Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:To neni lajcka neznalost ale zkusenosti lidi po operacich s plotynkama. Netvrdim ze zhubnuti s cviceni je samospasny ale dost to pomuze.
To Koldan: vim ze to neni o fitku a tunach zelezajá vim ... já jsem z toho spis jen tak trochen rozhozenej a spis než takovyhle dlouhodobejsi řešení schanim jako ty babsky rady , jak z toho ven ted a hned , abych moh fungovat ... něco jako třeba akupunktura , nebo livancovy těsto ...mám mast z domaci marjanky a tak uvidíme , no ...
ale seru na to a musím čekat , jak rikaj kucí , páč to je asi tak momentálně to jediné účinné
bych moch bejt v mrdaci místnosti celej den , tak koncim
Dej si zelenou a neřeš to
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2014 12:41:12 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:To neni lajcka neznalost ale zkusenosti lidi po operacich s plotynkama. Netvrdim ze zhubnuti s cviceni je samospasny ale dost to pomuze.
To Koldan: vim ze to neni o fitku a tunach zelezajá vim ... já jsem z toho spis jen tak trochen rozhozenej a spis než takovyhle dlouhodobejsi řešení schanim jako ty babsky rady , jak z toho ven ted a hned , abych moh fungovat ... něco jako třeba akupunktura , nebo livancovy těsto ...mám mast z domaci marjanky a tak uvidíme , no ...
ale seru na to a musím čekat , jak rikaj kucí , páč to je asi tak momentálně to jediné účinné
bych moch bejt v mrdaci místnosti celej den , tak koncim
Rad bych ti rek ze to prejde, ale bohuzel. Znam minimalne dva lidi ktery maj problemy s plotynkama a oba nezavisle na sobe mi rekli ze pokud si rano jak vstanou nezacvici aby se protahli a rozhejbali si zada tak proste pres den nefungujou a druhej den ne to horsi.
Takze cim driv zacnes tim mensi budou nasledky do budoucna
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 23.06.2014 15:34:06 Offline |
Meloun psal:Najdi si vole v okolí nějakýho chiropraktika, ať se na to mrkne..doktoři jsou schopný tě cpát jen sračkama, jako jsou kortikoidy, injekce a prášky..Já byl taky u šamana nějakýho a byl pokoj..
když já znám tady v okolí akorát majitele kempu v Zirovnici ...no mužů mu zavolat , jestli by mne napravil
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 23.06.2014 15:46:39 Offline |
hele přijeď hned vedle dílny máme takovou pěknou opravničku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 psal:Meloun psal:Najdi si vole v okolí nějakýho chiropraktika, ať se na to mrkne..doktoři jsou schopný tě cpát jen sračkama, jako jsou kortikoidy, injekce a prášky..Já byl taky u šamana nějakýho a byl pokoj..
když já znám tady v okolí akorát majitele kempu v Zirovnici ...no mužů mu zavolat , jestli by mne napravil
Majitel kempu v Žirovnici dokáže rychle zařídit, aby jsi byl "vyhitlerovanej" - to je lepší úlet
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 24.06.2014 11:52:05 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:Meloun psal:Najdi si vole v okolí nějakýho chiropraktika, ať se na to mrkne..doktoři jsou schopný tě cpát jen sračkama, jako jsou kortikoidy, injekce a prášky..Já byl taky u šamana nějakýho a byl pokoj..
Majitel kempu v Žirovnici dokáže rychle zařídit, aby jsi byl "vyhitlerovanej" - to je lepší úlet
ty kravo Tachec ...lezim tu na kapacce a tlemim se jak debil - lidi okolo neví , která bije ...já už na zapomel a ted tu rvu smíchy
hlemejzd999 psal:tachec psal:hlemejzd999 psal:
když já znám tady v okolí akorát majitele kempu v Zirovnici ...no mužů mu zavolat , jestli by mne napravilMajitel kempu v Žirovnici dokáže rychle zařídit, aby jsi byl "vyhitlerovanej" - to je lepší úlet
ty kravo Tachec ...lezim tu na kapacce a tlemim se jak debil - lidi okolo neví , která bije ...já už na zapomel a ted tu rvu smíchy
...no búchví ci Ti tam lejou
hlemejzd999 (Člen) 24.06.2014 14:03:37 Offline |
Ondráš psal:Mour psal:...no búchví ci Ti tam lejou
Mě když naposled dávali kapačku, tak tam byla slaná voda.
přesněééé - jsem se ptal , co v tom je a rikala slaná voda plus ňáký léky
žízééééň nananánana žízéň !
kurva ja uz mam ty pařáty tak rozpichany
hlemejzd999 (Člen) 24.06.2014 14:06:12 Offline |
dneska jsem pro vás nezapoměl udelat par fotek , kdyz nemate ten Fejsbuk
jinak se to jmenuje „ aktualizovat svuj status “ pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2014 13:58:37 Offline |
Nedavno jsem videl typka jak rozstrilel petactyricitkou notebook kdyz ho nechtela vypnout a jit k veceri... Treba by to taky fungovalo.
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2014 15:14:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Nedavno jsem videl typka jak rozstrilel petactyricitkou notebook kdyz ho nechtela vypnout a jit k veceri... Treba by to taky fungovalo.
já sem tohle naučil dceru ... vždycky mela plno kecu a času , když ma vypnout PC , tak jsem ji párkrát vytrh napájecí kabel za jízdy, jednou shodil monitor ze stolu a dneska reaguje na mile požádání hned napoprvé
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Nedavno jsem videl typka jak rozstrilel petactyricitkou notebook kdyz ho nechtela vypnout a jit k veceri... Treba by to taky fungovalo.
já sem tohle naučil dceru ... vždycky mela plno kecu a času , když ma vypnout PC , tak jsem ji párkrát vytrh napájecí kabel za jízdy, jednou shodil monitor ze stolu a dneska reaguje na mile požádání hned napoprvé
...si Tě nasranýho nějak nedokážu představit ....maximálně lehce bledýho
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2014 15:48:07 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Nedavno jsem videl typka jak rozstrilel petactyricitkou notebook kdyz ho nechtela vypnout a jit k veceri... Treba by to taky fungovalo.
...si Tě nasranýho nějak nedokážu představit ....maximálně lehce bledýho
to je vidět , ze se mnou nebydlis pod jednou střechou
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2014 15:55:15 Offline |
od rána jsem nasranej , ze se mi i pres veškeré infuze a leky vrací ostrá bolest od ploténky v oblasti bederní páteře , ale byla to jen cedule od trenyrek , co me celej den řeže .
Vysvětli mě někdo proč Luxembursky techničak bez uvedeni hmotností,rozměrů a dalších dle českyho úředníka důležitých parametrů v nejvyspělejší zemi unie 40 let stačí k prováděni technické kontroly.A tady u nás potřebujou podrobněj výpis z Dekry hovada?
hele, ja byl v utery prepisovat auto i motorku (pac jsem pred rokem menil trvaly bydliste a ten prepis jsem mel tak nejak v pici). Vsude ctes, jaky jsou za to pokuty a kdesi cosi. Dvakrat me staveli policajti a niceho si nevsimli. Na urade jsem pri vyplnovani papiru nasekal neuveritelny pocet preklepu (na to jsem fakt expert) - namatlal jsem tam cisla velkejch a malejch technicaku, zprehazel serie a jeste uvedl spatne PSC - a nikdo si niceho nevsimnul a vubec jim ty chyby nevadily. Jeste me upozornili, ze si mam vymenit i ridicak. Prijde mi, ze ten vyplnenej formular po odevzdani stejne hned hodi do kose a nacvakaj to do kompu sami podle technicaku a obcanky. Akorat z nas delaj curaky. Ono vubec v dnesni dobe internetu je hodne podivny, proc ty systemy nejsou propojeny a clovek po zmene bydliste musi behat po milionu dalsich uradu jak magor.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2014 20:17:11 Offline |
hlemejzd999 psal:ty voe povedlo se to taky nekomu ? ... nechápu to , jak mohl prasknout ...asi s tim přestanu skákat po poli
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8007_n.jpg
...myslím, že jeden se mi válí doma
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2014 20:57:50 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:ty voe povedlo se to taky nekomu ? ... nechápu to , jak mohl prasknout ...asi s tim přestanu skákat po poli
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8007_n.jpg...myslím, že jeden se mi válí doma
já myslím. ze ještě poslouží , trochu svárů a je jak novej ...stejně už ho budu nechávat doma jen na čištění a mazání řetězu .
Loser psal:Kožak psal:Loser psal:to vypada, ze ti na nej slapnul progyr, ne?
...bych řek já..že stim točil na tej dlažbě
mozna si jen vodflus
Já bych nezavrhoval ani zlej pohled...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 14.08.2014 11:23:15 Offline |
gore psal:Ondráš psal:Loser psal:
mozna si jen vodflusJá bych nezavrhoval ani zlej pohled...
...myšlenku?
...pšouk?
Progear 650 (Člen) 14.08.2014 13:55:02 Offline |
vy ste hodní kluci, ale ko...koti....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nevim jestli sem.jak ho nemusim tak tohle napdsal dobře
Tomio Okamura: Sociální programy ožebračují chudé a vychovávají z lidí lenochy, podvodníky a parazity
Autor: Tomio Okamura | Publikováno: 6.5.2013 | Rubrika: Zamyšlení
"Sociální programy ožebračují chudé. Cíleně vychovávají z lidí lenochy a podvodníky, učí je parazitovat na systému. Pozitivní diskriminace menšin ve školách vede k úpadku kvality školství a v důsledku nijak pozitivně neovlivní společenský úspěch příslušníků menšin. A je fakt, že inteligence různých etnik a ras je různá a žádný vzdělávací program s tím nepohne. A naopak emancipace žen bílé rasy v důsledku přináší duševní úpadek celé rasy, to proto, že talentované a chytré ženy mají čím dál méně dětí, protože se věnují kariéře. Naopak ženy s minimem duševních schopností se živí tím, že rodí stále dokola děti, na které berou sociální dávky."
Kdybych výše uvedené napsal a podepsal já, tak jsem za rasistu. Autorem těchto myšlenek je americký sociolog Charles Murray. Při čtení Lidových novin jsem na jeho jméno narazil ve velmi inspirujícím textu českého sociologa Petra Hampla. Problematice chudých a sociálně vyloučených menšin, tedy černochů v USA, věnoval Murray tři knihy. Jedna z nich vyšla v ČR, jmenuje se Příliš mnoho dobra a věřte, stojí za přečtení.
Na základě tvrdých dat autor doložil to, co sice všichni víme, ale co se snaží nejen americká vláda, ale i ty naše vlády nevnímat. Tedy to, že pokud někdo celý život nepracuje tak to zpravidla není výhradně vinou společnosti. A že jediný, kdo se svým osudem může pohnout je člověk sám. O rasizmu vím své, zažil jsem ho v Japonsku a jako dítě i v České republice. A měl na mě naprosto opačný vliv, než na mnohé naše spoluobčany. Neuzavřel jsem se do nějaké své míšenecké komunity a nezačal žít na úkor nenáviděné většinové společnosti. Nekradl jsem víka od kanálu, ale šel jsem studovat. A poctivě přiznávám, že jsem nebyl žádný velký talent a studia na vysoké jsem nakonec nedokončil. Neměl jsem to za zlé ani škole ani své zemi, tehdejšímu Československu. Protože já jsem byl lajdák a dostatečně jsem se neučil. Když jsem neuspěl v akademické sféře, pustil jsem se do práce. Proč? Mimo jiné přece proto, abych svému okolí, ale také tatínkovi a mamince ukázal, že nejsem zas takový lajdák, za kterého mě mají. Pracoval jsem a pracuji 16 a více hodin denně v několika firmách a nově i v Senátu.
Proč už není lenost ostuda?
To, co mám či nemám je zásluhou mé práce a také standardních podmínek, které mi moje země poskytla. Styděl bych se chtít cokoli navíc. Proč se nestydí druzí? Americký sociolog nesvádí vinu na menšiny - říká: "Chovají se racionálně - dělají jen to co jim systém dovolí, chovají se tak, jak jsme je to naučili". Murray dost trefně pojmenovává další problém - tedy podpora matek s dětmi - americký systém, stejně jako náš, vede k tomu, že matky, které by jinak děti neměly, rodí stále dokola a berou děti jako výdělečný byznys. Nejvíce ovšem rodí matky s nízkým intelektem, bez pracovních návyků a přivádí na svět a vychovávají další generaci parazitů. Omluvte mne, ale neznám přesnější slovo - ten, kdo systém cíleně jen využívá a nic mu nedává, je parazit.
Murray sledoval a analyzoval statistiky a věcně doložil, že po dvaceti letech vládních programů pro chudé a menšiny, po miliardách vynaložených na jejich podporu a vzdělávání se počet chudých nezměnil ani o procento. Naopak - zvětšil se rozestup mezi bílými a černochy, kteří před zahájením menšinových programů bělochy celkem úspěšně doháněli. Co se změnilo? Před vyhlášením sociálních programů za prezidenta Johnsona alespoň část chudých bojovala o lepší existenci a vedla k tomu své děti a dělala maximu, aby alespoň ony žily lépe.
Sociální programy převrátily jejich myšlení. Sociální pracovníci začali chudým tvrdit, že když se jejich dětem ve škole nedaří, je to vina společnosti. Skutečnost je opačná, krutá a nekorektní – tím, že se ve škole snažíme udržet ty, co by před lety byli vyloučeni nebo přeřazeni na "zvláštní" školu, tím ničíme celý systém. Snižuje se kvalita vyučování - za cenu toho, že ve škole udržíme jednoho "nepřizpůsobivého" studenta ničíme budoucnost všem ostatním a snižováním hranic kvality, ale také disciplíny potřebné pro učení i práci vyrábíme další nepřizpůsobivé. Tohle není popis české školy - takhle Američan popisuje důsledky takzvané pozitivní diskriminace, která se pokusila otevřít školy ponejvíc nepřizpůsobivým menšinám.
