Nejsi přihlášen
Re: M R D A C Í m í s t n o s t
Uhlajs psal:Zasranej sníh,kurva.Gdo to má furd odhazovat.Prej globální oteplování.
Zkurvená ladovská zima.
A u nás není ani smítko,teplota kolem nuly a včera tady byla vánoční vyjížďka na mašinách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 25.12.2010 13:15:26 Offline |
VikecB12 psal:Uhlajs psal:Zasranej sníh,kurva.Gdo to má furd odhazovat.Prej globální oteplování.
Zkurvená ladovská zima.A u nás není ani smítko,teplota kolem nuly a včera tady byla vánoční vyjížďka na mašinách
u nás taky včera nějací pošuci jezdily... bych chtěl viděj jejich kukuče na jaře ale ci fix venku je nějak bílo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2010 13:20:38 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:Uhlajs psal:Zasranej sníh,kurva.Gdo to má furd odhazovat.Prej globální oteplování.
Zkurvená ladovská zima.A u nás není ani smítko,teplota kolem nuly a včera tady byla vánoční vyjížďka na mašinách
u nás taky včera nějací pošuci jezdily... bych chtěl viděj jejich kukuče na jaře ale ci fix venku je nějak bílo
u nás taky zase trochu napadlo ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 25.12.2010 15:43:31 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:Uhlajs psal:Zasranej sníh,kurva.Gdo to má furd odhazovat.Prej globální oteplování.
já včera taky jezdil a co jako na vánoce se prostě muší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:A u nás není ani smítko,teplota kolem nuly a včera tady byla vánoční vyjížďka na mašinách
já včera taky jezdil a co jako na vánoce se prostě muší
Tak to je pěkný že jezdíte na vyjíždkyJá nevyjedu ani autem,natož motorkou
Editoval osiris (25.12.2010 19:00:11)
Ondráš psal:Si ze mě dělaj prdel...
Lézt mi do věcí...
Některý věci jsou už fakt moc.
Sháním bydlení...
no zvykej si, až budeš bydlet s nějakou můrou, nebude to jinak
se divim že se svym umem nenainstaluješ něco, že dyš ti votevřou šuplik, z mechaniky vystřelí cédéčko a ufikne jim palici.
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Ondráš psal:Si ze mě dělaj prdel...
Lézt mi do věcí...
Některý věci jsou už fakt moc.
Sháním bydlení...
copa copa? Pres tyden te muzu nechat prespavat u me. Od patku do nedele te tam ale nechcu ani videt. Snad si aspon zapamatujes, kde mame zachod
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Lachtan psal:se divim že se svym umem nenainstaluješ něco, že dyš ti votevřou šuplik, z mechaniky vystřelí cédéčko a ufikne jim palici.
Páč si hovno pamatuju, tak první co by bylo, že by to ustřelilo palici mě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 27.12.2010 12:50:52 Offline |
Ondráš psal:Lachtan psal:se divim že se svym umem nenainstaluješ něco, že dyš ti votevřou šuplik, z mechaniky vystřelí cédéčko a ufikne jim palici.
koukám taky talent švihni je klockem přes prsty a uvidíš jakej budeš mět pokoj
snowflake600 (Člen) 28.12.2010 01:33:02 Offline |
Ondráš psal:Lachtan psal:se divim že se svym umem nenainstaluješ něco, že dyš ti votevřou šuplik, z mechaniky vystřelí cédéčko a ufikne jim palici.
výtej v týmu Alchajm
Banditatom (Člen) 28.12.2010 12:31:34 Offline |
jsem rád po fčerejšku že nejsem pesale kdo má kurfa s takovou opicí nasazovat na plechoj příčníky už s tím 1h válčím ááááááááááááááááááááááááááááá
To killer: tě zastřelím
kojaksro psal:....zasranej, domrdanej, vypíčenej EXCEL zkurvenej....
kurvááááááááááá
http://www.google.com/apps/intl/cs/business/index.html
http://www.libreoffice.org/
http://www.openoffice.org/
http://www.koffice.org/
Atd. atd...
snowflake600 (Člen) 03.01.2011 15:06:11 Offline |
Kukii psal:do do do ... dneska asi brzo někoho zabiju... nesnášim ženský
řekla ženská?
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2011 15:07:14 Offline |
Kukii psal:do do do ... dneska asi brzo někoho zabiju... nesnášim ženský
to by se měla žirafka bát
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:do do do ... dneska asi brzo někoho zabiju... nesnášim ženský
žirafa je moje zlatá ženská.. je férová a to je nejvíc... tyhle falešný a zákeřný svině nemaj se žirafkou nic společnýho... chce se mi radši budu celej život makat mezi chlapama než mezi těmahle čůzama falešnejma
Život je boj-mašina je nej!!!
snowflake600 (Člen) 03.01.2011 15:11:34 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:do do do ... dneska asi brzo někoho zabiju... nesnášim ženský
žirafa je moje zlatá ženská.. je férová a to je nejvíc... tyhle falešný a zákeřný svině nemaj se žirafkou nic společnýho... chce se mi radši budu celej život makat mezi chlapama než mezi těmahle čůzama falešnejma
a pak tě někdo vomrdá a budeš mít po prdeli
neee, teď vážně....vo co go?
