Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 07.11.2013 12:22:09 Offline |
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
do piče todle už není na mě... dva měsíce řeším sračky a když už to vypadá že je vyhráno tak je to v piči....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
.....zasraná, dojebaná, čúrácká ČNB
http://www.novinky.cz/ekonomika/318630- … -euro.html
.....pojebanci domrdaný, zasraný
...dyk to nepomůže
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.....zasraná, dojebaná, čúrácká ČNB
...dyk to nepomůže
..ono to zdražení nebude tak strašné ...mě spíš sere, že jeden / dva zmrdi si tohle sami rozhodnou
Mour psal:kojaksro psal:.....zasraná, dojebaná, čúrácká ČNB
...dyk to nepomůže..ono to zdražení nebude tak strašné ...mě spíš sere, že jeden / dva zmrdi si tohle sami rozhodnou
....přesně o to jde, nehledě na to, že 90%materiálů pro českou výrobu, se kupuje venku, vč. zboží. I nejlepší nezávislý ekonomové říkají, že je na to příliš pozdě a bude to k hovnu.
....se se nasral......
....zasranci pojebaný, kokoti kokotský, kurva je toto možné
osiris psal:ABik psal:KURVADOPIČEJEBAT
Další prachy v prdeli. Tentokrát "pouze" 289.000,-...to je pocit co? ...k nezaplacení
a aby toho nebylo málo, tak včera 503.120,- a 1.660.000,-
Můžu si přihlásit pohledávky...a pak si s tím papírem vytřít prdel. Kurvadopiče.
Každý zasraný den přemýšlím, že s tím seknu
ABik psal:osiris psal:ABik psal:KURVADOPIČEJEBAT
Další prachy v prdeli. Tentokrát "pouze" 289.000,-...to je pocit co? ...k nezaplacení
a aby toho nebylo málo, tak včera 503.120,- a 1.660.000,-
Můžu si přihlásit pohledávky...a pak si s tím papírem vytřít prdel. Kurvadopiče.
Každý zasraný den přemýšlím, že s tím seknu
No tak trochu krouhneš zaměstnance do vánoc a máš to zatáhnutý
Předpokládám,že to nějakej odběratel položil,pěkně v tichosti
Tohle je bohužel bneska děsně moderní.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ty vole to je hnus , kapitalistickej folklor , to ti nezavidim Abiku
.....pojebanci zkurvený, zamrdaný teoretici z ČNB
http://www.novinky.cz/ekonomika/319718- … y-cnb.html
....kurwa už jim to někdo zatípněte vymaštěncum
kojaksro psal:.....pojebanci zkurvený, zamrdaný teoretici z ČNB
....kurwa už jim to někdo zatípněte vymaštěncum
JJ dotlačí to až na 31 kačen za éčko a pak ho přijmem.Krok do poslední prdele téhle europíčoviny.
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2013 07:20:41 Offline |
ja si myslim ze o pristup k Euru tu vubec nejde tyhle lidi serou na narod atd a jen hrabou do vlastni kapsy.tohle bylo zamerne pripraveny pro par jedincu.Kelner koupil za par miliard T mobile a bude potrebovat penize zpatky spousta velkych firem ktery obchodujou s ropou a plynem musela zaplatit 20 milionovy kauce a ty penize nejak budou chtit zpatky.a protoze obchodujou v Eurech je nasnade kde to vzit.protoze se v tom pri zdrazeni ztrati vic nez jen ty 2 koruny.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
4Fun.cz psal:kojaksro psal:.....pojebanci zkurvený, zamrdaný teoretici z ČNB
....kurwa už jim to někdo zatípněte vymaštěncumJJ dotlačí to až na 31 kačen za éčko a pak ho přijmem.Krok do poslední prdele téhle europíčoviny.