"Intelektuálové" z celé země se snažili Murrayova tvrzení zpochybnit. Americká psychologická asociace dokonce sestavila speciální tým, který měl Murrayovy teze vyvrátit - ale smůla. Podle Petra Hampla zatím nikdo Murayova fakta a čísla nevyvrátil. Pravda a fakta se prostě přebarvit nedají. Statistika je neúprosná - v roce 1968 měly USA podle své oficiální definice 13 procent chudých. Během následujících 12 let se náklady na pomoc chudým zečtyřnásobily a v roce 1980 - světě div se - měly USA stále 13 procent chudých.
To zásadní se nedá nijak vyvrátit - vládní politika stanovuje nějaká pravidla hry a také strategie lidí, jak získat peníze. "Platí také princip, že čím méně má člověk nezávislých zdrojů peněz, tím silnější je účinek pravidel hry určovaných shora." Prvním účinkem těchto pravidel je jak píše Murray "že chudí se začali krátkodobě chovat způsobem, který je dlouhodobě neudržitelný".
Co s tím?
Chudým a lidem v nouzi se má pomáhat - to platí na sto procent. Ale jen těm, kteří si nemohou pomoci sami. Dvacetiletý fracek nemá na pracáku co dělat. Ať už má vysokou nebo základku, může vždycky míchat maltu v létě na stavbě, nebo sázet stromky třeba v lese, kdekoli, kde je stále dost a dost práce. Musí se naučit vzít i špatně placenou dřinu. Když tu je práce pro Ukrajince, najde se ji bezesporu dost i pro Čechy, Moraváky i Romy.
A nejde jen o menšiny - bílých dlouhodobě nezaměstnaných mladých lidí přibývá. Přitom sehnat dobrého řemeslníka - tesaře, zedníka, instalatéra je nejen stále větší problém, je to také stále dražší. A firmy mohou vyprávět zkazky o tom, kolik chybí soustružníků frézařů.
Rodiče i děti se holt musí smířit, že ze všech nebudou manažeři. Musíme své děti naučit tomu, že se budou chtěj nechtěj muset živit prací svých rukou. Jiný recept na nezaměstnanost a na chudobu neexistuje. Pokud naučíme sebe a děti pracovat, tak věřte, že zbude na ty, kdo pomoc skutečně potřebují a kteří si sami nepomohou. Invalidé, mentálně zaostalí, staří lidé, nemocní lidé.
Musím říct, že se mi ani nechce věřit, že tu jsou statisíce mladých lidí, kteří parazitují i na svých rodičích - nechají se jimi živit i v dospělosti. Hanba by mě fackovala vytáhnout ze své maminky nebo tatínka byť jen jedinou korunu - naopak mám za samozřejmost, že část svého platu jim posílám. To, že sociální pomoc a různé sociální programy ve většině nefungují správně, vůbec neznamená, že bychom na ně měli rezignovat.
Jen je třeba si přiznat tvrdou pravdu, že z blbce holt vysokoškolák nebude, ať už je z jakékoli menšiny. Jsem všemi deseti proto, aby chodili na dobré a elitní školy i děti z romského ghetta nebo synové českého recidivisty. Škola ovšem nesmí rezignovat na své základní poslání. Tedy nabízet vzdělání v nejvyšší kvalitě a ve škole také nesmí chybět disciplína. Komenského škola hrou se týkala formy výuky - rozhodně ne zrušení učitelské autority a podřízenosti žáka učiteli. Jsou věci, ve kterých demokracie neexistuje - a to je třeba výchova. Můžeme diskutovat s dětmi, kam pojedeme na výlet. Ale nebudeme diskutovat o tom, jestli se budou učit číst a psát anebo jestli si vyčistí zuby. Ostatně každá demokracie má své hranice a pravidla, která musíme všichni respektovat - právě proto, abychom tu svou míru demokracie udrželi.
Solidarita je nutná, ale má své meze - platí jednoznačně pravidlo, že bez práce nejsou koláče a pokud je rozdávám zadarmo, musím se připravit na to, že jednou dojde mouka i na obyčejný chleba. I když trochu bych si to přál. Pokorná úcta ke chlebu - jako symbolu lidské práce a božímu daru je ta tam. Stálo by za to ji obnovit.
http://okamura.blog.idnes.cz
...nikdo nevojebe Ježíše...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.08.2014 12:39:53 Offline |
yebat psal:moc dlouhý, o češm to je?
Mas to v nadpisu vic cist netreba
at napsal cokoliv, je to curak prvni tridy. Honi triko srackama, o kterejch v hospodach a v chytrjch diskuzich pod jeste chytrjsima clankama tlachaj lidi uz par let. Nic z toho neni jeho myslenka. Jen se snazi posbirat par bodiku kecama. K cinum uz ma ale hodne daleko
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:at napsal cokoliv, je to curak prvni tridy. Honi triko srackama, o kterejch v hospodach a v chytrjch diskuzich pod jeste chytrjsima clankama tlachaj lidi uz par let. Nic z toho neni jeho myslenka. Jen se snazi posbirat par bodiku kecama. K cinum uz ma ale hodne daleko
je přeci jedno, jestli někdo někoho cituje nebo používá něčí data ke svý potřebě ne? to že tím honí body je jasný, na druhou stranu na to, aby se něco změnilo, nestačí jeden člověk. Ten problém je v tom, že s tím nikdo právě kvůli politickým bodům nic dělat nechce. Nezastávám se ho, jen říkám, že v určitých věcech má pravdu. A z vlastní zkušenosti vím, že takových hurá akcí na začlenění "těch jiných" je hafo, ale efekt to nemá. Takže to, že se z toho pak celý v tomhle případě vzdělávací systém zhroutí je pravda. Jeden nebo dva idioti ti ve třídě udělají paseku a odvedou pozornost celý třídy a když jich máš třeba dvacet a víc, např. třicet (což naštěstí není můj případ), tak neděláš nic jinýho, než že umravňuješ a jeden skončí a začne druhej. Na gymplu to tak častý není, stejně jako cikáni, ale co říkaj kolegové ze základky, tak to je mazec. Když se ptali pár teen cikánů co budou dělat po ZŠ, kde chtěj třeba studovat, čím se vyučit, tak řekli, že budou na pracáku, páč se to vyplatí víc, než chodit do práce a brát almužnu. Páč rodiče to tak taky mají.
