Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:
Partaku tvoje mlada uz je slecna za chvili budes met doma napadniky
To Tetka: on odpadne jinak mas smsneznam tvuj mail jinak bych poslal mail ze jsem ti poslal smsKlidně i telefonuj, mladý mi přinese telefon když tak vsechny smradata nakonec odpadnou... Jen to některým trvá dyl.... uz jste vypili aspon litr vina a par pulek?
Dva litranky vina uz padly slivovice uz taky dochazi a mlade stale jede bomby
Jeďte bomby s nim nalad music a hod si tanečky jak za mlada
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 31.12.2016 23:39:41 Offline |
Kukii psal:Hlásím, že náš to nedal... Právě se dobrovolně odebral do postylky a byl tvrdy přesně v moment, co položil hlavu na polštář
Stale zurimejdu se ozrat na terasu!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Kukii psal:Hlásím, že náš to nedal... Právě se dobrovolně odebral do postylky a byl tvrdy přesně v moment, co položil hlavu na polštář
Stale zurimejdu se ozrat na terasu!
Zuří? Proč? Co mu děláte?
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2017 16:38:21 Offline |
Loser psal:tak se mi ozvali tri kupci na auto. Problem je v tom, ze k nemu nemuzu najit klic. Vyroba noveho i s nakodovanim - kolem 8000
jestli ja nejsem luzr
no...nebo vocas
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
2 Loser: Tak koukám, že když jsem dneska za kopii klíče k autu platil v Toyotě 3500,-, tak že jsem na tom byl ještě celkem dobře...
Víc mě ale sere, že mi nechtěji uznat bonusy z ČR, takže chca nechca mě roční pojistka na auto vyjde asi na €2500 (ze zákona povinná, ne havarijko). Cena toho auta je cca €5000...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
dofčera jsem si byl pořádat vo novou vobčanku, to že tam hodinu sedíš jak kokot, protože úřednice má dost času bych zkousnul.....ale že je čekárna společná s těma co žádaj vo dávky v sociální nouzi to by mi prasknul čůrák ve švu kurva tam by se rozbalo krumpáčů pro tu chátru bylo mi na
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Honzik8719 (Člen) 18.07.2017 09:01:35 Offline |
Lubošek psal:dofčera jsem si byl pořádat vo novou vobčanku, to že tam hodinu sedíš jak kokot, protože úřednice má dost času bych zkousnul.....ale že je čekárna společná s těma co žádaj vo dávky v sociální nouzi to by mi prasknul čůrák ve švu kurva tam by se rozbalo krumpáčů pro tu chátru bylo mi na
to nevíš, že si můžeš pro ten cár plastu dojít kamkoli? jauvajs
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Lubošek psal:dofčera jsem si byl pořádat vo novou vobčanku, to že tam hodinu sedíš jak kokot, protože úřednice má dost času bych zkousnul.....ale že je čekárna společná s těma co žádaj vo dávky v sociální nouzi to by mi prasknul čůrák ve švu kurva tam by se rozbalo krumpáčů pro tu chátru bylo mi na
to nevíš, že si můžeš pro ten cár plastu dojít kamkoli? jauvajs
...fakt? To funguje i s obcankou? ...to muzu jit na obecni urad u nas ve vsi? ...jako kdysi?
Banditatom (Člen) 07.09.2017 14:49:27 Offline |
Kukii psal:Kurva, to je zase den... Nahlas to před šklebakama říct nemůžu a ani na hajzlu není klid...
Nema byt jeden sklebak ve skolce? ten nas prozmenu zacal porwdne zurit
Banditatom psal:Kukii psal:Kurva, to je zase den... Nahlas to před šklebakama říct nemůžu a ani na hajzlu není klid...
....jestli to má po matce, tak je zmlať oba
Mour psal:Banditatom psal:Kukii psal:Kurva, to je zase den... Nahlas to před šklebakama říct nemůžu a ani na hajzlu není klid...
