Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 25.06.2008 08:17:59 Offline |
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
nicola.foxx psal:svatej psal:nicola.foxx psal:KURVA PICAAAA
Tak jsem tu svoji potvoru dneska polozil. V 70km mi ulitlo preni kolo na nejakym bordelu, po tom co jsem se vyhnul dire a podarilo se mi to celkem ustat. No a v 30 jsem to uz nevycaroval a placnul s ni. Blinkr v pici a trosku podreny, neco mirne praskly a zebra me boli jako svina. Clovek si jede pres den krasne v klidu 190 ze stechovic do Praglu a pak kdyz uz je skoro doma se to takhle posere. Jinak den paradni. Jestli ja jsem nereagoval jako BIGSes celej? Ses! Udelals nekomu neco? Neudelal! Zbytek uz je jen prkotina. To staci a mam hned klid. . .
Presne jak rikas. Stroj se opravi a kdyz nebudu kejchat pri alergii, tak snad nebudu vedet ani o zebrech.
Hlavně, že si celej..... smůla no.... jinak projíždka dobrá, žádná turistika
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 08:24:05 Offline |
Progear 650 psal:nicola.foxx psal:svatej psal:
Ses celej? Ses! Udelals nekomu neco? Neudelal! Zbytek uz je jen prkotina. To staci a mam hned klid. . .Presne jak rikas. Stroj se opravi a kdyz nebudu kejchat pri alergii, tak snad nebudu vedet ani o zebrech.
Hlavně, že si celej..... smůla no.... jinak projíždka dobrá, žádná turistika
Na tech rovinkach si dovoluju, ale prijdou zatacky a jeste kdyz v nich zmercim bordel, tak ubiram plyn. Vcera jsem ho neubral a jak to dopadlo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 25.06.2008 08:25:37 Offline |
jasný no, je to o štěstí... já ty rovinky moc nemusim..... sem Ti skoro nestačil....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser psal:Peta, Ondras: a jak se ti to stalo s tou matkou od vany? A proc jste to treba nezahakli za nejaky auto a nenechal ses pomalinku tahnout?
tywoe.-.. jsi ztratil matku od vany ? ... nekecej .. .
Blu one.... old one
Peťa psal:misi psal:takže sex zase nebyl ...
Přijel si snad? tak co se divíš...
njn nestihám.. ..
ale prágl budu muset zase conevidět otočit.. tak bych se stavil na piwko
jestli se vy zvrhlíci hecnete
Blu one.... old one
misi psal:Peťa psal:misi psal:takže sex zase nebyl ...
Přijel si snad? tak co se divíš...
njn nestihám.. ..
ale prágl budu muset zase conevidět otočit.. tak bych se stavil na piwko
jestli se vy zvrhlíci hecnete
No chodíme tak dvakrát týdně takže to určo nebude problém, dej vědět
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Loser psal:Peta, Ondras: a jak se ti to stalo s tou matkou od vany? A proc jste to treba nezahakli za nejaky auto a nenechal ses pomalinku tahnout?
Táhnout motorku? Za autem? Po Evropský? Si blázen, ne?
Za prvé se to nesmí a za druhé by to bylo vo hubu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
misi psal:Loser psal:Peta, Ondras: a jak se ti to stalo s tou matkou od vany? A proc jste to treba nezahakli za nejaky auto a nenechal ses pomalinku tahnout?
Jsem , no...
Prostě jedu po dálnici... Cestovkou, těch 160... Sjíždím u letiště na Evropskou a říkam, že se mi nějak klepe přední kolo... No nic jedu dál, tam ten táhlý oblouk projedu celkem svižně za nějakým taxíkem, ale dělá to furt... Najednou koukam, že mi svítí kontrolka mazání, pak juknu do zrcátka.... a už vidím tu cestičku. Zastavím na zastávce Dědina a tam dovyteče poslední asi čtvrt litru oleje. Nevim. Prostě povolil a vypad. Ale podle mě jsem ho dotahoval na fest... Možná až tak na fest, že jsem strhnul závit...
ty kraaaaavo, tak to jsi mel stesti, ze ti pri te tuuuristice nepodklouzlo kolo na tom voleji to uz bys pak mohl mit aj leteckou tuuuristiku
Hlavne teda,ze jsi OK.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:misi psal:Loser psal:Peta, Ondras: a jak se ti to stalo s tou matkou od vany? A proc jste to treba nezahakli za nejaky auto a nenechal ses pomalinku tahnout?
