Nejsi přihlášen
Jak na tlumič
Po instalaci tlumiče řízení se podělím o to jak jsem se do toho pustil já.
Zařízl jsem levý držák na světlo a ze zhora ho zkrátil. Díky tomu se mi vešla na levej tlumič objímka. Druhé uchycení je v držáku (mám nákres kdyby někdo potřeboval) který je přišroubovaný na orig závitech zevnitř na kostře.
Výhodou tohoto uchycení je že v případě otočení objímky na tlumiči co nejblíže středu (běží po menší dráze) bude stačit tlumič s chodem 8-10 cm.
Ještě se chystám na upgrade a to tak, že držák vyrobený z nerezu (2mm) nahradím navařeným držákem v trojúhelníku který vytváří kostra u řidítek. Přeci jen ta dvojka nerez nemá takovou mechanickou pevnost a dochází k menšímu průhybu.
Takže asi tak
Re: Jak na tlumič
určitě je to funkčnější než jak ho mám třeba já (pod světlem příčně),ale kuwa ně by ta tyčka směrující na koleno docela nervovala nehledě o pádech,kdy je docela dost exponován (to Filous: jakože je moc vystrčený woe)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 22.04.2008 12:54:12 Offline |
ten pod krkem je sice pěknej a efektní, ale dle mě je to nefunkční atrapa, ten podélnej bude fungovat dobře a ani mi nepřipadne vošklivej ale samo při kreši končí a ta tyčka do kolene
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.04.2008 15:08:59 Offline |
Kelly01 psal:je 100% funkční
"funkční" tj. nezohejbanej bude do doby než příde krizofka a něco fest škubne řídítkama. pak se ty špejle alá montážka vohnou a bude po
ale je to jenom můj názor
nikomu ho nevnucuji
a teď si du na svejch pravidelnejch 150m do popelnice s košem
a pak na biofernet
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.04.2008 15:59:58 Offline |
Kelly01 psal:Má za sebou Buchlovskej kreš,praskly brýle,předek na maděru,ale na tlumiči nic nepovolilo a neprasklo,stačilo jej jen sundat a po opravě znovu nasadit
Tož tak z praxe,montážka má najeto určo 20000 a zatím
hmm, tak na tokovou argumentaci se dá těžko něco říct, nicméně stejně tomu nevěřim
du na mlíko
doba je temná...
JIRKASILVER (Člen) 22.04.2008 18:35:56 Offline |
Čekám na vývoj honda začala dělat elektro-pneumatický.Čím vyšší rychlost tím menší dírky na průtok oleje.Rotační zeshora na řídítka.
Počkám na recenze.
JIRKASILVER (Člen) 22.04.2008 20:37:23 Offline |
Osi dík za tip okouknu
Tak tak jedine maso a rejzu a spagaty
Billy psal:Tak tak jedine maso a rejzu a spagaty
Myslíš jako čínskou pomstu jo? to seš vlastenec že žereš rejzu???
to mi připomíná nevrátné Kellyho úpravy ve stylu vrtání dír do kyvky,případně brejlí
To Pšan:woe,dyby se tam dalo eště jedno lešení,tag by sa na tom dal postavit stan i s kempingovým stolkem
inkvizitorr (Administrator) 25.04.2008 08:07:17 Offline |
Koldan psal:to mi připomíná nevrátné Kellyho úpravy ve stylu vrtání dír do kyvky,případně brejlí
a kam bys to chtěl vracet??? jako že po dvou letech ježdění s tlumičem ho zas sundáš a budeš jezdit bez něj??? vaření (nejlépe v papiňáku) a vrtání bych se nebál, nemůže to uškodit řek bych...
doba je temná...
Koldan psal:to mi připomíná nevrátné Kellyho úpravy ve stylu vrtání dír do kyvky,případně brejlí
To Pšan:woe,dyby se tam dalo eště jedno lešení,tag by sa na tom dal postavit stan i s kempingovým stolkem
..woe,že zrovna tobě se to líbit nebude jsem nečekal..
