Nejsi přihlášen
Přišití zipu na kalhoty
Zdarec,
tak uz jsem si koupil k bunde i kalhoty a potrebuji poradit kde si v okoli Přerova můžu nechat nasit zip na kalhoty, bo mi ma bunda nejde sepnout s zadnyma kalhotama, ale mam protikus zipu co ma byt na kalhotach... Jinak pro doplneni bundu mam 4SR a kathoty padana Dik za radu
Vzdy muze byt hur :-)
Re: Přišití zipu na kalhoty
Ton@l psal:Zdarec,
tak uz jsem si koupil k bunde i kalhoty a potrebuji poradit kde si v okoli Přerova můžu nechat nasit zip na kalhoty, bo mi ma bunda nejde sepnout s zadnyma kalhotama, ale mam protikus zipu co ma byt na kalhotach... Jinak pro doplneni bundu mam 4SR a kathoty padana Dik za radu
Nejepší když najdeš někde v tvým okolí nějakýho sedláře nebo obuvníka, ty maj totiž šicí stroje co prošijou kůži. Mě takhle opravář bot parádně opravil rukavice.
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
JIRKASILVER (Člen) 29.04.2008 20:47:26 Offline |
KOžešnictví máš přímo v přerově.Mají stroje co prošijou i kůži.Lepší než obuvníci.
Stačí napsat Košešnictví na netu.Co Vás v tý škole učí.
zdravím také mám kalhoty padana ale sháním právě ten dlouhej zip abych si udělal jakejsi připínací ledviňák. nemusí to být značkový YKK zip ale nedaří se mi nikde v textilních potřebách takovou velikost sehnat nemáte někdo zkušenost se sháněním podobného zipu? nebo kde by se dal třeba i ten značkovej YKK sehnat samostatně? za rady velmi děkuji. mějte se
luboš 650 psal:zdravím také mám kalhoty padana ale sháním právě ten dlouhej zip abych si udělal jakejsi připínací ledviňák. nemusí to být značkový YKK zip ale nedaří se mi nikde v textilních potřebách takovou velikost sehnat nemáte někdo zkušenost se sháněním podobného zipu? nebo kde by se dal třeba i ten značkovej YKK sehnat samostatně? za rady velmi děkuji. mějte se
zkus PSi v Tlumačově....
Banditka psal:Zdravím!
Prosím o radu,sháním svíčky do B6, rv 97, poraďte jaké tam jdou!
Díky
Sice je to uplne mimo misu, ale
GSF 600 (GN77B) 1995- (standard)
NGK–svíčky standard
běžná cena: 305 Kč
naše cena bez DPH 195 Kč
naše cena s DPH 232 Kč (ušetříte 73 Kč)
* označení svíčky: CR9EK
Ton@l psal:luboš 650 psal:zdravím také mám kalhoty padana ale sháním právě ten dlouhej zip abych si udělal jakejsi připínací ledviňák. nemusí to být značkový YKK zip ale nedaří se mi nikde v textilních potřebách takovou velikost sehnat nemáte někdo zkušenost se sháněním podobného zipu? nebo kde by se dal třeba i ten značkovej YKK sehnat samostatně? za rady velmi děkuji. mějte se
zkus PSi v Tlumačově....
Na oblečení jiný značky se u Hubíků ani nepodivaj...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:Ton@l psal:luboš 650 psal:zdravím také mám kalhoty padana ale sháním právě ten dlouhej zip abych si udělal jakejsi připínací ledviňák. nemusí to být značkový YKK zip ale nedaří se mi nikde v textilních potřebách takovou velikost sehnat nemáte někdo zkušenost se sháněním podobného zipu? nebo kde by se dal třeba i ten značkovej YKK sehnat samostatně? za rady velmi děkuji. mějte se
zkus PSi v Tlumačově....
Na oblečení jiný značky se u Hubíků ani nepodivaj...
to si taky myslim, ale ty zipy tam myslim za 300 prodavaj
Stránky: 1