Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2008 20:59:32 Offline |
Re: kotouče (rovnání, kde?)
teoreticky se srovnat dají....zkus se v okolí poptat jestli tam není nějaká nástrojárna nebo kalírna...tam mají s těmahle prácema docela dost zkušeností.Problém je to ,že kotouče jsou tepelně namáhaný a je docela velká pravděpodobnost ,že se zkroutí znova.možná by bylo efetivnější je nechat udělat nový nebo nový koupit.
Ještě dotaz pod pojmem srovnat si přestavuješ co? to že jsou zvlněný z důvodu nějakýho nárazu ,nebo že mají nesouměrný povrch a desky na ně nesednou jak by měli?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kotouče se rovnají normálně, já jsem si nechával rovnat kotouč u jednoho typka v Bystřici pod Hostýnem, má inzeráty v čmnkách, a byl jsem zpokojenej vyjde to určitě levněji než koupě novýho kotouče. Klidně mu je po domluvě můžeš poslat poštou.
změna je život... měním čtyři za dva
harris psal:kotouče se rovnají normálně, já jsem si nechával rovnat kotouč u jednoho typka v Bystřici pod Hostýnem, má inzeráty v čmnkách, a byl jsem zpokojenej vyjde to určitě levněji než koupě novýho kotouče. Klidně mu je po domluvě můžeš poslat poštou.
dokonce mám na něj číslo v mobilu, kdyby jsi měl zájem, tak pisni na icq
změna je život... měním čtyři za dva
kotouče se fakt rovnaj uplně normálně..
na čtyřkolku bych se toho nebál už vůbec,akorát si pokládám otázku proč je potřebuje srovnat? jako důvod toho že jsou hnutý? u krešlý motorky na předek přihneš kotouče tim že se hnou vidle,ale u čtyřkoly tomu nerozumim z kreše na předek to asi nebude a jestli sou hnutý tím že s nima tak kurevsky brzdil že to vodsraly a už sou z toho zvohejbaný tak to srovnání nepomůže..
jinak stačí když vezmeš jakoukoliv inzerci a kterákoliv firma co vopravuje krešlý rámy u motorek tak rovná i kotouče..
harris psal:harris psal:kotouče se rovnají normálně, já jsem si nechával rovnat kotouč u jednoho typka v Bystřici pod Hostýnem, má inzeráty v čmnkách, a byl jsem zpokojenej vyjde to určitě levněji než koupě novýho kotouče. Klidně mu je po domluvě můžeš poslat poštou.
dokonce mám na něj číslo v mobilu, kdyby jsi měl zájem, tak pisni na icq
Dík moc mohl bys mi to napsat do S.Z.
K.a.s.y.m. psal:teoreticky se srovnat dají....zkus se v okolí poptat jestli tam není nějaká nástrojárna nebo kalírna...tam mají s těmahle prácema docela dost zkušeností.Problém je to ,že kotouče jsou tepelně namáhaný a je docela velká pravděpodobnost ,že se zkroutí znova.možná by bylo efetivnější je nechat udělat nový nebo nový koupit.
Ještě dotaz pod pojmem srovnat si přestavuješ co? to že jsou zvlněný z důvodu nějakýho nárazu ,nebo že mají nesouměrný povrch a desky na ně nesednou jak by měli?
bohužel nevím, kámoš mi volal, zrovna, když jsem neměl čas s ním vykecávat, tak jsem mu slíbil, že se na rovnání poptám
KOVAL psal:kotouče se fakt rovnaj uplně normálně..
na čtyřkolku bych se toho nebál už vůbec,akorát si pokládám otázku proč je potřebuje srovnat? jako důvod toho že jsou hnutý? u krešlý motorky na předek přihneš kotouče tim že se hnou vidle,ale u čtyřkoly tomu nerozumim z kreše na předek to asi nebude a jestli sou hnutý tím že s nima tak kurevsky brzdil že to vodsraly a už sou z toho zvohejbaný tak to srovnání nepomůže..
jinak stačí když vezmeš jakoukoliv inzerci a kterákoliv firma co vopravuje krešlý rámy u motorek tak rovná i kotouče..
Díky, zeptám se ho, sjedu je zkouknout a dám vědět
U čtyřkolky je to asi buřt, ale u mašiny rovnat kotouč po nějakém crashi si myslím je dost hazard... Ten materiál po narovnání už nikdy nebude mít tu pevnost jako v originál stavu, alespoň je to můj názor, protože si nedokážu představit, že by při narovnávání procházel stejným technologickým a tepelným procesem. A brzdy jsou na mašině dost podstatná záležitost, na kterou se rád spolehnu... Ale jak říkám... můj názor...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Stránky: 1