Další problém v systému školství je, že je dlouhodobě podhodnocenej společensky a podfinancovanej, je tam dost žen, který mají s autoritou problém, nebo si neumí jednoduše udělat pořádek, je tam hafo důchodců, který už maj v jestli děti něco naučí nebo ne, jaký metody se používají apod. (což se bohužel netýká vždy jen důchodců).
Můžem se tady bavit X hodin co je na tom špatně, ale nic s tím neuděláme, alespoň ne v nějakým krátkodobým horzontu.
Závěrem asi tak - mě ta práce baví a koho ne, může jít jinam; jsou tam blbý i dobrý okamžiky a těch je naštěstí většina. A pokud si někdo myslí, že je to pijánko, tak ať si to zkusí zas takový leháro to není
Ty woe už aby bylo září, začínám se nějak nudit a tak tu takhle filozofuju
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:Ty woe už aby bylo září, začínám se nějak nudit a tak tu takhle filozofuju
Už ti chybí ty konzultace se studentkama v kabinetu, co?
Ty jsi vůl To je zrovna to, co mi nechybí, ještě aby mi otravovali o přestávkách nebo volnejch hodinách
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:Ty woe už aby bylo září, začínám se nějak nudit a tak tu takhle filozofuju
Už ti chybí ty konzultace se studentkama v kabinetu, co?
Ty jsi vůl To je zrovna to, co mi nechybí, ještě aby mi otravovali o přestávkách nebo volnejch hodinách
...co je na tom špatnýho ? třebas ...2je vs učitel
MRDAT!!!
Kožak psal:barynek psal:Ondráš psal:
Už ti chybí ty konzultace se studentkama v kabinetu, co?Ty jsi vůl To je zrovna to, co mi nechybí, ještě aby mi otravovali o přestávkách nebo volnejch hodinách
...co je na tom špatnýho ? třebas ...2je vs učitel
to mám standartně v kabinetu, takže mi to nepřekvapí
Bandit 4EVER!!!
Přišla sms do staré nokie pod názvem Kliknětre zde ..., nějak mi to necvaklo, otevřel jsem ji, a stovka v prdeli Za týden další kilo v prdeli, aniž bych něco otvíral. Volám na O2, prý my nic, to jste si aktivoval odesílání premium sms nějakým zmrdům do posraný ameriky tak jsem si nechal zablokovat premium sms, snad bude klid
hlemejzd999 (Člen) 27.09.2014 13:27:14 Offline |
gerrik psal:Přišla sms do staré nokie pod názvem Kliknětre zde ..., nějak mi to necvaklo, otevřel jsem ji, a stovka v prdeli Za týden další kilo v prdeli, aniž bych něco otvíral. Volám na O2, prý my nic, to jste si aktivoval odesílání premium sms nějakým zmrdům do posraný ameriky tak jsem si nechal zablokovat premium sms, snad bude klid
Já jsem jednou posílal kamarádce dvě esemesky a souběžne s nima mi odešlo taky dvakrát 99 Kč na nějaký premium esemes. Volal jsem do outů a podle výpisu jsem nasel , že to odešlo ve stejne vteřině, jako ty SMS té kamarádce. Tak mi to vrátili.
Banditatom (Člen) 27.09.2014 13:32:19 Offline |
Ví pani hlemejzdova zecposilas sms za 99kc kamaradce?
To se povííí
hlemejzd999 (Člen) 27.09.2014 16:33:38 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Ví pani hlemejzdova zecposilas sms za 99kc kamaradce?
To se povíííSe pak nemůžeme divit že jezdí v miniautě, páč kde by na větší taky vzal, že jo.
to je jeji kamaradka
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:Banditatom psal:Ví pani hlemejzdova zecposilas sms za 99kc kamaradce?
To se povíííSe pak nemůžeme divit že jezdí v miniautě, páč kde by na větší taky vzal, že jo.
to je jeji kamaradka
...vo to to je horší
hlemejzd999 (Člen) 27.09.2014 17:34:53 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Ondráš psal:
Se pak nemůžeme divit že jezdí v miniautě, páč kde by na větší taky vzal, že jo.to je jeji kamaradka
...vo to to je horší
to uz ses zpatky vod Hanky ?
Banditatom (Člen) 27.09.2014 17:41:54 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
to je jeji kamaradka...vo to to je horší
to uz ses zpatky vod Hanky ?
Pletes si dny tykadlova prisero
hlemejzd999 (Člen) 21.11.2014 14:14:03 Offline |
kurva tak nam nekdo prejel kocku ... byl to mazlicek hlavne holky a pani ( já mám oblibenou tu druhou, co ven nepoustime ), ale stejne .
musel jsem ji odnest , vykopat znovu hrobecek, kde mame pochovanyho psa a tak nejak je to divny .
kdyz si predstavim, ze ten hrob budu otvirat jeste dvakrat pro tu druhou kocku a nasi fenku ( teda jestli me neprezijou ony )
holky ted rvou, pes jim lize nudli
to je zas den
Ach jo...
Byl jsem na něm několikrát a vždycky jsem měl husí kůži jak to bylo dobrý.
http://www.novinky.cz/kultura/357104-ve … ocker.html
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 11:09:12 Offline |
Vypadá to , že budu brzy nezaměstnaným z vlastní vůle, páč to dlouho psych. nevydržim, ale napřed dojdu dát na rozloučenou tečku nynějšímu novému majiteli, který zkurví, na co šáhne a zdrhaj od něj nejen obyčejní dělníci, ale i jím najatí novodobí manageři.
hlemejzd999 psal:Vypadá to , že budu brzy nezaměstnaným z vlastní vůle, páč to dlouho psych. nevydržim, ale napřed dojdu dát na rozloučenou tečku nynějšímu novému majiteli, který zkurví, na co šáhne a zdrhaj od něj nejen obyčejní dělníci, ale i jím najatí novodobí manageři.
Co ne? Zatrhnul ti televizi?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 psal:Vypadá to , že budu brzy nezaměstnaným z vlastní vůle, páč to dlouho psych. nevydržim, ale napřed dojdu dát na rozloučenou tečku nynějšímu novému majiteli, který zkurví, na co šáhne a zdrhaj od něj nejen obyčejní dělníci, ale i jím najatí novodobí manageři.
