Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Filous psal:Tony:
...já to f tý frontě nejsem, to je muj vošklivjejší a perverznější bro ...já se tenkrát jenom koukal...a Jahaha triko si fakt neber, mě se dycky ňák smekne kudla nebo co
Osi:
...von je f pohodě, v reálu slušnej a plachej
Díky, Filousi...
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Piča,další kamoš tuhej Nachalupě šel v noci dom od Ondry Tukana,kde popili a za dědinou ho sejmulo auto. Tuhej na místě. Kluk vo dva roky mladší než já,za měsíc se jim mělo narodit druhý děcko....Měl šestku bandita,kulta,tohočasu rozstřelenýho...
Nějak se nám ta partia lidí,se kterejma sme kalívali zmenšila,za posledních cca 7 let 5 tuhejch vrstevníků
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Mezi námi, jestli šel uprostřed cesty vožralej v zatáčkách mezi vesnicemi vidím to čistě jako jeho problém
Pokud vzorně po kraji v protisměru aby viděl tak je mi ho taky líto.....
jeho problém to být může, ale i tak to blízkým a kamarádům lhostejné asi nebude
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
To ano, ale druhé skupině, tj. kamarádů řidiče by problémy do kterých ho dostal taky jedno nebyly...
Vono je to dvojsečný, já ho sejmout v noci vožralýho a pak bejt rok tahanej po soudech tak pro něj a jeho rodinu slzu neurodím a vlídného slova nenajdu...
A samozřejmě že opačně to platí taky...
Takže u takových příspěvků bez popisu siruace jsem vždycky vopatrnej
God Save The Queen!
Tak,dnes byl pohřeb,potkal sem tam furu děcek,kerý sem deset let neviděl,ale popravdě nebylo to moc fajn potkání Víme jen to,že byl sraženej na pro něho legální straně vozovky,doletěl asi 50-70metrů a tam vytuhl,zustal tam jenom mastnej flek Kluk co ho srazil je taky z Orlovic,ještě vo nějakej rok mladší,znali se,potkávali se v hospodě na pívu.... Ten skončil v Kroměžížu v pakárně... Víc nevíme a je to stejně jedno. Teďka vyrážíme na sraz Vyschlé kópák,kde ho řádně zalejeme a tím to nějak smetem zestolu. snad..
nicola.foxx (Člen) 26.08.2013 11:50:14 Offline |
Jeden z nejhorších dnů v životě. Dneska jsem musel pro totální selhání ledvin utratit svýho psa. Jediná pozitivní věc je to, že už jí nic nebolí.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Jeden z nejhorších dnů v životě. Dneska jsem musel pro totální selhání ledvin utratit svýho psa. Jediná pozitivní věc je to, že už jí nic nebolí.
Taky nás to potkalo před pár lety Jezevčík,15let,přestal žrat a pit,pak třepavka a šlus Pohled na toho psa byl hroznej,vodcházel před vočima
osiris psal:...nebudu zakládat zbytečný vlákno, pičo to je fotbal z říše snů ...koukáte zrovna někdo?
sledoval jsem. Nechtelo se mi verit, ze se to hraje u nas na Edenu. Atmosfera neskutecna a ta hra .... to se neda ani popsat. Myslim, ze nic takovyho u nas zase dlouho neuvidime.
Byla to fakt pecka. Ted se jen tesit na to, jak to skouli ta Plzen
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Zasraný zuby V pátek sem při vodjezdu do německa začínal cejtit 6ku v pravo hore,v sobotu už sem se vracel dom nacpanej práškama a včera sem si navečer vyrazil na zubní pohotovost. Čekárna plná cogánů a feťáků-nevím co tam fasujou,ale stejná sebranka se potulovala po čekárně na pohotovosti v jiným špitále,kdyš sem vezl taty na zašití ruky vo vánocích... No,se zubem nic neudělali,kaz tam není,zánět však ano,takže sem se celou noc kroutil doma na posteli. Dneska nedoporučuju,aby mě někdo nasíral,budu asi dost nepříjemnej Prej se to do týdne zlepší....možná...
