Nejsi přihlášen
STK na plechovku - Chomutov
Zdravim všechny plechovkáře
rád bych se zeptal jestli nemáte nějakou ověřenou STK kde to trochu víc jak se říká ojebávaj než u DP v Chomutově kde je sere každá ovina. Mám na autě o cenťák slabší gumy než v TP a ručka mi zabírá až skoro uplně nahoře a nechce se mi kvůli tomu sundavat vejfuk atd, a hlavně na to teď ani nemám čas...
Někdo tvrdí že v Žatci jsou v poho ale težko říct...
Jinak ještě když jsme u toho, předpokládám že ručka by byla lehká závada - do měsíce za 200,- ale co ty gumy? Neodjedu bez známky? Díky moc a plechovkám
Ne asi
Jirka Žito (Člen) 23.04.2008 21:14:23 Offline |
Re: STK na plechovku - Chomutov
Dal bych asi Žatec.Dřív byl dobrej i Lubenec,ale teď tam už stojí za hovno.Vykopli mě že prej má čočku v zornym poli.No já kvůli tomo sklo měnit nebudu a převařený číslo na kasli(golf 2-žádná čorka).V Žatci jsem prošel...
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
Jirka Žito psal:Dal bych asi Žatec.Dřív byl dobrej i Lubenec,ale teď tam už stojí za hovno.Vykopli mě že prej má čočku v zornym poli.No já kvůli tomo sklo měnit nebudu a převařený číslo na kasli(golf 2-žádná čorka).V Žatci jsem prošel...
tak to je dobrá informace , díky
Ne asi
Jirka Žito (Člen) 23.04.2008 21:19:58 Offline |
Počkej to hlavní jsem zapoměl.Měl jsem na sobě hasičský montérky a bejvalku s berlema.Je ale fakt,že uplně čistě jsem neprošel.musel jsem přitáhnout ruční brzdu,ale šlo to na místě bez poplatku.
Jirka Žito psal:Počkej to hlavní jsem zapoměl.Měl jsem na sobě hasičský montérky a bejvalku s berlema.Je ale fakt,že uplně čistě jsem neprošel.musel jsem přitáhnout ruční brzdu,ale šlo to na místě bez poplatku.
Ne asi
luig psal:Jirka Žito psal:Počkej to hlavní jsem zapoměl.Měl jsem na sobě hasičský montérky a bejvalku s berlema.Je ale fakt,že uplně čistě jsem neprošel.musel jsem přitáhnout ruční brzdu,ale šlo to na místě bez poplatku.
ty vemeš leda tak hnědý trenky a Džedáje, a to by bylo aby nebylo Dyk tys byl dycká chytrej kluk ne?
Bandit 4EVER!!!
Jirka Žito (Člen) 24.04.2008 21:13:52 Offline |
No chytrej nevim,ale vobčas vychcanej...
Stránky: 1