Nejsi přihlášen
Re: 25.-27.4. u Kutné hory
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:
doufam ze se s muzem taky stavite.....muž dostal nařízeno ,že gumu musí sehnat za každou cenu a ještě v pátek jí přezout...takže to vypadá,že přijedeme.
taktak tvrdě na něj musim
me vcera drahý oznámil že řetezovka byla drazsi a ze mi nevrati penizky co mel na to pujceny tak budem o rejzi a vode.....chleba je drahej
Progearova žena psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
muž dostal nařízeno ,že gumu musí sehnat za každou cenu a ještě v pátek jí přezout...takže to vypadá,že přijedeme.taktak tvrdě na něj musim
me vcera drahý oznámil že řetezovka byla drazsi a ze mi nevrati penizky co mel na to pujceny tak budem o rejzi a vode.....chleba je drahej
tak at se živý kořínkama... nebo šup s nim do práce...
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Progearova žena psal:Kukii psal:
taktak tvrdě na něj musimme vcera drahý oznámil že řetezovka byla drazsi a ze mi nevrati penizky co mel na to pujceny tak budem o rejzi a vode.....chleba je drahej
tak at se živý kořínkama... nebo šup s nim do práce...
NEBOJ NEBOJ.....na leto uz ma brigadu
Progearova žena psal:Kukii psal:Progearova žena psal:
me vcera drahý oznámil že řetezovka byla drazsi a ze mi nevrati penizky co mel na to pujceny tak budem o rejzi a vode.....chleba je drahejtak at se živý kořínkama... nebo šup s nim do práce...
NEBOJ NEBOJ.....na leto uz ma brigadu
Gdyby nahodou nebyl dostatecne vytizenej, tak dej vedet, potrebuju zbourat starou garaz a postavit novou, vetsi.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Progearova žena psal:Kukii psal:
tak at se živý kořínkama... nebo šup s nim do práce...NEBOJ NEBOJ.....na leto uz ma brigadu
Gdyby nahodou nebyl dostatecne vytizenej, tak dej vedet, potrebuju zbourat starou garaz a postavit novou, vetsi.
To si radsi dohodni s nim.....nemuzu mu to vsechno organizovat....ale pripadne dam vedet, kdyby se valel u me na kanapi
Progearova žena psal:vOjTaB6 psal:Progearova žena psal:
NEBOJ NEBOJ.....na leto uz ma brigaduGdyby nahodou nebyl dostatecne vytizenej, tak dej vedet, potrebuju zbourat starou garaz a postavit novou, vetsi.
To si radsi dohodni s nim.....nemuzu mu to vsechno organizovat....ale pripadne dam vedet, kdyby se valel u me na kanapi
Aha, ja myslel, ze mu delas managera, teda spis otrokare
Bandit rulezz!!!
Peťa psal:Jinak pivko už mám doma, Staráč a Asahi (Japonské pivo) tak jestli by si ho zítra mohl Progear vyzvednout u Bandita v práci tak by to bylo super...
TYJO......my tu dohadujem jak kdo pro to sjede.....a ty tohle a my uz to meli tak pekne naplanovany.....auto bude Honza mit az odpoledne...kde Bandit pracuje??
Progearova žena psal:TYJO......my tu dohadujem jak kdo pro to sjede.....a ty tohle a my uz to meli tak pekne naplanovany.....auto bude Honza mit az odpoledne...kde Bandit pracuje??
Jako dojet pro to na Smíchov? No to by jsme asi zítra nebali... a tentokrát bylo na pivenky takže bezemne by to nešlo...
Pracuje ve Vršovicích... ale taky by asi šlo že by jsme to dovezli autem na chatu a pak se vrátili pro motorku k němu domů...?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Progearova žena psal:Peťa psal:Jinak pivko už mám doma, Staráč a Asahi (Japonské pivo) tak jestli by si ho zítra mohl Progear vyzvednout u Bandita v práci tak by to bylo super...
TYJO......my tu dohadujem jak kdo pro to sjede.....a ty tohle a my uz to meli tak pekne naplanovany.....auto bude Honza mit az odpoledne...kde Bandit pracuje??
No přeci v práci
Traktor patří na pole !!!
Progearova žena psal:Bandit psal:Jj můžeme to hodit tam a vrátit se pro motorku nebo pokud pojedeš kolem tak se pro to můžeš stavit u nás !!!!! to by bylo možná jednodužší
asi bychom se stavili pro to pri ceste na chatu.....ok??
Jj to bude asi nej. Ikdyž nevím jestli to najdete
Bandit psal:Progearova žena psal:Bandit psal:Jj můžeme to hodit tam a vrátit se pro motorku nebo pokud pojedeš kolem tak se pro to můžeš stavit u nás !!!!! to by bylo možná jednodužší
asi bychom se stavili pro to pri ceste na chatu.....ok??
Jj to bude asi nej. Ikdyž nevím jestli to najdete
Honza se bude informovat u Péti......on chce pivo
Progearova žena psal:Bandit psal:Progearova žena psal:
asi bychom se stavili pro to pri ceste na chatu.....ok??Jj to bude asi nej. Ikdyž nevím jestli to najdete
Honza se bude informovat u Péti......on chce pivo
Njn .. a co budeš bumbat ty ???
Bandit psal:Progearova žena psal:Bandit psal:
Jj to bude asi nej. Ikdyž nevím jestli to najdeteHonza se bude informovat u Péti......on chce pivo
Njn .. a co budeš bumbat ty ???
ja pivo nebumbam a po dnesni SKVELIIIIIIIIII zpráve si myslim ze si zase koupim citruska
Peťa psal:Progearova žena psal:Honza se bude informovat u Péti......on chce pivo
Měl by se informovat u Toma protože já absolutně netuším kde to je...
dobre.....tak si aspon popovidate a pripadne mu das tele.cislo na tomíka
Progearova žena psal:Peťa psal:Progearova žena psal:Honza se bude informovat u Péti......on chce pivo
Měl by se informovat u Toma protože já absolutně netuším kde to je...
dobre.....tak si aspon popovidate a pripadne mu das tele.cislo na tomíka
Jj ... mam ho (snad) v profilu !!!
Progear 650 (Člen) 24.04.2008 12:55:37 Offline |
Vojta: Já si to manažeruju sám
Bandit: Kde to teda bydlíš??? cestou na chatu by to bylo nej....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Vojta: Já si to manažeruju sám
Bandit: Kde to teda bydlíš??? cestou na chatu by to bylo nej....
pokud pojedeš Bechovice,Úvaly,Rostoklaty atd. tak je to odbočka doprava na Ondřejov !!! doleva je ČB !!!
Progear 650 (Člen) 24.04.2008 13:37:35 Offline |
jasný, koukal jsem na mapy... vyzvednem pivko a Tebe a mužem valit dál... Ty jedeš na motorce předpokládám, ne?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 24.04.2008 13:51:01 Offline |
Peťa psal:Progear 650 psal:jasný, koukal jsem na mapy... vyzvednem pivko a Tebe a mužem valit dál... Ty jedeš na motorce předpokládám, ne?
A já?
no to právě nevím, už s náma z Prahy nejdriv autem a nebo už budeš u Bandita???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:no to právě nevím, už s náma z Prahy nejdriv autem a nebo už budeš u Bandita???
Budu u Tomáše... já končím v půl čtvrtý tak než se k němu dopravíme...tam na vás budeme čekat
Progear 650 psal:jasný, koukal jsem na mapy... vyzvednem pivko a Tebe a mužem valit dál... Ty jedeš na motorce předpokládám, ne?
Jj nejspíš jo. pokud teda nebude padat voda či nějaké ..... !!!
Progear 650 (Člen) 24.04.2008 13:55:01 Offline |
bezva, ok... my tam snad budem co by dup, nějak to vymyslím... naložíme pivo a hurá na Poďousy pro motorku a do Cernin... Snad na nas nebude moc chcát...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:bezva, ok... my tam snad budem co by dup, nějak to vymyslím... naložíme pivo a hurá na Poďousy pro motorku a do Cernin... Snad na nas nebude moc chcát...
jo přesně tak jsem to myslel
Progear 650 (Člen) 24.04.2008 13:59:20 Offline |
NJN, se uvidí, ja nebudu mít moc na výběr, tagže já budu must jet tak jako tak
Mám nový gumy, tagže to bude pohoda...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:bezva, ok... my tam snad budem co by dup, nějak to vymyslím... naložíme pivo a hurá na Poďousy pro motorku a do Cernin... Snad na nas nebude moc chcát...
naložíme pivo a hurá na Poďousy pro motorku a do Cernin
ty nejedes na motorce do prahy??
pojedes semnou zitra autem??