...no jestli se mi korunová hypotéka převede do euro za 31 , tak
hlemejzd999 (Člen) 07.12.2013 12:39:30 Offline |
VikecB12 psal:sere se ti šicí stroj
jo woe kvuli tomu kokotovi z cnb se mu tak tresou ruce, ze nemuze zavest spodni nit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 11.02.2014 20:37:07 Offline |
kurva doprdele do píči zalomil se mi šroub svodu ...trochu kouká ven , tak sem na něj chtěl navařit matičku - kouká asi 1a půl až dva závity , ale toudle pojebanou svářečkou to nemůžu chytit v tej matičce do píči .. ta víc svítí , než sváří sráč jeden kurevskej zajebanej a ještě mi skočila žhavá kulička do ruky ty volééé
hlemejzd999 psal:kurva doprdele do píči zalomil se mi šroub svodu ...trochu kouká ven , tak sem na něj chtěl navařit matičku - kouká asi 1a půl až dva závity , ale toudle pojebanou svářečkou to nemůžu chytit v tej matičce do píči .. ta víc svítí , než sváří sráč jeden kurevskej zajebanej a ještě mi skočila žhavá kulička do ruky ty volééé
...dotlač to k někomu s céóčkem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2014 21:19:56 Offline |
hlemejzd999 psal:kurva doprdele do píči zalomil se mi šroub svodu ...trochu kouká ven , tak sem na něj chtěl navařit matičku - kouká asi 1a půl až dva závity , ale toudle pojebanou svářečkou to nemůžu chytit v tej matičce do píči .. ta víc svítí , než sváří sráč jeden kurevskej zajebanej a ještě mi skočila žhavá kulička do ruky ty volééé
víš proč pořád platí to starý známí...nerozebírat nic co neni rozbitý ..najdi někoho s CO-čkem nebo TIG-em a máš klid...a hlavně pořádně poklepat než budeš povolovat..je to v hliníku tak se to povolí.Teda pokud mluvíš o Banditu.
..nezapomeň na brýle..víš,že to ty svině dělají nějaké silnější..
..jinak http://www.youtube.com/watch?v=nEsnYubDwY0
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2014 05:20:57 Offline |
už jsem řikal kamošovi , pojede ve čtvrtek vokolo s tigem , tak mi to bodne ...a rozbitý to právě je Kasyme , proto jsem sundaval celý svody
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2014 06:30:08 Offline |
hlemejzd999 psal:už jsem řikal kamošovi , pojede ve čtvrtek vokolo s tigem , tak mi to bodne ...a rozbitý to právě je Kasyme , proto jsem sundaval celý svody
Pan se dal na lesteni?
hlemejzd999 psal:už jsem řikal kamošovi , pojede ve čtvrtek vokolo s tigem , tak mi to bodne ...a rozbitý to právě je Kasyme , proto jsem sundaval celý svody
Loni se mně stalo něco podobného - koukalo to ven asi 4 závity, takže se na to dala natočit matka, ale stejně to nepomohlo. Asi 10x vařeno TIGem a stejně se to vždyky při povolování urvalo (a to se to různě poklepávalo a stříkalo různejma povolovacíma sračkama), pak už nebylo kde to navařit, takže se to muselo opatrně odvrtat což taky nebyla prdel, protože ten šroub není úplný bláto.
Zákon schválnosti - samozřejmě, ze to nebyl žádný z krajních šroubů, ale ten uprostřed - ale i tak se to zvládlo všechno bez sundávání motoru...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2014 12:11:22 Offline |
to Kasym: zadny lesteni , zajebany jsou furt stejne , jen jsem sundal svody , abych to dones cely i s tim mezisvodem do prace...este to trochu neladilo , ale dneska jsem to snad dal dohromady , to co jsem uriz z toho origo vejfuku , tak to taky asi uz nebylo origo, uz to bylo vareny ... tak snad na druhej pokus. .. a jak rika tachec - presne ten nejvic nepristupnej sroub uprostred ... me s toho jebne esli to nepujde povolit ani po tom navareni tim tigem a znova se to utrhne , tak uz to mrdam . vsechny jsem prostrikal povolili rukou a tenhle jedinnej srac se pretrh. je to voser s temahle sroubama , treba na starej sestce sli uplne krasne .
tak uvidime.
jak rika Kelly : budu prubezne informovat .
Banditatom (Člen) 12.02.2014 15:40:39 Offline |
kereho kokota napadlo zalejt do překladu vodovodní trubku no co moja až to uvidí tak ji mrdne
Banditatom (Člen) 12.02.2014 16:21:56 Offline |
ABik psal:Banditatom psal:kereho kokota napadlo zalejt do překladu vodovodní trubku no co moja až to uvidí tak ji mrdne
Sprchoval ses mimo sezonu?
No nez jsem dobehl k uzaveru tak jsem si dal i dve tempa
Banditatom psal:ABik psal:Banditatom psal:kereho kokota napadlo zalejt do překladu vodovodní trubku no co moja až to uvidí tak ji mrdne
Sprchoval ses mimo sezonu?
