Nejsi přihlášen
4.5.2008 Pribram - Karlstejn, krivoklat a z5
Cuss buss pokud nebude chcat tak se kolem obeda asi, pohodova vyhlidkova jizda bez prolejzani hradu. jen se podivat a projet. Tak kdyby se chtel nekdo pridat
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Re: 4.5.2008 Pribram - Karlstejn, krivoklat a z5
To je hodně lákavý, sice to mám z krapet z ruky, ale jestli bude fakt pěkně, tak bych se přidal. Ale musíš napsat, kdy a hlavně kde, ale podrobně, páč sem lama a hledat něco uprostřed Příbrami bych asi nedal.
Bandit rulezz!!!
benzinka neni problem domluvim se jeste s kamoskou a moji pritelkyni a vyrazili by sme. a rikam vyhlidkova jizda zadna strelba jinak pojedete sami
LosBanditos (Člen) 02.05.2008 12:43:36 Offline |
Myslíte benzínku na evropské v Práglu????
LosBanditos adios !
sonyk psal:benzinka neni problem domluvim se jeste s kamoskou a moji pritelkyni a vyrazili by sme. a rikam vyhlidkova jizda zadna strelba jinak pojedete sami
tak kámoška
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:sonyk psal:benzinka neni problem domluvim se jeste s kamoskou a moji pritelkyni a vyrazili by sme. a rikam vyhlidkova jizda zadna strelba jinak pojedete sami
tak kámoška
jezisi za co me mate. odpoledne dam vedet kdy a jak a doufam ze nebude chcat
LosBanditos (Člen) 03.05.2008 08:26:30 Offline |
Co takhle na 11tou. A nechci malovat čerta na zeď,ale v plzeňském a jihočeském kraji má pršet. Tak doufejme, že se rosničky zase spletou
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:Co takhle na 11tou. A nechci malovat čerta na zeď,ale v plzeňském a jihočeském kraji má pršet. Tak doufejme, že se rosničky zase spletou
tak brzo neobedvam videl bych to na 13 hod ale kdo vi. jestli bude chcat je to v
Šárka psal:já bych navrhovala dát si sraz na bencínce OMV v evropský ulici
To je ta, když přijedu od Hluboše na první větší křižovatku na kraji Příbrami, tam se dám doprava a po nějakejch metrech je ta pumpa vlevo pod silnicí???
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Šárka psal:já bych navrhovala dát si sraz na bencínce OMV v evropský ulici
To je ta, když přijedu od Hluboše na první větší křižovatku na kraji Příbrami, tam se dám doprava a po nějakejch metrech je ta pumpa vlevo pod silnicí???
jj to je presne vona.
LosBanditos (Člen) 03.05.2008 19:40:07 Offline |
sonyk psal:LosBanditos psal:Co takhle na 11tou. A nechci malovat čerta na zeď,ale v plzeňském a jihočeském kraji má pršet. Tak doufejme, že se rosničky zase spletou
tak brzo neobedvam videl bych to na 13 hod ale kdo vi. jestli bude chcat je to v
OKA, tak kompromis. na 12:00 sraz na OMW. Já pojedu až z Roudnice nad Labem tak mi neříkej, že se do té doby nenapapáš
LosBanditos adios !
REX psal:Šárka psal:to Rex: no na tý benzínce omv když tak ...telefon nekde se přece musíme srazit ne?
no nic proti, ale to jsem se toho dozvěděl
Obtížné neznamená nepřekonatelné
LosBanditos (Člen) 04.05.2008 07:15:05 Offline |
Šárka psal:to Rex: no na tý benzínce omv když tak ...telefon nekde se přece musíme srazit ne?
počky na mě v práglu. pojedeme spolu. ju
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 04.05.2008 07:16:58 Offline |
PŘÁTELÉ A KAMARÁDI DNES JSEM SE DÍVAL NA PŘEDPOVĚĎ A BUDE POLOJASNO !!!!!!!
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:Šárka psal:to Rex: no na tý benzínce omv když tak ...telefon nekde se přece musíme srazit ne?
počkal bych u Meka na černáku
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
LosBanditos (Člen) 04.05.2008 08:49:43 Offline |
REX psal:LosBanditos psal:Šárka psal:to Rex: no na tý benzínce omv když tak ...telefon nekde se přece musíme srazit ne?
počkal bych u Meka na černáku
není to z ruky? Já pojedu jakoby z Teplic přes holešovice a šárka z Benešova.Strejně musíme na R4ku jměr Příbram. Tak je jednodužší se sejít ba Velké Chuchli je taky OMW benzínka. A obrovský dostihový stadión co ej velde silnice nepředlídneš
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:REX psal:LosBanditos psal:
počky na mě v práglu. pojedeme spolu. jupočkal bych u Meka na černáku
není to z ruky? Já pojedu jakoby z Teplic přes holešovice a šárka z Benešova.Strejně musíme na R4ku jměr Příbram. Tak je jednodužší se sejít ba Velké Chuchli je taky OMW benzínka. A obrovský dostihový stadión co ej velde silnice nepředlídneš
v kolik budete na ty OMW v Chuchli? pridal bych se taky
... ::: FULL THROTTLE A NEBUĎ TROTL!!! ::: ...
LosBanditos (Člen) 04.05.2008 08:59:58 Offline |
REX psal:ty bejku já nejsem z prahy, tak že, co si ted najdu tady na mapě, tak tam jakš takš trefím
já taky ne. jedeš směř zbraslav pořád kolem řeky. a po pravé ruce bude benzina OMW
http://www.mapy.cz/#x=133043840@y=135731200@z=13@mm=ZP
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 04.05.2008 09:10:14 Offline |
JRK B6S psal:LosBanditos psal:REX psal:
počkal bych u Meka na černákunení to z ruky? Já pojedu jakoby z Teplic přes holešovice a šárka z Benešova.Strejně musíme na R4ku jměr Příbram. Tak je jednodužší se sejít ba Velké Chuchli je taky OMW benzínka. A obrovský dostihový stadión co ej velde silnice nepředlídneš
v kolik budete na ty OMW v Chuchli? pridal bych se taky
12:20 ve výjezd z benzinky. Tak sraz dáme v 12:30
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:JRK B6S psal:LosBanditos psal:
není to z ruky? Já pojedu jakoby z Teplic přes holešovice a šárka z Benešova.Strejně musíme na R4ku jměr Příbram. Tak je jednodužší se sejít ba Velké Chuchli je taky OMW benzínka. A obrovský dostihový stadión co ej velde silnice nepředlídnešv kolik budete na ty OMW v Chuchli? pridal bych se taky
12:20 ve výjezd z benzinky. Tak sraz dáme v 12:30
ok, takze sraz 12.20, odjezd + - 12.30 bando
12:45 - 13 driv tam nebudu takze je to na vas. ve 13:15 odjizdim.
Sarko na me mas kdyz tak tel takze neni problema
Driv proste nemuzu.
vOjTaB6 psal:sonyk psal:tak nevim ted tu zacalo prset
No hele, já v jedenáct vyrážim, kdyby to bylo něco hodně špatnýho, tak se votočim a dam vědět.
hele prehanka s kroupama co bude dal nevim
Šárka psal:my ....tady v mělníku (po tel) a pha a samozřejmě tady v bene máme králíčká azurita
to se mate tady je des snad se to zlepsi
JRK B6S psal:Taky doma a OK. Akorat ste se nejak v tom Beroune ztratili?
No, nás tam na výjezdu z pumpy zdržel nějakej Holanďan s karavanem a pak ještě nějaká červená a byli jsme v , takže jsme podle cedulí dojeli na dálnici a přes Zdice a Svatou jsme na ten Křivoklát taky dorazili ale vás už jsme nikde nepotkali
Bandit rulezz!!!
jj doma pred sebou najedenej pes vyvencnej ted stahuju fotky a napisu asi clanek nebo az zejtra teda na www.sonyk.ic.cz
jinak vsem moc dekuju ze prijeli rad sem vas poznal a tak nejak se zase neco priucil a pokecal a poznal par dobrych stroju a ujistil se ze motor u bandoura vydrzi i 120 000km ze jo
Jinak v beroune sme kapanek zabloudili a prejeli na dalnici ten spravnej sjezd ale dali sme si to pak diky Vojtovi nejakejma peknejma silnicema takze parada. Akorat teda na krivoklatu draha sirova ryba, rychle vypita Pepsi , a obsluho to byly nejaky vocaskove ale jinak parada. Akorat Sarce se asi zasek plyn na ty dalnici ste me ujeli a ja nebudu jezdit jak blazen kdyz jedu ve dvou.
Vylet super az nau krizovku na zacatku tam za Pičínem ta leva tahla utahla dolu mazec jako sem se videl jak se zbriram z ty travy a Sarka urco taky
jeste jednou dik a spestreni od kluku motokrosaru super
to Sonyk:
za á) článeček, jooo? Nebudeš kupovat Fazera?
za bé) za ten rychlejší přesun po dálnici já nemůžu, já jenom jel za Šárkou
za cé) v tom lese sem si taky chystal díru mezi stromama
ale jinak svezení fakt paráda, díky všem a rád sem zase potkal pár novejch lidí.
Bandit rulezz!!!
to sonyk: já jí chtěla vzít skratkou ( rovně víš)
a ta sYrová rybka byla fakt super. doufám že nebudu zvracet páč byla fakt drahá
my sme si dali ještě slapy a zítra nás čeká bene- pha do práce ale cesta domu bude určitě lepší
a s tim plynem kecáš táta mi dovolil jezdit jen do 80 km za hodinu a já sem přeci slušná holčička a poslouhám pana Opičku na slovo víííš
Obtížné neznamená nepřekonatelné
REX psal:Poslušně hlásím DOMOV! jen co se dám dohromady trochu tak tam nasypu ty pictures.
jinak malinko přez půl 1000Km mam zasebou (511Km)
jj nasip foto a nasip me jak na ftp
Sarko nekecej to bylo min 2 x 80 km plus jestemozna 30 k tomu
sonyk psal:REX psal:Poslušně hlásím DOMOV! jen co se dám dohromady trochu tak tam nasypu ty pictures.
jinak malinko přez půl 1000Km mam zasebou (511Km)jj nasip foto a nasip me jak na ftp
Sarko nekecej to bylo min 2 x 80 km plus jestemozna 30 k tomu
No vidíš, tag to jela jenom 80, pak ještě jednou 80 a pak dokonce jenom 30, tak to je v limitu, ne?