....jestli to má po matce, tak je zmlať oba
...jistěže po matce, po kom jinym???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
andre.marek (Člen) 07.09.2017 17:07:32 Offline |
Taky bych se dnes přidal... Brno odtahovka
Už tam nechci, a to tam musím být do konce září... Kde má normální člověk parkovat
Prý překážka v provozu, 2,5m od šalinových kolejí... Normálně zaparkované v řadě aut, které tam denně stojí
andre.marek psal:Taky bych se dnes přidal... Brno odtahovka
Už tam nechci, a to tam musím být do konce září... Kde má normální člověk parkovat
Prý překážka v provozu, 2,5m od šalinových kolejí... Normálně zaparkované v řadě aut, které tam denně stojí
Máš asi blbou spztku . Ja si šla odpočinout na chíru a místo pohodového zákroku, tam ze mě krev strikala jak z bravka.
Banditatom psal:Kukii psal:Kurva, to je zase den... Nahlas to před šklebakama říct nemůžu a ani na hajzlu není klid...
Velkého šklebaka vyzvedavam po 12 a ve 13 začaly erupce na slunci či co , sralo se všechno a ta chíra mě už jenom rozesmála
Banditatom (Člen) 07.09.2017 18:03:24 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:Kurva, to je zase den... Nahlas to před šklebakama říct nemůžu a ani na hajzlu není klid...
Velkého šklebaka vyzvedavam po 12 a ve 13 začaly erupce na slunci či co , sralo se všechno a ta chíra mě už jenom rozesmála
Ani se neptam cos delala na chire mladej vecer rozjel pekelnou sou taky bylo veselo odpoledne po navratu z prace pekelnou sou prozmenu rozjela panmama
Ulice Václavská,nebo Hybešova? Tam to bývá klasika
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 07.09.2017 19:21:52 Offline |
Zvedli ji nebo ji smykali za sebou???
andre.marek (Člen) 07.09.2017 20:33:50 Offline |
VikecB12 psal:Ulice Václavská,nebo Hybešova? Tam to bývá klasika
Pekařská
andre.marek (Člen) 07.09.2017 20:34:10 Offline |
Banditatom psal:Zvedli ji nebo ji smykali za sebou???
Naštěstí zvedli
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:Nema byt jeden sklebak ve skolce? ten nas prozmenu zacal porwdne zurit
Ani se neptam cos delala na chire mladej vecer rozjel pekelnou sou taky bylo veselo odpoledne po navratu z prace pekelnou sou prozmenu rozjela panmama
nemohla jsem v tom Daniho nechat samotného
tak jsem si jela taky nechat udělat 4 stehy nad uchem
Banditatom (Člen) 08.09.2017 15:09:30 Offline |
Dnes jsem se podruhe narodil.....jsem na srot ale furt vidim ten cumak jak se na me riti....bozi den....
Banditatom (Člen) 09.09.2017 09:07:12 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Dnes jsem se podruhe narodil.....jsem na srot ale furt vidim ten cumak jak se na me riti....bozi den....
Cos robil?
Tykacka s kamionem....
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:Dnes jsem se podruhe narodil.....jsem na srot ale furt vidim ten cumak jak se na me riti....bozi den....
Cos robil?
Tykacka s kamionem....
Si chtěl otestovat jestli crash testy na volvo nekecali?
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2017 14:26:50 Offline |
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:Dnes jsem se podruhe narodil.....jsem na srot ale furt vidim ten cumak jak se na me riti....bozi den....
Cos robil?
Tykacka s kamionem....
Co jsi rozbil..Rakev nebo dodavku??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 09.09.2017 14:35:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kukii psal:
Cos robil?Tykacka s kamionem....
Co jsi rozbil..Rakev nebo dodavku??
Dodavku....
Zdenek psal:Měl jsem špatnej minulej tejden, ale nějak to dopadlo. Zdravím Zdenek.
Něco sem zaslech od Karase Zdendo, až mě to celkem vylekalo...je moc fajn že jsi cajk, měj se..
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Banditatom (Člen) 21.09.2017 11:35:57 Offline |
Uf tak nastesti ze to dopadlopreji brzke uzdraveni
Jsem se teda za 3 dny nasral 2x:
1) Měnil jsem žárovku na autě... Kurva proč kvůli tomu musím oddělávat nárazník a vyndavat světlo?
2) Byl jsem na ambasádě... Čiže na úřadě... Víc asi netřeba. Ci fix... To příště snad radši poletim řešit do ČR než se znova vracet tam. Takový oviny co musí človek přinest než se s ním vůbec začnou bavit.
Prej si mam uvědomit, že nejsem v ČR, ale v zahraničí. Tomu říkám služba občanům.
Sem byl dneska na poště. Byl sem tam půl hodiny, budiž, je před vánocema a vodpoledne je votevřeno jenom dneska a ve středu. Za vodeslání pojebanýho balíku do ruky sem zaplatil 170 Kč
Za to, že zazvoněj a utečou, mi to příde už jako celkem dost
ale di, Ty brepto ...
No kdyby aspoň to,ale mě třeba trčí balík už druhej tejden někde na depu v čurákově a nechce se hnout ani vo píď(ne bandit mikina,ta dorazila👍) Pošta je fraška,parodie na službu a měli by to fofrem rozpustit,poslední zhasne.
Banditatom (Člen) 05.12.2017 06:57:25 Offline |
Balik odeslan 22.11....nikdo nevi kde je!
Banditatom psal:Balik odeslan 22.11....nikdo nevi kde je!
Máma mi posílal balík... 25.11. prý opustil republiku. Od té doby netuším kde je. Mám sice tracking number, ale Česká Pošta říká, že už je to mimo republiku a místní pošta tohle číslo vůbec nezná.
Banditatom (Člen) 05.12.2017 09:17:52 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Balik odeslan 22.11....nikdo nevi kde je!
Máma mi posílal balík... 25.11. prý opustil republiku. Od té doby netuším kde je. Mám sice tracking number, ale Česká Pošta říká, že už je to mimo republiku a místní pošta tohle číslo vůbec nezná.
Kdyz jsem zadal cislo baliku co me odesilal balik tak neni neexistuje proste zmizel.....
huskyb12 psal:Sem byl dneska na poště. Byl sem tam půl hodiny, budiž, je před vánocema a vodpoledne je votevřeno jenom dneska a ve středu. Za vodeslání pojebanýho balíku do ruky sem zaplatil 170 Kč
Za to, že zazvoněj a utečou, mi to příde už jako celkem dost
...tos posílal půl metráku pšence?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 05.12.2017 14:38:56 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Balik odeslan 22.11....nikdo nevi kde je!
Nebudou ty naše zásilky ve stejném kamionu?
Ze by uz byl na ikrajine?
Banditatom (Člen) 06.12.2017 11:56:02 Offline |
Do kurví vymrdanej skurvej Telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podruhé v roce všechy kontakty v
andre.marek (Člen) 06.12.2017 12:00:31 Offline |
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Balík z ČR došel včera.
Taky jsem si objednaval něco na motorku z Japonska. To dorazilo dneska.
Takže:
z ČR do Irska -> 11 dní
z Japonska do Irska -> 7 dní
Někde je něco špatně...
Banditatom psal:Do kurví vymrdanej skurvej Telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podruhé v roce všechy kontakty v
....mě při vložení SIM do nového telefonu se to zeptalo jestli chci vše obnovit a já že jako jo a všechny kontakty se načetly z úložiště samy ...i fotky !
Ondráš psal:Balík z ČR došel včera.
Taky jsem si objednaval něco na motorku z Japonska. To dorazilo dneska.
Takže:
z ČR do Irska -> 11 dní
z Japonska do Irska -> 7 dní
Někde je něco špatně...
...přesně, irové nás považujou za méněcenný
osiris psal:...přesně, irové nás považujou za méněcenný
Rozhodně méně než Češi cizince v ČR. Viz třeba tohle:
https://ostrava.idnes.cz/napadeni-zahra … zpravy_woj
Každopádně myslím, že jsme na tom líp než Poláci.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2017 13:17:11 Offline |
andre.marek psal:Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Ondráš psal:osiris psal:...přesně, irové nás považujou za méněcenný
...to byla z mé strany jen nadsázka a vtip
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2017 13:20:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:andre.marek psal:Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Ty by jsi si tu zalohu mohl vytesat do kamene..tam by zarucene vydrzela
zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
Navic jsem tu obnovu ze zalohy za posledni dva roky vyuzil jen v okamziku, kdy jsem si s panmamou prohodil telefon.