Mour psal:Peťa psal:Mour psal:To bude posekaných akátů ...na ten počet příspěvků
No, teď už čeká jeden i na tebe
prrrd
pojede jeste i kamarad a vezme sebou jeste jednoho.....prej jestli by to nevadilo ja myslim ze fakt ne
Progearova žena psal:Mour psal:Peťa psal:
No, teď už čeká jeden i na tebeprrrd
pojede jeste i kamarad a vezme sebou jeste jednoho.....prej jestli by to nevadilo ja myslim ze fakt ne
Super ... čim víc lidí tím míň práce pro mě
Bandit psal:Progearova žena psal:Mour psal:
prrrdpojede jeste i kamarad a vezme sebou jeste jednoho.....prej jestli by to nevadilo ja myslim ze fakt ne
Super ... čim víc lidí tím míň práce pro mě
CO PRO TEBE.......hlavne PRO MĚ
jenom doufam ze na to grilovani je tam uhli, maximalne vyšlem rychlího motorizovanýho posla.....
Progear 650 (Člen) 24.04.2008 17:46:32 Offline |
motorovku a ne motorku no... se muže stát každýmu překlep....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 24.04.2008 23:42:25 Offline |
K.a.s.y.m. psal:takže guma koupena a přezuta takže asi v sobotu dorazíma a budeme asi až do neděle jestli neva spacáky si vezmemehttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … guma01.jpg
No vida, to je paráda, určo doražte
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 07:37:57 Offline |
Kasym: Žena vzkazuje, že máte určitě dorazit. A kdyby to šlo, tak kromě spacáků si vemte ještě baterku (na svícení) A radši stan, ve vnitř se nespí nic moc...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bandit psal:Hele Bandi , kdo objednal tohle počasí ???
no to nevim.....na motorkach vam to v tomhle nezavidim, pripadne muzu jeste porad nekoho vzit autem a sekat mokrej travnik bude taky labůůůžo.....doufam že ta zelena mrcha moc nevyrostla
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 09:02:23 Offline |
Pár kapek... Odpoledne bude líp.... Sleduju to....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 09:15:52 Offline |
Bandit psal:Progear 650 psal:Pár kapek... Odpoledne bude líp.... Sleduju to....
Pokud NE tak vezeš Mě a Péťu !!!!
Ja se nebojim ani čerta, natož pár kapek...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Bandit psal:Progear 650 psal:Pár kapek... Odpoledne bude líp.... Sleduju to....
Pokud NE tak vezeš Mě a Péťu !!!!
Ja se nebojim ani čerta, natož pár kapek...
Ani ženy se nebojíš? Rozmysli si dobře co řekneš...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 09:42:12 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:Bandit psal:
Pokud NE tak vezeš Mě a Péťu !!!!Ja se nebojim ani čerta, natož pár kapek...
Ani ženy se nebojíš? Rozmysli si dobře co řekneš...
No tam už je to trošku horší, tam si sám obcas nejsem jistej...
Jinak od 7:30 hod k nám už žádné srážky neputují, takže to snad bude gut...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:
Ja se nebojim ani čerta, natož pár kapek...Ani ženy se nebojíš? Rozmysli si dobře co řekneš...
No tam už je to trošku horší, tam si sám obcas nejsem jistej...
Jinak od 7:30 hod k nám už žádné srážky neputují, takže to snad bude gut...
hovno......HYDROMETEROLOGICKEJ ÚSTAV
no já čumim:-p
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 09:52:19 Offline |
no já bych mě tolik nepřecenoval, uz taky zacinam uvazovat,, ze na motyce nepojedu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
25.04.2008 05.00 SELČ
Předpověď na noc a sobotu
==========================
Situace:
Do střední Evropy se od západu rozšíří oblast vysokého tlaku vzduchu.
Počasí v noci:
Oblačno až polojasno, zpočátku místy, později jen ojediněle s
deštěm nebo přeháňkami. Nejnižší noční teploty 7 až 3 st.C.Mírný
severozápadní vítr 2 až 5 m/s.
Počasí přes den:
Oblačno až polojasno, během dne místy slabé přeháňky. Později odpoledne další
ubývání oblačnosti a srážky jen ojedinělé. Nejvyšší denní teploty 13 až 17 st.C.
Mírný severní vítr 2 až 5 m/s.
To zatím vypadá pozitivně. Alespoň pro mě co chce jet v sobotu po obědě.
Progear 650 psal:no já bych mě tolik nepřecenoval, uz taky zacinam uvazovat,, ze na motyce nepojedu...
a kam bys dal moto?? na vikend muzes k mame do garaze.....mysto mysky....dal bys veci do auta a sesli bychom se u mamy v praci a jeli rovnou odramtud.....mozna by totiz slo ukecat Jana aby z Homolky prijel k nam domu......prijel by k nam, ty bys tam dal veci a odjeli byste k mame....nemusela bych uz domu.....co ty na to?? - kdybys nejel na motyce tak super.....
Progearova žena psal:Progear 650 psal:no já bych mě tolik nepřecenoval, uz taky zacinam uvazovat,, ze na motyce nepojedu...
a kam bys dal moto?? na vikend muzes k mame do garaze.....mysto mysky....dal bys veci do auta a sesli bychom se u mamy v praci a jeli rovnou odramtud.....mozna by totiz slo ukecat Jana aby z Homolky prijel k nam domu......prijel by k nam, ty bys tam dal veci a odjeli byste k mame....nemusela bych uz domu.....co ty na to?? - kdybys nejel na motyce tak super.....
Motyku můžeš dát ke mě do garáže !!!! sice je to skoro půl cesty ale budeš jí mít kdyžtak blíž mam tam oko v zemi a závoru na vratech
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 11:01:01 Offline |
klíííd... tedka tu uz neprsi, pak jeste chvilknu bude a pak už to bude jen schnout.... takže se budu rozhodovat až do poslední chvíle a plán zůstává jak byl....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:klíííd... tedka tu uz neprsi, pak jeste chvilknu bude a pak už to bude jen schnout.... takže se budu rozhodovat až do poslední chvíle a plán zůstává jak byl....
Modřany... Chčije jak svině...
Ondráš psal:Progear 650 psal:klíííd... tedka tu uz neprsi, pak jeste chvilknu bude a pak už to bude jen schnout.... takže se budu rozhodovat až do poslední chvíle a plán zůstává jak byl....
Radotín taky... už mě to fakt štve
Kdo mi sliboval to pěkný počasí... co?
K.a.s.y.m. (Člen) 25.04.2008 11:28:50 Offline |
to je jen přeháňka
http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:to je jen přeháňka
http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm
Jo to už tu někdo říkal
Peťa psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:klíííd... tedka tu uz neprsi, pak jeste chvilknu bude a pak už to bude jen schnout.... takže se budu rozhodovat až do poslední chvíle a plán zůstává jak byl....
Radotín taky... už mě to fakt štve
Kdo mi sliboval to pěkný počasí... co?
Ostrava: Jasno, pařák 20°C
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 11:46:16 Offline |
hele nevim. stoji to za , to jo, ale snad se to vybere, kdyz nee, tak holt nee, plechovka to jistí....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 11:59:59 Offline |
vOjTaB6 psal:Núrnberg... je to pul na pul, chvili sviti slunicko a za chvilku je to zatazeny a spadne sem tam nejaka kapka...
dik za info ze západu
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progearova žena psal:Progear 650 psal:hele nevim. stoji to za , to jo, ale snad se to vybere, kdyz nee, tak holt nee, plechovka to jistí....
ja ti dam plechovka.....nebejt ji tak tam nemate pivo, maso a elektriku....tak moc ne*er
Nám klukům z lesa, daleko od civilizace to až tak nevadí.
Jen do té doby než se vybije mobil.
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 12:05:59 Offline |
V klidu, stene tam nejni signál....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bandit psal:Tak to vidim že pojedem taky autem a pro moto si kdyžtak zajedu v Sobotu !!!
tak to muzete dat pivo a my tak nemusime.....
tak dejte do pul 5 vedet jak to udelate....
dali bychom sraz treba v kutny hore....nakup a jedem na chatu
Progearova žena psal:Bandit psal:Tak to vidim že pojedem taky autem a pro moto si kdyžtak zajedu v Sobotu !!!
A myslíš že tu Kutnou Horu najdu ? to je nějaká vesnice ne ???
Progear 650 (Člen) 25.04.2008 13:38:36 Offline |
Bandit psal:Progearova žena psal:Bandit psal:Tak to vidim že pojedem taky autem a pro moto si kdyžtak zajedu v Sobotu !!!
dali bychom sraz treba v kutny hore....nakup a jedem na chatuA myslíš že tu Kutnou Horu najdu ? to je nějaká vesnice ne ???
vtipalku....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progearova žena psal:Bandit psal:Tak to vidim že pojedem taky autem a pro moto si kdyžtak zajedu v Sobotu !!!
Jelikož na obloze žádná změna tak oficiálně prohlašuji že pouze velký obrat by znamenal že pojedem na moto !!!! Pojedem autem a vezmem !!!! nevím kdy dorazíme do KH ale kdyžtak jsme oba ne telefonu !!!!
Peťa psal:Takže v kolik tak v KH? A kde?
v kutny hore budem nekde nakupovat, asi v tom jak je u kruhaku......jenom ted nevim co to tam je......budem tam cca v pul 6 v 6
dame vedet az budem vyrazet z podous a to je tak pul hodiny a nebo hodina i po nakupu....tak se ozvem.....tel v profilu
Progearova žena psal:tento vikend pojedem grilovat k nam na chatu....
chata je v krasne krajine na kraji vesnice kousek od lesa a kousek od hospody a rybniku
u KUTNE HORY v cerninach.....
krasna romanticka rozpadajici se chalupa pamatujici jeste nase pra pra rodice....
bez tekouci vody (ta je v pumpe 10m za chalupou), elektriky (petrolejky) a splachovaciho zachodu zato se stodolou na motorky
.
jenom to ma jeden haček....potřebuju tam na oplatku pokacet za barakem nekolik akatu a pripadne zacit delat plot na ktere tam je uz pletivo.....
ale nebojte....neminim se o vikendu sedrit....takze na plot nejspis ani nedojde...
tak s kym muzu pocitat??
sebou prosim spacak....neni tam moc prikryvek na noc.....pokud ma nekdo maly stan muze i ten vzit, nejspis pojedu jako doprovodne vozidlo z prahy tak muzu pobrat veci...
Kočko, to musíš hlásit dřív takový akce!! Jsem za humny takže není problém, ale takle... snad jindy...
Život není věčný, ale já ano...
Tak už jsem asi hoďku doma. Po obědě. Celkem něco přes 400 km. Super!!!
Jo a pro ostatní. Kdo chce jet na Srbsko, tak si to rozmyslete. Silnice je uzavřená. Teda alespoň v 11 hodin dnes byla. Můžete to ale zkusit na Tetín, taky je tam pár pěkných zatáček.
Zdarec Bandit .... já už jsem taky doma !!! . v poho jsem odvezl Péťu domu se zastávkou u nás a pocestě jsem si udělal menší procházku !!! Jj jsem a chtěl jsem dojed až k benzince kde vim že mají dobrý benzín a tak jsem pořád jel,až jsem zastavil na Jižní spojce . šel jsem cca KM a měl sedřené totál nohy, samo neměli kanistry takže jsem natankoval do letní směsi a šel z5 !!! měl jsem štěstí že jel kolem nějaký motorkář v autě,který mi zastavil ..... říkal... já už šel dvakrát . jinak cesta byla super
Tak to nasere... Jsem takhle tlačil asi 3 kilometry domu ještě 250ku a aby toho nebylo málo, tak se mi utrhla podrážka u boty. Přišel jsem zpocenej jak pes a puchejře si léčil asi tejden.
Ondráš psal:Tak to nasere... Jsem takhle tlačil asi 3 kilometry domu ještě 250ku a aby toho nebylo málo, tak se mi utrhla podrážka u boty. Přišel jsem zpocenej jak pes a puchejře si léčil asi tejden.
