Nejsi přihlášen
25.-27.4. u Kutné hory
tento vikend pojedem grilovat k nam na chatu....
chata je v krasne krajine na kraji vesnice kousek od lesa a kousek od hospody a rybniku
u KUTNE HORY v cerninach.....
krasna romanticka rozpadajici se chalupa pamatujici jeste nase pra pra rodice....
bez tekouci vody (ta je v pumpe 10m za chalupou), elektriky (petrolejky) a splachovaciho zachodu zato se stodolou na motorky
.
jenom to ma jeden haček....potřebuju tam na oplatku pokacet za barakem nekolik akatu a pripadne zacit delat plot na ktere tam je uz pletivo.....
ale nebojte....neminim se o vikendu sedrit....takze na plot nejspis ani nedojde...
tak s kym muzu pocitat??
sebou prosim spacak....neni tam moc prikryvek na noc.....pokud ma nekdo maly stan muze i ten vzit, nejspis pojedu jako doprovodne vozidlo z prahy tak muzu pobrat veci...
Re: 25.-27.4. u Kutné hory
Jirka Žito (Člen) 21.04.2008 10:14:33 Offline |
sakra tak takhle se to dělá...Bych taky potřeboval nějaký brigádníky...
Jen mě zajímá,na ty akáty máte motorovku,nebo ruční pilu?(jen tak ze zvědavosti)
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
Jirka Žito psal:sakra tak takhle se to dělá...Bych taky potřeboval nějaký brigádníky...
Jen mě zajímá,na ty akáty máte motorovku,nebo ruční pilu?(jen tak ze zvědavosti)
bude na to motorovka....benzinka...kdyz tam neni elektrika
Filous psal:...a můžu si to dříví vodvíst, dyš je složim? ...kolik toho je?...vlastní motorofku a voprávnění ke kácení do 20cm průměru mam, ale nebojim se ani vječích
par bych si jich nechala......klidne se dohodnem za si vezmes tlusty konce a ja to tensi ze spicky......beres??
Progearova žena psal:Filous psal:...jenom tě šponuju ...todle víko uš mam jiný plány a je to daleko
te zabim....ja uz mela radost ze mi nekdo pomuze a za si nebudu gilovat jenom pro sebe.......
Já ti pomůžu, to zvládnem Obstarám nějaké pivko
Jaký si to uděláš, takový to máš...
inkvizitorr (Administrator) 21.04.2008 11:01:00 Offline |
Bandit psal:Já se dohodnu s žirafkou a uvidíme,ale nabídka je to dobrá !!!
no jo....je to skvela nabidka.....vy dostanete napapano a nabumbano....kdyz budu mit dobrou naladu tam vam i umeju motorky a vy mi za to pokosite par stromecku.....
inkvizitorr psal:hele progírovaženo, myslim že stačí aby každej zájemce juknul nejdříf k tobě do profilu a přečet si ten tvuj manuál co a jak včetně tý vyholený frndy a hned se zájemci pohrnou
jináč pěkný pikčry, nemáš v zásobě eště třeba něco bez těch spoďárů
http://88.86.100.39/img/070507/27027b2.jpg
http://88.86.100.39/img/070507/2757bd5.jpg
prijed.....odpracuj si to a pak se treba nak dohodnem.....
Peťa psal:Progearova žena psal:Filous psal:...jenom tě šponuju ...todle víko uš mam jiný plány a je to daleko
te zabim....ja uz mela radost ze mi nekdo pomuze a za si nebudu gilovat jenom pro sebe.......
Já ti pomůžu, to zvládnem Obstarám nějaké pivko
s tim se tak nak napul pocita.....Honza se ti ozve a ze by se v patek stavil s Myškou....(auto).....doufam ze neco bude.....jinak je tam voda v studne
inkvizitorr (Administrator) 21.04.2008 11:06:42 Offline |
Progearova žena psal:prijed.....odpracuj si to a pak se treba nak dohodnem.....
nabídka výhodná, ale už mám naplánovanej vejkend plnej ježdění, chlastu, vopejkanejch pašíků a hulení, takže uznej, že to odmítnout nemůžu budeš muset přijít s nějakou jinou alterntivou jak s těma pikčrama ven
doba je temná...