snowflake600 psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
to by se měla žirafka bátžirafa je moje zlatá ženská.. je férová a to je nejvíc... tyhle falešný a zákeřný svině nemaj se žirafkou nic společnýho... chce se mi radši budu celej život makat mezi chlapama než mezi těmahle čůzama falešnejma
neee, teď vážně....vo co go?
nejni nic lepšího než pracovat v ženskym kolektivu, kde jsou rozdělený na dva tábory a brojej proti sobě... sem nestranná a vždycky sem byla, pomluv se neúčastnim a prostě nehážu sračky na jiný... sem tudíž špatná... černá ovce.. dneska mě prostě serou už od rána a to dost do ruda... a to sem jinač klidnej tvor... už brzy potáhnu dom, tak si dám doma a bude líp jen sem potřebovala krapet ventilovat jinde než s přítomnýma slepicema bo bych asi dostala výpověď za neslušné vyjadřování a agresivní chování ke kolegyním
Kukii psal:snowflake600 psal:Kukii psal:
žirafa je moje zlatá ženská.. je férová a to je nejvíc... tyhle falešný a zákeřný svině nemaj se žirafkou nic společnýho... chce se mi radši budu celej život makat mezi chlapama než mezi těmahle čůzama falešnejmaa pak tě někdo vomrdá a budeš mít po prdeli
neee, teď vážně....vo co go?nejni nic lepšího než pracovat v ženskym kolektivu, kde jsou rozdělený na dva tábory a brojej proti sobě... sem nestranná a vždycky sem byla, pomluv se neúčastnim a prostě nehážu sračky na jiný... sem tudíž špatná... černá ovce.. dneska mě prostě serou už od rána a to dost do ruda... a to sem jinač klidnej tvor... už brzy potáhnu dom, tak si dám doma a bude líp jen sem potřebovala krapet ventilovat jinde než s přítomnýma slepicema bo bych asi dostala výpověď za neslušné vyjadřování a agresivní chování ke kolegyním
...tomu rozumim, Ája to má f továrně podobný ...holt f tomdle tom sou žencký jiný, chlapy si daj vječinou dopřesdršky a je to...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 03.01.2011 15:17:52 Offline |
no dovedu si představit jak rozuřená kukina tluče kolegyně jinak moja občas když příjde z práce říká to samé
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2011 15:18:00 Offline |
Kukii psal:snowflake600 psal:Kukii psal:
žirafa je moje zlatá ženská.. je férová a to je nejvíc... tyhle falešný a zákeřný svině nemaj se žirafkou nic společnýho... chce se mi radši budu celej život makat mezi chlapama než mezi těmahle čůzama falešnejmaa pak tě někdo vomrdá a budeš mít po prdeli
neee, teď vážně....vo co go?nejni nic lepšího než pracovat v ženskym kolektivu, kde jsou rozdělený na dva tábory a brojej proti sobě... sem nestranná a vždycky sem byla, pomluv se neúčastnim a prostě nehážu sračky na jiný... sem tudíž špatná... černá ovce.. dneska mě prostě serou už od rána a to dost do ruda... a to sem jinač klidnej tvor... už brzy potáhnu dom, tak si dám doma a bude líp jen sem potřebovala krapet ventilovat jinde než s přítomnýma slepicema bo bych asi dostala výpověď za neslušné vyjadřování a agresivní chování ke kolegyním
prostě se znovu projevilo,že nejsi tak úplně normální ženská..to ber jako plus.
ženský sou nevypočitatelný a zákeřný svině.. tim končim... i když někteří pánové si se ženskýma v ničem nezadají, ale to už je krapet jinde... dneska sem chlap a slípky mi lezou krkem.. jdu si dát dom pořádnej drink a uklidnit nerv
Kukii psal:snowflake600 psal:Kukii psal:žirafa je moje zlatá ženská.. je férová a to je nejvíc... tyhle falešný a zákeřný svině nemaj se žirafkou nic společnýho... chce se mi radši budu celej život makat mezi chlapama než mezi těmahle čůzama falešnejma
a teť si přectaf tomudle kolektivu šéfovat jsem zralej do Dobřan, rači partu zedníků... ty si nandaj do kokotů a za hodinu je klit
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kukii psal:snowflake600 psal:
a teť si přectaf tomudle kolektivu šéfovat jsem zralej do Dobřan, rači partu zedníků... ty si nandaj do kokotů a za hodinu je klit
dělej to jako náš šéfík.. věčně zalezlej u sebe, nic neřeší a když už je průser tak to odnesem všechny a fertig.. mám ho ráda, nechá se s nim v klidu kecat a má rád motorky taky bych to docela ráda vyřešila tim, že je všechny postupně pošlu do ale tady to bohužel fakt nejde
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2011 15:33:24 Offline |
tak si tak řikám,že mám vlastně v práci klid když váš tak čtu aspoň ,že vy dvě jste z našeho pohledu normální
Banditatom psal:no dovedu si představit jak rozuřená kukina tluče kolegyně jinak moja občas když příjde z práce říká to samé
Tam bych se bál... Něco si nasypou do žárdla, usnou a už se neproberou...
Ondráš psal:Banditatom psal:no dovedu si představit jak rozuřená kukina tluče kolegyně jinak moja občas když příjde z práce říká to samé
Tam bych se bál... Něco si nasypou do žárdla, usnou a už se neproberou...
žrádlo si už delší dobu nosim z domova, bo s nima na obědě je to za trest hezky pěkně domácí strava a opět další důvod proč mi házet klacky pod nohy seru na to dneska už.. jedu domu si dát pár
To ti Kukii nezávidim...
V minulém zaměstnání jsem měl kolem 100 ženskejch na nás 8 chlapů.
A to byly rozbroje a fajty, já jen chodil od jednoho táboru ke druhému a smál se bo jsem to měl samo na háku.
Dej si dabldrink a bude gut
Čaroděj Dobroděj 8-)
Honzik8719 (Člen) 03.01.2011 22:35:48 Offline |
z chemie...nebudu to robit!nebudu!!!
...relativní kochač...
Zmrdi zasratí!!! Si představte, že ve firmě makáte 2 roky. Po 2 letech vám přidají práce, zpoplatní parkovací místo, 2 dny nemoci, které jste si mohli vybrat k dovolené navíc, vám škrtnou, přikážou vám, jak si vykazovat přesčas(méně výhodněji), chtějí vám zkrouhnout o 10% výplatu a ubrat týden dovolené. Navíc nad vámi jako Damoklův meč visí hrozba propuštění. Co vy na to? Vedení firmy je banda z buzerantů!!! Asi se na to vyseru a budu vozit mandarinky
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
hlemejzd999 (Člen) 04.01.2011 12:24:03 Offline |
Sandman psal:Zmrdi zasratí!!! Si představte, že ve firmě makáte 2 roky. Po 2 letech vám přidají práce, zpoplatní parkovací místo, 2 dny nemoci, které jste si mohli vybrat k dovolené navíc, vám škrtnou, přikážou vám, jak si vykazovat přesčas(méně výhodněji), chtějí vám zkrouhnout o 10% výplatu a ubrat týden dovolené. Navíc nad vámi jako Damoklův meč visí hrozba propuštění. Co vy na to? Vedení firmy je banda z buzerantů!!! Asi se na to vyseru a budu vozit mandarinky
tak to bude asi všude stejný ...jen s tim rozdílem , že tu makám 10 let,týden dovolené mi ubrali už před 5 lety ,poslední 2 roky dostáváme 60% platu a od listopadu dostáváme 30% ve výplatním termínu a zbytek třicátýho
K.a.s.y.m. (Člen) 04.01.2011 12:38:19 Offline |
Sandman psal:Zmrdi zasratí!!! Si představte, že ve firmě makáte 2 roky. Po 2 letech vám přidají práce, zpoplatní parkovací místo, 2 dny nemoci, které jste si mohli vybrat k dovolené navíc, vám škrtnou, přikážou vám, jak si vykazovat přesčas(méně výhodněji), chtějí vám zkrouhnout o 10% výplatu a ubrat týden dovolené. Navíc nad vámi jako Damoklův meč visí hrozba propuštění. Co vy na to? Vedení firmy je banda z buzerantů!!! Asi se na to vyseru a budu vozit mandarinky
jdi vozit mandarinky
Kukii psal:snowflake600 psal:Kukii psal:žirafa je moje zlatá ženská.. je férová a to je nejvíc... tyhle falešný a zákeřný svině nemaj se žirafkou nic společnýho... chce se mi radši budu celej život makat mezi chlapama než mezi těmahle čůzama falešnejma
To já to mám to samý,ale dělám s chlapama.Někdy si fakt myslím,že dělám se ženskýma.Je to horší a horší.Někdy to už je až k smíchu co ti pitomci předváděj.
Libor nx psal:Kukii psal:snowflake600 psal:
To já to mám to samý,ale dělám s chlapama.Někdy si fakt myslím,že dělám se ženskýma.Je to horší a horší.Někdy to už je až k smíchu co ti pitomci předváděj.
kde se kurwa stala chyba? že by software??
Kukii psal:Libor nx psal:Kukii psal:nejni nic lepšího než pracovat v ženskym kolektivu, kde jsou rozdělený na dva tábory a brojej proti sobě... sem nestranná a vždycky sem byla, pomluv se neúčastnim a prostě nehážu sračky na jiný... sem tudíž špatná... černá ovce.. dneska mě prostě serou už od rána a to dost do ruda... a to sem jinač klidnej tvor... už brzy potáhnu dom, tak si dám doma a bude líp jen sem potřebovala krapet ventilovat jinde než s přítomnýma slepicema bo bych asi dostala výpověď za neslušné vyjadřování a agresivní chování ke kolegyním
kde se kurwa stala chyba? že by software??
....řek bych, že software má nekompatibilní hardware......