Tak vymysli něco zajímavýho napříč republikou, vrazíme do toho pár šušňů a budem dělat na sebe, rád se přidám a pokryji moravský region
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 13:27:26 Offline |
faitík psal:hlemejzd999 psal:Vypadá to , že budu brzy nezaměstnaným z vlastní vůle, páč to dlouho psych. nevydržim, ale napřed dojdu dát na rozloučenou tečku nynějšímu novému majiteli, který zkurví, na co šáhne a zdrhaj od něj nejen obyčejní dělníci, ale i jím najatí novodobí manageři.
to tak ..to bych šel na hodinu ..tady jde o to, že ještě s jednim koupil fabriku, když byla už na konci insolvence za směšně malej peníz, my jsem se celou dobu insolvence (5 let ) drželi nad vodou mimo jiné i tim, že každý odváděl z hrubého platu 10 %, odevzdali jsme dobrovolně týden dovolené ( to všechno po dohodě s bývalým ředitelem a pak s insolvenčním správcem ) - prostě , aby fabrika neklekla , tak i obyčejnejm lidem šlo o to, aby o tu práci nepřišli ....za dobu 5 let se tak zaplatil dluh skoro 200M za byvalou papirnu Větřní, ktere naše pobočka ručila. ( Větřní krachlo a my jsme to museli uhradit...nebo taky né ) ... a pak přijde tenhle manager z Prahy, s nim ještě deset dalších !, všechno poserou, o kontrakty , který byvalé vedení dokázalo zajistit, přišli, každej den dojíždějí z Prahy ve vypůjčených Oktávkách z půjčovny, nasadili si platy, nad kterýma zůstává rozum stát ( proti byvalým třem ! manažerum tam je ted tech kokotů deset s deseti autama a dvojnásobnýma platama ( to fakt nechápu - kdyby mi to nekdo mohl vysvětlit, v čem jako teda šetří ) , když pořád mluví o šetření, na nic nemaj peníze , samozřejmě první co je na pořadí , snižování platů , zdá se mu , že tam je ještě pořád hodně moc lidí ( na ranní směně je tam před budovou plný parkoviště kokotů a jejich podrždír a z toho je 8 lidí , který zajiš´tujou chod strojů, na odpolední a noční tam dělá na směně 8 lidí ..kdyby se něco stalo, tak to vodserem, protože někde je ten člověk sám a už jednou se stalo, že tam kluk ležel skoro hodinu s krvácející hlavou, než ho našel mistr ležícího za mašinou.
mistr tam je od toho, aby zajistil chod stroje, lidi, administrativu, obhospodařovával čistírnu vod a k tomu přilehlé technologie ( což má být samoobslužné, ale není a v takové papírně protéká kurva vody ), brousí šábry pro mašinu místo ženský , kterou už před lety propustili, vyváží role od mašiny ( to dělal dopravák, kterého ale taky už před lety propustili, odpoledne skládá kamiony sběrové papíru, to taky dělal dopravák, když tam ještě byli dva ) leta jsem to dělali my s tim, že to ušetří fabrice peníze a my z toho měli uplný hovno viz výše.
Ted přišl s tim, že jestli si uděláme kotelnické zkoušky na plynovou kotelnu,protože to doted delali vrátní, které také propustili a je tam místo 4 vrátných 8 z nějaké agentury ( to neni možný, že 8 lidí z agentury je levnějších než 4 )
V závěru toho všeho se rozhodl, že nám nevyplatí pohyblivou složku 4300,-, protože potřebuje šetřit .
ani nepočítám, kolik jsem mu dal týdnem dovolené a procentama z hrubého platu za tu dobu .
...no a tak si myslim, že pomalu nazrál čas jit dělat čuráka nekam jinam ,no.
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 13:29:08 Offline |
Kelly01 psal:hlemejzd999 psal:Vypadá to , že budu brzy nezaměstnaným z vlastní vůle, páč to dlouho psych. nevydržim, ale napřed dojdu dát na rozloučenou tečku nynějšímu novému majiteli, který zkurví, na co šáhne a zdrhaj od něj nejen obyčejní dělníci, ale i jím najatí novodobí manageři.
Tak vymysli něco zajímavýho napříč republikou, vrazíme do toho pár šušňů a budem dělat na sebe, rád se přidám a pokryji moravský region
ne, já ho pudu zabít a budu mít na pár let klídek .
...ale když bys na druhou stranu dobrovolně ještě "odevzdal" denně sledování třeba tak dvou filmů, tak by ti třeba na tu pohyblivou složku kápo nemakal, protože by sis na to možna vydělal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...ale když bys na druhou stranu dobrovolně ještě "odevzdal" denně sledování třeba tak dvou filmů, tak by ti třeba na tu pohyblivou složku kápo nemakal, protože by sis na to možna vydělal
Tak to Plazivej nedá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 13:48:32 Offline |
osiris psal:...ale když bys na druhou stranu dobrovolně ještě "odevzdal" denně sledování třeba tak dvou filmů, tak by ti třeba na tu pohyblivou složku kápo nemakal, protože by sis na to možna vydělal
nejsem proti, nakonec zase i s tou kotelnou jsme odsouhlasili jako se všim dodneška , jen nejde do nekonečna vydělávat na něco, co je bezedný
staří šéfové včetně ředitele , ještě když jsem dělával u mašiny, vždycky říkali : jen sedte kluci, to nám vydělává peníze...aby to nekdo spatne nepochopil - protože když obsluha sedí a má všechno v cajku , mašina jede a leze z ní papír, tak vydělává a naopak, když stojí z nějakého důvodu, papír z ní neleze a obsluha kolem lítá a sere se výroba, tak fabrika platí za to , že stroj nevydělává.
proto jak řikám, jsem schopnej delat jeste navíc kotelníka ( ostatně v kotelně byla televize odjakživa, co si pamatuju ) , ale to by musel nekdo další v tom řetězci prodávat a mít na to prachy dělat machra. Když fabrika nebude prodávat a vydělávat, tak je hovno platný , že budu všechno odevzdávat
PS: už jsem se hezky dlouho na nic nepodíval, páč novejch filmů je hrozně málo...( co kurva dělaj ti režiséři celej rok ? )
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 14:06:57 Offline |
já chápu, že to neni jednostranný, že bejt zaměstnancem je proti tomu klídek, než bejt majitelem a tohle všechno udržet v chodu, já si oddělám směnu a vypustim to z hlavy a seru na to , ale kurva tak jsme ještě pořád lidi a vzdycky jsme se domluvili, ....ale fakt uz tohle je šestej rok a je to na palici... pořád to šlo, dokud tu byl insolvenční správce- ten si přijel měsíčně pro odměnu 200 tisíc ,ale do ničeho jim nekecal, páč tomu nerozuměl , ale ted už to fakt asi nepujde, protože tenhle čllověk tomu nerozumí a ty , co si přived sebou už vůbec.