No nez jsem dobehl k uzaveru tak jsem si dal i dve tempa
to je luxus.. kdo může říct, že má doma bazen místo obýváku
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 12.02.2014 18:15:54 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:ABik psal:
Sprchoval ses mimo sezonu?No nez jsem dobehl k uzaveru tak jsem si dal i dve tempa
to je luxus.. kdo může říct, že má doma bazen místo obýváku
4fun.cz je vetsi frajer on mel jeden na zharade druhej vetsi ve sklepe ja mel jen vytopenou budouci koupelnu detskej chodbu
Banditatom (Člen) 12.02.2014 20:26:42 Offline |
SO 545 psal:Otazka cez hranice : Aj u vas pracuju na katastralnom urade ako u nas....
Ja by som to verejne bicoval.
A to jsi jeste u nas nebyl na stavebnim urade vyvedla me mestska
zaplatil som 266ecok za zapis do katastra.
zmluva nepristrelne zmaknuta a nastastie zavovalala mojej zene ze to je zle a nic nezapisu ...
mal som stastie ze nemali telefon na mna /zabil/ by som ju po telefone.
zberal som sa ju /zabit/ osobne ale na poslednu chvilu to poriesil sef uradu ked zistil ze ta nedocitala papiere do konca a urobila chybny zaver.
Oznamil to mojej zene a ta ma stopla.
Jebem system ... keby ze raz OK ale v decembri to iste /na tom istom urade/ to uz nieje nahoda to uz je uradna demencia...
Banditatom (Člen) 12.02.2014 21:15:26 Offline |
Musis si to zaridit tak ze mas zakaz vsutupu!!!kvuli dvoum sloupkum me vytocila ta ludra do ruda pak jsem resil parkovani pro popelnici a jeste jsem si dovolil pozadat o drevnik....no vysledek byl ten ze jsem malem sel v poutech platil jsem Opravu dveri dostal jsem bonus flastr.... Urady nasrat banda zasranejch zmrdu!!!!!! Heslo ourady je proc by jsme to komplikovali kdyz to muzem komplikovat jeste vic!!
Jedina pozitivna vec : zistil som ze viem v pohode nadavat a este to sklonovat 10minut v kuse a vobec nevycerpam sprostu slovnu zasobu...
horsie ze si to vypocula moja zena ktora bola z toho tak trochu mimo ale kamarat v praci si to naaaaramne uzival...
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2014 18:11:09 Offline |
tak Cočkem jsme hezky přivařily matičku ...poklepávali , zkoušeli , až se čouhající konec šroubu utrh zároveň
já to mrdám
Banditatom (Člen) 13.02.2014 18:15:40 Offline |
hlemejzd999 psal:tak Cočkem jsme hezky přivařily matičku ...poklepávali , zkoušeli , až se čouhající konec šroubu utrh zároveň
já to mrdám
tu matku? nebo cizí matku
K.a.s.y.m. (Člen) 13.02.2014 18:36:41 Offline |
hlemejzd999 psal:tak Cočkem jsme hezky přivařily matičku ...poklepávali , zkoušeli , až se čouhající konec šroubu utrh zároveň
já to mrdám
Dobra vlastnost nerezovych sroubu je to ze pokud ma na zavitu i jen lehky otrep a jsou nekde v horku tak se dost casto zakousnou a nasledne se pomerne lehce utrhnou .takze ti budiz utechou ze nejsi prvni a nebudes ani posledni co se mu to stalo
Banditatom (Člen) 13.02.2014 19:23:11 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:tak Cočkem jsme hezky přivařily matičku ...poklepávali , zkoušeli , až se čouhající konec šroubu utrh zároveň
já to mrdámDobra vlastnost nerezovych sroubu je to ze pokud ma na zavitu i jen lehky otrep a jsou nekde v horku tak se dost casto zakousnou a nasledne se pomerne lehce utrhnou .takze ti budiz utechou ze nejsi prvni a nebudes ani posledni co se mu to stalo
...se s ním neser!!! Normálně mu řekni na plnou hubu, že je levej jak turecká šavle
K.a.s.y.m. (Člen) 13.02.2014 21:00:17 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:tak Cočkem jsme hezky přivařily matičku ...poklepávali , zkoušeli , až se čouhající konec šroubu utrh zároveň
já to mrdámDobra vlastnost nerezovych sroubu je to ze pokud ma na zavitu i jen lehky otrep a jsou nekde v horku tak se dost casto zakousnou a nasledne se pomerne lehce utrhnou .takze ti budiz utechou ze nejsi prvni a nebudes ani posledni co se mu to stalo
...se s ním neser!!! Normálně mu řekni na plnou hubu, že je levej jak turecká šavle
ale neni....mě se tohle stalo jednou na svorníku hlavy válců...holt se někdy stane
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2014 21:00:56 Offline |
kokoti ... vás všechny
takže chladič , blatník a kus rámu už mám sundanej , abych se tam hezky dostal
