Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 16.04.2008 19:44:35 Offline |
Re: Bratislavsky čórky
už ho mám rozebraný v dílně škoda tý rakety
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 16.04.2008 20:15:24 Offline |
DODY psal:Si nepamatuješ,žes do tej hospody jel vecer autem???Klíče má barmanka
nebo spíše barmanka má nový auto a raketu
GSF josef psal:ty kurvy se dostali i pres zamcenou spatecku... konecne mam dukaz ze je to mozny
asi budu jezdit vlakem kurva
...se zamčenym Konstruktem mi vodvezli s přet baráku Superba...dyš sem pag viděl, jag je to jednoduchý ...no a dneska v noci kolegoj posadili Vochcáfku na břicho a kola si vodnesli...hlíny vem čert, ale gumy měl nový
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
qwerty psal:njn na slovensku sou socky (myslim cigany) a je jich tam hafo ... treba az budes projizdet kolem nejakeho kurtu tak uvidis cernou hubu s tvou raketou a tvych teniskach
Ked chces, par vam ich darujeme (myslim ciganov)
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:qwerty psal:njn na slovensku sou socky (myslim cigany) a je jich tam hafo ... treba az budes projizdet kolem nejakeho kurtu tak uvidis cernou hubu s tvou raketou a tvych teniskach
Děkujem nechceme
viz avatar:)
škardík psal:alex psal:qwerty psal:njn na slovensku sou socky (myslim cigany) a je jich tam hafo ... treba az budes projizdet kolem nejakeho kurtu tak uvidis cernou hubu s tvou raketou a tvych teniskach
Děkujem nechceme
presne nechte si ty kurwy cerne u sebe
P.S. nesnasim cigany a rasimus !!!!
WD club member.
Banditatom (Člen) 17.04.2008 18:57:17 Offline |
alex psal:qwerty psal:njn na slovensku sou socky (myslim cigany) a je jich tam hafo ... treba az budes projizdet kolem nejakeho kurtu tak uvidis cernou hubu s tvou raketou a tvych teniskach
ses zbláznil ne? Nechte si je!!! nám už se taky začínaj přemnožovat . Zřejmě bude načase povolit volný odstřel
esteze kanada zrusila viza. Par kusov sa tam raz dva presidli
Neviem ci ste zachytili v spravach, ale vychode slovenska zhorela ciganska chatrc aj s trojmesacnym dievcatkom. Je to sice smutne, ale ten pohlad na mamu (lepsie povedane sploditelku): "Dyg more, panko ved ja som len na dve mynutki na hajzeľ išla".
Pritom sa tvarila, ze sa nic strasneho nestalo...
Treba to lomit a lomit Hlava nehlava
mazo psal:esteze kanada zrusila viza. Par kusov sa tam raz dva presidli
Neviem ci ste zachytili v spravach, ale vychode slovenska zhorela ciganska chatrc aj s trojmesacnym dievcatkom. Je to sice smutne, ale ten pohlad na mamu (lepsie povedane sploditelku): "Dyg more, panko ved ja som len na dve mynutki na hajzeľ išla".
zasranej rasisto!
Second Class Citizen
1130 Café Racer
řekbych že rasista nejsem, ale cikány taky fakt nemusim. sice náký osobně znám, ale i tak ty ostatní fakt nemusim. kradou smrďí a kradou a hlavně sou vychcaný jako kráva a kradou. naštěstí tady na budějovicku sou jen tři rodiny.
svět je cirkusovej stan
mr.BSE psal:mazo psal:esteze kanada zrusila viza. Par kusov sa tam raz dva presidli
Treba to lomit a lomit Hlava nehlavazasranej rasisto!
ani ciernu kavu nemam rad
su to kurwy lenive? Su!!!
Dnes som siel domov od priatelky a z tmy som pocul najprv rozne zvuky a neskor som z toho identifikoval cigansky spev a tieskanie do rytmu, takze tie kurwy tam v absolutnej tme aj tancovali. Najhorsie na tom je to, ze je april a von je slabych 10 stupnov. Co sa bude konat ked budu teple letne noci? Budu sa jebat priamo na ulici ako prasive macky
mi psal:řekbych že rasista nejsem, ale cikány taky fakt nemusim. sice náký osobně znám, ale i tak ty ostatní fakt nemusim. kradou smrďí a kradou a hlavně sou vychcaný jako kráva a kradou. naštěstí tady na budějovicku sou jen tři rodiny.
jo, vsak aj u nas su len tri rodiny, ale co z toho ked ich je 450 kusov?
mazo psal:mr.BSE psal:mazo psal:esteze kanada zrusila viza. Par kusov sa tam raz dva presidli
Dnes som siel domov od priatelky a z tmy som pocul najprv rozne zvuky a neskor som z toho identifikoval cigansky spev a tieskanie do rytmu, takze tie kurwy tam v absolutnej tme aj tancovali. Najhorsie na tom je to, ze je april a von je slabych 10 stupnov. Co sa bude konat ked budu teple letne noci? Budu sa jebat priamo na ulici ako prasive macky
Si tam mel zkusit cvicne hodit dlazebni kostku, treba by prestali
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mazo psal:esteze kanada zrusila viza. Par kusov sa tam raz dva presidli
Preco "Hlava nehlava".??? ja by som kazdy raz trafil... Hlava hlava...