...a taky bych asi potřeboval někomu fakt dát tu tečku...vzduch by se pročistil a tak
hlemejzd999 psal:faitík psal:hlemejzd999 psal:Vypadá to , že budu brzy nezaměstnaným z vlastní vůle, páč to dlouho psych. nevydržim, ale napřed dojdu dát na rozloučenou tečku nynějšímu novému majiteli, který zkurví, na co šáhne a zdrhaj od něj nejen obyčejní dělníci, ale i jím najatí novodobí manageři.
to tak ..to bych šel na hodinu ..tady jde o to, že ještě s jednim koupil fabriku, když byla už na konci insolvence za směšně malej peníz, my jsem se celou dobu insolvence (5 let ) drželi nad vodou mimo jiné i tim, že každý odváděl z hrubého platu 10 %, odevzdali jsme dobrovolně týden dovolené ( to všechno po dohodě s bývalým ředitelem a pak s insolvenčním správcem ) - prostě , aby fabrika neklekla , tak i obyčejnejm lidem šlo o to, aby o tu práci nepřišli ....za dobu 5 let se tak zaplatil dluh skoro 200M za byvalou papirnu Větřní, ktere naše pobočka ručila. ( Větřní krachlo a my jsme to museli uhradit...nebo taky né ) ... a pak přijde tenhle manager z Prahy, s nim ještě deset dalších !, všechno poserou, o kontrakty , který byvalé vedení dokázalo zajistit, přišli, každej den dojíždějí z Prahy ve vypůjčených Oktávkách z půjčovny, nasadili si platy, nad kterýma zůstává rozum stát ( proti byvalým třem ! manažerum tam je ted tech kokotů deset s deseti autama a dvojnásobnýma platama ( to fakt nechápu - kdyby mi to nekdo mohl vysvětlit, v čem jako teda šetří ) , když pořád mluví o šetření, na nic nemaj peníze , samozřejmě první co je na pořadí , snižování platů , zdá se mu , že tam je ještě pořád hodně moc lidí ( na ranní směně je tam před budovou plný parkoviště kokotů a jejich podrždír a z toho je 8 lidí , který zajiš´tujou chod strojů, na odpolední a noční tam dělá na směně 8 lidí ..kdyby se něco stalo, tak to vodserem, protože někde je ten člověk sám a už jednou se stalo, že tam kluk ležel skoro hodinu s krvácející hlavou, než ho našel mistr ležícího za mašinou.
mistr tam je od toho, aby zajistil chod stroje, lidi, administrativu, obhospodařovával čistírnu vod a k tomu přilehlé technologie ( což má být samoobslužné, ale není a v takové papírně protéká kurva vody ), brousí šábry pro mašinu místo ženský , kterou už před lety propustili, vyváží role od mašiny ( to dělal dopravák, kterého ale taky už před lety propustili, odpoledne skládá kamiony sběrové papíru, to taky dělal dopravák, když tam ještě byli dva ) leta jsem to dělali my s tim, že to ušetří fabrice peníze a my z toho měli uplný hovno viz výše.
Ted přišl s tim, že jestli si uděláme kotelnické zkoušky na plynovou kotelnu,protože to doted delali vrátní, které také propustili a je tam místo 4 vrátných 8 z nějaké agentury ( to neni možný, že 8 lidí z agentury je levnějších než 4 )
V závěru toho všeho se rozhodl, že nám nevyplatí pohyblivou složku 4300,-, protože potřebuje šetřit .
ani nepočítám, kolik jsem mu dal týdnem dovolené a procentama z hrubého platu za tu dobu .
...no a tak si myslim, že pomalu nazrál čas jit dělat čuráka nekam jinam ,no.
stačilo mi "ne", ale hezky ses rozepsal
ale z výše uvedenýho mi vyplývá, že čekají, až ti nejslabší půjdou sami.
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 18:18:39 Offline |
tak někteří už to vzdali - dva dali výpověď s dvouměsíční výpovědní lhůtu před 14 dny , třetí odešel hned a už dělá jinde. Po dnešku si myslím, že se počet navýší.
Ale už na to seru.
Nejhorší je že si asi pan majitel mysli, ze to pojede s Bulharama z agentury. Pár míst s nima obsadil už dřív, kde není potřeba ani umět cesky, jsou tam dva.. Jeden umí český a překládá tomu druhému, ale na některéj h místech se to lidi učí několik let a není to žádná prdel, protože tady se to vyrábí ještě po startu. Já tam sem 15 let a za tu dobu jsem si prošel celém proces, celou fabriku od balení pytlů na pase až po to hlavní, samotnou výrobu a to je To, co fabrice vydělává. A tam to chce člověka, kterého to baví a rozumí tomu.
Osobně si myslím, že to tentokrát nedopadne dobře a to už jsme zažili za tu dobu několik hrozící ch pádů.
Ale to už asi nebudu tomu konci přítomen.
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 18:21:18 Offline |
Kurva to automaticky doplnovani slov zakazu
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 19:33:36 Offline |
Kelly01 psal:Co důležitého vlastně vyrábíte že tě to tak žere?
Já zrušil fy po 22 letech bez lítosti, emocí a mrknutí oka, dodneška mne to nezamrzelo i když jsem šel o 50 tisíc dolů, tedy na 0,-
Není to nic důležitého... Jen hajzl papír, ručníky, ubrousky, utěrky... Hygienicky sortiment. A Sere mě to, že to mám 3 minuty do práce
Jinak je to poslední papírna v Čechách, která vyrábí tradičním způsobem z recyklu. Pak jsou už jen poláci, rusaci a podobný čuraci.
Hele plazivej Větřní byla naše dceřiná společnost JIP Loučovice jí dotovala co pamatuju a krachovalo to asi 15 let nejdřív to fungovalo jako pračka a pomalu to šlo do prdele .Těm kterým to došlo nejrychleji si našli praci rychle.Potom už to nešlo tak snadno.Dneska je spodní papírna srovnána se zemí a bourací mašiny se přesouvají na horu na prokopskou papírnu.Jakmile se položila papírna tak se během okamžiku položila i pila.Takže spousta lidí bez práce NA NIC NEČEKEJ A BER KRAMLE.
Jinej už nebudu
Kelly01 psal:Co důležitého vlastně vyrábíte že tě to tak žere?
Já zrušil fy po 22 letech bez lítosti, emocí a mrknutí oka, dodneška mne to nezamrzelo i když jsem šel o 50 tisíc dolů, tedy na 0,-
... a není to tak že sis za těch 22 let vydělal tolik že si fčil můžeš užívat zasloužilého odpočinku
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 19:53:34 Offline |
Kedar psal:Hele plazivej Větřní byla naše dceřiná společnost JIP Loučovice jí dotovala co pamatuju a krachovalo to asi 15 let nejdřív to fungovalo jako pračka a pomalu to šlo do prdele .Těm kterým to došlo nejrychleji si našli praci rychle.Potom už to nešlo tak snadno.Dneska je spodní papírna srovnána se zemí a bourací mašiny se přesouvají na horu na prokopskou papírnu.Jakmile se položila papírna tak se během okamžiku položila i pila.Takže spousta lidí bez práce NA NIC NEČEKEJ A BER KRAMLE.
Já vim... Loučovice to je to samé... Byl to všechno jeden podnik.
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 19:55:46 Offline |
Aspoň, že je tu tohle vlákno ... Než je pošlu do prdele naživo.
SLUGI psal:Kelly01 psal:Co důležitého vlastně vyrábíte že tě to tak žere?
