Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 03.05.2008 16:07:00 Offline |
Re: Hledá se roštěnka na vyjížďky.... : )
Kelly01 psal:běž s tím do prdele
seznamka je na motorkářích
Jen ho nech je mlady a nevyboureny
Stejne tady zadne nezadane baby bez masiny nenajde
kroupicz psal:hledá se roštěnka co by se chtěla projížďět, cestovat a srazíky atd... bud se svou motorkou a nebo jako spolujezdec , to víš öbčas je ti smutno amotnýho na tý mašině.....
jsi si to splet se seznamkou ne
když tak na http://www.motoseznamka.eu/
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Šárka psal:ty voe že bych prodala mojí čeunou pudelku a s mejma 75kg sedla dozádu ..... ty kráso radši ne to by nás předjela i babeta a vubec nevim proč sem píšu did psal ROŠTĚNKU
jejda 75 kg roštěnky
Šárka psal:tak to nevim ale zoštěnky si představuju na vysokých podpadcích v mini suknu a 50kg díval ses včera na dobrýho striptéra tak tak byla jedna roštěnka velmi mě podobná
Jen chvilkama ale kšefty měl né ?
Michal Dk psal:Šárka psal:tak to nevim ale zoštěnky si představuju na vysokých podpadcích v mini suknu a 50kg díval ses včera na dobrýho striptéra tak tak byla jedna roštěnka velmi mě podobná
Jen chvilkama ale kšefty měl né ?
pamatuješ si na tu černošku?
Obtížné neznamená nepřekonatelné
kroupicz psal:hledá se roštěnka co by se chtěla projížďět, cestovat a srazíky atd... bud se svou motorkou a nebo jako spolujezdec , to víš öbčas je ti smutno amotnýho na tý mašině.....
to jsi sis asi spletl web stránky. zadej www.libimseti.cz
A je to!!
ste uplně mimo všichni co jste na tohle napsaly , za prvé soudím tebe podle sebe ....a za druhé nevim co je špatnýho na tom že hledám holku která ma svýho bandita a bude se mnou jezdit , psal sem před tim že hledám bud se svou motorkou a při nejhoršim bez ní která ráda jezdí ....takže se trošku zamyslete co ste to psaly za kraviny ..BANDIT PIČO!!!!!!
já si teda myslím, že normálka dotaz ni
radši jsi mu měla napsat, jasně jezdíme tak pojeď s námi
ste tady poslední dobou všici nějaký srdcaři
já osobně bych babu motorkářku nechtěl, bo se mi zdají ty co říděj nějaký jako dost hustý
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:já si teda myslím, že normálka dotaz ni
já osobně bych babu motorkářku nechtěl, bo se mi zdají ty co říděj nějaký jako dost hustý
přece nemusim někomu psát...jasně jezdíme...příjde mi to jako logický že jezdíme.
v čem se ti zdají hustý???
A je to!!
zrzule psal:Baltazar psal:já si teda myslím, že normálka dotaz ni
já osobně bych babu motorkářku nechtěl, bo se mi zdají ty co říděj nějaký jako dost hustýpřece nemusim někomu psát...jasně jezdíme...příjde mi to jako logický že jezdíme.
v čem se ti zdají hustý???
Třeba v tom, že do sebe dokážou vyklopit flašu rumu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ahoj peto takhle jezdim sám a ne s někým , nemužu si pomoct ale adrenalin je užasná věc...ni méně když někoho vezu užívám si norm. jízdy a pohodičku páč když jedeš jak to prase tak to pro toho druhého taky neni zrovna příjemný....maj se
Ondráš psal:zrzule psal:Baltazar psal:já si teda myslím, že normálka dotaz ni
já osobně bych babu motorkářku nechtěl, bo se mi zdají ty co říděj nějaký jako dost hustýpřece nemusim někomu psát...jasně jezdíme...příjde mi to jako logický že jezdíme.
v čem se ti zdají hustý???Třeba v tom, že do sebe dokážou vyklopit flašu rumu.
to máš pravdu Ondro a jak je po výkendu nezmokli ste ....
Kelly01 psal:bo my chcem jezdit a ne mrd*t
No vono kdyš je někdo mrtvej na spodek,tak mu nic jinýho než to ježdění nezbývá že A pak kde bereš ty porce najetejch kilometrů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...já bych si teda ňákou roštěnku dal ...tůdle pani ďála roštěnou na houbách a jeden ten plátek mi voflákla jen tag minutku s každý strany na pánvi a naservírovala, no co vám mam povidat, to byla taková dobrota jag s toho v řezu tekla ta šťáva, no mam zas plnou hubu slin ...jo a žral sem to jen tag, bes chleba, páč to bylo uplně škoda něčim kazit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já bych si teda ňákou roštěnku dal ...tůdle pani ďála roštěnou na houbách a jeden ten plátek mi voflákla jen tag minutku s každý strany na pánvi a naservírovala, no co vám mam povidat, to byla taková dobrota jag s toho v řezu tekla ta šťáva, no mam zas plnou hubu slin ...jo a žral sem to jen tag, bes chleba, páč to bylo uplně škoda něčim kazit
Uplná škoda to zasírat těma hříbkama co
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2008 11:46:58 Offline |
Peťa psal:No tak teda já jsem baťůžek tak trochu v pronájmu...
ale když jsem tě viděla jak jezdíš... tak na to se mám asi moc ráda
Jezdí hůř jak já?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Peťa psal:No tak teda já jsem baťůžek tak trochu v pronájmu...
ale když jsem tě viděla jak jezdíš... tak na to se mám asi moc rádaJezdí hůř jak já?
Mno tak já tě zase tolik neviděla ale myslím že určo...
S tebou bych se asi určo nebála...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Filous psal:...já bych si teda ňákou roštěnku dal ...tůdle pani ďála roštěnou na houbách a jeden ten plátek mi voflákla jen tag minutku s každý strany na pánvi a naservírovala, no co vám mam povidat, to byla taková dobrota jag s toho v řezu tekla ta šťáva, no mam zas plnou hubu slin ...jo a žral sem to jen tag, bes chleba, páč to bylo uplně škoda něčim kazit
Ty si ale hááááájzl Já mám teď plnou hubu slin a roštěná žádná
Du si dát špagety
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2008 20:04:19 Offline |
Peťa psal:K.a.s.y.m. psal:Peťa psal:No tak teda já jsem baťůžek tak trochu v pronájmu...
ale když jsem tě viděla jak jezdíš... tak na to se mám asi moc rádaJezdí hůř jak já?
Mno tak já tě zase tolik neviděla ale myslím že určo...
S tebou bych se asi určo nebála...
jéééé
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Šárka psal:tak to nevim ale zoštěnky si představuju na vysokých podpadcích v mini suknu a 50kg díval ses včera na dobrýho striptéra tak tak byla jedna roštěnka velmi mě podobná
si predstavujes spatne
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
ty kávo to mi povídej dala sem si poblivku v kotly a picu až jim byl talíř malej tak sem si půlku vzala sebou aspon nemusim tátovi vařit ted by to ještě chtělo postel a 20
Obtížné neznamená nepřekonatelné
spidys psal:Taky sem se už nažral
Teď si du dát kafe
Potřeboval bych akortá nějakou massage krční páteře - nějak nemůžu otáčet kebulí
Se otáčej celej... Jako bys to neznal...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1