Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Tak hříbek jasně OK, ale to bych řešil na zánovní gumě, než se někam vláčet, nechat to opravit a po dvou víkendech stejnak měnit odjetou sadu. Knot mi dali jednou na dojetí z dovky a taky to utíkalo.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.08.2015 12:38:34 Offline |
máš to bez cvičení tak co si stěžuješ
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
určitě to nebudu sundávat, dávat tam hříbky, nandávat zpět apod. na to su lenivej. spíš ně lákal ten knot vyzkůšat. prostě to mám už ňákej rok v podsedláku a zajímalo by ně, estli to funguje.
To Jůesej: říkáš, pilotpowertři? toš pouvažuju.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.08.2015 21:07:04 Offline |
Koldan psal:určitě to nebudu sundávat, dávat tam hříbky, nandávat zpět apod. na to su lenivej. spíš ně lákal ten knot vyzkůšat. prostě to mám už ňákej rok v podsedláku a zajímalo by ně, estli to funguje.
To Jůesej: říkáš, pilotpowertři? toš pouvažuju.
No jestli to máš nějakej rok pod sedlem tak je vem a vyhoď protože stejně budou vyschli a tedy nepoužitelný a budeš jen nasranej že to stejně utíká zvlášť jestli to je nějaká větší díra.
Americkej psal:Bro, ser na knoty, ty nech děckám a socijálům. Minulý týden jsem koupil sadu Pilot Power 3, jakože vylepšená dvousměsovka. Vybíral jsem asi podle stejnejch kriterií, co preferuješ ty. Už s PP2-2ct jsem byl spokojenej jak na šnicru, kde byly v základu, tak pak aj na HP2. Tuto je prý ještě výrazně lepší.
ty vole dyž ty PP3 sů strašně škaredy a nebyl bych šamponek asik to vidím na osvěčenů klasiku:
http://www.hamletovygumy.cz/dunlop-spor … w/d-74093/
sada za 5300? no co si přát víc a navíc hezké, moc hezké
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 02.09.2015 12:09:02 Offline |
Koldan psal:Americkej psal:Bro, ser na knoty, ty nech děckám a socijálům. Minulý týden jsem koupil sadu Pilot Power 3, jakože vylepšená dvousměsovka. Vybíral jsem asi podle stejnejch kriterií, co preferuješ ty. Už s PP2-2ct jsem byl spokojenej jak na šnicru, kde byly v základu, tak pak aj na HP2. Tuto je prý ještě výrazně lepší.
ty vole dyž ty PP3 sů strašně škaredy a nebyl bych šamponek asik to vidím na osvěčenů klasiku:
http://www.hamletovygumy.cz/dunlop-spor … w/d-74093/
sada za 5300? no co si přát víc a navíc hezké, moc hezké
Plovoucku....plovoucku uz mas, ze ti pani povolila gumice?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
....nepochopím proč celé léto opravují kpl cestu tak, že se po ní nedá jezdit, včera ji v TV papaláši za spolupráce s novináři zprovozní a dnes rozmrdají a uzavřou křižovatku, po které se na tu cestu vjíždí ....já se z té práce bez kolony snad kuwa normálně nedostanu !!!
Banditatom (Člen) 12.09.2015 06:38:34 Offline |
Mour psal:Hele prý se říká, že Ostraváci sou sprostí !
" Ale Piču !!! "
Kliiiid partaku jebne ti cevka a co s tebu budem robit
http://www.novinky.cz/krimi/381966-stih … aveno.html
policie nechápu jak to že ty soudy trvají tak dlouho ! co je nejasnýho ?
a to ty zmrdi žijou z našich daní nechápu tvrzení že žijeme v demokracii :) a máme nárok na spravedlnost stát se to brachovi/segře tak nepotřebuju žádnej soud ...
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2015 22:38:29 Offline |
jaryn psal:WenzelB6 psal:Pěknej dárek k svátku. Švára se ségrou vyměnili vložky do baráku, takže se nedostanu za tátou.
mi poser... se přidám - zejtra jedu podat žádost vo rozvod.
není lepší jí zase hodit přes plot zpátky?
jaryn psal:WenzelB6 psal:Pěknej dárek k svátku. Švára se ségrou vyměnili vložky do baráku, takže se nedostanu za tátou.
mi poser... se přidám - zejtra jedu podat žádost vo rozvod.