ale chapu vas ... je lepsi se furt vysmivat jabkarum a pak si po vecerch neustale davat do kupy nastaveni a shanet kontakty po vsech certech
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
Navic jsem tu obnovu ze zalohy za posledni dva roky vyuzil jen v okamziku, kdy jsem si s panmamou prohodil telefon.
ale chapu vas ... je lepsi se furt vysmivat jabkarum a pak si po vecerch neustale davat do kupy nastaveni a shanet kontakty po vsech certech
.....Lumia má v Microsoftu taky svůj onedrive
Ondráš psal:osiris psal:...přesně, irové nás považujou za méněcenný
Tenhle obrázek by to chtělo v očích cizáků vybudovat jako "Českej standart" a nikdo nám semka nepoleze. K čemu je nám dobrý,že se tedy potuluje kdejaká havěť Navíc šel borec sám na dva,takže taky cajk Uplně vidím ty typany,zženštilej vořech s šáličkou,kerou nosí od září,svetříček,jako by ho sebral segře ze skříně a na nohách legíny
Banditatom (Člen) 06.12.2017 17:36:20 Offline |
mrdat jabko mrdat microsoft mrdat android vsecko jsou to stejny pracubky......
Filous psal:...to je furt zaloha, zaloha...ale jak na to??? ...taky uz bych nechtel vo nic co mam f telefonu prijit...kam si to mam teda fsecko prepsat??? ...do nakyho notysku???
Notysek si vedu bo těm cizím názvům nerozumím
VikecB12 psal:Tenhle obrázek by to chtělo v očích cizáků vybudovat jako "Českej standart" a nikdo nám semka nepoleze.
Tím "Českým standartem" myslíš alkoholik, bez vdělání, co po lidech hází odpadky, kope do nich když leží na zemi a nadává ženským a mlátí je?
Jinak souhlasim s tebou, že ta skupinka nejspíš vypadala jak píšeš. Kdyby tam byli 2 černý co maj 2 metry, tak by v klidu dojedl pizzu a tacek vyhodil na další zastávce do koše.
Mour psal:Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
ale chapu vas ... je lepsi se furt vysmivat jabkarum a pak si po vecerch neustale davat do kupy nastaveni a shanet kontakty po vsech certech.....Lumia má v Microsoftu taky svůj onedrive
Si byl rychlejší
ale zase nejsi in bo na to prej nejsou všechny ty "nepostradatelný" apky...nikdo to nechtěl, tak už se to nedělá...co na tom, že na práci a telefonování to funguje skvěle.
Progear 650 (Člen) 06.12.2017 18:34:05 Offline |
Filous psal:...to je furt zaloha, zaloha...ale jak na to??? ...taky uz bych nechtel vo nic co mam f telefonu prijit...kam si to mam teda fsecko prepsat??? ...do nakyho notysku???
Proc mi tohle delas
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:VikecB12 psal:Tenhle obrázek by to chtělo v očích cizáků vybudovat jako "Českej standart" a nikdo nám semka nepoleze.
Tím "Českým standartem" myslíš alkoholik, bez vdělání, co po lidech hází odpadky, kope do nich když leží na zemi a nadává ženským a mlátí je?
Jinak souhlasim s tebou, že ta skupinka nejspíš vypadala jak píšeš. Kdyby tam byli 2 černý co maj 2 metry, tak by v klidu dojedl pizzu a tacek vyhodil na další zastávce do koše.
...asi tak ...já nejsem asi uplne multikuliti typ, ale todle vypadá na zamindrákovanýho debila, kerej měl kompleks z toho, že študentí si vedou domu buchty a von vodchází ze Stodolní sám, maksimálně s vidinou vlastňáku něgde na hajzlu
Ondráš psal:VikecB12 psal:Tenhle obrázek by to chtělo v očích cizáků vybudovat jako "Českej standart" a nikdo nám semka nepoleze.