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:JRK B6S psal:Taky doma a OK. Akorat ste se nejak v tom Beroune ztratili?
No, nás tam na výjezdu z pumpy zdržel nějakej Holanďan s karavanem a pak ještě nějaká červená a byli jsme v , takže jsme podle cedulí dojeli na dálnici a přes Zdice a Svatou jsme na ten Křivoklát taky dorazili ale vás už jsme nikde nepotkali
Jste podle mě jeli přes Broumy zrovna když jsem se svlíkal. A já blbec si myslel, že to byl Osiris asi 5x za sebou. Jste si trochu zajeli...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Šárka psal:jj fakt pryma vyjíždka klobouk dolu sonyk.... ty asi moc zážitků slečně neřikáš co?
Sarko nechoid kolem horke kase a rekni na rovinu co myslis ja jako vubec nevim. akorat me dostavas do schizy
LosBanditos (Člen) 05.05.2008 11:32:46 Offline |
vOjTaB6 psal:No, tak já jsem doma, byla to paráda.
Co ostatní, taky O.K.?
Tak v pohodě a ještě jednou díky všem bylo to super
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 05.05.2008 11:34:41 Offline |
JRK B6S psal:Taky doma a OK. Akorat ste se nejak v tom Beroune ztratili?
No bloudil jsem s tebou jako péro
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 05.05.2008 11:38:27 Offline |
sonyk psal:jj doma pred sebou najedenej pes vyvencnej ted stahuju fotky a napisu asi clanek nebo az zejtra teda na www.sonyk.ic.cz
jinak vsem moc dekuju ze prijeli rad sem vas poznal a tak nejak se zase neco priucil a pokecal a poznal par dobrych stroju a ujistil se ze motor u bandoura vydrzi i 120 000km ze jo
Jinak v beroune sme kapanek zabloudili a prejeli na dalnici ten spravnej sjezd ale dali sme si to pak diky Vojtovi nejakejma peknejma silnicema takze parada. Akorat teda na krivoklatu draha sirova ryba, rychle vypita Pepsi , a obsluho to byly nejaky vocaskove ale jinak parada. Akorat Sarce se asi zasek plyn na ty dalnici ste me ujeli a ja nebudu jezdit jak blazen kdyz jedu ve dvou.
Vylet super az nau krizovku na zacatku tam za Pičínem ta leva tahla utahla dolu mazec jako sem se videl jak se zbriram z ty travy a Sarka urco taky
jeste jednou dik a spestreni od kluku motokrosaru super
Taky jsem Vás rád poznal a doufám, že né naposledy. Příště zorganizujem něm na severu a dáme to tam u nás.
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 05.05.2008 11:40:38 Offline |
Šárka psal:to sonyk: já jí chtěla vzít skratkou ( rovně víš)
a ta sYrová rybka byla fakt super. doufám že nebudu zvracet páč byla fakt drahá
my sme si dali ještě slapy a zítra nás čeká bene- pha do práce ale cesta domu bude určitě lepší
a s tim plynem kecáš táta mi dovolil jezdit jen do 80 km za hodinu a já sem přeci slušná holčička a poslouhám pana Opičku na slovo víííš
Šáááry ty kecáááááš.
LosBanditos adios !
REX psal:A kde jsou fotky od ostatních?!
Poslusne hlasim, ze sem fotak jakoze nemel, tak jen abys nepocital s tim, ze nejaky dostanes!
Ale jinak ty pikcrs od Tebe sou super. dikes
LosBanditos (Člen) 06.05.2008 09:16:09 Offline |
REX psal:A kde jsou fotky od ostatních?!
omlouvámse za mou ´tupost, ale jak se dostannu na FTP?
LosBanditos adios !
Šárka psal:LosBanditos psal:REX psal:A kde jsou fotky od ostatních?!
omlouvámse za mou ´tupost, ale jak se dostannu na FTP?
taky taky
Pratele,kamaradi, Banditari! Internet slouzi k vyhledavani informaci, takze hledejte smudlove .
Abyste ale nerekli ze sem , tak vam pomuzu.
login: prostorsuzukibandit, heslo:suzukibandit, adresa: ftp://silver.amnet.cz
co dodat? SNAD UZ TO TED NAJDETE!!!
http://www.sonyk.ic.cz
Clanek a odkazy na foto ode me a rexe
omluvte pravopis
Stránky: 1