..už jenom kvůli té barvě jsem myslel,že tě to chytne za srdce..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 25.04.2008 18:55:21 Offline |
Miras psal:Takže ještě posílám zmiňovaný upgrade. Tohle řešení je mechanicky mnohem pevnější. Dnes jsem to byl projet s tlumičem a jako že jo
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iras/5.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iras/6.jpg
No doufám,že tuhle příšernost pod něco skováš a bude vidět jen ta díra.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pšán psal:Koldan psal:to mi připomíná nevrátné Kellyho úpravy ve stylu vrtání dír do kyvky,případně brejlí
To Pšan:woe,dyby se tam dalo eště jedno lešení,tag by sa na tom dal postavit stan i s kempingovým stolkem..woe,že zrovna tobě se to líbit nebude jsem nečekal..
..už jenom kvůli té barvě jsem myslel,že tě to chytne za srdce..
no fuck že jo,až teďkoc sem si teho všimnul,že to má ten správnej bonus
inkvizitorr (Administrator) 28.04.2008 11:40:39 Offline |
wogo proti tý zelený fasádě to vypdá, že sebral bajk tomymu dovolte mi odejít
doba je temná...
Filousi to je jednoduché - v případě silniční kontroly prohlásíš, že moto je registrované v USA, mám ho od bratrance z třetího kolena půjčené, zákonnou pojistku jsem zaplatil a ruko zákona můžete si to ověřit, TP samo nemám, páč v Jú Es Ej takové kokotiny nepraktikují a tudíž nejsi -li orgáne schopen si to ověřit, tož mi polib no né?No ano!
P.S.Dočasné řešení než vyřídím RZ
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Filousi to je jednoduché - v případě silniční kontroly prohlásíš, že moto je registrované v USA, mám ho od bratrance z třetího kolena půjčené, zákonnou pojistku jsem zaplatil a ruko zákona můžete si to ověřit, TP samo nemám, páč v Jú Es Ej takové kokotiny nepraktikují a tudíž nejsi -li orgáne schopen si to ověřit, tož mi polib no né?No ano!
P.S.Dočasné řešení než vyřídím RZ
..máš nehezký přístup k tvým dodavatelům,ty loulo z harvyrřova
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Jarken psal:Filousi to je jednoduché - v případě silniční kontroly prohlásíš, že moto je registrované v USA, mám ho od bratrance z třetího kolena půjčené, zákonnou pojistku jsem zaplatil a ruko zákona můžete si to ověřit, TP samo nemám, páč v Jú Es Ej takové kokotiny nepraktikují a tudíž nejsi -li orgáne schopen si to ověřit, tož mi polib no né?No ano!
P.S.Dočasné řešení než vyřídím RZ..máš nehezký přístup k tvým dodavatelům,ty loulo z harvyrřova
...nezaplatil dýleroj s kokajínem???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ke komu ?K čemu ?Jací dodavatelé nepanimáju !
Ale jestli myslíš některé prudiče v uniformách(čest práci ostatních, nehážu je do jednoho pytle), tak k některým mám opravdu nehezký přístup...
Naposledy jsem měl těžkou řeč s jedním dychtivým - nechtěl ne a ne pochopit, že za 1) nechová se tak jak má, 2) zadělává si na průser, 3) nic mu nezaplatím, 4) žádný přestupek jsem nespáchal, 5) že už jsem pár (i cizích ) přestupkových řízení vyhrál a dosud žádné neprohrál...
Pochopil až po poradě s kolegou a jakémsi telefonování, že vlastně nikoho nezastavil... Si mohl sobě i mne ušetřit čas a za tu dobu dychtivě pokutovat jiné Jak píšu... s některýma je těžká řeč - jak s malými dětmi - vše stokrát opakovat no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Stránky: 1