Nejsi přihlášen
Martin B12 (Člen) 25.04.2008 21:07:12 Offline |
Re: Východočeši sobota 26.4.08
Honza: v kolik a kde ?
street triple picco
Honza B12 psal:V neděli v poledne máme sraz s Sharis, Lihym a dalšíma v železňáku u benzínky, tak kdo chce, v 11h nejpozdějc odjezd od OMV v Trutnově.
Kdyžtak jsem na telefonu
ty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu , tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedka
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Honza B12 psal:V neděli v poledne máme sraz s Sharis, Lihym a dalšíma v železňáku u benzínky, tak kdo chce, v 11h nejpozdějc odjezd od OMV v Trutnově.
Kdyžtak jsem na telefonuty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu , tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedka
Myslím OMV v Trutnově. V Brodě nevím co to je za benzínku. Ta na začátku zatáček, sraz tam v 12:00
Honza B12 psal:barynek psal:Honza B12 psal:V neděli v poledne máme sraz s Sharis, Lihym a dalšíma v železňáku u benzínky, tak kdo chce, v 11h nejpozdějc odjezd od OMV v Trutnově.
Kdyžtak jsem na telefonuty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu , tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedka
Myslím OMV v Trutnově. V Brodě nevím co to je za benzínku. Ta na začátku zatáček, sraz tam v 12:00
Taky myslim OMV v Trutnove, ale kde to je, na začátku když přijíždíš od HK nebo kdepak? Do Brodu mě budeš muset odvýzt
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Honza B12 psal:barynek psal:
ty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu , tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedkaMyslím OMV v Trutnově. V Brodě nevím co to je za benzínku. Ta na začátku zatáček, sraz tam v 12:00
Taky myslim OMV v Trutnove, ale kde to je, na začátku když přijíždíš od HK nebo kdepak? Do Brodu mě budeš muset odvýzt
V Trutnově směrem na Náchod uprostřed města. Drž se cedule Náchod a nemineš
luig psal:barynek psal:Tu Honza B12: Dík za ukázání super místa na ježdění, bylo to super!!! A rád jsem vás všechny osobně poznal
Zas si prošoupal slidery nebo vyjímečně krajinka?
aj na krajinku aj na slajdry to je
ale ne každej jezdí jak bezmozek, totiž ty
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1