.........ono to bude nejspíš oboustranné bo v šest ráno se za Stodolní vracejí největší vypitkove a vožungři
andre.marek (Člen) 06.12.2017 19:00:31 Offline |
Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
Já teda nevím, mám "jen" android, ale automatická záloha na účet google je snad úplnou samozřejmostí. Nastavíš při koupi nového telefonu a nestaráš se... Synchronizace probíhá. Když jsem měnil telefon, tak jen přihlášení k účtu google a vše bylo tam kde to má být
Lihy psal:Mour psal:Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
ale chapu vas ... je lepsi se furt vysmivat jabkarum a pak si po vecerch neustale davat do kupy nastaveni a shanet kontakty po vsech certech.....Lumia má v Microsoftu taky svůj onedrive
Si byl rychlejší
ale zase nejsi in bo na to prej nejsou všechny ty "nepostradatelný" apky...nikdo to nechtěl, tak už se to nedělá...co na tom, že na práci a telefonování to funguje skvěle.
....souhlas. Mám pracovni tři roky a funguje sqěle .... škoda že nepokračuje
andre.marek psal:Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
ale chapu vas ... je lepsi se furt vysmivat jabkarum a pak si po vecerch neustale davat do kupy nastaveni a shanet kontakty po vsech certechJá teda nevím, mám "jen" android, ale automatická záloha na účet google je snad úplnou samozřejmostí. Nastavíš při koupi nového telefonu a nestaráš se... Synchronizace probíhá. Když jsem měnil telefon, tak jen přihlášení k účtu google a vše bylo tam kde to má být
......mě teda synchronizace taky probíhá každou chvíli, teda spíš mě to sere každou chvíli, ale upřimně, vůbec nevim k čomu je to dobrý a uš vůbec netušim, gde bych jakože měl tu zálohu hledat
Banditatom (Člen) 06.12.2017 20:22:33 Offline |
Filous psal:andre.marek psal:Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
ale chapu vas ... je lepsi se furt vysmivat jabkarum a pak si po vecerch neustale davat do kupy nastaveni a shanet kontakty po vsech certechJá teda nevím, mám "jen" android, ale automatická záloha na účet google je snad úplnou samozřejmostí. Nastavíš při koupi nového telefonu a nestaráš se... Synchronizace probíhá. Když jsem měnil telefon, tak jen přihlášení k účtu google a vše bylo tam kde to má být
......mě teda synchronizace taky probíhá každou chvíli, teda spíš mě to sere každou chvíli, ale upřimně, vůbec nevim k čomu je to dobrý a uš vůbec netušim, gde bych jakože měl tu zálohu hledat
....asi v nejace bancej ci zaloznej
Kde píšou vo mlácení ženskejch,kde píšou vo kopání? Taky to mohlo by tak,že borečci machrovali a mysleli,že mají v partičce navrch a prostě padla kosa na kámen A předpokládám,že moc střízlivejch lidí se tam tou dobou nepohybovalo,takže v tom si mužou podat ruku.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2017 21:49:06 Offline |
Lihy psal:Mour psal:Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
Si byl rychlejší
Android to má taky..nevim co pruděj s jabkem..já mám všechny kontakty taky na googlu a neni problém při přechodu na jinej telefon..jde to i s fotkama,ale to nedělám.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2017 21:53:39 Offline |
Filous psal:andre.marek psal:Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
no aktualize aplikací můžeš v nastavení vypnout..to v podstatě nepotřebuješ a když to dáš do ruky nekomu schopnějšímu a vyhází ti z toho to co nepotřebuješ bude telefon i funkčnější,ale záloha kontatku probíhá do GMAILu a tam to najdeš normálně v adresáři kontaktů..pokud si pak vlezeš do jinýho telefonu s androidem a přihlásíš se k google účtu tak se ti kontakty objeví v telefonu sami automaticky...žádnej stres
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:andre.marek psal:
