Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 21.04.2008 19:44:49 Offline |
Re: ...dnes jsem jel jak debil!!! ...přiznáte si to, taky někdo?
prdlajs bojí se to přiznat každej občas jede jako p... já třeba včera když jsem spěchal plechovkou do práce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mijo psal:Já bych se přiznal, ale vždycky když mám pocit, že jedu strašnou kudlu tak mě vezme nějakej mlaďoch na sportu a nejlépe v zatáčce hlavně Lipůvka - Blansko ...
to jsme na tom stejně
Život je boj-mašina je nej!!!
Bandit-Kralik (Člen) 21.04.2008 21:29:29 Offline |
taky jsem si myslel ze jsem jednou jel straaaaasne rychle....mel jsem na tacho neco okolo 180-190,tak proc si to nebrat v levym pruhu....jen co si to domyslim z leva me predjizdeji dva sportovci....na jejich rychlost ani nepomyslim....pekne poslusne jsem se pak zaradil do pruhu pro sneky.
Bandit 650A psal:... "starý a senilní"
no ja jezdim treba 110 v obci kosuek od baraku je to takova faja rovinka do mirneho kopecka kde je videt a kolem je jen pole asi tak 300m ... takze u posledniho baraku tomu pritnu
WD club member.
Bandit-Kralik psal:taky jsem si myslel ze jsem jednou jel straaaaasne rychle....mel jsem na tacho neco okolo 180-190,tak proc si to nebrat v levym pruhu....jen co si to domyslim z leva me predjizdeji dva sportovci....na jejich rychlost ani nepomyslim....pekne poslusne jsem se pak zaradil do pruhu pro sneky.
Když na mě blikla Carerra, tak jsem udělal to samé...
Jen jsem tam měl lehce přes 200.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:No kdo tomu kdy nedal pořádně napít? Já na přehledným úseku na dálnici dycky trochu přikrmím, ale v obci do 60km/h max, nebo se snažim aspon no..
...vždy když je ktomu příležitost..
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:barynek psal:No kdo tomu kdy nedal pořádně napít? Já na přehledným úseku na dálnici dycky trochu přikrmím, ale v obci do 60km/h max, nebo se snažim aspon no..
...vždy když je ktomu příležitost..
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1