Jsem , no...
Prostě jedu po dálnici... Cestovkou, těch 160... Sjíždím u letiště na Evropskou a říkam, že se mi nějak klepe přední kolo... No nic jedu dál, tam ten táhlý oblouk projedu celkem svižně za nějakým taxíkem, ale dělá to furt... Najednou koukam, že mi svítí kontrolka mazání, pak juknu do zrcátka.... a už vidím tu cestičku. Zastavím na zastávce Dědina a tam dovyteče poslední asi čtvrt litru oleje. Nevim. Prostě povolil a vypad. Ale podle mě jsem ho dotahoval na fest... Možná až tak na fest, že jsem strhnul závit...
masakr speciál ... a ty sebou nevozíš náhradní 4l oleje a šroub... ?
Blu one.... old one
Loser psal:ty kraaaaavo, tak to jsi mel stesti, ze ti pri te tuuuristice nepodklouzlo kolo na tom voleji to uz bys pak mohl mit aj leteckou tuuuristiku
Hlavne teda,ze jsi OK.
Jo to mě taky napadlo... že jsme měli sakra štěstí... samozřejmně v keckách a džínech, protože bylo vedro...
Ale co, nakonec to dopadlo dobře a motorku dotlačili...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2008 12:40:26 Offline |
doufej ,že jsi jí jen stratil.....pokud jsi jí strhnul čeká tě fajná práce....mě se to povedlo....dá se to opravit i na motorce ,ale chce to k tomu odpovídající nářadí a hooodně trpělivosti.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:doufej ,že jsi jí jen stratil.....pokud jsi jí strhnul čeká tě fajná práce....mě se to povedlo....dá se to opravit i na motorce ,ale chce to k tomu odpovídající nářadí a hooodně trpělivosti.
...stejně tam nemá už žádný olej, tak klidně může sundat vanu
Loser psal:ty kraaaaavo, tak to jsi mel stesti, ze ti pri te tuuuristice nepodklouzlo kolo na tom voleji to uz bys pak mohl mit aj leteckou tuuuristiku
Hlavne teda,ze jsi OK.
Děkuju všem svatým i satanovi. Ten road attac mě v té zatáčce fakt podržel. Přesto, že byl celej zamatlanej od oleje, tak stopu "držel"...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2008 13:02:19 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:doufej ,že jsi jí jen stratil.....pokud jsi jí strhnul čeká tě fajná práce....mě se to povedlo....dá se to opravit i na motorce ,ale chce to k tomu odpovídající nářadí a hooodně trpělivosti.
...stejně tam nemá už žádný olej, tak klidně může sundat vanu
hmmm to jo,ale než vyndavat těch 20 šroubu a pak čistit těsnění nebo shánět nový...to jsem to radši udělal na moto.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 25.06.2008 16:00:24 Offline |
Ondráš psal:misi psal:Loser psal:Peta, Ondras: a jak se ti to stalo s tou matkou od vany? A proc jste to treba nezahakli za nejaky auto a nenechal ses pomalinku tahnout?
Jsem , no...
No to mě poser na holý záda, ouplně novej olej...
Já Ti na otvíráku říkal, že mě by se hodil víc...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 19:21:13 Offline |
Ondráš psal:Loser psal:ty kraaaaavo, tak to jsi mel stesti, ze ti pri te tuuuristice nepodklouzlo kolo na tom voleji to uz bys pak mohl mit aj leteckou tuuuristiku
Hlavne teda,ze jsi OK.Děkuju všem svatým i satanovi. Ten road attac mě v té zatáčce fakt podržel. Přesto, že byl celej zamatlanej od oleje, tak stopu "držel"...
Hlavne, ze jses v cajku neeeee
Progear 650 psal:No to mě poser na holý záda, ouplně novej olej...
Já Ti na otvíráku říkal, že mě by se hodil víc...
S tátou jsme se bavili, že bysme ten motor mohli propláchnout, páč když sem tam ten novej olej nalil, tak byl hned zase černej jak bota, ale takhle jsem si to nepředstavoval...
No jinak náhradní olej je už doma a šroub bude v pátek, takže ztráta jen finanční (a trochu morální).
Na ekologii seru.