Ty se s tím pěkně seres
Život je boj-mašina je nej!!!
VikecB12 psal:Se sousedkou,nebo tvou puvodní,co skončila u souseda?
Nema to lehky ten kluk, a jeste nam s tim zamotava hlavu ktera ze to je "nebožka"
Filous psal:...skoro tejden mi nejspíš umírá čuba na votravu...na posrání ...dybych věděl kterj zmrd tady po sídlišti rozhazuje to svinctvo, tak ho zabiju ...snad to vybojuje
A veterinář po týdnu ještě na nic nepřisel?
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2015 14:40:50 Offline |
tachec psal:Filous psal:...skoro tejden mi nejspíš umírá čuba na votravu...na posrání ...dybych věděl kterj zmrd tady po sídlišti rozhazuje to svinctvo, tak ho zabiju ...snad to vybojuje
jestli neví čim tak jí bude dávat jen podpůrný prostředky a musi to holka vybojovat sama.Taky jsem to zažil ,ale já naštěstí věděl čim a byla hodně mladá tak to dala byť nebyl protilék
K.a.s.y.m. psal:tachec psal:Filous psal:...skoro tejden mi nejspíš umírá čuba na votravu...na posrání ...dybych věděl kterj zmrd tady po sídlišti rozhazuje to svinctvo, tak ho zabiju ...snad to vybojuje
jestli neví čim tak jí bude dávat jen podpůrný prostředky a musi to holka vybojovat sama.Taky jsem to zažil ,ale já naštěstí věděl čim a byla hodně mladá tak to dala byť nebyl protilék
...přesně tak, musel bych vědět co sežrala, pak by jí mohli nasadit protilék, pokud existuje, takhle dostává jen infuze, ňáký podpůrný injekce, antibiotika, pravidelný sono a rozbory krve...naštěstí nemá žádný vnitřní krvácení, takže snad žádnej jed na krysy nebo podobný svinstvo...děs
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2015 15:28:58 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:tachec psal:
A veterinář po týdnu ještě na nic nepřisel?jestli neví čim tak jí bude dávat jen podpůrný prostředky a musi to holka vybojovat sama.Taky jsem to zažil ,ale já naštěstí věděl čim a byla hodně mladá tak to dala byť nebyl protilék
...přesně tak, musel bych vědět co sežrala, pak by jí mohli nasadit protilék, pokud existuje, takhle dostává jen infuze, ňáký podpůrný injekce, antibiotika, pravidelný sono a rozbory krve...naštěstí nemá žádný vnitřní krvácení, takže snad žádnej jed na krysy nebo podobný svinstvo...děs
Ještě je dobrý když jí u toho vidíš,že to sežrala to pomůže kysličník..pod tlakem to do ní nalejt..to se sice brutálně zebleje,ale nic se neděje..když to zjistíš druhej den tak už to nepomůže.to už jen veterina a nacpaná peněženka.
Filous psal:...skoro tejden mi nejspíš umírá čuba na votravu...na posrání ...dybych věděl kterj zmrd tady po sídlišti rozhazuje to svinctvo, tak ho zabiju ...snad to vybojuje
Nám začíná končit naša 14ti letá rýčbečica,má nádor na ceckách,roste jí to jak sviňa(v minulosti už prodělala dvě nebo tři operace na odstranění "bulek" různě po těle) a už naposled sem ji slíbil,že už ju nikdo řezat nebude,takže budeme muset conevidět podstoupit uspání Nejhorší je,že by furt žrala jak zběsilá,něčím zašustíš a máš ju u nohy,ale tělesná schránka jí chřadne před vočima Od minulýho víkendu už má nachystanou díru nachalupě....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:...skoro tejden mi nejspíš umírá čuba na votravu...na posrání ...dybych věděl kterj zmrd tady po sídlišti rozhazuje to svinctvo, tak ho zabiju ...snad to vybojuje
Nám začíná končit naša 14ti letá rýčbečica,má nádor na ceckách,roste jí to jak sviňa(v minulosti už prodělala dvě nebo tři operace na odstranění "bulek" různě po těle) a už naposled sem ji slíbil,že už ju nikdo řezat nebude,takže budeme muset conevidět podstoupit uspání Nejhorší je,že by furt žrala jak zběsilá,něčím zašustíš a máš ju u nohy,ale tělesná schránka jí chřadne před vočima Od minulýho víkendu už má nachystanou díru nachalupě....
