Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » tomtom mapy

Myšák (Člen)
29.04.2008 20:29:50

tomtom mapy

Hodil byste mi nekdo na ftp programek tomtom home a mapu nemecka? Stacila by mapa Drazdan aby to bylo co nejmensi. Nemam tam slot na SD kartu a vnitrni pamet je jen 512MB bad

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Libor nx (Člen)
30.04.2008 15:48:28

Re: tomtom mapy

Tomtom home si stáhni na www.tomtom.com je zdarma.Bohužel mám akorát mapu západní evropy a ta je pro tebe velká.

Myšák (Člen)
02.05.2008 12:56:55

diky! stahnul sem to a ok...  Akorat sem pussy a nenapadlo me, ze ta nav. nebude mit slot na SDkarty....

Myšák (Člen)
03.05.2008 17:59:31

Mapu sem si stahnul...ted bych jeste potreboval poradit. Nevite nekdo jak to do toho tomtoma nacpu??? helphelphelp

luig (Člen)
03.05.2008 19:15:06

Myšák psal:

Mapu sem si stahnul...ted bych jeste potreboval poradit. Nevite nekdo jak to do toho tomtoma nacpu??? helphelphelp

Předpokládám, že máš k navigaci nějakej kabel nebo nějak to komunikuje s kompem. Spoj to a nahraj to do mapěti. Já mám v kořenu paměťová karty aplikaci TomToma a taky dvě složky s mapama. Tzn. že mapy nejsou ve složce TomTom ale bokem. A je jedno jak se ty složky s mapama jmenujou. Prostě se mě to pak při zapnutí TT zeptá jakou mapu chci načíst. Předpokládám, že u tebe to nebude o moc jiný.good

Ne asi
Myšák (Člen)
03.05.2008 20:07:02

No covece dal sem to normalne do korenovyho adr. tam kde je slozka s eastern europe a dal sem to tam jako dalsi slozku, ale kdyz to zapnu tak to nabehne jako pred tim a kdyz chci prepnout mapu tak mi to tam nabidne jenom tu ee co tam uz byla. uff...snad sem to napsal trosku srozumitelne :)

luig (Člen)
04.05.2008 10:06:23

Myšák psal:

No covece dal sem to normalne do korenovyho adr. tam kde je slozka s eastern europe a dal sem to tam jako dalsi slozku, ale kdyz to zapnu tak to nabehne jako pred tim a kdyz chci prepnout mapu tak mi to tam nabidne jenom tu ee co tam uz byla. uff...snad sem to napsal trosku srozumitelne :)

Rozumim...
Tak jedině zkusit původní smazat a nechat tam jen tu novou, pokud najede tak neni problém v mapě ale v aplikaci a nejde přepínat mezi mapama

Ne asi
Myšák (Člen)
04.05.2008 14:43:10

mapa najela ale chtelo to po me nejakej aktivacni kod ... asi to hodim z vokna fuck

luig (Člen)
04.05.2008 15:45:30

Co to je vůbec za navigaci ve který se to snažíš rozchodit?

Jinak s tim aktivačním číslem ti neporadim, ja stahuju z torrentů mapy a nikdy to po mě nic nechtělo...idontknow

Ne asi
Myšák (Člen)
04.05.2008 15:48:23

tomtom one v3

snazim se do toho narvat italii idontknow

luig (Člen)
04.05.2008 15:51:48

Myšák psal:

tomtom one v3

snazim se do toho narvat italii idontknow

Tak už mě napadá jenom jeslti sis stáhnul mapu pro správnou navigaci. Myslim jestli třeba pro One V3 neni jiná než třeba ty co stahuju já (Mobile 6, nebo Navigator, teď nevim přesně, prostě v symbianovim mobilu)...

Ne asi
luig (Člen)
04.05.2008 15:54:05

Hele napadlo mě mrkni na http://www.mobilmania.cz je tam forum kde najdeš snad všechno a nebo tam nahoď dotaz, případně si projeď http://www.navigovat.cz třeba něco objevíš

Ne asi
Myšák (Člen)
04.05.2008 20:29:53

na tehle stranka o tehle "nekalejch praktikach" nic nezjistim smile1

pučmeloun400 (Člen)
04.05.2008 20:38:07

Myšák psal:

Hodil byste mi nekdo na ftp programek tomtom home a mapu nemecka? Stacila by mapa Drazdan aby to bylo co nejmensi. Nemam tam slot na SD kartu a vnitrni pamet je jen 512MB bad

Co to je za cypovina, ja mam v2 a slot tam je. Třeba mapa evropy má 2 giga a jak by jí tam dostali?idontknow

yello (Člen)
04.05.2008 20:49:02

pučmeloun400 psal:
Myšák psal:

Co to je za cypovina, ja mam v2 a slot tam je. Třeba mapa evropy má 2 giga a jak by jí tam dostali?idontknow

V3 slot nema.Je tam uz vsechno najebano,anebo si to tam pres TOM TOM HOME najebes sam.

...che palle !!!
pučmeloun400 (Člen)
04.05.2008 20:57:44

yello psal:
pučmeloun400 psal:
Myšák psal:

V3 slot nema.Je tam uz vsechno najebano,anebo si to tam pres TOM TOM HOME najebes sam.

Ale pořád jsem zvědavy jak tam dostaneš tu Evropu, nebo pořád nahráváš nové mapy?
Nebo vozíš sebou pc?

Myšák (Člen)
04.05.2008 21:08:55

No proste nedostaned smile1 Ma to 512MB vnitrni pameti a smitec smile2 Ale nekup to za ty prachy bigsmile

luig (Člen)
04.05.2008 21:54:22

Myšák psal:

na tehle stranka o tehle "nekalejch praktikach" nic nezjistim smile1

To je jasný že se nesmíš ptát moc přímo. Nahoď tam něco jako že máš origoš mapy ale nějak se to asi seklo nebo co a chce to kódbigsmile

Ne asi

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS