Nejsi přihlášen
zrcátka
zdravím všechny bandit 3,14či, chci se zeptat na názor ohledně tvaru zrcátek. Origo jsou kulatý,ale občas jsou vidět i hranatý.Tak jak to je.Přijde mi že v kulatejch je vidět občas kulový a potřebuju vědět jestli je to s hranatejma lepší, kdo máte prosím o radu ,dík předem.
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Re: zrcátka
Dado psal:Jak jsou na tom s kvalitou zn. VICMA?tuším že je sem vozí Miramoto??
právě o nich píšu,Mazi je měl na 6ce a když jsme jeli z Dubí tak Mazimu vylítlo sklíčko a myslím že Luboss měl stejnej problém.
Ale třeba meli zrovna smůlu na špatný kusy
Mě se kulatý nějak nelíbí tak jsem koupil hranatý od louise. No ta guma nevypadá nijak valně, ale mám je tam tak 6tis km a nebyl jedinej problém.
Měl jsem předtim origo kulatý a repliku ale žádnej velkej rozdíl jsem tam neviděl.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
JAK ŘÍKAL Martys skličko vylítlo takže kvalita nic moc(vicma) ale zase je trochu chyba i na mojí straně když si zrdcátko rovnáš v rukavici tak mužeš tu gumu trochu odchlípnout a tak sem to po tomhle zážitku s novým zrdcátkem zamačkával ty gumy pro jistotu a ok ..... nebo zevnitř pro jistotu nečím přilepit nebo nejakej silikon nebo neco tak zase cena za jedno je 400-500kč což je celkem gut když origo třeba na gsx stojí 2.700
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1