...ty vole, to bych nedokázal, vykopat díru ještě za živa ...kopal jsem jednou a děsim se okamžiku, kdy budu muset zase ...ale před chvílí jsme jí přivezli vod veta a vypadá to lepší, čeká nás celá noc injekcí, kapaček a prášků a uvidíme ráno...
no jo,je to díra jak na koňa a nehodlám čekat až zamrzne,kam pak s ňou
Předloni sem kopal díru na jezefčíka,to bylo na pár rejčů...
Naši mají 13ti letýho stafordíka,kerej už to má taky nahnutý,tak to nás bude čekat taky v brzké době a pak už nám zustane jen jeden pitbul,kerej je ještě mladej,cca4 roky,ale toho asi zastřelím sám,dobrovolně,je to hroznej magor
My to řešili minulej týden u kluka, akorát to bylo věkem, 19let a 8 měsíců, německej pinč či jak se to jmenuje...
A u teriérky teď léčíme oko bo si vyrazila na o 30kg těžšího psa kterej jí odmítal dobrovolně odevzdat klacek
God Save The Queen!
Fresh Man psal:http://www.novinky.cz/krimi/381966-stihani-policisty-ktery-naboural-motorkare-bylo-znovu-zastaveno.html
policie nechápu jak to že ty soudy trvají tak dlouho ! co je nejasnýho ?
a to ty zmrdi žijou z našich daní nechápu tvrzení že žijeme v demokracii :) a máme nárok na spravedlnost stát se to brachovi/segře tak nepotřebuju žádnej soud ...
...asi to sralo víc lidí
http://praha.idnes.cz/policista-dostal- … zpravy_nub
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...tak jsme včera museli nechat Jenny uspat, selhali jí ledviny, léčba nikam nevedla a nechtěli jsme prodlužovat její trápení...je nám hrozně, ale to pochopí nejspíš jen ten, kdo měl někdy psa a měl ho rád
K.a.s.y.m. (Člen) 19.10.2015 19:55:51 Offline |
Kamo,mám to dodnes před vočima,když sme museli nechat uspat někdy před 13ti rokama našeho jezefčíka,kerýmu po operaci taky přestali fachčit ledviny a ten pes během týdne zmizel před vočima
No a momentálně se naša rýčbečica zatím drží,ale už se to neodvratně blíží
A aby toho nebylo málo,tak našim začal chřadnout stafordík,je mu dvanáct,klouby má totálně v prdeli a teďka během 14ti dnů se začal uplně strácet a už je kost a kuža. Asi má nějakýho raka,ale trápit ho nebudem... Takže máme dva na odchodu
Tak máme taky vo jednoho míň Stafordík,12let... Měl artrozu kloubů a za poslední dva-tři týdny se u něho asi rozjela nějaká rakovina,protože ztratil třetinu své hmotnosti. Už se sám nemohl postavit,tak následovalo neodvratný
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2015 10:15:49 Offline |
Stene vas zase probudi k zivotu😀 zase rozkousany veci pochcana podlaha atd😀
Filous psal:...když jsem pohřbil Jenny, řekl jsem si, že už psa nechci, ale...je nám kurevsky smutno ...pořád mam pocit, že nám něco chybí...je hrozný, jak si člověk na to zvíře zvykne
kamaráde,je to vošklivý,a když se to stalo kvůli lidský zrůdnosti,i k nasrání..
ale novej pejsek fakt pomůže..
Já mívám celej život čubiny,buď nalezence,z útulku,nebo z druhý ruky..
často už mají nějakej věk a s tím souvisí,že kopu díry každejch pár let..
Vždycky je to smutný a vždycky pomůže novej.. Není sice jak předchozí,
ale máš možnost poznat novou povahu..
