Nejsi přihlášen
Re: moto kufr
Základní rozdělení kufrů značky Givi, Kappa a Nayka je jenom v systému uchycení kufru na samotné plotně, jak už napsal Vikec, Monolock a Monokey.
Na Monolock plotnu se dělají spíše menší kufry, byla určena hlavně na skůtry.
Tato plotna je nejpoužívanější, dělají se na ni kufry větších objemů, např. Maxia 52l.
Je teda úplně jedno od jaké firmy máš plotnu, jsou plně záměnné, důležitý je jen ten systém uchycení. Pak ještě existují systémy od jiných firem, ale na to ses neptal.
Je to černé a klepe to na dveře. Co to je? Naše růžová budoucnost.
mazo psal:chce sa spytat este ne tie zavesne systemy. Mam zaujem o 52L Givi maxia, viem ze sedi na monokey, ale neviem ake drziaky na tu platnu potrebujem, alebo ake pouzivate vy?
měli by ti je (ty drzaky) prodat i s tou plotnou. Teda aspon u mne to tak bylo..
Bandit 4EVER!!!
no chcem kupit kufor cez ebay a je schopny mi ktomu pribalit aj monokey platnu. musim sa spytat teda ako je to s tymi drziakmi...
Alebo mi viete poradit nejake ine kufre okrem givi? teda vzhladom na cenu ine, lebo je to cena k
mazo psal:no chcem kupit kufor cez ebay a je schopny mi ktomu pribalit aj monokey platnu. musim sa spytat teda ako je to s tymi drziakmi...
Alebo mi viete poradit nejake ine kufre okrem givi? teda vzhladom na cenu ine, lebo je to cena k
GIVI, Kappa, Nayka - vsechno jeden vyrobce akorat jinej název - tzn. ze Kappa ti pujde na GIVI a obracene. Zkus se zeptat nejakyho prodejce (třeba http://www.paolo.cz ) a řekni že máš tu a tu plotnu a ten a ten kufr a že nevíš jakej držák a oni ti poradí nebo aspon někam nasměrujou
ja osobně mam Kappa držák, plotna Monokey a kufr 44l a celý mi to vyšlo asi na 5 a půl tisíc, což neni na B12 špatný, myslim
Bandit 4EVER!!!
mazo psal:no chcem kupit kufor cez ebay a je schopny mi ktomu pribalit aj monokey platnu. musim sa spytat teda ako je to s tymi drziakmi...
Jestli chces vozit jenom topcase, tak si kup treba GIVI MONORACK (nebo Kappa MONORACK...je to stejny)+ specifickou montazni sadu na Bandita. Na toto primo nasadis kufr typu Monokey bez jakekoliv dalsi plotny.
Pokud chces nosic na 3 kufry, tak si budto kup vyse zmineny MONORACK, ktery doplnis o bocni trubkove nosice nebo porid WINGRACK + specifickou montazni sadu. Na to opet libovolne kufry Monokey.
Ja mam jinou variantu, trubkovy nosic na tri kufry FIVESTARS + kufry Nayka a jsem maximalne spokojenej .
Lepší vyměknout než vytuhnout...
Viete mi poradit. Na B6 mam mat Monorack 522F + platna M2 /hlinikova/ + kufor.
Ale je potrebny aj nejaky adapter medzi ram a platnu? Alebo uz nie? Ako to je , kto to ma na Banditovi. Planujem komplet Givi. Dik.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
Stránky: 1