Nejsi přihlášen
Re: dělá někdo tydle padáky ?
...nevím jak RD moto ale myslím že RUTAN to udělá levněj ve stejné kvalitě.
Sem psal do RD mota,na moji moto nemaj,Rutan na moji moto zatím nemá,ale změří,udělá a navíc když sem poskytl moto na změření dá slevu (sadu mi udělá za 600)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 21.01.2007 10:32:15 Offline |
huskyb12 psal:nebo to mam vobjednat v RD Moto ?
vogo ty špunty měla pani na těch francouzskejch berlích, cos jí zařídil, tak jí to z toho vodšroubuj
doba je temná...
Editoval inkvizitorr (21.01.2007 11:42:14)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:...nevím jak RD moto ale myslím že RUTAN to udělá levněj ve stejné kvalitě.
Sem psal do RD mota,na moji moto nemaj,Rutan na moji moto zatím nemá,ale změří,udělá a navíc když sem poskytl moto na změření dá slevu (sadu mi udělá za 600)
...přesně takhle jsem to měl z RD MOTA na svoji (taky nultou serii, první kus, ochota a super přístup) a ani jsem motorku nemusel přistavit, oměřil jsem jim to sám, tam co chtěli
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Timerobber (Člen) 21.01.2007 13:25:33 Offline |
Chlape, tak jestli si chceš rozmlátit hubu a rozervat mašinu, tak si tyhle sráčový dizajnový padáky kup, jsou dokonale na hovno . Napiš na Motorkářích Rutanovi, on už ti to vysvětlí..
Bandyt Pyčo všem!
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
Neco podobneho jsem mel na moji dvanastce,stoji to za,jak padnes,zacne se to tocit,povoli se,zhoblujou,a stejne se mi predrelo viko motoru.
,takze odtahovka.Jestli chces ti poslu ty moje opravene.Zadara.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Michal psal:SLUGI psal:http://padaky.malyweb.cz
Čau lidi máte někdo tyhle padáky?? Je to dobrej kup?? Bude to sloužit dobře??
...no bodejt, na tom neni uz co vymejslet, at je koupis kde je koupis
Husky nebuď a pořiď si tohle
http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_a … ?CO_ID=852
Givi jsem měl při svém kreši na Sršni i já a komplet ochránili motor, ani škrábanec tam nebyl Kožuch mi je svědkem!Navíc jsou hezké no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
podobné od Givi sem měl - než sem s nima jebnul na vokruhu ve vracáku - sundal sem je
tedle hříbek je taky na piču ale v případě pádu vochrání hnát a víka
to jak je to vohlý nemá se sílou základny nic společnýho - to by nevydrželo nic resp. pokud by byl silnější tak se bude deformovat rám a ne padák ...
díky všem ale už sem je vobjednal u Rutana a fertig :)))
ale di, Ty brepto ...
GIVI padáky z Jarkenova odkazu má Cipísek, Skylla a až mi je Koval pošle, tak je budu mít i já. Cipísek je doma brousí pilníkem, aby to vypadalo, že krutě klopí a Skylla je testoval na nějaké lesní cestě - taky vydržely.
ABik psal:GIVI padáky z Jarkenova odkazu má Cipísek, Skylla a až mi je Koval pošle, tak je budu mít i já. Cipísek je doma brousí pilníkem, aby to vypadalo, že krutě klopí
a Skylla je testoval na nějaké lesní cestě - taky vydržely.
až si s něma štrejchneš v zatáčce a budeš mít svěrač sevřítý jak nově příchozí obyvatel nápravného zařízení,zistíš,že cokoliv co je napevno,trčí to z mašiny a je tak blízko povrchu je na Stačí,aby jsi byl v náklonu,někoho třeba vezl a byl tam zhup,nebo sis neuváženě přibrzdil,tagže Husky su s tebů,daj tam špunty
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldane už zase piješ.Givi padáky škrtneš až tehdy když už ležíš to mi věř!!V zatáčce ani na zhupu nemáš šanci,prohlédni si to raději pořádně no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jo a jestli jimi někdo někdy štrejchnul, tak to byl Fiat pokud ještě jezdil na jebce malém Sršni - ale to by musel povědět on!
...skrtal jsem s givi padakama furt, ale POZOR, to byl ten model co nema treti "nohu", byl to ten model co jde jakoby spodem pod víkem
http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_a … ?CO_ID=851
teda jako na hornetu (jestli vás to jako zajímá vogo) tak šly padáky až po stupně...
padáky sem brousil až po tom co sem ubrousil o asfalt stupačky tak, že nebylo kam šroubovat čudl...
na jarkenovem hornetu se škrtnul jen stupačkou...ne padákem
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Měl jsem Givi,škrtnul jsem s nima hned první den co sem měl B12,šly ke Kunovi.Byly sice jiné, než ty co sou na obrázku,ale jag sem řek,už jen skrz blbej pocit to tam nechcu,krom jiného se mi špunty líbí víc.A pak taky se mi líbilo jak to říkal Emerickej:co furt strašite s padáky,gdyž s tím fláknu tag s tím fláknu,pokud to nezachrání hříbek,je to jedno.Nebo tag nějag to říkal
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1