zítra jedu doplnit zásoby nářadí , páč jsem zjistil , že moje nářadí v podobě měkkejch a chybějících ořechů , vytahanejch klíčů a chybějících očkovejch klíčú ( někdo je sežral ? ) , včetně stržené malé ráčny ( velkou mám naštěstí starou dobrou Tonu ) stojí za starou píču a vyližprdel , tak si při vší tej mizériji koupim ňáky pořádný cajky
tak trochu jsem to čekal , že se přetrhne - je třináctýho
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
Dobra vlastnost nerezovych sroubu je to ze pokud ma na zavitu i jen lehky otrep a jsou nekde v horku tak se dost casto zakousnou a nasledne se pomerne lehce utrhnou .takze ti budiz utechou ze nejsi prvni a nebudes ani posledni co se mu to stalo...se s ním neser!!! Normálně mu řekni na plnou hubu, že je levej jak turecká šavle
ale neni....mě se tohle stalo jednou na svorníku hlavy válců...holt se někdy stane
...tak jste levý voba no
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2014 22:29:13 Offline |
hele vy levý kterym vrtákem to mám vrtat ? mam tu Cobaltový ..nebo mám chtít ještě nějaké jiné spešl ?
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2014 23:32:15 Offline |
osiris psal:...musíš placatým vrtákem
nebo ptákem
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2014 00:04:00 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.02.2014 07:49:29 Offline |
hlemejzd999 psal:jako Osi ted si me nasral musel jsem se jít podívat na ty šrouby , co to je vlastně za sráč a je na něm A2, takže Kasym nekecal , že sou nerezový
jo jeste bych tu pak mel tohle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … snti-1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … jpgbig.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … tvim-1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … to_910.jpg
To vis ze bych ti nekecal.vys co se a sem jich utrhal kdyz jsem chodil delat k baličkářum na brigady...tam se jinej spojovak nez nerez nepouziva
Banditatom (Člen) 14.02.2014 13:24:07 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
...se s ním neser!!! Normálně mu řekni na plnou hubu, že je levej jak turecká šavleale neni....mě se tohle stalo jednou na svorníku hlavy válců...holt se někdy stane
...tak jste levý voba no
K.a.s.y.m. (Člen) 14.02.2014 17:21:22 Offline |
Banditatom psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
ale neni....mě se tohle stalo jednou na svorníku hlavy válců...holt se někdy stane...tak jste levý voba no
Zatim me ta levota docela dobre zivy
hlemejzd999 psal:jako Osi ted si me nasral musel jsem se jít podívat na ty šrouby , co to je vlastně za sráč a je na něm A2, takže Kasym nekecal , že sou nerezový
jo jeste bych tu pak mel tohle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … snti-1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … jpgbig.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … tvim-1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … to_910.jpg
máš vercajk nemlich jako muj zubař...
God Gave me Everything I want
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2014 19:00:41 Offline |
4Fun.cz psal:Plazivej a co tříslovinky? ty jsi tam taky našel ???
ja u toho nechlastam ...a stejne si uz zase nepamatuju , v kterym jsou
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2014 18:42:11 Offline |
ty vole do píči volali mi , jestli bych nepřišel do práce na noční
mrdat ...že já ten telefon zvedal
zas budu spát na tom proleženym gauči
hlemejzd999 psal:ty vole do píči volali mi , jestli bych nepřišel do práce na noční
zas budu spát na tom proleženym gauči
...nedrškuj, chrápeš tam za prachy a to se počitá
Progear 650 (Člen) 15.02.2014 21:51:46 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:ty vole do píči volali mi , jestli bych nepřišel do práce na noční
zas budu spát na tom proleženym gauči...nedrškuj, chrápeš tam za prachy a to se počitá
presně... von ještě pičuje... já ležim doma skoro zadarmo kua....!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
hlemejzd999 (Člen) 16.02.2014 11:23:30 Offline |
Progear 650 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:ty vole do píči volali mi , jestli bych nepřišel do práce na noční
zas budu spát na tom proleženym gauči...nedrškuj, chrápeš tam za prachy a to se počitá
presně... von ještě pičuje... já ležim doma skoro zadarmo kua....!