Ondráš psal:Progear 650 psal:No to mě poser na holý záda, ouplně novej olej...
Já Ti na otvíráku říkal, že mě by se hodil víc...S tátou jsme se bavili, že bysme ten motor mohli propláchnout, páč když sem tam ten novej olej nalil, tak byl hned zase černej jak bota, ale takhle jsem si to nepředstavoval...
No jinak náhradní olej je už doma a šroub bude v pátek, takže ztráta jen finanční (a trochu morální).
Na ekologii seru.
to máš jako dízla???
černý je a vždy bude...
ale nigdy nebude jako u dízla
neřešit barvu oleje...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:to máš jako dízla???
černý je a vždy bude...
ale nigdy nebude jako u dízla
neřešit barvu oleje...
Když sem dělal první výměnu, tak mi tak vydržel průhledný (skoro původní barva) tak 500-600 km.
Myslím, že teď co ho budu měnit po 200 km to bude tak nějak podobně...
svatej psal:se zeptej miaow,jaky je to ztratit vypoustak od oleje a este k tomu za jizdy,nebo kdo to byl.
Neštěstí druhého vždycky potěší... Teda alespoň to že v tom nejsem sám...
Ondráš psal:svatej psal:se zeptej miaow,jaky je to ztratit vypoustak od oleje a este k tomu za jizdy,nebo kdo to byl.
Neštěstí druhého vždycky potěší... Teda alespoň to že v tom nejsem sám...
nepotesi,akorat zatrne a kdyz zjistis ze je vse OK,tak se to presouva do sekce zabava.
Amen. . .
Progear 650 (Člen) 27.06.2008 01:50:15 Offline |
kurvááááááááááá, všechno na hovno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris psal:...tak to sem zvědavej na dráteníka (ten je tak v půlce) toho to možná umlátilo že eště nevylez
Včera jsem ho potkal ve Verdeku někoho vyhlížel u cesty.A když padaly kroupy určitě byl na kavalci děsně zaneprázdněnej výrobou proudu
Monty Jack (Člen) 01.07.2008 17:51:10 Offline |
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
OndraB6 psal:Tak též využiju mrdací místnosti...páč sezona zjevně v páč sem si zlomil kotník skurvené zasrané klipsny na kole do Když je člověk kokot tak musí trpět. Kurva.
tohle řeší kufry, alias SPD na bicykl. Klipsny jsou o A nestojí to moc, za pedály kolem 1000kč a za boty nějakej slušnej základ za 1600 a vejš, ale to je na uvážení každého soudruha kolik investuje
no ael sezonu ti to asi zpátky z nevrátí, tož tak
Bandit 4EVER!!!
Do
Myslel jsem, že takové téma potřebovat nebudu ale dnes se to hodí.
kuwa,kuwa,kuwa,kuwa, jsem fakt debil, do do do
Jsem vypatlanej - určitě z chlastu, seru na to, od teď nechlastám....
hm....docela to pomohlo, špatný téma to není....
Jezdím tak, abych dojel!
barynek psal:ross psal:kurva, dneska mi vůbec nechutná
jdu domů naTohle se mi stát nemůže, páč až na výjimky, kde chutná vždy, alkáčim zásadně doma u lahvinky
a už seš taky závislej??
já už skoro jo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
no tak sem tam mi už cuká koutek jako že bych si měl sosnout, včera jsem to spravil lahvoněm a bylo to taky dobrý ale vínko je vínko, a když je stáčený a nestačí se vypít, tak šup do lednice a druhý den nanovo. Ale ono většinou nezbude
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 10.07.2008 00:50:59 Offline |
KURVAAAA posralo se mi razeni na plechovce. Do prdele !! Kde ja ta spolehlivost VW
barynek psal:OndraB6 psal:Tak též využiju mrdací místnosti...páč sezona zjevně v páč sem si zlomil kotník skurvené zasrané klipsny na kole do Když je člověk kokot tak musí trpět. Kurva.
tohle řeší kufry, alias SPD na bicykl. Klipsny jsou o A nestojí to moc, za pedály kolem 1000kč a za boty nějakej slušnej základ za 1600 a vejš, ale to je na uvážení každého soudruha kolik investuje
no ael sezonu ti to asi zpátky z nevrátí, tož tak
jj klipsny to už je dneska těžkej komunismus a navíc! Proč jezdíš na kole? To je hloupá motorka - vždyť nemá motor
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:barynek psal:OndraB6 psal:Tak též využiju mrdací místnosti...páč sezona zjevně v páč sem si zlomil kotník skurvené zasrané klipsny na kole do Když je člověk kokot tak musí trpět. Kurva.
