Nejsi přihlášen
neco bouchlo (zavada v elektroinstalaci)
potrebuji poradit...pritelkyne ma sv 650 s........dnes tam dala baterku-polarizaci neprehodila-a pri otocenim klicku rana pod nadrzzi a modry sladky dym..........co se mohlo posrat?alternator?elektrika?relatka?kuwa kterej parchant to nakousal?nevite?diky za rady............
Editoval osiris (28.04.2008 21:18:33)
Re: neco bouchlo (zavada v elektroinstalaci)
no volala mi kdyz jsem byl v praci ,takze rad bych vedel pocem mam jit...ptam se zda se to nekomu nestalo nebo otom neslysel at vim kde pripadne hledat a netapu.........ale urco podivat se na to musim
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2008 21:08:09 Offline |
pod nádrží je jen Airbox a v nádrží čerpadlo teda jestli má stříkačku.Pak už tam jsou jen čidla a servomotorky na ty druhý škrtící klapky....ale po pravdě...pokud se nepodíváš tak to nezjitíš...a přitom stačí povolit jen 6 šroubků a nádrž odlopit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2008 21:15:22 Offline |
i tak pod nádrží není nic co by mohlo bouchnout...snad je cívka..baterka je pod sedačkou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No haji gdyby ty kablé přehodila, tak by se nic nestalo, japončíci sou blbu vzdorný, jak si jinak vysvětlit že pořád jezdíme i gdyž se f tom hrabeme a že Loser není dávno posmrti ....chichi prdon Loser
Cholá chlafa, cholá řiť a chned to falí kůrfa lip ..........
AtikS psal:No haji gdyby ty kablé přehodila, tak by se nic nestalo, japončíci sou blbu vzdorný, jak si jinak vysvětlit že pořád jezdíme i gdyž se f tom hrabeme a že Loser není dávno posmrti ....chichi prdon Loser
jen si ze me delejte prdel ....
vcera jsem se nahodou dozvedel, ze muzu bejt rad, ze mi ta masina jeste nevybuchla pod prdeli.
Proc jste mi nerekli, ze se maji ventily kontrolovat po 6000km a ne az po 22000. A taky jste mi zatajali, ze ta kraksna ma nejakej rozvodak,kterej je pry treba asi taky vymenit + mi nikdo neprozradil, ze kdyz za to vemu a v osmi tisicich mi to zarve jako bych zmackl packu spojky, ze je v spojka? Ste me chteli zabit, co? Smejdi!
Jo, holt malicka bude muset k dochtorovi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 29.04.2008 15:28:28 Offline |
ventily se delaj po 12 tisicich, jen tak pro info....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
To je fuk po kolika se dělaj, že Losere??? estli po 6 nebo po 12. To musí vydžet kua celej život motora, dyk so z pevnýho a tvrdýho dubovýho dřeva,stejně jako rozvoďák ............ akorád se tam dofnitř musí lejt volej aby to dřevo nevoschlo a neprasklo!
Cholá chlafa, cholá řiť a chned to falí kůrfa lip ..........
Progear 650 (Člen) 29.04.2008 17:17:54 Offline |
Michal Dk psal:Progear 650 psal:ventily se delaj po 12 tisicich, jen tak pro info....
Teď to chce nahnat po 6 ti tisících
No tak to má co dělat... Jenom aby ještě pak zas neřešil ventilový víko, když by se do toho furt lezlo...
stejně ten Zbyňa je ale montér Kolja, co? for all....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1