VikecB12 psal:Zasraný zuby V pátek sem při vodjezdu do německa začínal cejtit 6ku v pravo hore,v sobotu už sem se vracel dom nacpanej práškama a včera sem si navečer vyrazil na zubní pohotovost. Čekárna plná cogánů a feťáků-nevím co tam fasujou,ale stejná sebranka se potulovala po čekárně na pohotovosti v jiným špitále,kdyš sem vezl taty na zašití ruky vo vánocích... No,se zubem nic neudělali,kaz tam není,zánět však ano,takže sem se celou noc kroutil doma na posteli. Dneska nedoporučuju,aby mě někdo nasíral,budu asi dost nepříjemnej Prej se to do týdne zlepší....možná...
nó kamarýde, já měl zánět v zubu taky, vrtali mi to a tahali nervy ven. to že vrtání je vo ničom je jasný, toto bylo ale na posrání. dala mi dvě injekce, hubu jsem měl nakřivo jak Silvestr Stallone a stejně než se k těm nervům provrtala jsem funěl a pištěl jak prasklá nafukovačka Kellyho, dyž s ní dovádí to já jen tak, abys věděl, že může být i hůř
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:VikecB12 psal:Zasraný zuby V pátek sem při vodjezdu do německa začínal cejtit 6ku v pravo hore,v sobotu už sem se vracel dom nacpanej práškama a včera sem si navečer vyrazil na zubní pohotovost. Čekárna plná cogánů a feťáků-nevím co tam fasujou,ale stejná sebranka se potulovala po čekárně na pohotovosti v jiným špitále,kdyš sem vezl taty na zašití ruky vo vánocích... No,se zubem nic neudělali,kaz tam není,zánět však ano,takže sem se celou noc kroutil doma na posteli. Dneska nedoporučuju,aby mě někdo nasíral,budu asi dost nepříjemnej Prej se to do týdne zlepší....možná...
nó kamarýde, já měl zánět v zubu taky, vrtali mi to a tahali nervy ven. to že vrtání je vo ničom je jasný, toto bylo ale na posrání. dala mi dvě injekce, hubu jsem měl nakřivo jak Silvestr Stallone a stejně než se k těm nervům provrtala jsem funěl a pištěl jak prasklá nafukovačka Kellyho, dyž s ní dovádí to já jen tak, abys věděl, že může být i hůř
Máš jít k zubaři a né ke kováři
Vogo taky mi umrtvoval zubař stoličku, píchnul klasickou injekci a řek, že až něco ucejtim, tak mám dát znamení... jen to zabolelo, tak mi narval ještě jednu včelku přímo do těch kořenů a měl klid na práci a já mohl nerušeně valit bulvy co mi to do tý držky strká za všemožný dílenský nářadí
Koldan psal:VikecB12 psal:Zasraný zuby V pátek sem při vodjezdu do německa začínal cejtit 6ku v pravo hore,v sobotu už sem se vracel dom nacpanej práškama a včera sem si navečer vyrazil na zubní pohotovost. Čekárna plná cogánů a feťáků-nevím co tam fasujou,ale stejná sebranka se potulovala po čekárně na pohotovosti v jiným špitále,kdyš sem vezl taty na zašití ruky vo vánocích... No,se zubem nic neudělali,kaz tam není,zánět však ano,takže sem se celou noc kroutil doma na posteli. Dneska nedoporučuju,aby mě někdo nasíral,budu asi dost nepříjemnej Prej se to do týdne zlepší....možná...
No já zatím na zuby moc netrpím,semtam se mě po nějakým prokaleným víkendu,kdy tři dny žerem prase udělá váček. Tentokrát to bylo na posrání,naštěstí pomohlo vyplachování peroxidem,brutální prošťárání mezizubním kartáčkem a už je to vo poznání lepší.
Ale asi si taky užiju svoje,mamka aji tata mají zuby v hajzlu,paradentózu jak lusk a to prej mívali do cca 30ti let klid a pak to začlo
Banditatom (Člen) 02.09.2013 20:42:24 Offline |
Vikecej: co zuby počkej až příjde prostata a odejde erekce to pak bude průser
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 03.09.2013 07:43:54 Offline |
Ty vole nevěženatej Nevím esli aš vodejde erekce a prostata, tak esli to bude bolet stejně jako zánět dásně.
Vikecoj : zubařka mě říkala, že mám zuby po fotroj, takže taky nejspíš paradentozka
Sem tam nebyl zase přes rok, něco se mi ulomilo na osmičce, takže mě to v dohledné době čeká. A na pohotovost seru!
42 l benzínu v prdeli .....včera večer " Ali běž si do auta pro školní tašku"... "Jo" ...."Tati to auto se zamklo!".... "A kde máš klíče?" ......1.500,- za odemknutí v řiti ...chudák, byla tak nešťastná, že sem nemoch ani nadávat
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2013 10:59:43 Offline |
to mas jen jedny klice od auta?neni to malo?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour psal:42 l benzínu v prdeli .....včera večer " Ali běž si do auta pro školní tašku"... "Jo" ...."Tati to auto se zamklo!".... "A kde máš klíče?" ......1.500,- za odemknutí v řiti ...chudák, byla tak nešťastná, že sem nemoch ani nadávat
Zlatý keyfree
Ačkoli jistou nevýhodu to má Jsem se při jedné příležitosti opil a cestou domů (na místě spolujezdce - řídil drinkdrive) mi vypadl klíč z kapsy. No zkuste někdo ve tři ráno s třema promilema najít černý klíč v černém interieru Rozsvítit baterku na mobilu jsem jaksi nedokázal, odejít nelze - auto si pak kdokoli nastartuje a odjede...
abik: jojo vyborna vec
...ale uz se mi taky parkrat povedlo nedobouchnout dvere - auto se nezamklo nebo kdyz sem jel jinym co to nema, tak sem od nej suverenne odkracel bez zamykani
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Kožak psal:do ..ustřelil sem zrcadlo u řidiče na Jumperovi ....a šéfa sem z toho pro jistotu vynechal ..nemáte někdo? vrakáč...
Kupoval sem ho před třema týdnama na rok 08,bez výhřevu a el ovládání origo 3700kč,(s výhřevem a elektrický cca 8000kč) za komplet. Přišel sem vo něho na D1 v těch zůženích,kdyš sem si to suveréně mastil rychlým pruhem kolem kamiónů,najednou bum a bylo pryč vo ty reflexní tabule uprostřed
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2013 17:57:32 Offline |
VikecB12 psal:Kožak psal:do ..ustřelil sem zrcadlo u řidiče na Jumperovi ....a šéfa sem z toho pro jistotu vynechal ..nemáte někdo? vrakáč...
Kupoval sem ho před třema týdnama na rok 08,bez výhřevu a el ovládání origo 3700kč,(s výhřevem a elektrický cca 8000kč) za komplet. Přišel sem vo něho na D1 v těch zůženích,kdyš sem si to suveréně mastil rychlým pruhem kolem kamiónů,najednou bum a bylo pryč vo ty reflexní tabule uprostřed
zkus ebay kamos ted kupoval na obytnak Ducato a novy tady stoji necelejch 12 a na ebay ho koupil za 3500.
sem zapoměl odkaz :)
http://www.nddily.cz/karosarske-dily-84 … er--230--6
MRDAT!!!
Mour psal:42 l benzínu v prdeli .....včera večer " Ali běž si do auta pro školní tašku"... "Jo" ...."Tati to auto se zamklo!".... "A kde máš klíče?" ......1.500,- za odemknutí v řiti ...chudák, byla tak nešťastná, že sem nemoch ani nadávat
já loňskou zimu ve služebním superblbu. ráno nastartuju že se zahřeje, větrák topení na plnej, a ja jdu škrábat ven. Venku po zaklapnutí dveří u řidiče..cvak..cvak..cvak..cvak.
Musel přijet garážmajstr s klíčema. ....vevnitř bylo fakt teplo
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2013 20:07:41 Offline |
VikecB12 psal:No já za něho právě v pežotu dal 3700,tak to ještě de. Citroen,pežot,fiat je stejný... Rozdíl je jen v tom,jestli je s el. nebo né.
No cena je jak říkáš..jen je rozdíl na jaký auto
normál dodávka 3700
dvojmontáž 6000
obytňák 11600
proto píšu o ebay protože kámošovi ho právě už asi třetí zákazník urazil.Samo že na obytňáku
a to se liší jen délkou ramének aby víc čuměli od auta..neřešim elektriku a vyhřívání.
Banditatom (Člen) 26.09.2013 20:24:34 Offline |
když to tak čtu tak to mě oba špígli na iveco vyšli za hubičku... polak mě zavřel vratka
Kožak psal:sem zapoměl odkaz :)
http://www.nddily.cz/karosarske-dily-84 … er--230--6
Ty vole,na tohle starý to musíš sehnat na každým vrakáču
Kožak psal:karlos100 psal:Vydrz do rána,kouknu se ti co bych dokázal vykouzlit a za kolik..
ok díkes ;) ...je to tohle ...z venku je to dobrý ale skla a ten vnitřní mechanismus je polámanej :(
víš co zničit.. to krátký je levný,stojí řádově dvanáct stovek..
tohle s dlouhejma ramínkama je za 2500,-
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kožak psal:karlos100 psal:Vydrz do rána,kouknu se ti co bych dokázal vykouzlit a za kolik..
ok díkes ;) ...je to tohle ...z venku je to dobrý ale skla a ten vnitřní mechanismus je polámanej :(
víš co zničit.. to krátký je levný,stojí řádově dvanáct stovek..
tohle s dlouhejma ramínkama je za 2500,-
hele už v poho ...sehnal sem ho ď
MRDAT!!!
huskyb12 psal:Kožak psal:hele už v poho ...sehnal sem ho ď
tak když si ušetřil, tak v půl vosmičky v hospodě na hřišti - teda Klecany aby bylo jasno :)
joprd velebnosti ...koštovalo víc jak funglovkaale bylo hned a napsat směl do kouzelný krabičky já už vizunk 2va kalichy červenýho a přijít vo noty to je to poslední co mně zchází
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 28.09.2013 12:37:35 Offline |
zasraný chlast kdo má druhej den fungovat
Banditatom (Člen) 28.09.2013 15:09:06 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:zasraný chlast kdo má druhej den fungovat
Tak nechlastej,když to neumíš.apropo to tě žena ještě nezkrotila.
čí narozeniny myslíš že jsem slavil?
Banditatom psal:Libor nx psal:Banditatom psal:zasraný chlast kdo má druhej den fungovat
Tak nechlastej,když to neumíš.apropo to tě žena ještě nezkrotila.
čí narozeniny myslíš že jsem slavil?
Tak pozdravuj ženu a že vinšuju
Banditatom (Člen) 11.10.2013 15:37:17 Offline |
sonyk psal:Zasranej stát toto
po todle tydnu bych to tu taky nejraděj vypálil
REX psal:mrdat výměnu řidičáků, tohle bude ještě voser mají tam bordel a nemají dokument o přezkoušení a cukaj se tam do nového napsat A zmrdi
asi jsem jezdil 10let na černocha
...ty když semka přídeš ...tak jenom mrdat
MRDAT!!!
REX psal:mrdat výměnu řidičáků, tohle bude ještě voser mají tam bordel a nemají dokument o přezkoušení a cukaj se tam do nového napsat A zmrdi
asi jsem jezdil 10let na černocha
...já třeba dneska šláp do hovna
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:REX psal:mrdat výměnu řidičáků, tohle bude ještě voser mají tam bordel a nemají dokument o přezkoušení a cukaj se tam do nového napsat A zmrdi
asi jsem jezdil 10let na černocha...já třeba dneska šláp do hovna
...do tvýho voblíbenýho psího???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 17.10.2013 09:58:34 Offline |
osiris psal:...přesně ...nebo teda doufám ...byla tma
kdyby to bylo lidský , to bys poznal ...to smrdí o poznání hůř
...to se člověku obrací kufr , když to čistí klacíkem z toho vzorku
psí je o hovně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:osiris psal:...přesně ...nebo teda doufám ...byla tma
kdyby to bylo lidský , to bys poznal ...to smrdí o poznání hůř
...to se člověku obrací kufr , když to čistí klacíkem z toho vzorku
psí je o hovně
Kdyby jsi měl psa mýho pantáty,tak by jsi mluvil jinak,teda psal jinak
Banditatom (Člen) 17.10.2013 11:17:42 Offline |
osiris psal:REX psal:mrdat výměnu řidičáků, tohle bude ještě voser mají tam bordel a nemají dokument o přezkoušení a cukaj se tam do nového napsat A zmrdi
Jsi si jisty ze to bylo hovno?
Banditatom psal:osiris psal:REX psal:mrdat výměnu řidičáků, tohle bude ještě voser mají tam bordel a nemají dokument o přezkoušení a cukaj se tam do nového napsat A zmrdi
Né,nějakej prasák vyklopil do trávníku pulkilovou nutelu
VikecB12 psal:Banditatom psal:osiris psal:...já třeba dneska šláp do hovna
jooooooo REXovo hovno
kokoti
přijít vo papíry jen tak...to je něco špatně nééé???