Progearova žena psal:s tim se tak nak napul pocita.....Honza se ti ozve a ze by se v patek stavil s Myškou....(auto).....doufam ze neco bude.....jinak je tam voda v studne
V poho, pivko přivezu, si to nějak zařídím a sjedu pro něj (teda Bandit = to máš za ty fotky ) takže s náma počítej a s pivkem taky
inkvizitorr psal:Progearova žena psal:prijed.....odpracuj si to a pak se treba nak dohodnem.....
nabídka výhodná, ale už mám naplánovanej vejkend plnej ježdění, chlastu, vopejkanejch pašíků a hulení, takže uznej, že to odmítnout nemůžu budeš muset přijít s nějakou jinou alterntivou jak s těma pikčrama ven
jina alternativa neni.....nepracujes - nefotis
jenom tak mimochodem, nemysli si ze my se nepojedem projet a ze nebude nic k papu a bumbani......
Bandit psal:Jj to pivko můžu vzít já a podle počasí bych mohl jed i autem !!!! jsem od Českého Brodu !!! takže pokud bych jel na moto tak se pro to někdo může stavit !!!
pivo bude od Péty z velkovývařovny za luxusni cenu.....taze to nak tak asi ani neni moc potreba ale pojedu asi autem....tak se stavit muzu....v praci budu do 4
Progearova žena psal:Bandit psal:Jj to pivko můžu vzít já a podle počasí bych mohl jed i autem !!!! jsem od Českého Brodu !!! takže pokud bych jel na moto tak se pro to někdo může stavit !!!
pivo bude od Péty z velkovývařovny za luxusni cenu.....taze to nak tak asi ani neni moc potreba ale pojedu asi autem....tak se stavit muzu....v praci budu do 4
Počkej, on mluví o tom samém pivu odemě spíš jde o to jak ho tam dopravit když pojedem na moto... takže buď ho vezmeš ty autem, jestli jím teda pojedeš a nebo ho nějak dopravíme my...
Progearova žena psal:inkvizitorr psal:Progearova žena psal:prijed.....odpracuj si to a pak se treba nak dohodnem.....
jina alternativa neni.....nepracujes - nefotis
jenom tak mimochodem, nemysli si ze my se nepojedem projet a ze nebude nic k papu a bumbani......
...myslim, že točený, pečený čuně, zelený dobroty a finálovou svíčkovou nejspíš neuděláš, tagže se na něj nezlop, prostě ani nabítka na focení tebe samé ho nezlomí, todle víko musíme jinam
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Peťa psal:Progearova žena psal:Bandit psal:Jj to pivko můžu vzít já a podle počasí bych mohl jed i autem !!!! jsem od Českého Brodu !!! takže pokud bych jel na moto tak se pro to někdo může stavit !!!
Počkej, on mluví o tom samém pivu odemě spíš jde o to jak ho tam dopravit když pojedem na moto... takže buď ho vezmeš ty autem, jestli jím teda pojedeš a nebo ho nějak dopravíme my...
ja jedu autem kvuli motorovce, spacakum a mozna sezenu jeste nakej stan....vevnitr je vlhko a pokud bude jenom trochu pekne je lepsi spat venku.....tak vezmu pivo i maso....
Progearova žena psal:ja jedu autem kvuli motorovce, spacakum a mozna sezenu jeste nakej stan....vevnitr je vlhko a pokud bude jenom trochu pekne je lepsi spat venku.....tak vezmu pivo i maso....
No tak se pak domluvíme kdy ho k tobě dopravíme a vtírla bych ti i spacák a věci ať je nemusíme táhnout, co...?