Já teda nevím, mám "jen" android, ale automatická záloha na účet google je snad úplnou samozřejmostí. Nastavíš při koupi nového telefonu a nestaráš se... Synchronizace probíhá. Když jsem měnil telefon, tak jen přihlášení k účtu google a vše bylo tam kde to má být......mě teda synchronizace taky probíhá každou chvíli, teda spíš mě to sere každou chvíli, ale upřimně, vůbec nevim k čomu je to dobrý a uš vůbec netušim, gde bych jakože měl tu zálohu hledat
no aktualize aplikací můžeš v nastavení vypnout..to v podstatě nepotřebuješ a když to dáš do ruky nekomu schopnějšímu a vyhází ti z toho to co nepotřebuješ bude telefon i funkčnější,ale záloha kontatku probíhá do GMAILu a tam to najdeš normálně v adresáři kontaktů..pokud si pak vlezeš do jinýho telefonu s androidem a přihlásíš se k google účtu tak se ti kontakty objeví v telefonu sami automaticky...žádnej stres
...vole...jak vypnout???...jakej adresář kontaktů??? ...jaký přihlášení k účtu??? ...přes zimu si to přepíšu do notýsku, bo teť sem se přihlásil do mejlu na gůglu a tam nic takovýho nejni, tagže já tam žádný zálohy nemam ...a nic jinýho neš firemní mejl u gůglu nemam
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
......mě teda synchronizace taky probíhá každou chvíli, teda spíš mě to sere každou chvíli, ale upřimně, vůbec nevim k čomu je to dobrý a uš vůbec netušim, gde bych jakože měl tu zálohu hledatno aktualize aplikací můžeš v nastavení vypnout..to v podstatě nepotřebuješ a když to dáš do ruky nekomu schopnějšímu a vyhází ti z toho to co nepotřebuješ bude telefon i funkčnější,ale záloha kontatku probíhá do GMAILu a tam to najdeš normálně v adresáři kontaktů..pokud si pak vlezeš do jinýho telefonu s androidem a přihlásíš se k google účtu tak se ti kontakty objeví v telefonu sami automaticky...žádnej stres
...vole...jak vypnout???...jakej adresář kontaktů??? ...jaký přihlášení k účtu??? ...přes zimu si to přepíšu do notýsku, bo teť sem se přihlásil do mejlu na gůglu a tam nic takovýho nejni, tagže já tam žádný zálohy nemam ...a nic jinýho neš firemní mejl u gůglu nemam
...kladivo ale máš, ne?
Aha, to je fakt, to žádnej jinej operační systém neumí, proto taky nový jabko startuje na třech pětkách :) Zejtra všeho necham a běžim pro něj, kašpare :)))
ale di, Ty brepto ...
...víte, taky jsem tomu s tím jabkem nevěřil, odmítal a myslel, že přeháněj, ale musím pokorně uznat, že ač jsem zálohy na androidu dělal a myslel si, že s nima neměl problémy, tak ten ios je úplně jiná liga a po tom co jsem ji potřeboval vyvolat, jsem zůstal čumět s otevřenou hubou a smeknul klobouk, protože se mi novej telefon zjevil v podobě v jaký jsem ten starej odložil, sakumprásk všechno
huskyb12 psal:Loser psal:zlaty jabko. Utomaticka kazdodenni zaloha do klaudu nebo kompu. Suprova synchronizace s mekem. Kompletni obnova ze zalohy vcetne vsech apek a nastaveni (trvajici par minut) .... k nezaplaceni.
ale chapu vas ... je lepsi se furt vysmivat jabkarum a pak si po vecerch neustale davat do kupy nastaveni a shanet kontakty po vsech certechAha, to je fakt, to žádnej jinej operační systém neumí, proto taky nový jabko startuje na třech pětkách :) Zejtra všeho necham a běžim pro něj, kašpare :)))
...omyl, sice je to za telefon furt dost, ale "startuje" na "míň" než třetině ;) :)))
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2017 06:40:54 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
......mě teda synchronizace taky probíhá každou chvíli, teda spíš mě to sere každou chvíli, ale upřimně, vůbec nevim k čomu je to dobrý a uš vůbec netušim, gde bych jakože měl tu zálohu hledatno aktualize aplikací můžeš v nastavení vypnout..to v podstatě nepotřebuješ a když to dáš do ruky nekomu schopnějšímu a vyhází ti z toho to co nepotřebuješ bude telefon i funkčnější,ale záloha kontatku probíhá do GMAILu a tam to najdeš normálně v adresáři kontaktů..pokud si pak vlezeš do jinýho telefonu s androidem a přihlásíš se k google účtu tak se ti kontakty objeví v telefonu sami automaticky...žádnej stres
To by jsi telefon musel mit k tomu firemnimu mailu prihlaseny. Nebo si udelat svuj soukromy gmail a k tomu telefon prihlasit.
