Nejsi přihlášen
Re: Kalhotky na SPZ
Uhlajs psal:Co si myslíte o kalhotkách na SPZce?Včera jsem jednoho takovího potkal se prohánět po Chebu.
Nevím jak vy ale já kalhotky nenosím.
cece ja taky kalhotky nenosim,pac bych se do nich asi nevesel,ale zeptam se soudruzky jestli je nosi...
...sam mezi jebkarema...
Banditatom (Člen) 28.04.2008 15:12:50 Offline |
když jsem ještě neměl papíry tak jsem měl hezký stylový červený tanga
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Marián psal:Uhlajs psal:Co si myslíte o kalhotkách na SPZce?Včera jsem jednoho takovího potkal se prohánět po Chebu.
Nevím jak vy ale já kalhotky nenosím.cece ja taky kalhotky nenosim,pac bych se do nich asi nevesel,ale zeptam se soudruzky jestli je nosi...
To je ten pravej nevim, ale na tvý sem je viděl, takže děláš machry a hajzly máš na chodbě.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Marián psal:Uhlajs psal:Co si myslíte o kalhotkách na SPZce?Včera jsem jednoho takovího potkal se prohánět po Chebu.
Nevím jak vy ale já kalhotky nenosím.cece ja taky kalhotky nenosim,pac bych se do nich asi nevesel,ale zeptam se soudruzky jestli je nosi...
To je ten pravej nevim, ale na tvý sem je viděl, takže děláš machry a hajzly máš na chodbě.
na znacce sem je mel jednou jedinkrat asi pred dvouma rokama,nez sem zjistil,ze je to totalni picovina...vod ty doby je mam ale schovany pod znackou,pac sem lenivej je vyndat-je to hrozna prace.
tak teda nevim,kdes je videl...
mimochodem s tema hajzlama na chodbe si to trefiljo ja zapomnel ty je nemas ani na ty chodbe
...sam mezi jebkarema...
MotoCharlie (Člen) 28.04.2008 22:20:45 Offline |
Také jsem je vezl,ale pánům od bezpečnosti se to nelíbilo a naštěstí pro mne jsem vyvázl jen s domluvou abych je sundaljinak je to prý za 500.
Každému co jeho jest
Stránky: 1