostrejma fakáčema, mohlo by se ti stát, že ti někdo naklepe boudu až tě potká ;)
ok ok, myslel jsem, že tohle se tu bere ze srandy, ještěk dyž k tomu dám toho vysmátýho
Tak ne no... Všem dotčenejm se omlouvám
Me jsi ho tam nedodal no co na srazu vojedem tebe
Banditatom psal:Tony psal:osiris psal:tonymu: šetři s těma vostrejma fakáčema, mohlo by se ti stát, že ti někdo naklepe boudu až tě potká ;)
Tak ne no... Všem dotčenejm se omlouvámMe jsi ho tam nedodal no co na srazu vojedem tebe
Ale jo...dodal
Měl bych se omluvit hlavně Osimu, protože mi nepřijde že by se to dotklo někoho dalšího a hlavně jak tak koukám, tak na Osiho jich bylo nejvíc
Omlouvám se...
A já jdu zalézt zase do koutku... Ne že bych se bál, že mi někdo dá někdy na budku, to ne, ale na to že jsem tu relativně novej, tak těch příspěvků bylo už dost
Díky za pochvalu fotek... i ty příspěvky o šukání jsem bral jako pozitivní reakci...
Tony psal:Banditatom psal:Tony psal:
Tak ne no... Všem dotčenejm se omlouvámMe jsi ho tam nedodal no co na srazu vojedem tebe
Ale jo...dodal
Měl bych se omluvit hlavně Osimu, protože mi nepřijde že by se to dotklo někoho dalšího a hlavně jak tak koukám, tak na Osiho jich bylo nejvíc
Omlouvám se...
A já jdu zalézt zase do koutku... Ne že bych se bál, že mi někdo dá někdy na budku, to ne, ale na to že jsem tu relativně novej, tak těch příspěvků bylo už dost
Díky za pochvalu fotek... i ty příspěvky o šukání jsem bral jako pozitivní reakci...
Nebud srab a neomlouvej se. Posli ho normalne do prdele. Von se z toho nevopupinkuje .... (maximalne te smazne )
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Nevím do jakého okna to dát
http://www.novinky.cz/krimi/310368-pros … licie.html
Tony psal:Ok, musim pomalu začít poznávat, jak vypadáte . Zatím znám osobně jen Filouse a jestli jste všichni jako on, tak Ale stejně, až na srazu zjistím kdo je kdo, tak si mě nepřejte!
hlavně si sebou na to zjištování kdo je kdo neber tričko Yamaha...
nemusí pršet,hlavně když to jede...
MácaR6 psal:Tony psal:Ok, musim pomalu začít poznávat, jak vypadáte . Zatím znám osobně jen Filouse a jestli jste všichni jako on, tak Ale stejně, až na srazu zjistím kdo je kdo, tak si mě nepřejte!
Náhodou už přes rok mám Bandit tričko
Tony psal:MácaR6 psal:Tony psal:Ok, musim pomalu začít poznávat, jak vypadáte . Zatím znám osobně jen Filouse a jestli jste všichni jako on, tak Ale stejně, až na srazu zjistím kdo je kdo, tak si mě nepřejte!
Náhodou už přes rok mám Bandit tričko
já už taky,ale ostatní mají našivky Yamaha...
nemusí pršet,hlavně když to jede...
MácaR6 psal:Tony psal:MácaR6 psal:
hlavně si sebou na to zjištování kdo je kdo neber tričko Yamaha...Náhodou už přes rok mám Bandit tričko
.....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
MácaR6 psal:Tony psal:MácaR6 psal:
hlavně si sebou na to zjištování kdo je kdo neber tričko Yamaha...Náhodou už přes rok mám Bandit tričko
mám to prubnout v hondě ?..třeba to vyjde
MRDAT!!!
Kožak psal:MácaR6 psal:Tony psal:
Náhodou už přes rok mám Bandit tričkojá už taky,ale ostatní mají našivky Yamaha...
mám to prubnout v hondě ?..třeba to vyjde
přijeď kámo, hondu na humusce ještě nemám
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Tony:
...já to f tý frontě nejsem, to je muj vošklivjejší a perverznější bro ...já se tenkrát jenom koukal...a Jahaha triko si fakt neber, mě se dycky ňák smekne kudla nebo co
Osi:
...von je f pohodě, v reálu slušnej a plachej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -