Nejsi přihlášen
Kakin měl nehodu
Čau kluci, ještě teď jsem v šoku. kakin měl před chvílí havárku. Má otevřenou zlomeninu kotníku, takže teď jde na operaci. Za chvíli jedu z aním s Milošem. Tak snad bude OK. Díky bohu že je živej!!!!!!!!!! Nefvím, co bych dělala......
inkvizitorr (Administrator) 18.04.2008 13:58:31 Offline |
Re: Kakin měl nehodu
šmarjá snad to bude dobrý jestli de na operaci tak ať mu to dobře dopadne volat mu teď nebudu, až budeš vědět co a jak tak mi napiš prosím zprávu, díkes a že mu držim pazoury ať je zas brzo v cajku
doba je temná...
Jirka Žito (Člen) 18.04.2008 13:59:59 Offline |
Ať to dopadne,jak nejlíp může.Držim palce.
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
držím palce!!A propos na motyce, nebo v plechovce?...blbý dotaz ... otevřená zlomenina kotníku svědčí spíše o dvou kolech
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
SLUGI psal:... držím palce, ať je brzo OK
... ( jen tak mimo, doufám že není v Boskovicích - byl sem tam předloni se zlomeninou kotníku a dodnes nic moc)
jj, boskovice nebrat ... to je po litomysli druha nejhorsi nemocnice, co znam.
Kamosovi tam odjebali koleno tak, ze uz si musel skoncit s profi fotbalem(a to sel jen na kontrolu)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kua to je v prdeli, at dobre to vsechno dobre dopadne hlavne, drzim palce vsechny 4. A zrovna v patek prdele takhle, je to smutny
inkvizitorr (Administrator) 18.04.2008 16:46:19 Offline |
tak už sem mluvil s picassem a leží na traumatologii v brně kam ho převáželi vrtulníkem, už má po všech vyšetřeních a snad to vodnes jenom ten polámanej kotník, zejtra se bude vědět víc...
doba je temná...
...Aby toho nebylo malo, ted se to vsechno nejak sere...nas vcera vykradli ale co je to proti zdravi! Kakine, Baro, drzete se,dejte echo, zajedem se na vas podivat
Ja se pred 14 dny dozvedel,ze muj nejlepsi kamarad ze studii lezi v Olmiku s akutni leukemii,bez vlasu s 20% nadeje, neni darce jo kdyz se neco sere...tak poradne...zdravi je to nejdulezitejsi
inkvizitorr psal:ho převáželi vrtulníkem, už má po všech vyšetřeních a snad to vodnes jenom ten polámanej kotník
...no tak sláva, na to že mu "hovno" (zdůrazňuju v uvozovkách) je, tak se aspoň prolít
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2008 16:52:55 Offline |
tak ať je brzy v cajku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Už sem se trochu uklidnila, takže podávám další info: Jak psal Inkviz, všechna vyšetření dopadla OK, v tuto chvíli je asi na operačním sále, tak mu držte palce! Mluvila sem s ním, nepamatuje si, co se stalo (jel samo na moto). Byl v dost velkým šoku, tak snad zítra na tom bude líp.
Pro Abíka a spol: Leží na Úrazovce. Myslím, že z vaší návštěvy bude mít určitě radost.
A teď si ulevím: kurváááááááááááááááááááá, proč se to muselo stát zrovna teď - před svatbou Ale jak říkám, hlavně že je živej a relativně zdravej!
Určitě podám další info.
JIRKASILVER (Člen) 18.04.2008 18:19:26 Offline |
Kurňa takovej zkušenej jezdec
MLadý kosti dobře srůstaj tak to dobře dopadne
ááááá doprdele byla první slova. Držíme s Datlem palce ať je brzy šohaj a na svatbě je bez berličky.
Hlavně zdraví chlapovi a tobě pevné nervy....držte se oba dva.
ŽIJE a to je hlavní.....kosti srostou...motorka bude nová....svatba bude...domeček se postaví...strom zasadí a děti přijdou jedno po druhém...
...zkrátka už jenom samé jistoty a pozitiva....
...jenom dovolená v Jugoslávii už je pasé...
PS: kdyby byl problém s pojistkou, tak se ozvi...
Tak už je v klubu realistů
Mícha je předpokládám ok
jak jsem pochopil ,amputace nebyly
Takže klasika:co je motyce?,fáze nasrání(na sebe či viníka-na 99%v tom máme většinou taky svůj podíl),snaha zjistit za jak dlouho se dá podepsat revers,předpokládaná doba léčení,co budu dělat pokud bude sezona v prdeli, atd.
No a jak se dostanu na sraz,vezme mne tam Bára
A radostné zjištění: mi je
Jinak mu samo přeji aby měl solidního operatéra a kamarády jako Jarken,či Osiris,co
v takovém případě oželí nákupy s manželkou a nezištně vypomůžou
A mimochodem,kde leží? Pro případné vtipné návštěvy s ukázkou nových kombinéz apod,
A bokem: za chvíli jezdíš,neboj
God Save The Queen!
A do byly moje první slova když mi to brambora Osiris říkal při mý návštěvě dnes u ně.
Zaplať pán boh říkám teď - srůstej Kubo, přece to nebudeš překládat. A nebo si ju vezmeš aj s těžkou nohou a vo berlích:
Autobus je taky Suzuki... .
smarja,este ze ted vim,ze je to ok,ale hrklo ve mne.
Uff,sem si oddych. Drzim mu palce i tady,za vodou,at je vcukuletu doma a muzes se o nej starat.
Baro,pozdravuj ho a pis sem info,nebo kdyztak na muj mob.je v profilu,at sem v obraze. Co mi to jen ten holomek dela.
Amen. . .
jj souhlas se všema.....
Byl jsem už v práci, když mě tu Jobovku volal Jiřina..........kua eště že sem stihl tu řetězovku
Mohlo být hůř.....podle toho co vím. Teď už jen aby to dobře srůstalo bo je to na dost blbém místě....
....že by ten mokrý slick vepředu?
Držte se oba Barčo
Určitě se zastavíme..
Loser psal:SLUGI psal:... držím palce, ať je brzo OK
... ( jen tak mimo, doufám že není v Boskovicích - byl sem tam předloni se zlomeninou kotníku a dodnes nic moc)jj, boskovice nebrat ... to je po litomysli druha nejhorsi nemocnice, co znam.
Kamosovi tam odjebali koleno tak, ze uz si musel skoncit s profi fotbalem(a to sel jen na kontrolu)
tak to si nebyl ješte v UH Hradišti...
viz např. Kelly...
jinak přeju brzké a uplné uzdravení
tož tak..
Úplně sem vám včera zapomněla poděkovat za podporu Takže všem vám moc děkuju a Kakin určitě taky. Dneska za ním snad pojedu, tak mu všechny ty pozdravy vyřídím.
Jinak včera cca v 21:00 už byl po operaci. Pooperační stav dobrý. Zlomenina naštěstí nebyla v kotníku, ale má zlomené obě kosti (lýtková a bércová? - nevím přesně, nejsem doktor). Takže mu to sešroubovali a měl by být ok. A co je důležitý, hodný pan doktor říkal, že do svatby bude chodit!!!!!
Omlouvám se, že se třeba až moc rozepisuju. Některým stačí info, že je OK. Ale já sem hrozná cíťa a po včerejšku sem zjistila, že i histerka, tak mě kdyžtak berte s rezervou.
ty vogo, zrovna jsem po dvou dnech sedl k počítači... zrovna dneska jsem vám chtěl volat, aby jsme se domluvili na příští víkend... No hlavně, že je kakin v pohodě a ty jsi to taky zvládla. Moc ho ode mě i Marti pozdravuj a držte se!!!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Všechno je to vo náhodě
Sice nevím jak se to Kakinovi stalo,ale za seba můžu říct že jsem dnes udělal totální školáckou chybu,a kdyby u mne nestál Svatej tak bych to asi nerozchodil,bo su debil
Na dokonalý rovině dojedu auto co si mastí tak 120,za oknem Westíka tak jsem se kochal,jak mne to přestalo bavit tak jsem podřadil a vyrazil tak 140-150,v tom okamžiku kolem mne proletěl nějakej Citroen tak 180 a šmírl mi nohu zadním nárazníkem
Vyrazit o desetinu dřív tak bych to asi nerozchodil,neb bych chudákovi nedal šanci cokoliv udělat
Chyba byla 100% na mý straně,bo jsem se nepodíval do zrcátka a natvrdo to foukl přes čáru do jeho dráhy,kdyby zastavil a dal mi po tlamě tak držím a mlčím bo su
A poučení? Opět by tam byla bez ohledu na výsledek chyba motocyklisty jako v 95% všech případů u kterých nadáváme na plechovkáře a opomínáme svou rychlost a nedbalost
Akorát jsem si při tom nevím proč vzpoměl na Pšána
God Save The Queen!
Bára psal:Omlouvám se, že se třeba až moc rozepisuju. Některým stačí info, že je OK. Ale já sem hrozná cíťa a po včerejšku sem zjistila, že i histerka, tak mě kdyžtak berte s rezervou.
spidys psal:No tak hlavně, že to neni kotník jako takovej
Tohle sroste a bude zase běhat jako srnka
Určitě se rozepisuj. Myslím že většinu z nás zajímá, jak se jeho zdravotní stav vyvíjí.