Já zrušil fy po 22 letech bez lítosti, emocí a mrknutí oka, dodneška mne to nezamrzelo i když jsem šel o 50 tisíc dolů, tedy na 0,-... a není to tak že sis za těch 22 let vydělal tolik že si fčil můžeš užívat zasloužilého odpočinku
Prd, nemam nic, byl jsem teď např. rád že jsem složil na vstupenky do Husy na provázku na Amadea s Donutily ale nelituji, už beru jiný hodnoty než za mlada
Jo, a je to supr, nelituju
Končí přestávka, pokračování příště
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 21:39:33 Offline |
dneska říkal papež v televizi , že na to taky sere , tak holt pudem dvá, no
hlemejzd999 psal:................no a tak si myslim, že pomalu nazrál čas jit dělat čuráka nekam jinam ,no.
Hleméjzd, držím ti palce i na nohách,
Já osobně jsem se už nasral na toho našeho vedoucího zkurvence arogantního, bo ten je ve funkci 3 roky a pyzdí to pomalounu ke dnu a nejvyšší majitel mu přicmrndává, bo s jeho klukem kope do kopačáku a jsou kamarádi.
No k věci:
V lednu jsem si objel město a podal asi 16 žádostí o jiný místo, no během týdne jsem byl na 5ti pohovorech a ano, mám dvě práce-- do jedný už chodím se zaučovat na dohodu a tu druhou mám jen jako takový zadní vrátka. Gdyby náhodou no.
Ano odcházím z textilního odvětví do potravinářství po 21 letech, pracoval jsem tam od 1.7.1994 a nyní mám od 1.3 do 31.3 placonou dovolenou, bo mě původně nechtěl pustit dohodou a jelikož jsem mu před lidma řekl, že on není vůdce a nemá na to a sere to ke dnu, tak m najednou koncem unora nabídl odchod k 28.2, ale to já odmítl s tím, že mám kvuli něho jistou práci až od 1.4. a že kvuli jeho debilitě nemíním být měsíc na pracáku. Tak na mě vytáhl papír s dohodou měsíční řádné dovolené s platem 100% průměru, což jsem mu podepsal s velkým nadšením.
Ano, je mi to líto, bo mě ta předešlá práce dost bavila, ale jako za 3 roky co to vede ten kokot drevený fotbalový, tak mi lat klesl už o 3 tisíce a pro mou početnou rodinu je to fest.
Perlička:
koukal na mě jak debil obecný zákonem chráněný, když jsem mu řekl, že ted jako na tu dohodu mám na hodinu o 20kč víc, než tam u něj jako specialista po 21 odpracovaných letech. A že kdyby nebyl debil a nešahal na prachy, tak si lidi udrží.
Posůedního unora si mě zavolal a že prej mi domluvil 1500kč navíc-- já mu odpověděl--- podepiš mi tu výpověď, jinak jdu vejš-- a jseš nrmální? ty mi přidáš 15 stovek, když jsi mě sebral 30stovelk??? o jsem furt v mínusu
sou různí lidé mezi námi
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 23:20:44 Offline |
Zdeněk psal:hlemejzd999 psal:................no a tak si myslim, že pomalu nazrál čas jit dělat čuráka nekam jinam ,no.
Já osobně jsem se už nasral na toho našeho vedoucího zkurvence arogantního, bo ten je ve funkci 3 roky a pyzdí to pomalounu ke dnu a nejvyšší majitel mu přicmrndává, bo s jeho klukem kope do kopačáku a jsou kamarádi.
No k věci:
V lednu jsem si objel město a podal asi 16 žádostí o jiný místo, no během týdne jsem byl na 5ti pohovorech a ano, mám dvě práce-- do jedný už chodím se zaučovat na dohodu a tu druhou mám jen jako takový zadní vrátka. Gdyby náhodou no.
Ano odcházím z textilního odvětví do potravinářství po 21 letech, pracoval jsem tam od 1.7.1994 a nyní mám od 1.3 do 31.3 placonou dovolenou, bo mě původně nechtěl pustit dohodou a jelikož jsem mu před lidma řekl, že on není vůdce a nemá na to a sere to ke dnu, tak m najednou koncem unora nabídl odchod k 28.2, ale to já odmítl s tím, že mám kvuli něho jistou práci až od 1.4. a že kvuli jeho debilitě nemíním být měsíc na pracáku. Tak na mě vytáhl papír s dohodou měsíční řádné dovolené s platem 100% průměru, což jsem mu podepsal s velkým nadšením.
Ano, je mi to líto, bo mě ta předešlá práce dost bavila, ale jako za 3 roky co to vede ten kokot drevený fotbalový, tak mi lat klesl už o 3 tisíce a pro mou početnou rodinu je to fest.
Perlička:
koukal na mě jak debil obecný zákonem chráněný, když jsem mu řekl, že ted jako na tu dohodu mám na hodinu o 20kč víc, než tam u něj jako specialista po 21 odpracovaných letech. A že kdyby nebyl debil a nešahal na prachy, tak si lidi udrží.
Posůedního unora si mě zavolal a že prej mi domluvil 1500kč navíc-- já mu odpověděl--- podepiš mi tu výpověď, jinak jdu vejš-- a jseš nrmální? ty mi přidáš 15 stovek, když jsi mě sebral 30stovelk??? o jsem furt v mínusu
mas kliku, snad se mi taky povede neco kloudnyho, ale jeste jsem vypoved nedal, mam cas do konce mesice a pak bud pudu, nebo pudu do prdele
jeste bojuju, nez mi vypovi nervy
SLUGI psal:Kelly01 psal:Co důležitého vlastně vyrábíte že tě to tak žere?
Já zrušil fy po 22 letech bez lítosti, emocí a mrknutí oka, dodneška mne to nezamrzelo i když jsem šel o 50 tisíc dolů, tedy na 0,-... a není to tak že sis za těch 22 let vydělal tolik že si fčil můžeš užívat zasloužilého odpočinku
To by musel, jestli jezdil jako "Pražácí"
Hesla typu:
Jsem taxi a nabízím službu pro lidi
Služba 115 Kč/km
Všichni musej krást, když chtěj dělat taxikáře? Ano! A za tím si stojím!
https://www.stream.cz/praha-vs-prachy/1 … s-karlovka
hlemejzd999 psal:Zdeněk psal:hlemejzd999 psal:................no a tak si myslim, že pomalu nazrál čas jit dělat čuráka nekam jinam ,no.
No k věci:
Perlička:
Posůedního unora si mě zavolal a že prej mi domluvil 1500kč navíc-- já mu odpověděl--- podepiš mi tu výpověď, jinak jdu vejš-- a jseš nrmální? ty mi přidáš 15 stovek, když jsi mě sebral 30stovelk??? o jsem furt v mínusumas kliku, snad se mi taky povede neco kloudnyho, ale jeste jsem vypoved nedal, mam cas do konce mesice a pak bud pudu, nebo pudu do prdele
jeste bojuju, nez mi vypovi nervy
Hele já se rozhodoval skoro rok, furt jsem váhal nad jistotou menšího jistýho platu a tím, jak jsem všude slyšel, že práce není pro chlapa v nej letech. Před vánocema jsem měl už sepsaný životopis, ale pak jsem dělal reinstal ntbku a nějak jsem na něj zapoměl a format C: to vyřešil za mě
No tak jsem si dal pak 31.12. novoroční ředsevzetí, že prácu do jara, nepozději léta musím změnit ať se děje vůle boží.