Mour psal:Myslím, že byste se měli lehce krotit ve vášních, je to vůči majiteli a správci domény.
Tak jest
Apropó: Určitě jste viděli ten televizní "šot".kde se mluvilo o přistěhovlcích do ČR...nevim,za jak dlouho přesně jich tu má být až 30% z celkového počtu obyvatelstva...
Pokud se v této zemi něco radikálně nezmění, tak končím s motorkou a prací a i přesto, že jsem teplomilný člověk se stěhuju do jedné ze severských zemí ... Norsko/Finsko/Švédsko...kde budu spokojeně žít s !!!jednou!!! jedinou ženou v dřevěném útulném domečku a své potomky vychovávat v úctě k přírodě a duševním hodnotám!!
Ty vee-sám tomu ale nemůžu uvěřit!
PURE NAKED BIKE!
Mour psal:Myslím, že byste se měli lehce krotit ve vášních, je to vůči majiteli a správci domény.
OK Moure... niekedy so necham uniesť... ale asi nemas zle skusenosti s niektorimi nasimi spoluobcanmi tak ako ja.... ale mas pravdu...
alex psal:Mour psal:Myslím, že byste se měli lehce krotit ve vášních, je to vůči majiteli a správci domény.
OK Moure... niekedy so necham uniesť... ale asi nemas zle skusenosti s niektorimi nasimi spoluobcanmi tak ako ja.... ale mas pravdu...
Já?, zkušenosti?, 40 let v Ostravě? kdepáák
Vcera nas vykradli,sluzeni auto meho kolegy v Brne behem 15 minut obeda,asi nejakej fetak, mam pryc tasku s doklady, fotakem,soukromej mobil,veci do prace...ach jo
radio tam nechal a dalsi veci,jesteze si nevsim kufru,kerej byl plnej - 3 noebooky a pristoje na mereni vlhkosti pres 100 tis...
Meloun psal:Tak jest
Apropó: Určitě jste viděli ten televizní "šot".kde se mluvilo o přistěhovlcích do ČR...nevim,za jak dlouho přesně jich tu má být až 30% z celkového počtu obyvatelstva...
Pokud se v této zemi něco radikálně nezmění...
samo?
samo se nikdy nic neudela.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 18.04.2008 17:29:44 Offline |
mazo psal:mr.BSE psal:mazo psal:esteze kanada zrusila viza. Par kusov sa tam raz dva presidli
to přišla socky znám to od nás prý na deratizaci pomáha napalm nebo volnej odstřel (až budu ve vládě tak do prosadím)
Banditatom psal:mazo psal:mr.BSE psal:
zasranej rasisto!ani ciernu kavu nemam rad
Dnes som siel domov od priatelky a z tmy som pocul najprv rozne zvuky a neskor som z toho identifikoval cigansky spev a tieskanie do rytmu, takze tie kurwy tam v absolutnej tme aj tancovali. Najhorsie na tom je to, ze je april a von je slabych 10 stupnov. Co sa bude konat ked budu teple letne noci? Budu sa jebat priamo na ulici ako prasive mackyto přišla socky znám to od nás prý na deratizaci pomáha napalm nebo volnej odstřel (až budu ve vládě tak do prosadím)
Ake mas volebne cislo? Vybavim si dovtedy ceske obcianstvo
PS: ospravedlnujem sa majitelom serveru za problemy, ktore som im svojimi vyrokmi sposobil. Je mi luto ze trpia za moju xenofobiu....
PS2: zmenit s anemienim
GSF josef psal:přiznejte se kdo me v noci šlohnul služební auto ?? aspon ty boty a raketu vraťte - ty byli moje
kurvy
Máš sedět doma na prdely xichtehlavně že si tam měl raketu voedyk u vás hrajete za FC Buríto.Hlauně že nigdo neukrat tebe pičoDoufám že tě za to vykopou z práce bo budu potřebovat prkna za gut cenu
Jebat motorky :-)
mr.BSE psal:stribrna oktafkva f metle, na hlinach a f kombajnu? Byla jeste docela zdrava...
Prodam, svetlo, celo a kapotu, bud samostatne, nebo jako "balicek c.1 - klasickej tukanec" se slevou 20%
... a jako bonus výbavu na tenis
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1