Nejsi přihlášen
Re: Havarijní pojištění
Kooperativa...dokonce jak stárne motorka, tak zlevňujou (jinak si neumím vysvětlit to, že letos platím o cca litr míň? )
ale jestli Uniqa chce desítku, to taky neni uplně špatnej vobchod...
...Do you know that bad girls go to hell?...
A jinak...k tý částce...ta se odvíjí od stáří motorky, kubatury, výbavy - padáky, alarm, zámek atd., díky takovejm vyfikundacím cena pojistky klesá, naopak pokud máš chujoviny jako kapoty (což u Nkovýho banďáka nehrozí), tak cena roste...taky se daj připojistit zavazadla pokud vim...a jakožto padavka mám už i zkušenost s plněním...peníze jsem měla na účtu za cca 2 týdny po ohlášení havárky...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Bandit-Kralik (Člen) 21.04.2008 21:25:42 Offline |
Taky mam Kooperativu,platim nejakych 2600.Pri sjednani se me nikdo neptal jestli mam kapotovanou motorku,nebo jestli mam padaky....to kvuli tem slevam.Jak to tedy je?Navic mam pojisteni na dobu neurcitou,ale pripada mi to bytecny,kdyz jezdim vlastne jen nejakych 6 mesicu....
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2008 21:47:59 Offline |
Bandit-Kralik psal:Taky mam Kooperativu,platim nejakych 2600.Pri sjednani se me nikdo neptal jestli mam kapotovanou motorku,nebo jestli mam padaky....to kvuli tem slevam.Jak to tedy je?Navic mam pojisteni na dobu neurcitou,ale pripada mi to bytecny,kdyz jezdim vlastne jen nejakych 6 mesicu....
myslím,že mícháš jablka a hrušky...ty mluvíš o povinném ručení a zbytek o havarijním a to vyjde asi na 7500 když zavře Póla obě oči a ty hezky poprosíš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bandit-Kralik (Člen) 22.04.2008 23:03:51 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Bandit-Kralik psal:Taky mam Kooperativu,platim nejakych 2600.Pri sjednani se me nikdo neptal jestli mam kapotovanou motorku,nebo jestli mam padaky....to kvuli tem slevam.Jak to tedy je?Navic mam pojisteni na dobu neurcitou,ale pripada mi to bytecny,kdyz jezdim vlastne jen nejakych 6 mesicu....
myslím,že mícháš jablka a hrušky...ty mluvíš o povinném ručení a zbytek o havarijním a to vyjde asi na 7500 když zavře Póla obě oči a ty hezky poprosíš.
chybicka se vloudila....sypu si na hlavu popel...
Stránky: 1