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.01.2011 12:25:38 Offline |
Hanz psal:Kukii psal:Libor nx psal:
To já to mám to samý,ale dělám s chlapama.Někdy si fakt myslím,že dělám se ženskýma.Je to horší a horší.Někdy to už je až k smíchu co ti pitomci předváděj.kde se kurwa stala chyba? že by software??
myslíš jako že dělá s mužatkama nebo kunďákama
K.a.s.y.m. psal:Hanz psal:Kukii psal:kde se kurwa stala chyba? že by software??
myslíš jako že dělá s mužatkama nebo kunďákama
Budu muset zjistit jestli náhodou nežerou nějakou antikoncepci.
picus panelakovej vozralej. Zkurvenej chlast. Uz nikdy nepiju. Teda vo vikendu si mozna jeste dam
Jsem se sel vcera rozloucit do me Rimske hospody (pac me zamestnavatel presouva do Neapole). Dal jsem si asi 5 jakejchsi Slalomu (kolik to melo procent nevim, ale smrdelo to chlastem slusne). Na hotelu jsem do sebe naklopil jeste nejakyho Jamesona a kokot jsem se probudil az v pul desate, kdy zrovna v praze pristavalo letadlo, kterym jsem mel z toho pojebanyho Rima odletet
Nastesti se mi podarilo sehnat letenku za 100 Eur. Ale to nejhorsi na tom vsem je, ze jsem chtel jit dneska vomrknout a pripadne i koupit auto a ted uz to nestihnu Snad bude typek rozumnej a nestreli mi to driv nez se tam zase budu mit cas dostat
kurva drat. Jak mi psal dnes defka - a tebe to sere? Za ty roky uz sis snad zvyknul, ze ti sem tam kvuli chlastu neco unikne nebo zbytecne vyhodis prachy
Loser psal:picus panelakovej vozralej. Zkurvenej chlast. Uz nikdy nepiju. Teda vo vikendu si mozna jeste dam
Jsem se sel vcera rozloucit do me Rimske hospody (pac me zamestnavatel presouva do Neapole). Dal jsem si asi 5 jakejchsi Slalomu (kolik to melo procent nevim, ale smrdelo to chlastem slusne). Na hotelu jsem do sebe naklopil jeste nejakyho Jamesona a kokot jsem se probudil az v pul desate, kdy zrovna v praze pristavalo letadlo, kterym jsem mel z toho pojebanyho Rima odletet
Nastesti se mi podarilo sehnat letenku za 100 Eur. Ale to nejhorsi na tom vsem je, ze jsem chtel jit dneska vomrknout a pripadne i koupit auto a ted uz to nestihnu Snad bude typek rozumnej a nestreli mi to driv nez se tam zase budu mit cas dostat
kurva drat. Jak mi psal dnes defka - a tebe to sere? Za ty roky uz sis snad zvyknul, ze ti sem tam kvuli chlastu neco unikne nebo zbytecne vyhodis prachy
....já když se ráno takhle po nějaký akci probudím...se vždycky podívám jestli nejsem od krve a kouknu z okna estli neuvidím klokany, nebo tuleně. Když ne, všechno je ready.....a nic mě nesere
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 06.01.2011 12:32:31 Offline |
Loser:
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2011 13:06:51 Offline |
to Loser: o víku to zapijem
Ondráš psal:Já taky kolikrát zaspal... Zatim teda jenom v Praze. Ale vždyť víš... Štěrboholy, Radlická, Želivárna...
no jo, ale tebe to nikdy nestalo tolik penez
K.a.s.y.m. psal:Sandman psal:Zmrdi zasratí!!! Si představte, že ve firmě makáte 2 roky. Po 2 letech vám přidají práce, zpoplatní parkovací místo, 2 dny nemoci, které jste si mohli vybrat k dovolené navíc, vám škrtnou, přikážou vám, jak si vykazovat přesčas(méně výhodněji), chtějí vám zkrouhnout o 10% výplatu a ubrat týden dovolené. Navíc nad vámi jako Damoklův meč visí hrozba propuštění. Co vy na to? Vedení firmy je banda z buzerantů!!! Asi se na to vyseru a budu vozit mandarinky
jdi vozit mandarinky
Navíc se mě arcivedení rozhodlo vat za hovadiny a vyhrožujou mu přeložením na jinou pozici, ve finále aj vyhazovem. No boží
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
ÁÁÁÁÁ,piča to je zase den Vo šesti ráno sem si dal cvičně defekt na volvu a tedka sem dojel ze servisu pežot,kam sem si troufl zajet s dodávkou na výměnu voleja napočkání. Po hodině sezení u kafete a prohlížení jejich přiblblejch letáků došel přijímací technik s tím,že mechanikovi něco spadlo do motoru a že musí sundat ventildekl aby to skusili najít,že to prej cinklo,jako kamínek Tak mě hodil dom a čekám tady na verdiktČuráci Seru nato,začnu si zase servisovat sám,protože je to banda kreténů
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2011 09:23:10 Offline |
