Nejsi přihlášen
Re: Ostrava-Kde na nahradni dily na suzuki?
..bral jsem od nich minulý týden baterku..
..jeden den jsem zavolal,druhý jsem si pro ni zajel..
..pohoda jednání..
http://www.amtrade.cz/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
..já bych pro takovou,celkem specifickou věc jako je náhon tac.,do Domu motocyklů ani nejezdil..takové ty viceméně univerzální záležitost(blinkry,zrcátka,páčky,atd)to jo,ale tohle bych fakt hledal jinde..
Je to sice mimo tema, Psane, nekdy na podzim jsme spolu mluvili o tom ,ze znas neko na ty podtlaky,slo by to s nim domluvit, nekdy na pristi tyden?Jeste jednou omluva!Sorry.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Jura - podtlaky Ti udělá i Suchoš co Ti už jednou mašinu dával do cajku...
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
jura psal:Je to sice mimo tema, Psane, nekdy na podzim jsme spolu mluvili o tom ,ze znas neko na ty podtlaky,slo by to s nim domluvit, nekdy na pristi tyden?Jeste jednou omluva!Sorry.
..Juro,optat se můžu,to není problém,ale s tou lhůtou to bude asi krapet problém,bo má roboty nad hlavu..ale optám se..
tak jsem volal primo do suzuki v prerove a tam mi rekli za origo 850...a kdyz jsem jim rekl ze sezenu bezne za 390, tak mi bylo receno ze je to smejd, kterej se za chvili zkurvi...mate stim nekdo nejakou zkusenost????
Vzdy muze byt hur :-)
qwerty psal:H moto v paskove je primo delear suzuki ale priprav se na palbu pac je to strasne draha kurwa !!!!
co jsem slyšel, tak u H3moto je drahá kurwa všechno.... jak na tom nemůžou pořádně vydělat, tak se jim do toho nechce... ale mám to od kluků, co měli u nich mašiny...
Já tam volal jednou a ještě jsem se málem omlouval, že ruším....
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:qwerty psal:H moto v paskove je primo delear suzuki ale priprav se na palbu pac je to strasne draha kurwa !!!!
co jsem slyšel, tak u H3moto je drahá kurwa všechno.... jak na tom nemůžou pořádně vydělat, tak se jim do toho nechce... ale mám to od kluků, co měli u nich mašiny...
Já tam volal jednou a ještě jsem se málem omlouval, že ruším....
jj za olej filtr stejne znacky (neorigo) chtel o 200.- vic jak v dome motocyklu !
nebrat od tama nic!!!!!
WD club member.
Ton@l psal:tak jsem volal primo do suzuki v prerove a tam mi rekli za origo 850...a kdyz jsem jim rekl ze sezenu bezne za 390, tak mi bylo receno ze je to smejd, kterej se za chvili zkurvi...mate stim nekdo nejakou zkusenost????
tak jak mam si priplatit nebo to jebat
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Ton@l psal:tak jsem volal primo do suzuki v prerove a tam mi rekli za origo 850...a kdyz jsem jim rekl ze sezenu bezne za 390, tak mi bylo receno ze je to smejd, kterej se za chvili zkurvi...mate stim nekdo nejakou zkusenost????
tak jak mam si priplatit nebo to jebat
A co čekals od prodejce originál dílů? Že ti řekne Ano pane, ten levnější je stejně dobrej jako originál, takže na originál pečte a jděte pro druhovýrobu?
...Do you know that bad girls go to hell?...
jebat, koupit levnější.... jak se posere, tak si říct, jsem blb, že jsem si nepřiplatil.... pokud se neposere, tak si říkat, nebyl jsem blb a nepřeplatil jsem....
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Stránky: 1