volové ... ja mam smluvní plat , takže je jedno , že jdu navíc v sobotu v noci - mam pořád stejný prachy
hlemejzd999 psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...nedrškuj, chrápeš tam za prachy a to se počitápresně... von ještě pičuje... já ležim doma skoro zadarmo kua....!
volové ... ja mam smluvní plat , takže je jedno , že jdu navíc v sobotu v noci - mam pořád stejný prachy
Tag že se na ně nevysereš ja sem měl taky sobotu na prt, zrušili pivní posezení
Bandit pičo
hlemejzd999 (Člen) 18.02.2014 15:21:03 Offline |
a ještě jsem nacouval hasičum na popelnici a mám vzadu na Getzoj prasklej spojler ...kua že ji tam dycky vypíčej do toho mrtvýho uhlu
hlemejzd999 psal:a ještě jsem nacouval hasičum na popelnici a mám vzadu na Getzoj prasklej spojler ...kua že ji tam dycky vypíčej do toho mrtvýho uhlu
...Gec je motokára, tam žádnej mrtvej úhel nejni, tag nekecej
Filous psal:hlemejzd999 psal:a ještě jsem nacouval hasičum na popelnici a mám vzadu na Getzoj prasklej spojler ...kua že ji tam dycky vypíčej do toho mrtvýho uhlu
vidí hovno přez to křídlo
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2014 09:23:21 Offline |
Kožak psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:a ještě jsem nacouval hasičum na popelnici a mám vzadu na Getzoj prasklej spojler ...kua že ji tam dycky vypíčej do toho mrtvýho uhlu
jaký křídlo voe - to neni Honda
hlemejzd999 psal:Kožak psal:Filous psal:...Gec je motokára, tam žádnej mrtvej úhel nejni, tag nekecej
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _index.png
Neni křídlo jako křídlo
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2014 10:13:38 Offline |
hlemejzd999 psal:Kožak psal:Filous psal:
...Gec je motokára, tam žádnej mrtvej úhel nejni, tag nekecejvidí hovno přez to křídlo
Hele nepsali zparchanteli zlomeny kridlo ale kridlo..mas tam blbej obrazek
hlemejzd999 psal:Kožak psal:Filous psal:
...Gec je motokára, tam žádnej mrtvej úhel nejni, tag nekecejvidí hovno přez to křídlo
nebreč..nejsi sám ...já zas vidimpřez tu lopatku
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2014 00:02:02 Offline |
tak už zitra
nejradsi bych tem kretenum v Pelhřimově dal do držky ...holce po uraze zkurvily ruku , nedaly ji tam zadnou desticku a ted to ma rozesrany uz nafurt ...hrat na kytaru nemuze, psat vsema deseti nemuze , na kole jen s ortezou, zadny detsky hry s micem a tak ...no hovada ...a prej to po operaci ani lepsi nemusi byt
furt jen „cekejte , cekejte .... jestli se to nezlepsi “a po roce to je furt na hovno
i kdybych mel cestou chcipnout , tak se nikdy nenecham odvezt do Pejru ..to radsi at me vozej po vokrese , dokud nenatahnu ráfky
jdu si dat jeste jednoho
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2014 06:39:46 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:Kožak psal:
vidí hovno přez to křídlojaký křídlo voe - to neni Honda
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _index.pngnebreč..nejsi sám ...já zas vidimpřez tu lopatku
Dane najdi si kliniku chirurgie ruky..je to nahore v krkonosich..jsou tam fakt machri..tusim ze tam byl i Spidys.
Ivce podobne dojebali ruku v Benesove...az malej trosku odroste tak tam pujde pod kudlu na opravu.
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2014 08:12:09 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:hlemejzd999 psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _index.pngnebreč..nejsi sám ...já zas vidimpřez tu lopatku
Dane najdi si kliniku chirurgie ruky..je to nahore v krkonosich..jsou tam fakt machri..tusim ze tam byl i Spidys.
Ivce podobne dojebali ruku v Benesove...az malej trosku odroste tak tam pujde pod kudlu na opravu.
no ona pak dojizdela Stepka do tej kliniky v Praze na Julisce ...je to urazova nemocnice pro sportovce , jsou tam taky machri , a stejne ji rekli , ze to bude na ..uvidime ...kazdopadne dik, kdyby to potom bylo furt na hovnoa mela by s tim zas nekam , tak bysme to zkusili
a co takovyhle reseni?
http://media.liveauctiongroup.net/i/132 … 5C8C8B5A90
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2014 12:02:42 Offline |
dík kucí ... už jsme v te Thomayerovce na prijmu , ale třeba se to bude za čas hodit .
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2014 12:48:52 Offline |
hlemejzd999 psal:dík kucí ... už jsme v te Thomayerovce na prijmu , ale třeba se to bude za čas hodit .
Hlavne at to dobre dopadne.
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2014 16:09:15 Offline |
diky ...bude ji operovat sám přednosta prof.Mudr. Havránek.CSc. - prej je to kapacita na ty traumachirurgii v tej Thomayerovce , tak snáť
andre.marek (Člen) 22.04.2014 16:12:21 Offline |
hlemejzd999 psal:diky ...bude ji operovat sám přednosta prof.Mudr. Havránek.CSc. - prej je to kapacita na ty traumachirurgii v tej Thomayerovce , tak snáť
To je kapacita celé traumatologie u nás, ne jen v Thomayerovce...
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2014 16:20:11 Offline |
andre.marek psal:hlemejzd999 psal:diky ...bude ji operovat sám přednosta prof.Mudr. Havránek.CSc. - prej je to kapacita na ty traumachirurgii v tej Thomayerovce , tak snáť
no tak aspon ze tak
hlemejzd999 psal:andre.marek psal:hlemejzd999 psal:diky ...bude ji operovat sám přednosta prof.Mudr. Havránek.CSc. - prej je to kapacita na ty traumachirurgii v tej Thomayerovce , tak snáť
no tak aspon ze tak
...pozdravuj ho a vyřiď mu ať je na ni hodnej a ať se staví až pojede okolo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Po hooodně dlouhý době sem se dneska dostal na Markétu že kouknu na plochou dráhu mezi Markétou a Pardubákama. A přesně začalo chcát. 2 hodiny odkládali start, upravovali dráhu a udělali další trénink před závodem aby ho pak komplet zrušili pro "prej" nebezpečnou dráhu . Byli tam esa jako Dryml a Pedersen, ale sou to normálně cukrový panenky který už nechtěj jezdit asi jinak než za sluníčka . Co si pamatuju tak deštíček nikdy pro speedway nebyl problém, spíš naopak. Jsou to normální bárbíny a pěkně mě naštvali .
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
Loser psal:ty piiiiico .... nestovice? Nebo neco horsiho?
No když mi doktorka řekla, že jsou to kiahne, tak jsem myslel, že je to nějaká obdoba eboly nebo jiného afrického svinstva...
Naštěstí teda do zprávy napsala diag: varicella, takže "jen" ty neštovice.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Loser psal:vogo, ale jinak to vypada, zes jel nahatej na motorce a proletel hejnem motylu.
Ty svine nechavaj uplne stejny fleky
Už chápu jak se cejtí moje bunda na moto... Až se z toho vykřešu, tak jí snad prvně v životě umeju.
Loser psal:no a jelikoz je to detska choroba, tak predpokladam, ze zazijes jeste jednu pubertu, ne? To si umasturbujes tenisovej loket, voe
No s tím honěním... Mám pupínky zatím na bříškách dvou prstů. Naštěstí na těch, které používám při psaní na klávesnici (poprvé jsem poznal výhodu toho, že nepíšu všema deseti ).
Vlaďka je prej taky neměla... Viděli jsme se v neděli a od nedělej jsem určitě infekční, takže až se z toho vykřešu já, tak to dostane ona (inkubační doba je cca 14-21 dní), tak to s tím loktem možná nebude daleko od pravdy.
Ondráš psal:Loser psal:no a jelikoz je to detska choroba, tak predpokladam, ze zazijes jeste jednu pubertu, ne? To si umasturbujes tenisovej loket, voe
No s tím honěním... Mám pupínky zatím na bříškách dvou prstů. Naštěstí na těch, které používám při psaní na klávesnici (poprvé jsem poznal výhodu toho, že nepíšu všema deseti ).
Vlaďka je prej taky neměla... Viděli jsme se v neděli a od nedělej jsem určitě infekční, takže až se z toho vykřešu já, tak to dostane ona (inkubační doba je cca 14-21 dní), tak to s tím loktem možná nebude daleko od pravdy.
si zajed na Lumik (pokud jsi teda v Blave). Ti ho tam nejaka spoluobcanka prezvejkne.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....