VikecB12 psal:ÁÁÁÁÁ,piča to je zase den Vo šesti ráno sem si dal cvičně defekt na volvu a tedka sem dojel ze servisu pežot,kam sem si troufl zajet s dodávkou na výměnu voleja napočkání. Po hodině sezení u kafete a prohlížení jejich přiblblejch letáků došel přijímací technik s tím,že mechanikovi něco spadlo do motoru a že musí sundat ventildekl aby to skusili najít,že to prej cinklo,jako kamínek Tak mě hodil dom a čekám tady na verdiktČuráci Seru nato,začnu si zase servisovat sám,protože je to banda kreténů
Když se daří tak se daří to ti tu rozborku ještě naúčtujou
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:ÁÁÁÁÁ,piča to je zase den Vo šesti ráno sem si dal cvičně defekt na volvu a tedka sem dojel ze servisu pežot,kam sem si troufl zajet s dodávkou na výměnu voleja napočkání. Po hodině sezení u kafete a prohlížení jejich přiblblejch letáků došel přijímací technik s tím,že mechanikovi něco spadlo do motoru a že musí sundat ventildekl aby to skusili najít,že to prej cinklo,jako kamínek Tak mě hodil dom a čekám tady na verdiktČuráci Seru nato,začnu si zase servisovat sám,protože je to banda kreténů
Bych jim asi rozkopal vestibul
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:ÁÁÁÁÁ,piča to je zase den Vo šesti ráno sem si dal cvičně defekt na volvu a tedka sem dojel ze servisu pežot,kam sem si troufl zajet s dodávkou na výměnu voleja napočkání. Po hodině sezení u kafete a prohlížení jejich přiblblejch letáků došel přijímací technik s tím,že mechanikovi něco spadlo do motoru a že musí sundat ventildekl aby to skusili najít,že to prej cinklo,jako kamínek Tak mě hodil dom a čekám tady na verdiktČuráci Seru nato,začnu si zase servisovat sám,protože je to banda kreténů
Bych jim asi rozkopal vestibul
Koukej zaplatit,přece nebude mechoš makat zadarmo
ale stávej se i horší věci
...a bude hůř!
No tak pokud to něco najdou nahoře pod deklem,tak je mě to jedno,ale pokud to nenajdou,budu lehce nervózní Každopádně mě u nich čeká ještě jedna servisní prohlídka,na kterou tam pujdu,protože mě ještě běží záruka na ten novej motor co montovali a hnedka potom na ně peču,kdyš nejsou schopní udělat bezproblémů ani běžnej servis. Není to poprvé,co něco nedotáhli,naposled sem se tam musel vracet,kvuli nevynulovanýmu palubnímu PC,takže na mě furt blikal "klíč",předtím tekoucí paliváč,prkotiny jako nezacvakaný kabely a hadičky nazpět do průchodek přecházím se zavřenejma vočima Tenhle servis je pro mě velký sklamání,ve Fijatu kam sem jezdil dřív se ty "drobnosti" nestávaly
VikecB12 psal:No tak pokud to něco najdou nahoře pod deklem,tak je mě to jedno,ale pokud to nenajdou,budu lehce nervózní Každopádně mě u nich čeká ještě jedna servisní prohlídka,na kterou tam pujdu,protože mě ještě běží záruka na ten novej motor co montovali a hnedka potom na ně peču,kdyš nejsou schopní udělat bezproblémů ani běžnej servis. Není to poprvé,co něco nedotáhli,naposled sem se tam musel vracet,kvuli nevynulovanýmu palubnímu PC,takže na mě furt blikal "klíč",předtím tekoucí paliváč,prkotiny jako nezacvakaný kabely a hadičky nazpět do průchodek přecházím se zavřenejma vočima Tenhle servis je pro mě velký sklamání,ve Fijatu kam sem jezdil dřív se ty "drobnosti" nestávaly
to víš,všude se občas zadaří..ale nesmí to bejt pravidlo..
abys na každou prohlídku jel v montérkách a po předání si
auto doopravil sám
...a bude hůř!
karlos100 psal:VikecB12 psal:No tak pokud to něco najdou nahoře pod deklem,tak je mě to jedno,ale pokud to nenajdou,budu lehce nervózní Každopádně mě u nich čeká ještě jedna servisní prohlídka,na kterou tam pujdu,protože mě ještě běží záruka na ten novej motor co montovali a hnedka potom na ně peču,kdyš nejsou schopní udělat bezproblémů ani běžnej servis. Není to poprvé,co něco nedotáhli,naposled sem se tam musel vracet,kvuli nevynulovanýmu palubnímu PC,takže na mě furt blikal "klíč",předtím tekoucí paliváč,prkotiny jako nezacvakaný kabely a hadičky nazpět do průchodek přecházím se zavřenejma vočima Tenhle servis je pro mě velký sklamání,ve Fijatu kam sem jezdil dřív se ty "drobnosti" nestávaly
to víš,všude se občas zadaří..ale nesmí to bejt pravidlo..