Takže hybaj pro novýho chlupáče.. Uvidíš,že to bude fajn
...a bude hůř!
našemu franc. buldočkovi Freddymu nýčko vyndali prostatu i s kulkama a bjehá jakzamlada. Měl tam ňákou cystu, musela ho bolet.. Ale GotzeigtDank ještě je Jura,
kroutí desátej rok, denně 2-3 km. Ale až přijde jeho čas, pořídíme novýho Freddyho.
Zbláznili bysme se.
toe smutný ....no taky teď poslední dobou uvažuju vo chlupáčovi.. na ty moje treky a nocování v lese by se parťák co bude dávat majzla na medvědy hodil
...akorát vůbec nevim co za rasu snad fousek ale kdyby byl tak vo půlku menší
MRDAT!!!
Vikene, tak hlavne to prezijte a poridte novyho chlupace
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Jagdteriér ?
Taky mě napadl,ale co vidím nachalupě,kde jich pár je u myslifců a jednoho měl i kamoš,tak je to nezvladatelný a ještě věčí magor jak pitbull
No je to prej na začátku dost krutý, ale pak je to prej nejvděčnější pesan
Vím, že kamošuj stryc (myslivec) musel koupit el. obojek. Stačily tři dny používání a pak už udělal jen atrapu krabičky na obojek a pes fungoval jak hodinky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tos mě překvapil...
udělal mu náhražku - dřevěnou krabičku se zátěží a dva kovový tupý hroty. Pes se s ním chová jako mílius. Jestli on nebude spíš víc chytrej, když to ani nezkusí.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kožak psal:toe smutný ....no taky teď poslední dobou uvažuju vo chlupáčovi.. na ty moje treky a nocování v lese by se parťák co bude dávat majzla na medvědy hodil
...akorát vůbec nevim co za rasu snad fousek ale kdyby byl tak vo půlku menší
Pořiď si bobra
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Tak třeba protištěkací má vychytanej a používá frekvenci která ho v 90% nespustí. A výcvikovej když je v pohodě a bez vzruchů stačí používat bez výboje, pouze pípání, když je unavenější stačí 1-2 stupeň, když je drzejší tak 3-4, když vyrazí za srnou nebo zajícem tak kolikrát nereaguje ani na 8, a teď při hárání jsem musel jít i na 10 bo by přišla o věneček Stupňů je 20(to je složí v běhu), ale musím to použít a nasazuji to pouze v lese, neznámém terénu a tak jednou týdně, jinak je v pohodě a poslouchá na slovo
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 07.12.2015 16:55:27 Offline |
Hanz psal:...s těma obojkama se ještě bavíte o psech nebo už o přítelkyních/manželkách ??
Copa?chces se ozenit?
Borák psal:kurwa nejenom že sem před nástupem do nový rachoty nachřápanej jak sfině ,ještě řešim oučetního ...
ten současnej má na krku vyjimečnej trest za vraždu
...tak to buď rád, že nevoškubal vo ty prachy tebe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2016 14:56:36 Offline |
bojler v píči...kurva to si myslej, že budu každý dva tři roky kupovat novej ? ...ne nemyslí...oni to ví
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 12.03.2016 14:59:35 Offline |
Maj si koupit poradnej
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2016 15:34:41 Offline |
Banditatom psal:Maj si koupit poradnej
...a povedz, čo si predstavuješ pod takým pojmom : „ poriadný “ ?
Banditatom (Člen) 12.03.2016 15:42:46 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Maj si koupit poradnej
Qtherm drazice....pravda taky tomu odpovida cena
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2016 15:55:14 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Maj si koupit poradnej
Qtherm drazice....pravda taky tomu odpovida cena
no ....popravde myslel jsem ze druhej nejprodavanejsi a nejlip hodnocenej Tatramat bude na tom trochu lip, nez ze vydrzi asi tri roky ....predtim tu byl taky Tatramat asi dveste let , tak jsem koupil stejnej,aby se nemuselo predelavat to uchyceni a napojeni..mel jsem ten Drazickej vzit uz tehdy,no.
hlemejzd999 psal:bojler v píči...kurva to si myslej, že budu každý dva tři roky kupovat novej ? ...ne nemyslí...oni to ví
Koupej se ve studené vodě, otužuj se... Je to dobré proti chřipkam. Na zbytek si kup rychlovarnou konvici.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 12.03.2016 16:53:21 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
...a povedz, čo si predstavuješ pod takým pojmom : „ poriadný “ ?Qtherm drazice....pravda taky tomu odpovida cena
no ....popravde myslel jsem ze druhej nejprodavanejsi a nejlip hodnocenej Tatramat bude na tom trochu lip, nez ze vydrzi asi tri roky ....predtim tu byl taky Tatramat asi dveste let , tak jsem koupil stejnej,aby se nemuselo predelavat to uchyceni a napojeni..mel jsem ten Drazickej vzit uz tehdy,no.