Jo tak to taky znám ... tlačili jsme s kámožem 175 !!! asi 12 KM !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2008 20:27:56 Offline |
Tak taky hlásí m příjezd domů kolem 18:00...vzali jsem to zkratkou přes Slapy takže dneska asi 160 km.Jinak hezká akcička
Bandit psal:Progearova žena psal:my taky doma...... kilometru tri , unaveni, spinavi, smradlavi, hladovi a Honza se malem poeeee
Si určitě řídila že se málem poeeeee viď ????
ne.....slo na nej hovno....uz od Davle......navíc - konzistence znacne ŘÍDKÁ
K.a.s.y.m. psal:Tak taky hlásí m příjezd domů kolem 18:00...vzali jsem to zkratkou přes Slapy takže dneska asi 160 km.Jinak hezká akcička
a ty si taky neuklidiltakze jestli se to bude opakovat, mas zaracha na tyden a zabavim ti motorku.......nic jinyho na tebe neplati - holoto lina
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2008 21:12:22 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Tak taky hlásí m příjezd domů kolem 18:00...vzali jsem to zkratkou přes Slapy takže dneska asi 160 km.Jinak hezká akcička
a ty si taky neuklidiltakze jestli se to bude opakovat, mas zaracha na tyden a zabavim ti motorku.......nic jinyho na tebe neplati - holoto lina
vysvětlit
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Tak taky hlásí m příjezd domů kolem 18:00...vzali jsem to zkratkou přes Slapy takže dneska asi 160 km.Jinak hezká akcička
vysvětlit
ste vsichni odjeli se KRÁSNĚ PROJET a my tam s Honzou dvě a pul hodiny uklizeli....a ted du spat, necejtim nohy a ruce.... jinak super.....muzete se vsichni pochvalit ze ste to nasli
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2008 21:25:13 Offline |
Ahapříště
Progearova žena psal:ste vsichni odjeli se KRÁSNĚ PROJET a my tam s Honzou dvě a pul hodiny uklizeli....a ted du spat, necejtim nohy a ruce.... jinak super.....muzete se vsichni pochvalit ze ste to nasli
To mi povídej, jsem celé odpoledne makala na bytě a ještě mě naštvala kočka...
S úklidem bych ráda pomohla ale musela jsem na tu oslavu což taky bylo pěkný fiasko... Sem tam u vás asi měla zůstat ještě týden a bylo by dobře...
Peťa psal:Progearova žena psal:ste vsichni odjeli se KRÁSNĚ PROJET a my tam s Honzou dvě a pul hodiny uklizeli....a ted du spat, necejtim nohy a ruce.... jinak super.....muzete se vsichni pochvalit ze ste to nasli
To mi povídej, jsem celé odpoledne makala na bytě a ještě mě naštvala kočka...
S úklidem bych ráda pomohla ale musela jsem na tu oslavu což taky bylo pěkný fiasko... Sem tam u vás asi měla zůstat ještě týden a bylo by dobře...
ty si hned na zacatku rekla ze musis brzo odjet a NEVYCHLOUBAS SE TU JAK SES SKVELE PROJELA......
Progearova žena psal:ty si hned na zacatku rekla ze musis brzo odjet a NEVYCHLOUBAS SE TU JAK SES SKVELE PROJELA......
No jo protože jsem jela jen domů... v tomhle počasí to zamrzelo... snad bude příští týden taky tak...
Progearova žena psal:Bandit psal:Progearova žena psal:my taky doma...... kilometru tri , unaveni, spinavi, smradlavi, hladovi a Honza se malem poeeee
Si určitě řídila že se málem poeeeee viď ????
ne.....slo na nej hovno....uz od Davle......navíc - konzistence znacne ŘÍDKÁ
Hustý problém s řídkou věcí.
Jsem taky myslel, že tu moč udržím až domu když už jsem byl oblečenej, ale u Konopiště jsem u fakt musel.
Omluva, za neposkytnutí pomoci s uklízením a za to že jsem po sobě neustlal postel.
Ráno jsem Vám alespoň rozdmýchal ohníček.
Progear 650 (Člen) 28.04.2008 07:41:14 Offline |
Ondráš psal:Progearova žena psal:Bandit psal:
Si určitě řídila že se málem poeeeee viď ????ne.....slo na nej hovno....uz od Davle......navíc - konzistence znacne ŘÍDKÁ
Hustý problém s řídkou věcí.
Jsem taky myslel, že tu moč udržím až domu když už jsem byl oblečenej, ale u Konopiště jsem u fakt musel.
Omluva, za neposkytnutí pomoci s uklízením a za to že jsem po sobě neustlal postel.
Ráno jsem Vám alespoň rozdmýchal ohníček.
Ty sis to odpracoval jinak Ondro.... dik moc za pomoc...
"44 HONDA CBR 600RR 44"