Ano asi jsem měl i štěstí, že v životoisu mám v kolonce předhozí zaměstnání jen jedno jediný v trvání od 1.7.94 do teď s ročním přerušením na základní vojenskou službu.
Prostě: nebud sračka a sedni si k pc a něco si sepiš a rozvez to po vrátnicích, pokud nejseš (promiň) lempl s 5ti odseděnýma trestama a šestiletou podmínkou , tak něco seženeš.
Já mám robu na pracáku, bo s třema dětma ji nikde nechtějí, takže jsem jediný pispěvovatel do domácnosti a kůrva hodně jsem se bál a bojím se, co by kdyby, bo uživit 5 lidí je fest fuška na prachy.
Takže tfuj tfuj tfuj , nepiš tu píčoviny a jdi sepsat ten životopis, jasný
sou různí lidé mezi námi
faitík psal:SLUGI psal:Kelly01 psal:Co důležitého vlastně vyrábíte že tě to tak žere?
To by musel, jestli jezdil jako "Pražácí"
Hesla typu:
Jsem taxi a nabízím službu pro lidi
Služba 115 Kč/km
Všichni musej krást, když chtěj dělat taxikáře? Ano! A za tím si stojím!
https://www.stream.cz/praha-vs-prachy/1 … s-karlovka
Přece nemůže jezdit za 28kč,chudáček zmrd Pk teda nevím,jakto,že může jezdit kdokoliv jinej s dodávkou u fšelijakejch kurýrů a rozvážečů za 15kč a uživit se
Se stačí podívat,co sou to za lidi v těch taxíkách,vždyť sou to stejní vovárci jako majitelé autobazarů,ti taky nic dělat nebudou... Zrušil bych veškerou regulaci,zpřístupnil tenhle obor každýmu,kdo má volný auto a von už by se trh o normální cenu postaral... Jenže to se v našem centrálním plánování nenosí
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2015 09:04:34 Offline |
Zdeněk psal:Takže tfuj tfuj tfuj , nepiš tu píčoviny a jdi sepsat ten životopis, jasný
Životopis mám sepsanej už nejmíň tři roky, protože jsem se na to chtěl vysrat už dřív a to hned dvakrat, jenže mi ukecal na lepší pozici a tak jsem neodešel.
O práci strach nemam. Všude je jí tři
hlemejzd999 psal:..............O práci strach nemam. Všude je jí tři
...práce třeba jo, ta třeba je, ale ty potřebuješ přece zaměstnání (rozuměj: práci kde se nepracuje, ale kouká na filmy)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2015 13:55:14 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:..............O práci strach nemam. Všude je jí tři
...práce třeba jo, ta třeba je, ale ty potřebuješ přece zaměstnání (rozuměj: práci kde se nepracuje, ale kouká na filmy)
no tak samozřejmě budu hledat něco na ten způsob , ale zas si nemyslete,ze jsem nikdy nedelal ...makal jsem vzdycky jako sroub (teda jako predtim )
...volove
VikecB12 psal:Zrušil bych veškerou regulaci,zpřístupnil tenhle obor každýmu,kdo má volný auto a von už by se trh o normální cenu postaral...
Pamatuješ na diskuzi o neviditelné ruce trhu která se o všechno postará?
Bojím se, že výsledek by byl, že tihle mafiáni by ty nové zastrašovali (v lepším případě) nebo zmlátili či zabili (v tom horším).
Zvýšit tresty.
Při prvním porušení: Pokuta vypočítaná podle vzorce 100 000 krát násobek požadované ceny oproti ceně regulované (= když předraží 3x, tak 300 tis.). Při nezaplacení do 14 dnů exekuce. Jak je vidět ve videu na Streamu, tak 100 tis není problém během pár hodin.
Při druhém porušení: Pokuta vypočítaná podle stejného principu jen základ by byl 500 000 a doživotní zákaz činnosti jako taxikář (jak provozovatel, tak zaměstnanec)
Při následném nachytání jak řídí taxi (ani nemusí okrádat): Zkrácené přípravné řízení, zjednodušené trestní řízení, trestní sazba od 4 let nepodmíněně + propadnutí majetku který souvisí s touto činností.
Oni ti lidé kteří by byli ochotní to dělat by časem došli a z těch pokut co by se vybraly by se klidně mohla postavit i věznice jen pro taxikáře.
Jen teda takových oblastí by bylo víc.
Kdyby to tak šlo, tak bych fy nerušil, z těch lidí mi bylo na blití, neznal jsem jedinýho kerej by nekrad a nepodváděl, pokud jo tak to za rok, dva zabalil ze stejnýho důvodu jako já, nechtěl s těmi hajzlíky nic mít....
Nebavím se o zaměstnaných šlapkách za volantem ale o živnostnícich...
Ale pokud ten žaludek máš tak jsi za vodou...
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2015 06:47:36 Offline |
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:..............O práci strach nemam. Všude je jí tři
no tak samozřejmě budu hledat něco na ten způsob , ale zas si nemyslete,ze jsem nikdy nedelal ...makal jsem vzdycky jako sroub (teda jako predtim )
...volove
jsi tu nedávno něco psal o profesáku..až ho dodělaš počkej do první vejplaty z ježdění a pak tomu kreténovi dojdi dát tečku. Když už budeš mit práci jistou můžeš si to dovolit
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2015 07:19:01 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jsi tu nedávno něco psal o profesáku..až ho dodělaš počkej do první vejplaty z ježdění a pak tomu kreténovi dojdi dát tečku. Když už budeš mit práci jistou můžeš si to dovolit
jo už něco hledám
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2015 12:22:19 Offline |
Zdenek psal:To hlemejzd,,,,,ničeho se neboj, já to udělal 3roky před důchodem a dodnes lituju že sem to neudělal daleko dřív. Zdenek.
jestli budu jezdit ,budu si asi muset prosvištět nejaká nemecka sloviška..
ještě, že jsou na youtube ty lekce zdarma
https://www.youtube.com/watch?v=WFFflU19ggo
Jestli ti mužu poradit,tak na MKD zapomeň,pokud chceš zustat člověkem... A to myslím smrtelně vážně,protože když si dneska spočítají šofci peníze a převedou to na Kč/hodina strávená v autě,tak sou někde na padesátikačce a to se vyplatí
Když si pudeš sednou někam na vrátnicu a vodsedíš tam stejnej počet hodin,co vodehnije drajvr v kamijónu,tak seš na tom s penězama na dvojnásobku...
Navíc tam totálně čék zakrní a po nějaké době není schopnej dělat cokoli jinýho