Nejsi přihlášen
Re: magor
...tam se jezdí hezky, široký, je daleko vidět, (když se mi auta ve směru i v protisměru uhejbaj, tak taky nečekám s předjetím než mě protijedoucí mine), jsou horší videa, tenhle byl ještě z těch "slušnějších"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
"Slušnější" proto,že tam nebyla žádná krizovka...slabej provoz,přehlednej úsek...a koneckonců se mi zdá,že má i přelepenej tachometr...ptž to,co tam jede není určitě 300...
Čemuž napovídá i neuvěřitelný zrychlení mezi 200-300km/h...
Na youtubu jsou daleko "vostřejší" cvoci..
PURE NAKED BIKE!
vlastošoj: vážně, ten úsek který tam jede je opravdu ok (je to možná tím, že z té kamery ti to připadá trošku jiné, ale místa je tam ve skutečnosti mnoho)
..."slušnější" je v tom, jak popsal meloun
...auta se mu rozestupují, většina z nás si za to "potáhne" na okamžik ráda, bohužel "smůla" že nám to 300 nejede (vtip), pokušení z chvilkového opojení každý nedokáže odolávat, pokud jsi jeden z těch se silnou vůlí, budeš pravděpodobně o něco déle živ (také vtip)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Souhlasim s Osim a Melounem. Jsem čekal co to bude za sebevraha a přišla mi to "normální" jízda, akorát za to trochu vzal a to zrychlení mezi 200 a 300 se mi fakt nezdá... Žádná krizovka. Ale ten článek...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:vlastošoj: vážně, ten úsek který tam jede je opravdu ok (je to možná tím, že z té kamery ti to připadá trošku jiné, ale místa je tam ve skutečnosti mnoho)
..."slušnější" je v tom, jak popsal meloun
...auta se mu rozestupují, většina z nás si za to "potáhne" na okamžik ráda, bohužel "smůla" že nám to 300 nejede (vtip), pokušení z chvilkového opojení každý nedokáže odolávat, pokud jsi jeden z těch se silnou vůlí, budeš pravděpodobně o něco déle živ (také vtip)
...taky trochu závidim Slugimu, že ví jaký to je valit tři kila...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
LosBanditos (Člen) 16.04.2008 11:59:50 Offline |
alex psal:hra sa na GhostRidera...
Donáručí antikrista
LosBanditos adios !
KOVAL psal:a kde se mám jako na to video podivat?
mně jako teda zajímá silnice co mně vede vokolo chalupy?
ale jako na tom i.dnes je stránka plná :pussy:vin a nic nevidim...:surprised:
tady to máš:good: http://webtv.idnes.cz/?relation=080416101907300
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
děkuji chlapci..
akorát teda tam kde to valí kolem všestar směrem na lípu je silnice široká asitak na čtyři auta vedle sebe takže žádnej hrdinskej vopruz když jede po zadním tak si nechává vod toho kamionu vodstup jak kdyby dělal místo pro přistání boeingu a závěr je vskutku jízda po zadním na silnici kde za den projedou asitak tři auta a dva traktory..
skutečně velkej hrdina
..faktem je,že tady mi těch 300 připadá divočejší..
..a synci tu smyčku mají i celkem najetou..
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/nr … --1998.htm
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
SLUGI psal:VikecB12 psal:No ale je fakt že na 300km/h to fakt nevypadá Ještě mě napadá že by to mohl být někdo se stríťáckou rozetou 60 zubů,to by pak tá reálná rychlost byla třeba "jenom" 220
... máš kameru
Nemám
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Pšán psal:..faktem je,že tady mi těch 300 připadá divočejší..
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/nr … --1998.htm
nadhernej okruh,tam bych vydrzel jezdit az do padnuti
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Pšán psal:..faktem je,že tady mi těch 300 připadá divočejší..
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/nr … --1998.htmnadhernej okruh,tam bych vydrzel jezdit az do padnuti
akorat bych mel strach asi z tech aut
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
Marián psal:dlouhej teda je,kdyz ho jedou pres 8 minut.
vsak ale jestli sis vsimnul,tak vsichni pomalejsi davaj blinkry doprava a uhejbaj na znameni,ze o nich vedi,to se mi jako libi
to by se u nas asi nemohlo stat...
... tak řekni Inkvizovi ať to navrhne v C.E.C
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Nebudu se vyjadrovat,znam toho typka osobne a mam ho rada,ale rozhodne ho nechci branit a ani odsuzovat za to co delam sama.Nejezdim sice 300,ale 90 nedodrzuju asi jako temer kazdy z nas a ve finale je pak uplne jedno jestli nekdo leti 200 nebo 300
sharis psal:Nebudu se vyjadrovat,znam toho typka osobne a mam ho rada,ale rozhodne ho nechci branit a ani odsuzovat za to co delam sama.Nejezdim sice 300,ale 90 nedodrzuju asi jako temer kazdy z nas a ve finale je pak uplne jedno jestli nekdo leti 200 nebo 300
jo tak to máš recht každej svého štěstí strojvúdce.....
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1