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Banditatom (Člen) 17.10.2013 17:18:00 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:osiris psal:
...já třeba dneska šláp do hovnaJsi si jisty ze to bylo hovno?
ti lidi takhle plýtvaj
Banditatom (Člen) 20.10.2013 18:13:11 Offline |
vidíš kdybys bydlel v paneláku ve druhým patře neměl bys tenhle problém
vikec dobře ty
bandittom.. ty neznáš zvonkohru???
proti tomu je bezbraný... pičus tam píchne sirku a než něgdo seběhne dolů tak může s cigárem v koutku poklidně odejít
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 20.10.2013 20:28:15 Offline |
vikecej měl jsi ho zatáhnout do chýše rozmrdat mu prdel letlampou a on by byl na celej život vylečenej
už je po padla, tak to můžu napsat...
slyšel jsem z šéfova kanclu nějaký nadávky...
prvně se stím nějak šmrdlal sám a nějak se u toho nasraně mračil
a pak si našel pořádnou štětku a už byl zpokojenej
P.S.: to já jen tak, kdyby si někdo myslel že v kanclech se nepracuje
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 23.10.2013 17:29:39 Offline |
kurva já žasnu co je do piče možné v téhle zasrané republice kurvy židovské vylízané zkurvené................... nejhorší je, že proti těmhle zmrdům není obrana....
já ani nevím estli mám nadávat nebo brečet
ženská nám zpronevěří prachy ,já podám trestní voznámení, kunda se přizná že vyčorovala účet a použila je pro svoje účely.má dluhů po kokot tak na sebe podá osobní bankrot.jde to k soudu kam se maj přihlásit věřitelé.vím vo tom dva měsíce a taky dva měsíce má soud podklady jak ode mne tak účetní tak od skurvený POLICIE ČR a co??
hofno
soud je zítra
dnes nám od soudu přišla obsílka že soud naší pohledávku neuznává
volám tej kundě na soudu a prej že si s papírama co máme můžem tak nanejvejš utřít prdel .nepodepsala hmotku .a prej to je promlčený .KURWA JAK PROMLČENÝ !!!
kradla deset let ted se to provalilo a prej promlčený
kunda si přišla na 400táců .asi vezmu kladivo .tak 6tku a pudu to tej svini na soud vodklepnout a pak těm hajzlum co nám to vyčorovali
jediný řešení a nejni jistý estli klapne je to trestní . takže trestně právní spor .kurwa aspon at nám uznaj škodu budu mět nějakej papír s dluhem a z 5tis spolu s fotem jejich rozbitejch dršek to prodám nějakejm úkáčkům
a kdybych se na hlavu postavil je mě to hofno platný spravedlivost ta kurwa slepá na mě sere
...nikdo nevojebe Ježíše...
Banditatom (Člen) 23.10.2013 21:29:09 Offline |
O tom me mluv kamarade jsme v podobne situaci...a co? Vylizte si prdel obcane....zgrcanejsmajlik....pico vyhodil jsem castku xy s okna.... Jak ja tuhle republiku nesnasim
Na toto téma zajímavej film, škoda že scifi....
http://www.csfd.cz/film/315420-ocista/
Lepší někdy, než nikdy.
nicola.foxx (Člen) 24.10.2013 15:40:47 Offline |
VikecB12 psal:No nějak to dopadne no Piča,proč nejsu takovej sráč malej jako třeba Progres,bych tyhle starosti nemusel mít...
Tak by si zase řešil že jsi mu pokousal kotníky.
VikecB12 psal:No nějak to dopadne no Piča,proč nejsu takovej sráč malej jako třeba Progres,bych tyhle starosti nemusel mít...
Zase bys musel každej rok chodit na očkování proti vsteklině a žrát prášky na odčervení.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 24.10.2013 18:14:01 Offline |
Ondráš psal:VikecB12 psal:No nějak to dopadne no Piča,proč nejsu takovej sráč malej jako třeba Progres,bych tyhle starosti nemusel mít...
Zase bys musel každej rok chodit na očkování proti vsteklině a žrát prášky na odčervení.
...a porád chodit na vodítku
kneehammer (Člen) 25.10.2013 12:34:03 Offline |
Buzerant vypičenej zkurvenej Ať si fakt každej kdo tu kundu Zemanovskou volil nablije do rypáka... to není týden aby mně nezvedl mandle kokot. Piča jak se ho zbavit vemena hnusnyho
..:: B12 inside ::..
kneehammer psal:Buzerant vypičenej zkurvenej Ať si fakt každej kdo tu kundu Zemanovskou volil nablije do rypáka... to není týden aby mně nezvedl mandle kokot. Piča jak se ho zbavit vemena hnusnyho
Dle volebních preferenci jsi docela odvážnej.Bručet se chodilo za daleko menší nadávky na hlavu státu.V pondělí to bude zralý na 15 let v uranovejch.
