Nejsi přihlášen
Cukání přední brzdy
Zdravím. Mám takovej trošku problém. Loni mi tak nějak začala cukat přední brzda, a mám dojem že se to zhoršuje. Mám dojem že v jednom brzdiči špatně chodí jeden pístek a tak se ptám, jestli by to mohlo bejt tim![]()
A ještě bych se pražčů chtěl zeptat kam pro O kroužek na pístek v předním brzdiči na TeLe.. Už asi měsíc odvzdušňuju zadní brzdu a eště jsem to nestih a s tou cukavou přední mam špatnej pocit když vezu baťůžek![]()
Dík![]()
viz avatar:)
Re: Cukání přední brzdy
...hele na to nebude mít vliv volnej chod pístku/ů (když už jednou brzdíš, tak je tam), ale spíš křivej kotouč (nebo i ložiska)
...gumičku kup v nějakým krámu simerinky/ložiska a budeš jí mít "za babku" ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No asi mi to začalo dělat po tom kreši loni, ale nejde mi do hlavy o co by to dostalo ránu
Kde se daj ty kotouče nechat přeměřit? Sem si tak nějak pořád myslel, že jsou kotouče lehce zvlněný aby pak jako odstrčily pístky když už nebrzdíš a řikal jsem si jestli třeba tim jak ten pístek nechodí zpátky, tak ten kotouč nekopíruje a cuká to. Ale asi je to fakt blbost![]()
VikecB12 psal:Co z toho že byla škrcená,vodškrcená a pak vytuňěná,kdyš má v
kotouče
No vono mi to do teď nedělalo problém, páč kdo brzdí prohrává a rači mrtvej než druhej, ale kvůli slečně to nějak musím vyřešit![]()
škardík psal:Zdravím. Mám takovej trošku problém. Loni mi tak nějak začala cukat přední brzda, a mám dojem že se to zhoršuje. Mám dojem že v jednom brzdiči špatně chodí jeden pístek a tak se ptám, jestli by to mohlo bejt tim
A ještě bych se pražčů chtěl zeptat kam pro O kroužek na pístek v předním brzdiči na TeLe.. Už asi měsíc odvzdušňuju zadní brzdu a eště jsem to nestih a s tou cukavou přední mam špatnej pocit když vezu baťůžek
Dík
Já bych řekl, že to tvoje TeLe zmutovalo (když vidělo jak na něm jezdíš) a samo si vytvořilo ABS.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ahoj když jsem koupil motorku byla bouraná a byly i zvlněné kotouče a rovnal mi je nějaký Jirka Kolář z Uhřiněvse. Řekl bych, že to udělal dobře většího puntíčkáře jsem neviděl a myslím to v dobrém. Jen je potřeba sundat plášť. Můžu ti sehnat kontakt jestli budeš mít zájem. Ahoj Olda.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
škardík psal:No asi mi to začalo dělat po tom kreši loni, ale nejde mi do hlavy o co by to dostalo ránu
Kde se daj ty kotouče nechat přeměřit? Sem si tak nějak pořád myslel, že jsou kotouče lehce zvlněný aby pak jako odstrčily pístky když už nebrzdíš a řikal jsem si jestli třeba tim jak ten pístek nechodí zpátky, tak ten kotouč nekopíruje a cuká to. Ale asi je to fakt blbost
...kotouče nejsou a ani nesměj bejt zvlněný a to ani lechce, páč pag to dělá přibrždění právje todle
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
škardík psal:Zdravím. Mám takovej trošku problém. Loni mi tak nějak začala cukat přední brzda, a mám dojem že se to zhoršuje. Mám dojem že v jednom brzdiči špatně chodí jeden pístek a tak se ptám, jestli by to mohlo bejt tim
A ještě bych se pražčů chtěl zeptat kam pro O kroužek na pístek v předním brzdiči na TeLe.. Už asi měsíc odvzdušňuju zadní brzdu a eště jsem to nestih a s tou cukavou přední mam špatnej pocit když vezu baťůžek
Dík
a co vidle?? tlumi jak ma?? to muze taky bejt...
vono je to jako jednoduchý,prostě vyválíš motorku a když vezmeš ty kotouče hned a dáš je srovnat když jsou hnutý,tak je rovnač srovná a je to ok a fungujou dál..
ale když s nima půl roku či rok jezdíš že jo,tak je prostě zkurvíš,páč jednoduše se v těch zvlněnejch místech probrzděj a jsou v
a nenávratně..
někdy pomůže přebroušení,ale fuck jen někdy..
takže: Škarďa si koupí nový kotouče![]()
vOjTaB6 psal:V kanálech nigdy nespal...
Se slečnou se z něj stava kulturni člověk...
dlaždičky vyměnil za plovoucí podlahu...
Už si někdy šukal na plovoucí podlaze
to musíš mít placatý kolena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:vOjTaB6 psal:V kanálech nigdy nespal...
Se slečnou se z něj stava kulturni člověk...
dlaždičky vyměnil za plovoucí podlahu...Už si někdy šukal na plovoucí podlaze
to musíš mít placatý kolena
pořád lepší než koberec![]()
momentalně zavostalej
Jo a eště esli má cenu někde schánět jetý, nebo esli mám callnout pánům do tenaxu? Tam mi asi na moje starý unašeče nanejtujou jejich nový kotouče nee
A ještě esli třeba někdo už od nich kotouče má, tak kolik to koštovalo a jak dlouho to trvalo?? Dík
Jo,zavolej do tenaxu,pak se pomodli než někde vezmeš za brzdy..
Jestli chceš dobrou radu,tak kup jiné kotouče ale rozhodně né samo domo tenax,mám je a vim vo čem mluvim..
Jinak tvoje jsou stejné s gsxr,haya,gsx14 atd,prostě hafo motorek takže tim pádem hafo kotoučů všude na prodej.
Každopádně nejřív bych doporučoval tvoje přeměřit jestli jsou v háji,nebo jeden nebo co vlastně.Ale svinovacím metrem to fakt nezměříš.![]()
Stránky: 1