Nejsi přihlášen
Re: Co vše bych měl vědět o SV 650S ?
axoz psal:chtěl bych si koupit tuhle mašinu ale moc o ní nevím .. co kde jak proč jednovál chyby poruchy atd koho co napadne že bych měl vědět dik
zásadní informace je, že je to dvouvál
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.04.2008 16:40:24 Offline |
www.suzuksv.cz přímo jejich fórum..jina na co mě upozornili tak je to aby mě nepřekvapilo ,že na neutrál při vrknutí za plyn občas zarachtá spojka....,ale prej to neni životu nebezpečný...oprava je možná,ale prej se to po pár tisicích stejně objevý znova.Jinak je všechno stejný jak na jinech moto.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ross psal:axoz psal:chtěl bych si koupit tuhle mašinu ale moc o ní nevím .. co kde jak proč jednovál chyby poruchy atd koho co napadne že bych měl vědět dik
..
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
..jaké poruchy a chyby a co kde proč bych ti i řekl,ale zatím jsem se s ničím takovým nesetkal..jen toliko,že se mi víc líbí N-ko..ale to už je na chuti každého soudruha..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kukii psal:Loser psal:nejdulezitejsi je vedet, ze je to pulmotorova jebka
Ale jezdí líp jak ta tvoje
jak to muzes vedet? Kdyz sme jeli od nas, tak jsi me porad brzdila ... kdybych byl hajzl, tak te predjedu a necham te vzadu napospas vlkum
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 25.04.2008 18:43:56 Offline |
Pšán psal:Too Loser:
pokud jsi TY někoho předjel,tak ten dotyčný(á)
musel(a) snad couvat..
to Loser:to víš teprve se s tou motorkou seznamuje tak jela tvým tempem....na Banditovi jezdi stejně jak já.Tedy pomalu a opatrně:)
tady na ní měla najeto asi tak 300 km
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
gore psal:ross psal:axoz psal:chtěl bych si koupit tuhle mašinu ale moc o ní nevím .. co kde jak proč jednovál chyby poruchy atd koho co napadne že bych měl vědět dik
..
jednoval lol ...... dobra sranda
WD club member.
Stránky: 1