kneehammer (Člen) 25.10.2013 15:11:38 Offline |
jo, dost často jednám/píšu dřív než přemýšlím a málokdy!! se ventiluju na síti, ale tohle muselo ven .. to s těma rektorama sem už neustál... já fakt jenom čekám, kde má tohle hranice, na co všechno se máme ještě připravit
Bohužel ti co ho volili nezřídka ani neznají význam slova rektor a budou furt opakovat "aspon to je Čech, aspoň umí mluvit, aspoň neusíná" ... chjo... no nic, dlouhej víkend, vím kde na něho zapomenu
kneehammer psal:jo, dost často jednám/píšu dřív než přemýšlím a málokdy!! se ventiluju na síti, ale tohle muselo ven .. to s těma rektorama sem už neustál... já fakt jenom čekám, kde má tohle hranice, na co všechno se máme ještě připravit
Bohužel ti co ho volili nezřídka ani neznají význam slova rektor a budou furt opakovat "aspon to je Čech, aspoň umí mluvit, aspoň neusíná" ... chjo... no nic, dlouhej víkend, vím kde na něho zapomenu
...no hovado to je, to jo, ale furt tím nemáš jistotu, že ten druhej debil by byl lepší
...á propos, rektor je ten s dírou do prdele
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kneehammer (Člen) 25.10.2013 22:52:38 Offline |
Mour psal:kneehammer psal:Bohužel ti co ho volili nezřídka ani neznají význam slova rektor a budou furt opakovat "aspon to je Čech, aspoň umí mluvit, aspoň neusíná" ...
....nepodceňuj nepřítele nebo prohraješ......
... ale i tak je to tenkej led
osiris psal:kneehammer psal:...no hovado to je, to jo, ale furt tím nemáš jistotu, že ten druhej debil by byl lepší
horsi snad uz byt nemuze nic
orlik kdysi zpival : udelame skinhedskej stat.....
jardagsf nekdy nevericne na ciny naseho monarchy cumici
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:orlik kdysi zpival : udelame skinhedskej stat.....
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:jardagsf psal:orlik kdysi zpival : udelame skinhedskej stat.....
hlemejzd999 (Člen) 29.10.2013 12:24:53 Offline |
VikecB12 psal:Ondráš psal:jardagsf psal:orlik kdysi zpival : udelame skinhedskej stat.....
no jo , to sme ho všichni žrali a poslouchali - když toho pšenici posloucham dneska , tak se nestačim divit ...asi mu mrdlo na starý kolena
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
já ani nevim estli to sem patří
jeden pražák má vedle rodičů parcelu..vykopanou jámu na barák ..asi 15let s tim ani nehnul,já vlastně už myslel že chcípnul ..na pozemku stromy co mě serou páč stíněj .tak sem mu je proříz
a von ta kurwa mě udal
neska mě naháněli poliši ,prej estli se k tomu doznám .mám to domu 200km tak přes foun
dostal sem echo ..na policajtech tam mám hodně kamarádů takže vím i kdo mě prásknul
tak sem udělal blbouna ,že sem netušil že už je pozemek jeho a vzal vinu na sebe ..
proběhlo tam prej vohledání činu i s důkazy ..vybrali z hranice kmínky co sedli na pořez ....áááá takový práce
škoda spočítaná na 360kč ..byli si to nechat spočítat podle průměru pařezu
řek sem že mu to teda uhradim ...
to je wůl
asi f létě spadnu do tý jámy na barák co nemá voplocenou
a budu marodit
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:já ani nevim estli to sem patří
jeden pražák má vedle rodičů parcelu..vykopanou jámu na barák ..asi 15let s tim ani nehnul,já vlastně už myslel že chcípnul ..na pozemku stromy co mě serou páč stíněj .tak sem mu je proříz
a von ta kurwa mě udal
neska mě naháněli poliši ,prej estli se k tomu doznám .mám to domu 200km tak přes foun
dostal sem echo ..na policajtech tam mám hodně kamarádů takže vím i kdo mě prásknul
tak sem udělal blbouna ,že sem netušil že už je pozemek jeho a vzal vinu na sebe ..
proběhlo tam prej vohledání činu i s důkazy ..vybrali z hranice kmínky co sedli na pořez ....áááá takový práce
škoda spočítaná na 360kč ..byli si to nechat spočítat podle průměru pařezu
řek sem že mu to teda uhradim ...
to je wůl
asi f létě spadnu do tý jámy na barák co nemá voplocenou
a budu marodit
Brašule,hňápnem tam spolu a budem marodovat s vínkem ,slivoviců a uzeným tak dva tři měsíce někde v teple né?
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??