Stahnej horni roletku jako kdyz ti prijde zprava nebo jiny upozorneni...cvaknes na Nastaveni.
Nastaveni/ucty/pridat ucet/google a pak uz jdes krok po kroku jak te to vede.
Ale pokud se ti aktualizuji aplikace tak ten telefon nejspis k nejakemu uctu pripojeny je.bez toho to tusim nejde.
Vypnuti aktualizaci aplikaci
Ikona Obchod play/v pravem hornim rohu tri vodorovne carky vedle toho napis Obchod play..zmacknes ty tri carky..najdes Nastaveni...hned druhy radek v nastaveni je automaticka aktualizace...das nikdy neaktualizovat automaticky a mas po problemu
VikecB12 psal:A předpokládám,že moc střízlivejch lidí se tam tou dobou nepohybovalo,takže v tom si mužou podat ruku.
Taky si myslím, že takových potyček tam je každý večer/ráno několik, jen tahle byla tak nějak mediálně zajímavá.
Ondráš psal:VikecB12 psal:A předpokládám,že moc střízlivejch lidí se tam tou dobou nepohybovalo,takže v tom si mužou podat ruku.
Taky si myslím, že takových potyček tam je každý večer/ráno několik, jen tahle byla tak nějak mediálně zajímavá.
Je to tu kraj razovity a občas má někdo chuť se přesvědčit viz ten blbeček Hrůza.. Pouštěl hrůzu, tak dostal nakládačku
osiris psal:...víte, taky jsem tomu s tím jabkem nevěřil, odmítal a myslel, že přeháněj, ale musím pokorně uznat, že ač jsem zálohy na androidu dělal a myslel si, že s nima neměl problémy, tak ten ios je úplně jiná liga a po tom co jsem ji potřeboval vyvolat, jsem zůstal čumět s otevřenou hubou a smeknul klobouk, protože se mi novej telefon zjevil v podobě v jaký jsem ten starej odložil, sakumprásk všechno
a vovovotom to je
osiris psal:...víte, taky jsem tomu s tím jabkem nevěřil, odmítal a myslel, že přeháněj, ale musím pokorně uznat, že ač jsem zálohy na androidu dělal a myslel si, že s nima neměl problémy, tak ten ios je úplně jiná liga a po tom co jsem ji potřeboval vyvolat, jsem zůstal čumět s otevřenou hubou a smeknul klobouk, protože se mi novej telefon zjevil v podobě v jaký jsem ten starej odložil, sakumprásk všechno
Off-topic (nebrat osobně):
Ale je to zajímavé, že lidem nevadí si zálohovat v cloudu jak si hezky napsal "sakumprásk všechno", ale když maj někde zálohovat byť jen wordovský dokument s nákupním seznamem, tak se bojí, že ten poskytovatel zjistí i to co měli k snídani.
Stejně jak ti Piráti... Nebudeme využívat Google Analytics, protože nemáme kontrolu jestli Google neposkytuje ty údaje toho kdo nám čte stránky nějaké třetí straně. Budeme si radši statistiky návštěvnosti dělat sami.
Já bych k tomu dodal:
A budeme je těm třetím stranám poskytovat přímo my, nikdo to nebude vědět, protože o tom máme kompletně ve svých rukách a ještě na tom vyděláme my a ne Google.
Ale tak... Je to každého věc.
BTW. Doufám, že to nespustí flame pro a proti cloudovým službám.
Ondráš psal:osiris psal:...víte, taky jsem tomu s tím jabkem nevěřil, odmítal a myslel, že přeháněj, ale musím pokorně uznat, že ač jsem zálohy na androidu dělal a myslel si, že s nima neměl problémy, tak ten ios je úplně jiná liga a po tom co jsem ji potřeboval vyvolat, jsem zůstal čumět s otevřenou hubou a smeknul klobouk, protože se mi novej telefon zjevil v podobě v jaký jsem ten starej odložil, sakumprásk všechno
Ale je to zajímavé, že lidem nevadí si zálohovat v cloudu jak si hezky napsal "sakumprásk všechno", ale když maj někde zálohovat byť jen wordovský dokument s nákupním seznamem, tak se bojí, že ten poskytovatel zjistí i to co měli k snídani.
Stejně jak ti Piráti... Nebudeme využívat Google Analytics, protože nemáme kontrolu jestli Google neposkytuje ty údaje toho kdo nám čte stránky nějaké třetí straně. Budeme si radši statistiky návštěvnosti dělat sami.
Já bych k tomu dodal:
A budeme je těm třetím stranám poskytovat přímo my, nikdo to nebude vědět, protože o tom máme kompletně ve svých rukách a ještě na tom vyděláme my a ne Google.
BTW. Doufám, že to nespustí flame pro a proti cloudovým službám.
...jo, to s tebou souhlasím, sice mě taky moc nevoní (nevonělo) ukládání čehokoliv někam kde to nemám pod absolutní kontrolou, ale časem jsem otupěl a beru to jako nutný zlo (pokud chci určitý služby využívat, je to s tím spojený - myšleno obecně na celej it svět) a uklidňuju se tím, že co by kdo měl z dat od nějakýho nedůležitýho vola jako jsem já
osiris psal:Ondráš psal:osiris psal:...víte, taky jsem tomu s tím jabkem nevěřil, odmítal a myslel, že přeháněj, ale musím pokorně uznat, že ač jsem zálohy na androidu dělal a myslel si, že s nima neměl problémy, tak ten ios je úplně jiná liga a po tom co jsem ji potřeboval vyvolat, jsem zůstal čumět s otevřenou hubou a smeknul klobouk, protože se mi novej telefon zjevil v podobě v jaký jsem ten starej odložil, sakumprásk všechno
Já bych k tomu dodal:
BTW. Doufám, že to nespustí flame pro a proti cloudovým službám....jo, to s tebou souhlasím, sice mě taky moc nevoní (nevonělo) ukládání čehokoliv někam kde to nemám pod absolutní kontrolou, ale časem jsem otupěl a beru to jako nutný zlo (pokud chci určitý služby využívat, je to s tím spojený - myšleno obecně na celej it svět) a uklidňuju se tím, že co by kdo měl z dat od nějakýho nedůležitýho vola jako jsem já
No, jde o to, ze nekdo z toho ma slusny penize. Jakykoliv osobni data se dobre preprodavaj ruznejm agenturam a spolecnostem, ktery si z nich udelaji statistiky, analyzy a podklady pro svuj byznys. Pak ti jakoze nahodou nekdo vola a dotazuje se te na veci, ktery se te celkem tykaji. A ty si jen myslis, ze se zrovna trefili do tve vekove kategorie, rodinneho stavu atd.
Ale jinak mate voba pravdu - je to na picu a zaroven jsme uz natolik pohodlni, ze nam to ani nevadi.
Ja ted makam s jistou cloudovou platformou, kterou vyuziva mrte obrich firem. Vsechna firemni data maji na cloudech poskytovatele teto platformy. A nejzvlastnejsi na tom je, ze zakoupenim licence souhlasi s tim, ze jim tam poskytovatel cas od casu vleze a zkontroluje jejich data a nastaveni, aby se ujistil, ze to vyuzivaji jen v souladu se zakoupenym typem licence.
V dnesni dobe, jakmile mas telefon (chytej nebo blbej), komp pichnutej k netu, ucet v bance anebo teba auto, nevyhnes se tomu, ze te nekdo muze smirovat
Loser psal:V dnesni dobe, jakmile mas telefon (chytej nebo blbej), komp pichnutej k netu, ucet v bance anebo teba auto, nevyhnes se tomu, ze te nekdo muze smirovat
ale nech sa aspon snazia...nebudem im to sypat rovno na sklo
ako pise osiris som nikto ...ale aj tak.