Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2008 13:21:58 Offline |
Re: Caberg V2R nebo 104 raptors zkušenosti poraďte
tož řispěju trochu, mám takový levný Caberg Chrono 505 za necelou čtyřku, má to vysouvací vnitřní kouřové plexi což je fakt dobrý, na hlavě to sedí výborně, dobře se nasazuje, řek bych že je i dost tichá. Nevýhodu to má jedinou, dost se mlží plexi, což většino můžeš nechat v menších rychlostech pootevřený, akurát když prší tak je to holt špatný, mlží se dost a když jí potevřeš tak je to ještě horší samozřejmě, ale to asiik souvisí s tím že je to jedna z těch levnějších.
neexistujou proti tomu mlzeni treba nejaky pripravky? Ze to jaka napatlass na to plexi a ono se to nebude tolik zajebavat? Rek bych, ze asi jo,ne?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:neexistujou proti tomu mlzeni treba nejaky pripravky? Ze to jaka napatlass na to plexi a ono se to nebude tolik zajebavat? Rek bych, ze asi jo,ne?
flusanec vogo...
jj díky každopádně tydle typy by měli mít už protimlžící systém aspoň to uvádí výrobce spíš jak se to chová na eNku přivyšších rychlostech okolo 180 a výš
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Loser psal:neexistujou proti tomu mlzeni treba nejaky pripravky? Ze to jaka napatlass na to plexi a ono se to nebude tolik zajebavat? Rek bych, ze asi jo,ne?
...egzistujou...na neorigo plégo, kerý nemá antifog úpravu používam ňákej sajrajt vot Arexons a funguje to...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ja mam B12N a prilbu Airoh Mathisse... som s nou docela spokojny... a zniesla uz aj 250km/h - http://www.airoh.com/prodotti/openface- … hisse.html
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
MÁM 104SOLO je to stejná helma.pohodlná,deflektor součastí balení a velice funkční.smoke plexi luxus.odvětrávácí průduchy na hlavě nic moc funkce, přední větrání o.k...docela v pohodě, ale nešel bych do ní znova protože je HLUČNÁ JAKO PRASE. a jelikož spíš cestuju, než se plácam kolem baráku, tak je to utrpení a bez špuntů na dálnici nemá cenu jezdit bo po 200km máš zkaženej celej den..
Když nejezdím,tak tvořím...
Tak ti sem teda píšu wogo
Mám Caberga 104 Solo a relativně sem s nim spokojenej.
Cena si myslim, že je úměrná ke kvalitě zpracování.
Sluneční clona je , jinak do ní lehce fouká (za cenu za kterou se prodává se to dá čekat).
Jinak v krizovejch situacích (náraz atd.) jí testoval brácha Moniky (ten měl Caberg 505 Chrono) a myslim, že splnila svůj účel dokonale.
Pokud nechceš to nejlepší, můžu Caberga doporučit. Hlavně nekupuj vyklápěčku
Kup třeba tuhle :
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
hosi trosku off topic ale tako ohledne helmy :
co si myslite o tedle ???? mam ji kupit nebo ne ????
http://eshop.motofaktor.cz/prod--airtec … -1154-641/
WD club member.
spidys psal:Tak ti sem teda píšu wogo
Mám Caberga 104 Solo a relativně sem s nim spokojenej.
Cena si myslim, že je úměrná ke kvalitě zpracování.
Sluneční clona je , jinak do ní lehce fouká (za cenu za kterou se prodává se to dá čekat).
Jinak v krizovejch situacích (náraz atd.) jí testoval brácha Moniky (ten měl Caberg 505 Chrono) a myslim, že splnila svůj účel dokonale.
Pokud nechceš to nejlepší, můžu Caberga doporučit. Hlavně nekupuj vyklápěčku
Kup třeba tuhle :http://www.caberg-helm.com/Products/05% … 001_01.jpg
proč ne vyklápěčku??????????
svět je cirkusovej stan
mehari psal:ok tak ta by mi fakt sekla děsí mě ta hlučnost jak psal ydom
Hele já nevim - zas tak hlučná mi nepřipadá - je jasný, že v ní je slyšet okolní hluk (v mym případě laďák), ale pokud chceš klid a relativně ticho, pak buď zvolit auto místo motorky a nebo špunty do uší
A pochybuju, že v helmě za 15k bude o poznání větší klid pro uši.
Trochu do ní fouká, ale ne zas tak aby to bylo nesnesitelný. Za cenu 5k za helmu myslim v normě.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Meloun psal:mi psal:a co je špatnýho na vyklápěčce?????
Se ti může za jízdy vyklopit!
to leda že ji špatně zavřeš, mám třetí rok Airoha s-55 a nikdy se nic podobnýho nestalo. Co se týká hlučnosti nemám s čím srovnat. Špunty nevozím, ale přemejšlím o vatě ta tolik netlačí.Jinak ta Nolan 103 tuším , není vůbec špatná?
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Já na Caberg nedám dopustit, vždy se něco najde, ale za ty prachy
Co se týče mlžení, není to žádná hrůza, když si foukneš na vnitřní plexi, tak je to hned zase pryč.
A co se týče hluku, nevím, která by ve dvěstě byla tichá.
Samo že smoke plexi je super, žádné ostré přechody světla, ono když cestuješ mezi lesy a problikává ti slunko mezi stromy, zvlášť k večeru,no nic moc.
Takže asi tak.
Progear 650 (Člen) 17.04.2008 19:43:55 Offline |
a na co ty vogo..??
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 17.04.2008 19:56:03 Offline |
ach ták, já se lekl, že ji potřebuješ na ježdění... sem tě ještě letos neviděl vyjet...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:ach ták, já se lekl, že ji potřebuješ na ježdění... sem tě ještě letos neviděl vyjet...
mám od února naježděno 2000 a ty
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Meloun psal:mi psal:a co je špatnýho na vyklápěčce?????
pokud nezmáčknu pojistku vevnítř helmi tak to neviklopim ani silou a ani větší silou......
svět je cirkusovej stan
Progear 650 (Člen) 17.04.2008 20:01:09 Offline |
mehari psal:Progear 650 psal:ach ták, já se lekl, že ji potřebuješ na ježdění... sem tě ještě letos neviděl vyjet...
mám od února naježděno 2000 a ty
minimálmě stejně jako Ty... ale asi se mi vyhejbáš....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
spidys psal:mehari psal:ok tak ta by mi fakt sekla děsí mě ta hlučnost jak psal ydom
Hele já nevim - zas tak hlučná mi nepřipadá - je jasný, že v ní je slyšet okolní hluk (v mym případě laďák), ale pokud chceš klid a relativně ticho, pak buď zvolit auto místo motorky a nebo špunty do uší
A pochybuju, že v helmě za 15k bude o poznání větší klid pro uši.
Trochu do ní fouká, ale ne zas tak aby to bylo nesnesitelný. Za cenu 5k za helmu myslim v normě.
asi je to vo tvaru lebky,páč mě do ní zase nefoukne ani ň...to bylo první co jsem na ní velice ocenil,nekecem,ale i v hodně vysokých rchlostech mám spíš pocit čerstvýho vfzduchu.ale nehne se mi brva..bohužel druhá věc který jsem si všiml, že nad 100 - 120km/h nesylším přes hluk motorku..
Když nejezdím,tak tvořím...
mi psal:Meloun psal:mi psal:a co je špatnýho na vyklápěčce?????
pokud nezmáčknu pojistku vevnítř helmi tak to neviklopim ani silou a ani větší silou......
Neměj obavi-to nebilo mišleno vážně..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1