Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Kajlovec - masovka

Cvrček (Člen)
19.04.2008 19:13:26

Kajlovec - masovka

Kdo pojede? Datum je první víkend v příštím měsíci bigsmile 2,3,4.5 smile1
miulý rok jsem tam byl v plechovce a letos to vidím na vyjíždku...bo není čas..kua smile2

Dodo (Člen)
19.04.2008 20:13:34

Re: Kajlovec - masovka

Aji bych se jel podivat, ale píšu diplomkusick, datum odevzdání se blíží a já začínám tvrdě nestíhatsmile2 A chcu už mít tu školu hotovou takže teď vyjímečně na pár týdnů odsouvám Bandasku na druhou kolejsmile2...doufám že se mi to vyplatíidontknow Jestli ale bude chvilka, tak se stavim...třeba aspoň na vyjížďku.good

Cvrček (Člen)
20.04.2008 23:20:53

Když už jsme u toho,nevíte kde koupím Tanga suzuki?nejlépe né na netu..ale v obchodě nebo na nějakém srazu tady kousek od ovy..a mysím že jsem viděl bílé z modročerveným nápisem...pro rejpaly,slíbil jsem je mladébigsmile
Možná s tím počkám na rožnov...tam by snad nějací stánkaři být mohli...a nebo taky Kajlovec,,mno napadá vás ještě něco jiného?Tak jako klidně i online shopy....klidně mi odkazy pošlete ne mejla nebo icq.dík

mazo (Člen)
21.04.2008 07:32:12

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
Filous (Člen)
21.04.2008 08:02:22

Cvrček psal:

Když už jsme u toho,nevíte kde koupím Tanga suzuki?nejlépe né na netu..ale v obchodě nebo na nějakém srazu tady kousek od ovy..a mysím že jsem viděl bílé z modročerveným nápisem...pro rejpaly,slíbil jsem je mladébigsmile
Možná s tím počkám na rožnov...tam by snad nějací stánkaři být mohli...a nebo taky Kajlovec,,mno napadá vás ještě něco jiného?Tak jako klidně i online shopy....klidně mi odkazy pošlete ne mejla nebo icq.dík

...kup jí pořádný prádlo a uděláš jí vječí radost neš s celym Suzuki, bo s tedlech silonovejch stánkovejch bude mít akorát zapařenou a rozdrápanou pussy

bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zdenek 1 (Člen)
21.04.2008 18:50:09

Cvrček psal:

MAD-MAX rožnov pod radhoštěm , tam si je kupovala moja,bílé,černé,červené,jaké chcešgood

když to jede,je to OK
Banditatom (Člen)
21.04.2008 18:57:25

já mojí kupoval černý v domu motocyklu v ostravěgoodgoodgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Cvrček (Člen)
21.04.2008 23:37:55

mazo psal:

20 sekund googlu a ejha... bigsmilegood
http://www.moto-peksa.cz/motoshop/obleceni%20damske.htm

Tak tyhle jsem vygoogloval taky ...jen tam nejsou ty bílý..nobadsmokin
Taky už mě napadl ten dúm motociklů....A ten rožnov mě nevím proč napdl taky.
Tak nad tím uvažuju,esi se pod tím tenoučkým proužkem vůbec něco může zapařit bigsmilebigsmilebigsmile
ale určitě než to koupím...budu vybírat,bestak to nemá jen jeden výrobce smile1

Ale..konečně téma,na které se někdo chytil...a za chvilu tolik odpovědí....
Eště by se od Bpussy holek hodil nějaký komentář,esi nějaké ty suzuki proužky maj doma bigsmile..píše jich tu pokud vím dost...tak se možná nějaká ozveredface
smokin

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS