Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 10:35:59 Offline |
Re: změna
klíít vážení, systém byl testován na čolcích nejčolkovatějších a všechno zvládli bez problémů, chce to jenom chvíli času a bude to zas
doba je temná...
Petr psal:není to tu tak hrozné,pánové si dali záležet
ale trochu mě mrzí že sem se nedokázal proklikat k fotkám v profilu
du na to špatně nebo už to tu není??
Fotky zatím nejsou, pracujeme na tom
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
za chvilu tady bude víc lidí s jawou a kdejakym skůtrem...
tohle je tak npro Kozla a spol...
měl sem za to že to chcete nějak vomezit to přihlašování lidí a je to ještě horší
palous se posere
já už se postral
votrávilo mě to na celej den....
seru tady na to
dneska sem ještě párkrát vlezu pokud se to nevrátí ke staru
...nikdo nevojebe Ježíše...
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 14:36:48 Offline |
yello psal:..no,a priponu gif to nechce...
podporuje, ale ve jménu adresáře nesmí bejt mezera učivo z třetí bé
doba je temná...
akorat nefim kam se davaj fotky motorek, zatim sem to nenasel, zacinam met gulas, jeste jsem toho tady moc neudelal ale treba by se mohli pridelat nejaky novy smajliky, casem se to vychyta a mi si budem muset zvyknout, jeste tady neni jak vkladat obrazek a odkazy ale tak snad to pude lip nez pres ftp vkladat obrazek a pak do odkazu vlozit cestu aby se tady objevil.
Murdoc psal:Jo a ještě by se mohlo zas přidat vyhledavani majitelů podle regionu a to jak bylo minule jestli uživatel má bandita nebo jebku
To už s Koldanem urgujem jakou dobu.Bohužel admini nestihaj a dělaj duležitějši upravy.Vydrž a dočkaš .
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Murdoc psal:Tak mě se to celkem líní,akorát ten podpis je jakejsi divnej ..to číst 10x v jedné diskusi
...ve svym profilu v nastaveni mas moznost si vypnout zobrazovani "podpisu"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pšáne: Parťáku, dyť to je stejné jako před tím, jenom si seřaď příspěvky kliknutím na seřazení podle nejnovějšího ....vlevo dole na diskuzi a pak se to seřadí, přečteš a pak znouvu klikneš a ony se obnoví, či můžeš zmáčknout nahoře čudl obnovit
Moure:
..kamaráde jsem v koncích..vlci po mě jdou..
..od niku mi byl amputován obrázek a ten už si tam nikdy nevložím
..kdysi se mi to,ani nevím jak,podařilo a dva dny jsem to zapíjel..
..tady v tom plavu jak nudle v bandasce..
All:
..jsem moc smutný
..přátelé,kamarádi,mám Vás moc rád
..bude se mi po Vás stýskat..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
pavel dolínek (Člen) 16.12.2006 20:02:15 Offline |
kurva moc mi to nejde,tyhle novoty
"una storia italiana"
Roman :) psal:Mi tady tak trochu chybi ty fotky co mel driv kazdy ve svem profilu..
...tyjo, ale fakt, kdyby jsi si precetl uvod, tak se tam pise, ze se na tom pracuje, ale nejsi sam kdo na to sere
strompler psal:jak se tam dávají fotky do profilu sem nepochopil
automatické přihlášení sem taky nepochjopil - se ty starý přihlašovaly automaticky
...no asi tim ze se fotky do profilu jeste nevkladaj, odpoved mas ob jeden prispevek vejs nad tvym
...volbu automatickyho prihlasovani mas moznost si zaskrtnout ve svym profilu
stromplerovi: jo a jestli ti slo vo avatar, tu ikonku u jmena v prispevku, tak ta se vklada taky v editaci tvyho profilu, na levy strane mas ruzny polozky, tak si je projed a tam to najdes - tebe bude zajimat zalozka "identifikace"
jo díky, časem všecko pochopim, ale ne vo vánocich a koncem rokuchybi tu dosud duležití spajlíci (pivo + panák), ale důležité zůstalo, akorát proč su nový člen, když mám číslo 445, ale to je, že sem změnil nick, jo a kam zmizelo fórum pro pacijenty
starý člen!!!
strompler psal:jo díky, časem všecko pochopim, ale ne vo vánocich a koncem rokuchybi tu dosud duležití spajlíci (pivo + panák), ale důležité zůstalo, akorát proč su nový člen, když mám číslo 445, ale to je, že sem změnil nick, jo a kam zmizelo fórum pro pacijenty
Editoval inkvizitorr (18.12.2006 14:06:10)
starý člen!!!
strompler psal:strompler psal:jo díky, časem všecko pochopim, ale ne vo vánocich a koncem rokuchybi tu dosud duležití spajlíci (pivo + panák), ale důležité zůstalo, akorát proč su nový člen, když mám číslo 445, ale to je, že sem změnil nick, jo a kam zmizelo fórum pro pacijenty
[img][/img]
starý člen!!!
stromplerovi: je tady woe http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … .php?id=71
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 18.12.2006 15:56:47 Offline |
Tak to musim taky vyzkoušet. Napsat něco do nový diskuze.
Sem z toho mírně zmatený. No myslim že pudu, rozmíchám pryskyřici a pustim se do oprav plastů, ať dělám něco užitečnýho!!!
Rudá jebka, pičo!
Stránky: 1