Peťa psal:Progearova žena psal:ja jedu autem kvuli motorovce, spacakum a mozna sezenu jeste nakej stan....vevnitr je vlhko a pokud bude jenom trochu pekne je lepsi spat venku.....tak vezmu pivo i maso....
No tak se pak domluvíme kdy ho k tobě dopravíme a vtírla bych ti i spacák a věci ať je nemusíme táhnout, co...?
v pohode....urcite.....KDO DAL CHCE NECO VZIT?? nak se dohodnem jak to ke me dopravit, pripadne honza ma patek volnej takze vyzvedne pivo, spacaky a vsechno co pujde.....motorovku budem vyzvedavat v podousich.....
Filous psal:Progearova žena psal:inkvizitorr psal:
nabídka výhodná, ale už mám naplánovanej vejkend plnej ježdění, chlastu, vopejkanejch pašíků a hulení, takže uznej, že to odmítnout nemůžu budeš muset přijít s nějakou jinou alterntivou jak s těma pikčrama venjina alternativa neni.....nepracujes - nefotis
jenom tak mimochodem, nemysli si ze my se nepojedem projet a ze nebude nic k papu a bumbani.........myslim, že točený, pečený čuně, zelený dobroty a finálovou svíčkovou nejspíš neuděláš, tagže se na něj nezlop, prostě ani nabítka na focení tebe samé ho nezlomí, todle víko musíme jinam
ja se nezlobim.....aspon nepoznate jak umim varit:-p
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 11:50:09 Offline |
kua to je fofr... jasný, v pátek mám volno, takže to všechno pořešíme...
to Inkvizoj: počkej až pojedu kolem
to Filous: Tvoje smůla... ve středu dáme řeč... , takovýho dřeva....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:kua to je fofr... jasný, v pátek mám volno, takže to všechno pořešíme...
to Inkvizoj: počkej až pojedu kolem
to Filous: Tvoje smůla... ve středu dáme řeč... , takovýho dřeva....
V patek budes nakladat maso
ale neboj.....ty to stihnes....
a v praci si vezmu nakyho trochu volna a pojedem z prahy v 5 maximalne v 6.....jdu psat tatovi o tu elektrarnu
inkvizitorr (Administrator) 21.04.2008 12:25:48 Offline |
Progear 650 psal:to Inkvizoj: počkej až pojedu kolem
:
jasně, chápu, přivezeš neco z tajnejch sbírek abych se nemusel starat dobrej nápad
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 12:30:40 Offline |
inkvizitorr psal:Progear 650 psal:to Inkvizoj: počkej až pojedu kolem
:jasně, chápu, přivezeš neco z tajnejch sbírek abych se nemusel starat dobrej nápad
tag ted si me odhalil....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:inkvizitorr psal:Progear 650 psal:to Inkvizoj: počkej až pojedu kolem
:jasně, chápu, přivezeš neco z tajnejch sbírek abych se nemusel starat dobrej nápad
tag ted si me odhalil....
nebud blbej a ty fotky aspon prodavej......ale ne za moc....oni ti za to moc nedaj
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 18:17:30 Offline |
Bandit psal:já beru jedině originál ..... na fotky kašlu ... ikdyž jsou moc pěkný
zase brzdi mladej... i když jsem ještě mladší...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Bandit psal:já beru jedině originál ..... na fotky kašlu ... ikdyž jsou moc pěkný
zase brzdi mladej... i když jsem ještě mladší...
Zrovna jsem se chtěl omluvit .... trochu mi to ujelo... PROMIŇ.
Bandit
Traktor patří na pole !!!
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 18:30:02 Offline |
no proto... takže projednou Ti to odpustím...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 18:34:14 Offline |
Bandit psal:Velice děkuji ....
Už se Těšim až Tě poznám, vypadáš jako veselá kopa
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 18:42:50 Offline |
ouky douky, tak v pátek....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Zdenák psal:Byste tam mohli jet jen vy dva....
