Nejsi přihlášen
Laďák na B6-montáž
Zdravím všechny koupil jsem od kámoše laďák kterej měl na GSX-R 750,je to jen tlumič kterej by měl bejt přidělanej na trubce pružinkama,ale nějak nechápu jak ho tam přidělat protože i když bych odříz ten origo tak ta trubka co k němu jde je na křivo a má větší průměr.Pokud máte někdo fotky nebo návod jak na to budu rád.
![]() |
Timerobber (Člen) 21.01.2007 23:32:02 Offline |
Re: Laďák na B6-montáž
Mi příde že chceš udělat z hruštičky jablýčko woepyčo...
Proč né rovnou laďák z R1? Má věčí výkon, ne?
Rozumím tomu houno, ale když máš B6, kupuj laďák na B6, s ostatníma se můžeš leda vyfotit..
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
budeš si muset dokoupit asi něco takovýho http://www.vyfukytenax.cz/fotogalerie/tenax106.html
++ světlu vstříc ++
Timerobber:
...vono je tag ňák jedno, na co kerou votevřenou koncofku namorduješ, fšechno to sou enem čistý průstřely, kerý se nijag zvlášť nelišej, tagže esi to měl na Gixeru a dá to na B6 nejni aš zas takovej trabl...enem potřebuje ten mezikus svodu co na něj dával votkas Maxim....a pag třeba vodbrzdit a doladit...třeba já fčera montoval Yoshi Trioval Street Limited Edition a budu s tym mušet na brzdu, páč neš se to vohřálo, tag mi lítali z laufu plameny jag z Kaťuší
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...myslíš, že to bude eště horší neš u toho tvýho? ...jag to řiká Houska? ...ale di ty brepto ...sem prostě zvjedavej, tag s tym pudu na brzdu a fertig...a dyš tam bude něco špatně, tag von si s tym Pepíno uš poradí
![]() |
Timerobber (Člen) 22.01.2007 12:17:28 Offline |
Filous: A včem byly starý modely lepčejc? Mám starej model (viz. foto), v čem ho mám lepčejcí? Prodluž mi šulina, ať se cejtim líp bandytpyčo
Petr psal:ja jen vím že nový má větší spojku a snad i větší ojl chladič + jakési udělátka co Kelly a spol vytrhali do pryč ale negativa
01 papá olej ale myslel sem že tím to končí..
vykon?
vzhled?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Timerobber psal:Filous: A včem byly starý modely lepčejc? Mám starej model (viz. foto), v čem ho mám lepčejcí? Prodluž mi šulina, ať se cejtim líp bandytpyčo
...starý modely měli jiný érboksy a jiný karburátory, kerý se starali vo lepčí krmení díky tomu, že nebyli tag ňák terčem ekoteroristů, tagže voproti novejm je starej jag kulturista po anabolický kůře...no to zas přehánim, ale co bych neuďál pro dýlku tvýho mušství ...jo a bacha ať se ti teť vocas nezamotá mezi nohy a nešlápneš si na hlavinku, to by bolelo
![]() |
Timerobber (Člen) 22.01.2007 14:36:20 Offline |
Filous: Neboj chlape, mám na sobě měkký bačkůrky..
de vo to co sou rozumný kačky, nejlevnějc ti to asi udělá kámoš kterej dělá v kovovýrobě jinak sám? tady : http://www.vyfukytenax.cz/ nebo http://www.rptuning.cz/produkty/ ???
++ světlu vstříc ++
Petr J. psal:to Filous: a budeme si potom porovnávat křivky? ty moje jsou teď hezčí než v serii.....
...myslim, že já mam ladnější křifky ...ty si takovej vybjehlej a přerostlej
...gdo nam bude dělat rozhodčího?
...
Ja jsem z toho pochopil ze ma ladak na pruzinky
Zitra ti poslu vykres s rozmerama. Staci dvakrat riznout rozbruskou a pak to zavarit.
Trubku kup nerezovou-vnejsi prumer musi mit stejnej jako vnitrek vejfuku.
Nakonec to trochu prelestis a je to ...
Stránky: 1