Suhlasim na 100%. Nemas sa za co ospravedlnovat.
Sice ho nepoznam osobne (vlastne nikoho ...snad sa to casom zmeni...), ale mozem povedat, ze ma jeho stav fakt zaujima a drzim mu palce.
Toš to jo..Ale eště že tak...jen by jste mohli napsat případné podrobnosti o nehodě.
Tož hlavně že to dopadlo aspon tak..bude dobrej chlapec..držím palce...hoši jezdite opatrně.....
mno to říká ten pravej
Kelly,tak já měl taky podobný štígro.Předjížděl jsem a nedal blinkr,a za mnou vystartoval na motorce..nějakej rychleší hošan ...(do zrcátka jsem sice kouk,ale přehlíd jsem ho..ale věděl jsem že za mnou jede..jen byl holt rychlejší)ale kua taky kdyby pak zastavil a dal mi přes hubu,tak su potichu...bo jsem....
Ale zase jsem se poučil..mno
Progear 650 (Člen) 19.04.2008 19:23:08 Offline |
Přeju brzké uzdravení..... At se rychle vrátíš do sedla....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Jak se nehoda stala přesně nevím. To vám určitě do podrobna popíše někdy později Kakin sám. Stalo se to za Šošůvkou směr Vysočany (jestli to někomu něco řekne). Na rovince, po které jel snad tisíckrát jel asi "trochu" rychlejc a přitom se ohlídl za sebe na nově namontovaný držáky na brašny, jestli je vše OK no a to byl asi kámen úrazu. Najel na krajnici, kde byl štěrk a pak už to mělo rychlej spád. Naštěstí doletěl na louku. Nechci ani domyslet, kdyby doletěl pár metrů dál, kde stojí stoletej strom Naštěstí všechno viděl kámoš, kterej okamžitě zavolal záchranku a běžel za ním. Do smrti mu budu vděčná..... Prostě při něm stál nejen Svatej, ale i tisíc jeho klonů.
Dnešní návštěva byla o malinko veselejší. Hraje všema barvama, ale noha vypadala celkem dobře, hýbal prsty, takže sem optimistka. Dokonce ze sebe dělal hrdinu, že by se k tomu otáři už dneska v klidu dobelhal Taky byl strašně rád za všechny vaše pozdravy Zítra ho už snad převezou na normální pokoj.
přeju rychlý a málo bolestný uzdraveni myslím že s tak hodnou a starostlivou ženštinou mu to půjde o hodně lépe tak držím palce když sme byly malí tak při nejakém úrazu říkávala máma než se oženíš tak se ti to zahojí tak to snad stihne
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Ahoj, pokud se nepletu, tak ta zmíněná rovinka je hned za Šošůvkou, z kopce dolů a pak je les. Kdysi před léty se mě v tom lese zabil spolužák ještě s jedním klukem, naprali to v zatáčce přímo do autobusu
No nic, posílám pozdrav, ať mu noha rychle srůstá ať ho vidím brzo v sedle
Vašek
Držím palce aby to bylo bez následků
Jinak.. frajer.. rozsekat se aby změškal svatbu, to chce fakt odvahu a tvrdého chlapa I když pamatuju borce co si lámali ruce před písemkou Takže vlastně nic nového. Baruško..jseš si jistá, že si je jistej ? Není to takové to já ještě nechcu....
Ahoj lidi, poprosila sem Inkvize, aby vám sem hodil aktuální foto našeho maroda. Já takový věci vůbec neovládám Tak posečkejte.
Jen tak pro info: Nutila sem ho, aby se usmál, ale dnes měl velký bolesti, takže je to hodně nucenej úsměv
inkvizitorr (Administrator) 20.04.2008 20:42:12 Offline |
A proč má rozbitou hubu
No ale hlavní přístroje odpojeny..
Umělý spánek nežádoucí...
Noha na háku nebude tzn. blomcání na berlích a vozíku je otázkou času
Svatba zjevně bude
Takže konečně je čas popřát uzdravení
God Save The Queen!
No,a ještě jsem zvědav zda jako já, přijde Kakouš o body a zahákuje jedenáctku flastra,i když nikomu neublížil jen sobě(přeji mu aby ho tenhle nesmysl už minul)
V tomhle je náš systém úžasnej,jen se probereš už tam je cajt a vyslýchá tě
I když to není žádná socka,má vlastního bažanta
God Save The Queen!
Chudák , ale naštěstí vypadá docela kompaktně - aspoň v horní části trupu !
Jen ten obličej také nechápu !Také jsem ryl pyskem asfalt a zastavil se helmou o tyč značky , ale neměl jsem ani modřinu no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Stránky: 1 2