no ael sezonu ti to asi zpátky z nevrátí, tož takjj klipsny to už je dneska těžkej komunismus a navíc! Proč jezdíš na kole? To je hloupá motorka - vždyť nemá motor
Jo SPDčka sem měl v plánu montovat,jenomže sem si kokot myslel, že eště na té historické favoritce umim jezdit Včil už nechcu ani SPDčka, při mojí šikovnosti bych si tu haxnu zlomil znovu Na kole sem musle jet,páč sem měl v plánu nějaké to orosené a to se s motorkou neslučuje. Ale příště jdu rači pěšky .
Mno ale aspoń včil možu doma vyprazdńovat letité zásoby chlastu
Lenka psal:s SPDčkama je sranda...třeba jsem si díky nim zapíchla řidítka do žeber a nebo jsem spadla do potoka nebo do kaluže a do bahna
ha,to jenom potvrzuje to co sem napsal. Když sem si sklipsanma zlámal haxnu, tak při mojí šikovnosti s spdčkma bych si zlámal vaz
OndraB6 psal:Lenka psal:s SPDčkama je sranda...třeba jsem si díky nim zapíchla řidítka do žeber a nebo jsem spadla do potoka nebo do kaluže a do bahna
ha,to jenom potvrzuje to co sem napsal. Když sem si sklipsanma zlámal haxnu, tak při mojí šikovnosti s spdčkma bych si zlámal vaz
ale i ne ty zapíchnutý řidítka a kaluž s blátem bylo v jeden den...asi 10 minut po sobě...sem měla SPDčka na kole tak asi tejden...tekonc už se mi to nestává voni se totiž ty kufry na botech trochu vošoupou...a pedály se dají naštelovat a trochu povolit, aby šly pohodlnějc vycvaknout...dyš sem měla nový kolo, tak sem si při vycvakávání pedálu málem vykloubila nohu
...Do you know that bad girls go to hell?...
inkvizitorr (Administrator) 10.07.2008 13:13:12 Offline |
inkvizitorr psal:wogo sem dávat fotky nějakejch naleštěnejch krámů takhle má vypadat fotka z příjemnýho vyhlídkovýho bikování.... (maramureš 2004)
.
.
.
jo a páč ta cestička potokem nikam nevedla, tak sme jí pak jeli zas dolů
Ty vogo nechápu proč do takovýho trénu vláčet kolo, si to 100x raději v pohodě projdu po svejch a aspoň z toho něco mám
Mour psal:Já bych bez SPD už nevyjel ...stačí trochu povolit
Bez SPD na kole je jak na Banditu s Avonkou
přesně jak říká Mour, povolíš pružinu a noha vyletí jen co ji vystrčíš trochu nabok. To že je to na je vina, prostě jste lamy a neumíte na tom jezdit
navíc - noha zabírá ve dvou fázích nahoru i dolu, ne jako u obyč šlapek jen dolu
Kelly01 - jinak to kolo slušný, XT dobrá volba i ten truvativ na středu, ale co se mi na tom nelíbí na tom XT, že to má obrácenou pružinu (všechno ostatní včetně XTR to nemá), ale asi síla zvyku...
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 10.07.2008 19:28:31 Offline |
...ale zvukovou kulisu si může udělat hen hen hen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Monty Jack (Člen) 24.07.2008 13:31:22 Offline |
Kurva, Loser, kdo se v tom do zase vrtá, že ty zas bankomaty nikde nefungujou
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 24.07.2008 14:09:29 Offline |
kurva loser .. jak to že mám prázdnou ledničku
jinak gratuluju, ale mrzí mě to ... u koho si mám teď stěžovat a na koho nadávat taky nemám
a tak teda jestli chces, tak se muzes navazet do me. Stejne vse, co tam ted v te sporce je, bylo udelano jeste za me ery, takze za to v podstate muzu furt ja.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Monty Jack (Člen) 24.07.2008 14:30:45 Offline |
Dík..máš u mě panáka .. jsem věděl, že mě v tom nenecháš
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471