Nejsi přihlášen
Ráfky - úprava vzhledu...
Rád bych rozved téma úpravy ráfků. Mám klasické černé ráfky a láká mě jejich úprava. Viděl jsem nějaký fotky, buď broušených nebo lakovaných. A taky bych to rád zkusil, ale nevím, kolik by to dalo práce a vzalo peněz, tak mě zajímají vaše zkušenosti, abych věděl, jestli o tym mám vůbec dál uvažovat, dík.
Re: Ráfky - úprava vzhledu...
Tý J arinne, vono záleží na vkusu každého sodruha. Někomu se líbijou stříbrný ráfky, někomu, černý, někomu pochromovaný. Mě osobně ty tmavý přijdou takový nevýrazný a splívajou s gumama jako by tam nebyly, ale pokud o něčem takovým uvažuješ tak myslím že by se to dalo docela i pochromovat. No né aby si na to bral štětku se stříbřenkou na trubky ....... na to tady so jiní experti ..... chichi a nebo si to polep těma fosforovejma čárkama nebo co tok prodavajo.
Cholá chlafa, cholá řiť a chned to falí kůrfa lip ..........
koukni se na stránky Tenaxu dělaj leštění za 700/kolo stačí jen přelakovat někdo tu říkal že se dá i na počkání...
atiksoj: vyhodil jsem ten blaf na začátku, v technický se zkus držet prosím tématu, nikdo není zvědavej na to aby se hrabal ve fůře hnoje před tím než se něco dozví (to je dobrý i pro ty nový který si chtěj vyhledat nějaký technický řešení svýho problému a nenarážej pak hned v úvodu na tuny pičovin); do diskuze si samo piš co chceš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2008 19:19:30 Offline |
kamzik psal:Zdarec potřeboval bych poradit jestli se nechá dát zadní kolo z b 12 na b 6. B12 je výroba
2005 a B6 je 1998. Děkuji za odpověď a za radu.
ne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1