Ja Vím Prodzi dnes už podruhé... asi nějaká špatná konstalace hvězd...
Taky si říkám jestli s Terkou nemáme žárlit... Ale mi si kdyžtak nějak poradíme
A co ty, nepojedeš taky?
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 18:57:15 Offline |
Zdenák psal:Byste tam mohli jet jen vy dva....
Ja Vím Prodzi dnes už podruhé... asi nějaká špatná konstalace hvězd...
Ty už víš
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Peťa psal:Zdenák psal:Byste tam mohli jet jen vy dva....
Ja Vím Prodzi dnes už podruhé... asi nějaká špatná konstalace hvězd...Taky si říkám jestli s Terkou nemáme žárlit... Ale mi si kdyžtak nějak poradíme
A co ty, nepojedeš taky?
me staci zarlit na holky a PIVO, kdybych mela zarlit i na kluky tak je toho uz trochu moc
Peťa psal:Progearova žena psal:me staci zarlit na holky a PIVO, kdybych mela zarlit i na kluky tak je toho uz trochu moc
to máš pravdu. Aspoň si chlapci budou u toho řezaní dřeva rozumět...
nojo......vareni zvladam ale uz i Honza pochopil ze ja a pila nene,....se sekerou me to sice bavi, ale je to dost podobny jako s tou pilou
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2008 20:43:46 Offline |
když sežene přes tejden gumy tak se možná přijedeme v sobotu podívat,ale ještě uvidíme.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2008 21:50:41 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:když sežene přes tejden gumy tak se možná přijedeme v sobotu podívat,ale ještě uvidíme.
budete vitáni
Juuuu
Na rozdíl od Filouse na to papíry nemám, ale zase mám odvahu a troufnu si na to.
Jak jsou ty stromy tlustý? Jakej je tam terén (sráz, rovina, podmáčený...)? Je v okolí něco, co by pád stromu mohl ohrozit (dráty, další domy...)? Je to hustej nebo řídkej porost (věšáky byste tahali vy )? Co tam bude za pilu? Kdyžtak bych vzal z domova.
Jen doufám, že pár neznamená hektar stoletejch akátů, který tam vysázeli tvoji pra pra rodiče.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Na rozdíl od Filouse na to papíry nemám, ale zase mám odvahu a troufnu si na to.
Jak jsou ty stromy tlustý? Jakej je tam terén (sráz, rovina, podmáčený...)? Je v okolí něco, co by pád stromu mohl ohrozit (dráty, další domy...)? Je to hustej nebo řídkej porost (věšáky byste tahali vy )? Co tam bude za pilu? Kdyžtak bych vzal z domova.
Jen doufám, že pár neznamená hektar stoletejch akátů, který tam vysázeli tvoji pra pra rodiče.
...hlavně si nabruš řetěs, agát je svině tvrdá...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Akorát přemejšlím jak vzít ty nůžky... Páč pokud to je 3 letý, tak kolik to může mít cm v průměru? Do 10 se určitě vejdem. Nemáte je tam? Takhle mladý se pilou řežou blbě. Jak to má míň než nějakejch 4-5 cm, tak je lepší to vzít těma nůžkama.
Ondráš psal:Akorát přemejšlím jak vzít ty nůžky... Páč pokud to je 3 letý, tak kolik to může mít cm v průměru? Do 10 se určitě vejdem. Nemáte je tam? Takhle mladý se pilou řežou blbě. Jak to má míň než nějakejch 4-5 cm, tak je lepší to vzít těma nůžkama.
tak to je to asi starsi....my to loni zuzlali pilou.....ne nuzky to nebude....
Progearova žena psal:Ondráš psal:Akorát přemejšlím jak vzít ty nůžky... Páč pokud to je 3 letý, tak kolik to může mít cm v průměru? Do 10 se určitě vejdem. Nemáte je tam? Takhle mladý se pilou řežou blbě. Jak to má míň než nějakejch 4-5 cm, tak je lepší to vzít těma nůžkama.
