Nejsi přihlášen
Moje první tlama
Tak si v klídečku včera jezdim a mam radost že sem najel mých prvních 1000km z ničeho nic mě v zatáčce ustřeli kolo a už sem ležal pod svodidly naštesti sem jel tak 30 kmh:Ve 4 sme měli co delat ju od taď dostat tak tam byla pěkně šprajcla.Mám Ťuklu nádrž, praskly přední blatník,ohlé řídítka,urvany kryt budiku a předni vidlica sa mně taky nějak nezdá chci se zeptat kolik mně tak vyjde oprava v autorizovaném servisu aspon zhruba cca diky moc a hodně stěstí na cestách
METAL FOREVER
Re: Moje první tlama
Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
Nevim presně začal sem najiždět do zatácky a naraz sa motorka cela dost silne zavlnila a narovnala já jel proti svodidlam zacal sem brzdit a jenom že uz sem byl moc blizko krajnice a tam byl štěrk no jo no neskušenost
METAL FOREVER
Wikky psal:Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
Nevim presně začal sem najiždět do zatácky a naraz sa motorka cela dost silne zavlnila a narovnala já jel proti svodidlam zacal sem brzdit a jenom že uz sem byl moc blizko krajnice a tam byl štěrk no jo no neskušenost
si cumel po kozach co
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Wikky psal:Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
si cumel po kozach co
METAL FOREVER
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2008 20:35:50 Offline |
shrnutí opravy SV při upadnutí na bok v asi 40 km/h..blinkr,brzdová páčka a zrcátko 1500 kč v Yacomi samolepky z motolepo 400 kč....výfuk rozleštěn vlastnoručně...páčka zadní brzdy a držák stupačky srovnán kamarádama za lahvinku rumu...oboje brýle a vidle a srovnání asi po předchozím kreši(nevím nepřipadá mi že bych to uhnul já) 800 Kč.Svaření kapot protislužbou za jinou praci z mojí strany.Srovnání chladiče plus rozleštění okrasných boku samodomo .Barva na celou moto 2200 kč kolik bude stát lakýra uvidíme ale asi 2000 kč..no a to nepočítám,že pod lak jsem si to připravil sám.Když to sčítnu tak 6900 a to v tom, nejsou asi nějaký drobnosti a moje práce....takže myslím,že do 10 000 se vejdeš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sonyk psal:Wikky psal:Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
si cumel po kozach co
a nebo se ohlídnul za hamrem v limuzině ne?
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Wikky psal:Tak si v klídečku včera jezdim a mam radost že sem najel mých prvních 1000km z ničeho nic mě v zatáčce ustřeli kolo a už sem ležal pod svodidly naštesti sem jel tak 30 kmh:Ve 4 sme měli co delat ju od taď dostat tak tam byla pěkně šprajcla.Mám Ťuklu nádrž, praskly přední blatník,ohlé řídítka,urvany kryt budiku a předni vidlica sa mně taky nějak nezdá chci se zeptat kolik mně tak vyjde oprava v autorizovaném servisu aspon zhruba cca diky moc a hodně stěstí na cestách
Hoj, pokud to dáš do Suzuki tak si připrav minimálně třicet hadrů!!! vlastní zkušenost. Jen pro zajímavost, jedna trubka do vidlic stojí něco málo přes 5000!
změna je život... měním čtyři za dva
Stránky: 1