Nejsi přihlášen
bandit 600 - je v poho?
ahoj kuci, zda se vam byt v pohode? neco se mi nezda na tech svodech a ty napinaky retezu jsou naky cerny, to snad originaly nejsou... dik za reakce
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=166640
Re: bandit 600 - je v poho?
Svody sou asi komplet racingovej micron,ale spíš by mě vadilo jak je špinavej a zašlej,na to že je to celkem mladá motyka.Ty kola a třmeny nikdy neviděli šampón A navíc je to kurefsky předražený,za ty love to musí být 650model....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ty napínáky jsou jiný ale to je asi nejmenší věc spíš mě překvapuje tich nepřesností v popisu 05 to neni musí to bejt starší 05-06 jsou 650 z černym motorem a 65kw(57) .....leštěnka to zrovna neni
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Spidermila (Člen) 02.05.2008 15:47:23 Offline |
Videli jste tu modrou sestistovku v bazaru tady na banditech? za 53000? chybi sedlo, spinaci skrinka, viclo nadrze... kua to mi prijde jako kradene. jak vam?
Spidermila psal:Videli jste tu modrou sestistovku v bazaru tady na banditech? za 53000? chybi sedlo, spinaci skrinka, viclo nadrze... kua to mi prijde jako kradene. jak vam?
Podleme jasna zlodejina
qwerty psal:nevim ale fakt je to predrazeny vzhledem k tomu kolik to ma najete a jak vypada .......
najetý to má hovno ale napožádání ti to přetočí....
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stránky: 1