Žužlali? Tak to ten řetěz bude asi v dobrým stavu. Ono když je to moc malé, tak to pak ta pila spíš trhá.
Kolik to má v průměru? Odhadem.
Ondráš psal:Progearova žena psal:Ondráš psal:Akorát přemejšlím jak vzít ty nůžky... Páč pokud to je 3 letý, tak kolik to může mít cm v průměru? Do 10 se určitě vejdem. Nemáte je tam? Takhle mladý se pilou řežou blbě. Jak to má míň než nějakejch 4-5 cm, tak je lepší to vzít těma nůžkama.
Žužlali? Tak to ten řetěz bude asi v dobrým stavu. Ono když je to moc malé, tak to pak ta pila spíš trhá.
Kolik to má v průměru? Odhadem.
Zuzlali jsme to pilou rucni.....videla sem to naposled pred rokem....urcite ty mrchy este vyrostli....odhadem....ja ti nevim...jak ktery...ale pres 30 cm by to bejt nemelo...
Progear 650 (Člen) 22.04.2008 12:33:03 Offline |
to Ondráš: Pilu neber, tu beru já. Je to Husqvarna 36. Dělník jako prase. Řeťez bude gut, osobně jej nabrousím pilníkem a vemu ho pro jistotu sebou. Bude to za chvilku hotový... Stromů je to pár a vercajk máme gut...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.04.2008 12:42:35 Offline |
To neni o lenosti, dávno jsme tam nebyli. Já řežu od mala, uvidíš sám, že Loserovitou to nejni...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.04.2008 17:30:37 Offline |
ale prosim te... jsi ale brepta...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:ale prosim te... jsi ale brepta...
ok,.....o vikendu pracujes na zahrade, varis a postavis stan a ja si zatim budu cist a mozna bych si mohla nalakovat nechty.....jo, a pri volny chvilce mi muzes umejt auto...
.
.
neboj - to je blbej ftip
.
varit budu ja
Mour psal:Progearova žena psal:osiris psal:...tak si ňáký děti uklohněte ;)
ftipe.....vis jak by to vypadalo?? mozek po me a vizáž po Progearovi....
...stačí říct a brigádníků máš plno
brigádníků na kacení akátů nebo na dělání dětí??
Progearova žena psal:Mour psal:Progearova žena psal:
ftipe.....vis jak by to vypadalo?? mozek po me a vizáž po Progearovi.......stačí říct a brigádníků máš plno
brigádníků na kacení akátů nebo na dělání dětí??
...nevím ...akát taky píchá
Progear 650 (Člen) 23.04.2008 10:25:46 Offline |
Tag ten moto sraz je v sobotu v 13.30 u Obili, takže se tam určitě zajedem podivat, vlastníci toho shopu mají oba Bandita...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Tag ten moto sraz je v sobotu v 13.30 u Obili, takže se tam určitě zajedem podivat, vlastníci toho shopu mají oba Bandita...
ja nejedu....nemam helmu.....budu misto toho čekat na Ondraše a vyklizet bordel z chliva(vecer bude ohynek)
Progear 650 (Člen) 23.04.2008 10:45:01 Offline |
Si dame sraz s Ondrasem tam ne, když to půjde, se ještě uvidí. Helmu neřeš, vezmem treba tátovu.... když jí nebude potřebovat...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Vogové... Já bych to rád, za odpoledne udělal.
Kdyžtak jeďte, mě stačí když tam zůstane někdo, kdo by mi mohl zavolat pomoc kdyby se něco stalo. Mezi tím si může klidně lakovat nechty.
Pila je stejně jednomužná.
Ondráš psal:Vogové... Já bych to rád, za odpoledne udělal.
Kdyžtak jeďte, mě stačí když tam zůstane někdo, kdo by mi mohl zavolat pomoc kdyby se něco stalo. Mezi tím si může klidně lakovat nechty.
Pila je stejně jednomužná.
ok.....zustanu s tebou rada....nechty ale mozna stihnu dnesk av praci tak ti pripadne i pomuzu odnaset polinka....potrebuju poradne vetrat a topit at se barak co nejvic za ten vikend vysusi......aspon trochu-snaha se taky pocita
Ondráš psal:Mě je celkem jedno kdo. Když řeknete sousedce, aby na mě koukala a dáte jí do ruky telefon, tak mi to stačí.
Nerad bych Vás odváděl od radovánek.
jenomze me se nak moc na moto v sobotu nechce.....rada ti budu delat spolecnost, jenom sem zapomnela rict ze tam neni moc signal na mobil.....ale 112 se tam vykroutit da.....ale to nebude potreba....ses kluk sikovna a mala....ty tomu padajicimu klacku uteces
Ondráš psal:Sem sice malej, ale sem širokej. Doufám, že ten porost neni moc hustej a nepolapí mne nějaká popínavá sápavka.
travy je tam taky dost....a mezi tema akatama to asi moc nepokosime....to uslapem, neboj.....bude to hracka
Progearova žena psal:Ondráš psal:Sem sice malej, ale sem širokej. Doufám, že ten porost neni moc hustej a nepolapí mne nějaká popínavá sápavka.
travy je tam taky dost....a mezi tema akatama to asi moc nepokosime....to uslapem, neboj.....bude to hracka
Takže by bylo dobrý vzít křoviňák, co?
Ondráš psal:Progearova žena psal:Ondráš psal:Sem sice malej, ale sem širokej. Doufám, že ten porost neni moc hustej a nepolapí mne nějaká popínavá sápavka.
Takže by bylo dobrý vzít křoviňák, co?
na chate je ale je nakej posratej.....tak si pucime v podousich.....vsechno bude-neboj
Peťa psal:Hale, já jsem to teda nebrala tak že se tam jedeme opít najíst a vyspat... Takže určo nabízím ruce k dílu
Když si někde kousek useknu tak nevadí třeba se dostanu na normální vejšku
no neboj se ze by si nemela co delat.....jenom ondras se do toho pustil uz pres diskuziten uz "pracuje" od rana......ja to necham az na sobotu.....
Progearova žena psal:Peťa psal:Hale, já jsem to teda nebrala tak že se tam jedeme opít najíst a vyspat... Takže určo nabízím ruce k dílu
Když si někde kousek useknu tak nevadí třeba se dostanu na normální vejškuno neboj se ze by si nemela co delat.....jenom ondras se do toho pustil uz pres diskuziten uz "pracuje" od rana......ja to necham az na sobotu.....
No právě, koukám Jen aby si to neodpracoval už tady a v sobotu do toho bude jen kecat
Peťa psal:Progearova žena psal:Peťa psal:Hale, já jsem to teda nebrala tak že se tam jedeme opít najíst a vyspat... Takže určo nabízím ruce k dílu
Když si někde kousek useknu tak nevadí třeba se dostanu na normální vejškuno neboj se ze by si nemela co delat.....jenom ondras se do toho pustil uz pres diskuziten uz "pracuje" od rana......ja to necham az na sobotu.....
No právě, koukám Jen aby si to neodpracoval už tady a v sobotu do toho bude jen kecat
to ne...na rady bude Honza
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2008 20:20:32 Offline |
Progearova žena psal:Kukii psal:nabídky se jenom hrnou to bude víkend
doufam ze se s muzem taky stavite.....
muž dostal nařízeno ,že gumu musí sehnat za každou cenu a ještě v pátek jí přezout...takže to vypadá,že přijedeme.
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:Kukii psal:nabídky se jenom hrnou to bude víkend
doufam ze se s muzem taky stavite.....
muž dostal nařízeno ,že gumu musí sehnat za každou cenu a ještě v pátek jí přezout...takže to vypadá,že přijedeme.
taktak tvrdě na něj musim
Život je boj-mašina je nej!!!