Tatramat je mrdka
To ondras: to uz neni otuzovani to uz je hardkooor
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2016 16:53:55 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:bojler v píči...kurva to si myslej, že budu každý dva tři roky kupovat novej ? ...ne nemyslí...oni to ví
Koupej se ve studené vodě, otužuj se... Je to dobré proti chřipkam. Na zbytek si kup rychlovarnou konvici.
Proti chřipce mi pomáhá chlast. ..to vodou nenahradíš. ..
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
Qtherm drazice....pravda taky tomu odpovida cenano ....popravde myslel jsem ze druhej nejprodavanejsi a nejlip hodnocenej Tatramat bude na tom trochu lip, nez ze vydrzi asi tri roky ....predtim tu byl taky Tatramat asi dveste let , tak jsem koupil stejnej,aby se nemuselo predelavat to uchyceni a napojeni..mel jsem ten Drazickej vzit uz tehdy,no.
Tatramat je mrdka
To ondras: to uz neni otuzovani to uz je hardkooor
Tatramat je fakt sračka. Dražice f pohodě Vyzkoušeno v hóóódně případech.
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2016 20:11:28 Offline |
tak vovdvolávám, co sem vodvolal a slibuju, co sem slíbil...ted sem koukal na fakturu a byl namontovanej 1.4. 2010 ( stál tehdá 4800,-) ...no nic, vobjednávám Dražickej
hlemejzd999 psal:tak vovdvolávám, co sem vodvolal a slibuju, co sem slíbil...ted sem koukal na fakturu a byl namontovanej 1.4. 2010 ( stál tehdá 4800,-) ...no nic, vobjednávám Dražickej
ty woe to vlastně vydržel dvakrát tolik, měl bys do něj jít znova
U nás 5let dražice a kein stress, nevím teda kolik už za něj, ale za 5k to nebylo...
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 13.03.2016 13:13:13 Offline |
barynek psal:hlemejzd999 psal:tak vovdvolávám, co sem vodvolal a slibuju, co sem slíbil...ted sem koukal na fakturu a byl namontovanej 1.4. 2010 ( stál tehdá 4800,-) ...no nic, vobjednávám Dražickej
ty woe to vlastně vydržel dvakrát tolik, měl bys do něj jít znova
U nás 5let dražice a kein stress, nevím teda kolik už za něj, ale za 5k to nebylo...
Mam qtherm 150l elektrickej dvouspiralovej s anodou a ten je kolem vosmicky drazice sou na tom dost podobne
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2016 15:21:37 Offline |
Banditatom psal:barynek psal:U nás 5let dražice a kein stress, nevím teda kolik už za něj, ale za 5k to nebylo...
Mam qtherm 150l elektrickej dvouspiralovej s anodou a ten je kolem vosmicky drazice sou na tom dost podobne
ted je ten drazickej za 5049,-
nicola.foxx (Člen) 14.03.2016 13:04:21 Offline |
Držický jsou super. Funguje, neteče a má to 250l
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Držický jsou super. Funguje, neteče a má to 250l
Kolik je životnost smaltu dražice bez výměn anody? Uvažuju o 100l bojleru, a než měnit co 5 let smaltovaný, tak to už se zaplatí i ten nerez.
Vím o jednom nerezovém a po 40 letech provozu je jako nový. Měnilo se jenom topné těleso a asi 3x termostat.
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2016 22:38:25 Offline |
yebat psal:taky bych se asi díval na to jak dlouhou kdo dává záruku...
vobjednal jsem 125l , je na něj záruka 5 let , kamoš měl dražickej 9 let , než se mu posral bez výměny anody ..ani nevěděl, že se musí měnit ..zejtra je tady