Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Moje první tlama

Wikky (Člen)
21.04.2008 13:09:55

Moje první tlama

Tak si v klídečku včera jezdim a mam radost že sem najel mých prvních 1000km   z ničeho nic mě v zatáčce ustřeli kolo a už sem ležal pod svodidly smile2 naštesti sem jel tak 30 kmh:Ve 4 sme měli co delat ju od taď dostat tak tam byla pěkně šprajcla.Mám Ťuklu nádrž, praskly přední blatník,ohlé řídítka,urvany kryt budiku a předni vidlica sa mně taky nějak nezdá chci se zeptat kolik mně tak vyjde oprava v autorizovaném servisu aspon zhruba cca diky moc a hodně stěstí na cestáchgoodgood

METAL  FOREVER
Jarken (Člen)
21.04.2008 13:17:23

Re: Moje první tlama

Dost pokud to nemáš havarijně pojištěné  smile2 no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Wikky (Člen)
21.04.2008 13:20:42

No nemámsmile2smile2

METAL  FOREVER
hans (Člen)
21.04.2008 13:33:16

tak to na autor servis zapomeň bad

Sapere Aude
www.gunlex.cz
osiris (Člen)
21.04.2008 13:34:20

...přes dvacet, když si nenecháš vyměnit nádrž smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Wikky (Člen)
21.04.2008 13:41:35

smile2smile2smile2smile2smile2smile2

METAL  FOREVER
Wikky (Člen)
21.04.2008 13:44:10

hans psal:

tak to na autor servis zapomeň bad

budu muset do autorizovaneho bo to mám v záruce tak abysmile2 mně nepadla

METAL  FOREVER
osiris (Člen)
21.04.2008 13:44:56

...v neautorizovaným, to co jsi popsal, odhaduju udržíš s klidem pod deseti smile1

Wikky (Člen)
21.04.2008 13:53:25

osiris psal:

...v neautorizovaným, to co jsi popsal, odhaduju udržíš s klidem pod deseti smile1

a nepadne mně zarukabad

METAL  FOREVER
osiris (Člen)
21.04.2008 14:03:12

...zvedni telefon a domluv se s nima, myslím, že to půjde good

Wikky (Člen)
21.04.2008 14:07:15

osiris psal:

...zvedni telefon a domluv se s nima, myslím, že to půjde good

Tak jo dikezbigsmilegood

METAL  FOREVER
Polo (Člen)
21.04.2008 14:27:15

Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Wikky (Člen)
21.04.2008 14:37:10

Polo psal:

Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????

Nevim presně začal sem najiždět do zatácky a naraz sa motorka cela dost silne zavlnila a narovnala já jel proti svodidlam zacal sem brzdit a jenom že uz sem byl moc blizko krajnice a tam byl štěrk no jo no neskušenostsmile2

METAL  FOREVER
sonyk (Člen)
21.04.2008 14:53:54

Wikky psal:
Polo psal:

Nevim presně začal sem najiždět do zatácky a naraz sa motorka cela dost silne zavlnila a narovnala já jel proti svodidlam zacal sem brzdit a jenom že uz sem byl moc blizko krajnice a tam byl štěrk no jo no neskušenostsmile2

si cumel po kozach cobigsmile

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Wikky (Člen)
21.04.2008 14:56:55

sonyk psal:
Wikky psal:
Polo psal:

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

METAL  FOREVER
bečka (Člen)
21.04.2008 16:02:36

to nasere u nový motorky smile2idontknow
ale zas tak hrozný to neni, bud rad že si celej

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
K.a.s.y.m. (Člen)
21.04.2008 20:35:50

shrnutí opravy SV při upadnutí na bok v asi 40 km/h..blinkr,brzdová páčka a zrcátko 1500 kč v Yacomi samolepky z motolepo 400 kč....výfuk rozleštěn vlastnoručně...páčka zadní brzdy a držák stupačky srovnán kamarádama za lahvinku rumu...oboje brýle a vidle a srovnání asi po předchozím kreši(nevím nepřipadá mi že bych to uhnul já) 800 Kč.Svaření kapot protislužbou za jinou praci z mojí strany.Srovnání chladiče plus rozleštění okrasných boku samodomo .Barva na celou moto 2200 kč kolik bude stát lakýra uvidíme ale asi 2000 kč..no a to nepočítám,že pod lak jsem si to připravil sám.Když to sčítnu tak 6900 a to v tom, nejsou asi nějaký drobnosti a moje práce....takže myslím,že do 10 000 se vejdeš.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Šárka (Člen)
22.04.2008 08:46:25

sonyk psal:
Wikky psal:
Polo psal:

a nebo se ohlídnul za hamrem v limuzině ne?evil

Obtížné neznamená nepřekonatelné
levap (Člen)
22.04.2008 23:06:17

Šárka psal:

a nebo se ohlídnul za hamrem v limuzině ne?evil

No jasne tady v cechach jich je na kazdem kilometru hafo ze jo Sarko smile1 smile1 smile1 smile1
I ty jsi ho potkala co ? smile1 smile1 smile1

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
harris (Člen)
23.04.2008 08:59:23

Wikky psal:

Tak si v klídečku včera jezdim a mam radost že sem najel mých prvních 1000km   z ničeho nic mě v zatáčce ustřeli kolo a už sem ležal pod svodidly smile2 naštesti sem jel tak 30 kmh:Ve 4 sme měli co delat ju od taď dostat tak tam byla pěkně šprajcla.Mám Ťuklu nádrž, praskly přední blatník,ohlé řídítka,urvany kryt budiku a předni vidlica sa mně taky nějak nezdá chci se zeptat kolik mně tak vyjde oprava v autorizovaném servisu aspon zhruba cca diky moc a hodně stěstí na cestáchgoodgood

Hoj, pokud to dáš do Suzuki tak si připrav minimálně třicet hadrů!!! vlastní zkušenost. Jen pro zajímavost, jedna trubka do vidlic stojí něco málo přes 5000! idontknowsick

změna je život... měním čtyři za dva

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS