Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 22.04.2008 16:24:33 Offline |
lauren bude chytrá holka :-)
fakt dobrý, co sou lidi schopný udělat pro prachy
http://www.youtube.com/watch?v=FzZWqYWh … re=related
doba je temná...
Re: lauren bude chytrá holka :-)
Koukal jsem na to včera....
nevěra... neuveřitelný ona existuje...
jinak tady je to s titulkama
http://uk.youtube.com/watch?v=5kVe3km8dU0
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
status_quol (Člen) 22.04.2008 16:36:35 Offline |
Dobrá zlatokopka dobře jí tak
Banditatom (Člen) 22.04.2008 16:59:28 Offline |
jo jo kdo chce kam ... tam taky skončí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 22.04.2008 17:47:49 Offline |
no tak ta je fakt bystrá
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 22.04.2008 17:54:51 Offline |
jako většina ženskejch
progearova zena:
kdyby takhle premejslely vsechny ...
Chudak tam ale vydržel sedět a poslouchat tu kravu hodne dlouho ...
neni lepsi todle?:
http://www.youtube.com/watch?v=CS2sk1NUldo
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
sten psal:progearova zena:
kdyby takhle premejslely vsechny ...
Chudak tam ale vydržel sedět a poslouchat tu kravu hodne dlouho ...
neni lepsi todle?:
http://www.youtube.com/watch?v=CS2sk1NUldo
ja nepremejslim.....
ale tahle blondýna je fakt asi
a jinak Simpson vede....ale ten by penize asi nevyhral
Banditatom (Člen) 22.04.2008 20:13:22 Offline |
Meloun psal:A s kým bychom asi tak podváděli svoje ofiko protějšky nebejt takových "chytrých" holek??Hm???
máš recht chytrej kdyby byli všechny poctivý tak není s kým dovádět
Meloun psal:A s kým bychom asi tak podváděli svoje ofiko protějšky nebejt takových "chytrých" holek??Hm???
no me podvist pritel s timhle tak je mi ho lito a jeste dostane facaka navic za to co si to pritah.......ale tahle je asi fakt dobra....mozna rada kouri podle toho jak nakonci otvira hubu....ale manzelovi to asi ten vecer nebylo, na zacatku se sice este smal, na konci nak uz ne
jinak miluju blbky.....udelaj skoro vsechno a zadarmo.....no - treba tahle - pobavila klidne i miliony lidi (kdyz uz to ma i titulky) a nedostala za to tech svejch 200.000 dolaru
status_quol (Člen) 22.04.2008 20:17:37 Offline |
na rm je to video celý s těma titulkama a tam psali že jí chodily výhružný dopisy vod lidí ještě jak dlouho a prolítla novinama po celý americe.. jo manžel jí nechal úplně debilní teda nebyl (ten manžel)
Progearova žena psal:Meloun psal:A s kým bychom asi tak podváděli svoje ofiko protějšky nebejt takových "chytrých" holek??Hm???
no me podvist pritel s timhle tak je mi ho lito a jeste dostane facaka navic za to co si to pritah.......ale tahle je asi fakt dobra....mozna rada kouri podle toho jak nakonci otvira hubu....ale manzelovi to asi ten vecer nebylo, na zacatku se sice este smal, na konci nak uz ne
jinak miluju blbky.....udelaj skoro vsechno a zadarmo.....no - treba tahle - pobavila klidne i miliony lidi (kdyz uz to ma i titulky) a nedostala za to tech svejch 200.000 dolaru
Jsou dva druhy podvádění:
Buď hledáš pokec a porozumnění,kterého se ti doma nedostává...anebo jen to jedno a v tom případě nezáleží na tom,jak je chytrá apod...
Anebo obojí dohromady!
Ale to je vzácné!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Progearova žena psal:Meloun psal:A s kým bychom asi tak podváděli svoje ofiko protějšky nebejt takových "chytrých" holek??Hm???
jinak miluju blbky.....udelaj skoro vsechno a zadarmo.....no - treba tahle - pobavila klidne i miliony lidi (kdyz uz to ma i titulky) a nedostala za to tech svejch 200.000 dolaruJsou dva druhy podvádění:
Buď hledáš pokec a porozumnění,kterého se ti doma nedostává...anebo jen to jedno a v tom případě nezáleží na tom,jak je chytrá apod...
Anebo obojí dohromady!
Ale to je vzácné!
ja to delim trochu jinak....
Banditatom (Člen) 22.04.2008 20:44:11 Offline |
Progearova žena psal:Meloun psal:Progearova žena psal:
jinak miluju blbky.....udelaj skoro vsechno a zadarmo.....no - treba tahle - pobavila klidne i miliony lidi (kdyz uz to ma i titulky) a nedostala za to tech svejch 200.000 dolaruJsou dva druhy podvádění:
Anebo obojí dohromady!
Ale to je vzácné!ja to delim trochu jinak....
no no a jak? to my musíš vysvětlit?
Banditatom psal:Progearova žena psal:Meloun psal:
Jsou dva druhy podvádění:
Anebo obojí dohromady!
Ale to je vzácné!ja to delim trochu jinak....
no no a jak? to my musíš vysvětlit?
za a) na holky a kluky
za b) na :pritel to vi a ptitel to nevi
za c) satlo to za to a bylo to na hovno
staci??
Když už mám tu potřebu někoho podvádět, halt si musim potom nýst následky...který dřív nebo pozdějc z mýho jednání vyvstanou...takže...pokud něco takovýho udělám, tak ať to stojí za to
...Do you know that bad girls go to hell?...
zas za 200000 babek by se při kurzu třeba 20kč(v době kdy to vzniklo) dal tady začít celkem slušnej novej život
A při plánovaném opuštění partnera a rodiny je vhodné mít "něco málo do začátku"
Ovšem ta prohra přd berouskem je trošku nepříjemná
God Save The Queen!
Lenka psal:Když už mám tu potřebu někoho podvádět, halt si musim potom nýst následky...který dřív nebo pozdějc z mýho jednání vyvstanou...takže...pokud něco takovýho udělám, tak ať to stojí za to
Pořádná dupačka je pořádná dupačka..... pravda...
Blu one.... old one
Ondráš psal:Co čekala, že se jí budou ptát do kolik se pokakával?
Škoda, že nedošlo na otázku, jestli ten někdo byl ten její expřítel a pravda by byla, že ano.
Ale jinak je to .
Ale i ne...voni jí ty otázky položili předem...věděla, do čeho jde...a podle mýho do toho šla úmyslně, protože prostě nevěděla, jak ven z toho manželství...někerý lidi maj halt problém s komunikací a takhle to dopadá...fakt bejt tim chlapem, tak jí jednu natankuju, kamery nekamery...protože takovýdle věci se řešej doma za zavřenejma dveřma, a né před celejma státama...
Lenka psal:Ondráš psal:Co čekala, že se jí budou ptát do kolik se pokakával?
Škoda, že nedošlo na otázku, jestli ten někdo byl ten její expřítel a pravda by byla, že ano.
Ale jinak je to .Ale i ne...voni jí ty otázky položili předem...věděla, do čeho jde...a podle mýho do toho šla úmyslně, protože prostě nevěděla, jak ven z toho manželství...někerý lidi maj halt problém s komunikací a takhle to dopadá...fakt bejt tim chlapem, tak jí jednu natankuju, kamery nekamery...protože takovýdle věci se řešej doma za zavřenejma dveřma, a né před celejma státama...
To je potvrzuje to, že je to .
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Lenka psal:Ondráš psal:Co čekala, že se jí budou ptát do kolik se pokakával?
Ale jinak je to .Ale i ne...voni jí ty otázky položili předem...věděla, do čeho jde...a podle mýho do toho šla úmyslně, protože prostě nevěděla, jak ven z toho manželství...někerý lidi maj halt problém s komunikací a takhle to dopadá...fakt bejt tim chlapem, tak jí jednu natankuju, kamery nekamery...protože takovýdle věci se řešej doma za zavřenejma dveřma, a né před celejma státama...
To je potvrzuje to, že je to .
Ano prosim
Banditatom (Člen) 23.04.2008 15:42:48 Offline |
Lenka psal:Ondráš psal:Lenka psal:
Ale i ne...voni jí ty otázky položili předem...věděla, do čeho jde...a podle mýho do toho šla úmyslně, protože prostě nevěděla, jak ven z toho manželství...někerý lidi maj halt problém s komunikací a takhle to dopadá...fakt bejt tim chlapem, tak jí jednu natankuju, kamery nekamery...protože takovýdle věci se řešej doma za zavřenejma dveřma, a né před celejma státama...To je potvrzuje to, že je to .
Ano prosim
jojo je to pořádná a dobře jí tam
Stránky: 1