abys na každou prohlídku jel v montérkách a po předání si
auto doopravil sám
No a právě tady to tak zatím vypadá
VikecB12 psal:ÁÁÁÁÁ,piča to je zase den Vo šesti ráno sem si dal cvičně defekt na volvu a tedka sem dojel ze servisu pežot,kam sem si troufl zajet s dodávkou na výměnu voleja napočkání. Po hodině sezení u kafete a prohlížení jejich přiblblejch letáků došel přijímací technik s tím,že mechanikovi něco spadlo do motoru a že musí sundat ventildekl aby to skusili najít,že to prej cinklo,jako kamínek Tak mě hodil dom a čekám tady na verdiktČuráci Seru nato,začnu si zase servisovat sám,protože je to banda kreténů
...vem si z toho to pozitivum, že se na Tebe nevysral
Mour psal:VikecB12 psal:ÁÁÁÁÁ,piča to je zase den Vo šesti ráno sem si dal cvičně defekt na volvu a tedka sem dojel ze servisu pežot,kam sem si troufl zajet s dodávkou na výměnu voleja napočkání. Po hodině sezení u kafete a prohlížení jejich přiblblejch letáků došel přijímací technik s tím,že mechanikovi něco spadlo do motoru a že musí sundat ventildekl aby to skusili najít,že to prej cinklo,jako kamínek Tak mě hodil dom a čekám tady na verdiktČuráci Seru nato,začnu si zase servisovat sám,protože je to banda kreténů
...vem si z toho to pozitivum, že se na Tebe nevysral
Strýcfajtr !!!
Tak,auto už je doma,kamínek naštěstí zustal nahoře u vačky a nezakutálel se někam do Byl to normálně kamínek,kerejma se sypou cesty a spadl tam z votevřené kapoty,nad nalívacím víčkem je vstup do sání,tak se vod tam vykutálel
No,teď už jenom doufat,že byl jenom jeden
VikecB12 psal:Tak,auto už je doma,kamínek naštěstí zustal nahoře u vačky a nezakutálel se někam do Byl to normálně kamínek,kerejma se sypou cesty a spadl tam z votevřené kapoty,nad nalívacím víčkem je vstup do sání,tak se vod tam vykutálel
No,teď už jenom doufat,že byl jenom jeden
...kdybys neměl auto v bordelu, nebo plný bordelu, takhle chudák mechanik
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:VikecB12 psal:Tak,auto už je doma,kamínek naštěstí zustal nahoře u vačky a nezakutálel se někam do Byl to normálně kamínek,kerejma se sypou cesty a spadl tam z votevřené kapoty,nad nalívacím víčkem je vstup do sání,tak se vod tam vykutálel
No,teď už jenom doufat,že byl jenom jeden...kdybys neměl auto v bordelu, nebo plný bordelu, takhle chudák mechanik
včera dostalo wapkovou masáž,bylo jak z továrny Po dnašku vypadá zase jako stará špinavá kurva
Brkos psal:Kurva do píči! Člověk se mrdá s motorkou, aby to udělal pečlivě a nic se nestalo a nakonec se stejně stane, protože je vadnej nějakej díl co si koupil!!!
to je holt dneska standart ...co si koupíš si musíš dodělat nebo rovnou vyhodit a ušetřit si zbytečnou práci ..páč je to šmejd nejčastějc z číny
MRDAT!!!
Kožak psal:Brkos psal:Kurva do píči! Člověk se mrdá s motorkou, aby to udělal pečlivě a nic se nestalo a nakonec se stejně stane, protože je vadnej nějakej díl co si koupil!!!
to je holt dneska standart ...co si koupíš si musíš dodělat nebo rovnou vyhodit a ušetřit si zbytečnou práci ..páč je to šmejd nejčastějc z číny
Tak tohle právě čína nebyla, na brzdách fakt nešetřim
Petula psal:zku.venej svět tohleto.. douž
kdejakej debil se má jak prase v žitě, žádný problémy, žádný starosti, lítaj jim pečení holubi do huby a já ten život furt votsírám
...taky sem nasranej, včera mi v kanclu chcípla kytička .... pro samý sem si nevšim, že nemá už asi měsíc vodu
P.S.: Někdy mám taky pocit, že dobře už bylo
Lepší někdy, než nikdy.
Petula psal:zku.venej svět tohleto.. douž
kdejakej debil se má jak prase v žitě, žádný problémy, žádný starosti, lítaj jim pečení holubi do huby a já ten život furt votsírám
takovej pěknej podpis máš a neřídíš se podle něj
to chce pozitivní myšlení děvče
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 18.02.2011 11:09:05 Offline |
karlos100 psal:Petula psal:zku.venej svět tohleto.. douž
kdejakej debil se má jak prase v žitě, žádný problémy, žádný starosti, lítaj jim pečení holubi do huby a já ten život furt votsírámtakovej pěknej podpis máš a neřídíš se podle něj
to chce pozitivní myšlení děvče
HIV pozitivní myšlení maj na mysli
Banditatom psal:karlos100 psal:Petula psal:zku.venej svět tohleto.. douž
kdejakej debil se má jak prase v žitě, žádný problémy, žádný starosti, lítaj jim pečení holubi do huby a já ten život furt votsírámtakovej pěknej podpis máš a neřídíš se podle něj
to chce pozitivní myšlení děvčeHIV pozitivní myšlení maj na mysli
seš uchoplaz
...a bude hůř!
Tohle je fakt vrchol. Debilové debilní. Zavoláte na pohotovost na veterinu ať přijedou a oni řeknou, že nemaj čas, ať buď psa přivezu, nebo ať počkám do zítra. Tak jim ho dovezu, oni mu daj injekci aby mu bylo líp, zaplatim litr a pak mi řeknou že má rakovinu plic že ho mám zítra v 5 večer přivézt aby ho utratili. To bych blil
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2011 12:23:22 Offline |
Borák psal:skurvená zima,člověk ani neměl čas se nažrat..kdo furt ty hadry má kupovat nový
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 111317.jpg
tak to vyměn s někym komu jsou malý
Borák psal:skurvená zima,člověk ani neměl čas se nažrat..kdo furt ty hadry má kupovat nový
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 111317.jpg
nemachruj
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Borák psal:skurvená zima,člověk ani neměl čas se nažrat..kdo furt ty hadry má kupovat nový
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 111317.jpgnemachruj
...beztak to má gatě po tatovi....
WD club member...
kuwa bych blil ... vcera sqelej vecer pak i noc ... probudil mi debilni telefoon zvonici v kuchyni v 7:10 ...rikam si kerej kokot mi muze volat tagle brzo ...kaslu na tel a rikam se kdyz uz mam buchticku v posteli ze bych si po ranu este suknul ale tel zvoni jak u vytrzeni tag sem sel do kuchyne a koukam ze tam mam i spravu krom 15 zmeskanejch volani... a ctu ze mam bejt v praci esi sem jako nezapomel .. mi zmenili sluzbu a ja to nevocekovaltag sem misto sukani sel rovno do prace sem nestich ani sprchunatos
celej den na cas se taahne a voubec to neutika
Bandit pičo
Fresh Man psal:kuwa bych blil ... vcera sqelej vecer pak i noc ... probudil mi debilni telefoon zvonici v kuchyni v 7:10 ...rikam si kerej kokot mi muze volat tagle brzo ...kaslu na tel a rikam se kdyz uz mam buchticku v posteli ze bych si po ranu este suknul ale tel zvoni jak u vytrzeni tag sem sel do kuchyne a koukam ze tam mam i spravu krom 15 zmeskanejch volani... a ctu ze mam bejt v praci esi sem jako nezapomel .. mi zmenili sluzbu a ja to nevocekovaltag sem misto sukani sel rovno do prace sem nestich ani sprchunatos
kurva to je pech a hlavně to pěkne na
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2011 16:33:06 Offline |
kurva ,do prdele zmrdi !!! sem nasranej až do září ...at jdou do píče zmrdi !!!( ani nebudu psát proč,páč byste řekli , že sem kokot,kterej si za to může sám ...vlastně jo...sem píča ...
Fresh Man psal:kuwa bych blil ... vcera sqelej vecer pak i noc ... probudil mi debilni telefoon zvonici v kuchyni v 7:10 ...rikam si kerej kokot mi muze volat tagle brzo ...kaslu na tel a rikam se kdyz uz mam buchticku v posteli ze bych si po ranu este suknul ale tel zvoni jak u vytrzeni tag sem sel do kuchyne a koukam ze tam mam i spravu krom 15 zmeskanejch volani... a ctu ze mam bejt v praci esi sem jako nezapomel .. mi zmenili sluzbu a ja to nevocekovaltag sem misto sukani sel rovno do prace sem nestich ani sprchunatos
ha ha ha
Banditatom (Člen) 08.03.2011 15:26:42 Offline |
frešoj buď v klidu von ji protáhl někdo jinej
Banditatom psal:Fresh Man psal:kuwa bych blil ... vcera sqelej vecer pak i noc ... probudil mi debilni telefoon zvonici v kuchyni v 7:10 ...rikam si kerej kokot mi muze volat tagle brzo ...kaslu na tel a rikam se kdyz uz mam buchticku v posteli ze bych si po ranu este suknul ale tel zvoni jak u vytrzeni tag sem sel do kuchyne a koukam ze tam mam i spravu krom 15 zmeskanejch volani... a ctu ze mam bejt v praci esi sem jako nezapomel .. mi zmenili sluzbu a ja to nevocekovaltag sem misto sukani sel rovno do prace sem nestich ani sprchunatos
celej den na cas se taahne a voubec to neutikafrešoj buď v klidu von ji protáhl někdo jinej
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 08.03.2011 16:22:41 Offline |
joo a ještě jedno pozitivum nezamarasil jsi si po ránu vercajk
barynek psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:kuwa bych blil ... vcera sqelej vecer pak i noc ... probudil mi debilni telefoon zvonici v kuchyni v 7:10 ...rikam si kerej kokot mi muze volat tagle brzo ...kaslu na tel a rikam se kdyz uz mam buchticku v posteli ze bych si po ranu este suknul ale tel zvoni jak u vytrzeni tag sem sel do kuchyne a koukam ze tam mam i spravu krom 15 zmeskanejch volani... a ctu ze mam bejt v praci esi sem jako nezapomel .. mi zmenili sluzbu a ja to nevocekovaltag sem misto sukani sel rovno do prace sem nestich ani sprchunatos
celej den na cas se taahne a voubec to neutikafrešoj buď v klidu von ji protáhl někdo jinej
tady se ma nadavat a ne radovat a este s ciziho nestesti kuwa to byl ale fekalo den..
