Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 21.04.2008 20:56:04 Offline |
Re: Výrobce baterií
Miras psal:co si myslíte o bateriích Banner, popř. Varta? Znám zatim jenom mnou osvědčené Yuasa, tak váhám.
banner zkušenost ze dvou aut
varta cenna snížila se kvalita to mám od dodavatelů
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Loupežník650 (Člen) 21.04.2008 21:17:28 Offline |
já mám banner v autě a dobré. Je to docela kvalitní značka
Můžu vás uklidnit a zjednodušit vám hledání: Všechny motocyklové baterie se vyrábí mimo Evropu. Konkr. typ vždy vyrábí jen jedna firma (typů je hodně = firem je taky víc). Takže esli to bude Banner nebo Varta je šumafuk. Můžou být jisté cenové rozdíly - dle obch. politiky každé značky a konkr. prodejce.
Zdroj: Velký distr. Banneru
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Můžu vás uklidnit a zjednodušit vám hledání: Všechny motocyklové baterie se vyrábí mimo Evropu. Konkr. typ vždy vyrábí jen jedna firma (typů je hodně = firem je taky víc). Takže esli to bude Banner nebo Varta je šumafuk. Můžou být jisté cenové rozdíly - dle obch. politiky každé značky a konkr. prodejce.
Zdroj: Velký distr. Banneru
takze i no name baterky sou v cajku?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Mirek D psal:Můžu vás uklidnit a zjednodušit vám hledání: Všechny motocyklové baterie se vyrábí mimo Evropu. Konkr. typ vždy vyrábí jen jedna firma (typů je hodně = firem je taky víc). Takže esli to bude Banner nebo Varta je šumafuk. Můžou být jisté cenové rozdíly - dle obch. politiky každé značky a konkr. prodejce.
Zdroj: Velký distr. Bannerutakze i no name baterky sou v cajku?
POkud jsou stejného provedení tak jo.
Autobus je taky Suzuki... .
Stránky: 1