ste
Bandit pičo
VikecB12 psal:Zapičený počasí,včera sem začal naváže dom Ytongy a dneska mě čeká vodnosit z auta 5palet a chčije a padají zmrzlý krupky,no hnus fijalovej,v tom se mě nechce dělat vubec nic
aspoň se nespotíš Vikecu, bych tě nepřál v letě vodvozit 6000cihel s 1203 bez klimošky
WenzelB6 psal:VikecB12 psal:Zapičený počasí,včera sem začal naváže dom Ytongy a dneska mě čeká vodnosit z auta 5palet a chčije a padají zmrzlý krupky,no hnus fijalovej,v tom se mě nechce dělat vubec nic
aspoň se nespotíš Vikecu, bych tě nepřál v letě vodvozit 6000cihel s 1203 bez klimošky
No já mám těch ytongů celkem asi 600ks,taky to navážím dodávkou protože před barákem nemám místo aby mě to tady složily z náklaďáku.
VikecB12 psal:WenzelB6 psal:VikecB12 psal:Zapičený počasí,včera sem začal naváže dom Ytongy a dneska mě čeká vodnosit z auta 5palet a chčije a padají zmrzlý krupky,no hnus fijalovej,v tom se mě nechce dělat vubec nic
No já mám těch ytongů celkem asi 600ks,taky to navážím dodávkou protože před barákem nemám místo aby mě to tady složily z náklaďáku.
Kua uz jo , ja jeste ouraduju stale, ale snad 7 mesic letos bude povoleni
tak jsem prodaval rozbite kusy z busy a nejaky studak z j hradce chtel bok - tak mi holky v praci ho tam odvezly a nechaly u zakaznika - si ho tam vyzvedl a po nejake urgenci a slibu ze ty pojebane 400 (cenu nabidl on) zaplati , mi za mesic zavolal , ze je mu k hovnu a jestli mu teda neprodam jiny bok , ktery inzeruju , ale za pulku te inzerovane ceny. Tak nejak jsem tu drzost chtel rozdejchat a ne mu rovnou vynadat a rekl jsem mu at zavola vecer. Samo se na mne vysral , nemam bok(to mne nesere) , nemam 400(s tim se taky vyrovnam) , pro hovno jsem prudil cizi lidi okolo mne (to mne sere) , a tak trosku jsem potratil iluze , ze kazdy motorkar se tak trochu v teto skupine snazi chovat slusne a korektne bo je to konicek a ne zivobyti a proste se tu da trochu spolupracovat v ramci duvery..........kdyby aspon zavolal a rekl co s tim udelame - reknu woe vyser se na to a vyhod to , nebo to dovez do prahy do picoknajpy(kam jsem to chtel stejne odvezt az tam pojedu)............
jardagsf po stretu s realitou tak trochu znechucen.......
MOTO KOZZI GRISO
hlemejzd999 (Člen) 02.04.2011 15:42:14 Offline |
jardagsf psal:tak jsem prodaval rozbite kusy z busy a nejaky studak z j hradce chtel bok - tak mi holky v praci ho tam odvezly a nechaly u zakaznika - si ho tam vyzvedl a po nejake urgenci a slibu ze ty pojebane 400 (cenu nabidl on) zaplati , mi za mesic zavolal , ze je mu k hovnu a jestli mu teda neprodam jiny bok , ktery inzeruju , ale za pulku te inzerovane ceny. Tak nejak jsem tu drzost chtel rozdejchat a ne mu rovnou vynadat a rekl jsem mu at zavola vecer. Samo se na mne vysral , nemam bok(to mne nesere) , nemam 400(s tim se taky vyrovnam) , pro hovno jsem prudil cizi lidi okolo mne (to mne sere) , a tak trosku jsem potratil iluze , ze kazdy motorkar se tak trochu v teto skupine snazi chovat slusne a korektne bo je to konicek a ne zivobyti a proste se tu da trochu spolupracovat v ramci duvery..........kdyby aspon zavolal a rekl co s tim udelame - reknu woe vyser se na to a vyhod to , nebo to dovez do prahy do picoknajpy(kam jsem to chtel stejne odvezt az tam pojedu)............
jardagsf po stretu s realitou tak trochu znechucen.......
to tě lituju ...já jsem již několik kusů motorky koupil takhle po telefonu přímo tady z Bandit fóra a zatim teda klobouk dolu - nikdy žáden trabl ..vždycky jednání na 100% .....ted budu kupovat ještě kufr s držákem na moji B6, taky tady odsud , tak ale v tom nevidim žáden problém , protože Honzík89 je tady odsud z Chyšky a dal by mi do držky , kdybych mu ho nezaplatil ...je ale pravda , že já jsem byl zatim vždycky kupující
huskyb12 psal:ve čtvrtek sem sežral služební Hundaj
dneska sem v lochně asi kilák před Milovicema sežral zadní disk na Banďouroj
kurava, kurva, stokurev !
...tagže zejtra nikam nejedem???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -